Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενη σίγουρα ξεφεύγεις με τη δουλειά αλλά προς το παρόν προτιμω να τον αφήνω δυο ωρίτσες στη μαμα μου και να γυρίζω πίσω. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα και κάθε μέρα κάνουν και κάτι διαφορετικό και θα ήθελα να μην τα χάσω όλα αυτά αν είχα την επιλογή.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Και μεγαλωνουν και δεν παιρνεις χαμπαρι....Οι μερες που περνανε με τα μικρακια μας δεν γυριζουν πισω με τιποτα, δυστηχως!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη κούκλα η μικρή σου. Προτού το καταλάβουμε θα παίρνουμε τα μικρά μας και θα τα πηγάίνουμε γήπεδο να δούνε τον Πανιώνιο και θα λέμε θυμάσαι τότε που δεν κοιμόντουσαν όλο το βράδυ και είχαν κολικούς;

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Ελενη κούκλα η μικρή σου. Προτού το καταλάβουμε θα παίρνουμε τα μικρά μας και θα τα πηγάίνουμε γήπεδο να δούνε τον Πανιώνιο και θα λέμε θυμάσαι τότε που δεν κοιμόντουσαν όλο το βράδυ και είχαν κολικούς;

Σε ευχαριστω πολυ joan και ο δικος σου αστερακι ειναι! Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι.

MbGIp1.png

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕΡΝΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ.

τοτε το χαπι σου ειναι διαφορετικο απο αυτο που επαιρνα εγω.

ΕΛΕΝΗ πολυ μαγουλο η δικια σου!

joan80 σε ευχαριστω.μακαρι να μη το περασει βαρια.μεχρι στιγμης εμετο δεν εχει κανει και διαροια μονο μια φορα πριν παμε στο γιατρο.μακαρι να μη ξανακανει...

Holy Diver

Γεια σας κορίτσια και Καλή Χρονιά. Εύχομαι τα μπεμπάκια σας να έχουν ότι ευχηθείτε!!

Ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι που με κάνει ράκος ψυχολογικά (το σωματικό δεν με απασχολεί).

Από ότι φαίνεται ο Δομίνικος έχει ΓΟΠ: μόλις φάει κάνει γουλίτσες, λόξυγκας έντονος και καμιά φορά βήχας όταν η γουλίτσα πάρει το λάθος δρόμο.

Τον βάζω να ρευτεί και ενδιάμεσα (τις μισές φορές θα βγάλει ξανά γουλίτσα), τον ταΐζω σε όρθια θέση κλπ. Ο καημένος, για να ανακουφιστεί από τη ξινίλα ζητάει συνέχεια στήθος. Το βράδυ τη βγάζω στη poank πολυθρόνα θηλάζοντας, ρέψιμο, νανούρισμα, θηλάζοντας κοκ. Ευτυχώς που έχω και μαξιλάρι θηλασμού γιατί με έχει πάρει μερικές φορές ο ύπνος ενώ θηλάζω...

Άγχος στην αλλαγή πάνας, στο πλύσιμο, σε όλα (να μη δω αυτή τη γουλιά)

Ότι πείτε θα με βοηθήσει….

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κι η δικιά μου κάνει σε κάθε γεύμα γουλίτσες και καμιά φορά και αρκετή ποσότητα. Ο παιδίατρος μου είχε πει όταν τον ρώτησα ότι είναι κάτι σαν υπερχείλιση - μόλις γεμίσει το στομαχάκι τους, το περίσσευμα το βγάζουν με τις γουλίτσες. Πιστεύω ότι συμβαίνει στα περισσότερα μωράκια, αλλά δεν είμαι και ειδική :roll:

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

Garouf

καλη χρονια!

δοκιμασε να δινεις μικρα και συχνα γευματα.δηλαδη θα δινεις το ενα στηθος και οποτε ξαναπινασει το αλλο.μαλλον το στομαχακι του δε σηκωνει πολυ γαλα.ισως ειναι κ κατι που τρως και του πεφτει βαρυ.τι διατροφη κανεις?αν τρως γαλακτοκομικα περιορισε τα.οταν ρευτει μετα απο κανενα τεταρτο σηκωσε τον να ξαναρευτει.αν περασουν 15 λεπτα κ δε ρευτει δοκιμασε 15 λεπτα αργοτερα.αν παλι δε ρευτει τοτε οκ.

Holy Diver

Garouf

καλη χρονια!

δοκιμασε να δινεις μικρα και συχνα γευματα.δηλαδη θα δινεις το ενα στηθος και οποτε ξαναπινασει το αλλο.μαλλον το στομαχακι του δε σηκωνει πολυ γαλα.ισως ειναι κ κατι που τρως και του πεφτει βαρυ.τι διατροφη κανεις?αν τρως γαλακτοκομικα περιορισε τα.οταν ρευτει μετα απο κανενα τεταρτο σηκωσε τον να ξαναρευτει.αν περασουν 15 λεπτα κ δε ρευτει δοκιμασε 15 λεπτα αργοτερα.αν παλι δε ρευτει τοτε οκ.

Ωχ, τρώω τραχανά με γάλα. Θα το κόψω να δω. Σε ευχαριστώ!!

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

συνηθως οταν το μωρο εχει ΓΟΠ πρεπει η μητερα να μη καταναλωνει γαλακτοκομικα.το αγελαδινο πεφτει βαρυ σε ενα ευαισθητο βρεφικο στομαχακι.σταματησε τα γαλακτοκομικα και δεινε μονο ενα στηθος σε καθε γευμα.θα τρωει συχνοτερα βεβαια..αν δε δεις αλλαγη σε 3-4 μερες τοτε θα πρεπει να κανεις απαραιτητες εξαιτασεις για ΓΟΠ.

Holy Diver

Διαφημίσεις

SORRY ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΙΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η' ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?

βγαλε με θηλαστρο και πετα το μετα βαλε παγο κ δεστο σφιχτα και πες μου πως θα εισαι.τις πρωτες 2 μερες ειναι πολυ επωδυνο.

α και δε με πριζειιιις

Holy Diver

Δημητρα οντως, εχει πολυ μαγουλο, αφου την φιλαω και μενουν τα χειλη μου πανω τους! :tongue:

μιλαμε για πολυυυυυυ μαγουλο!ειναι να μη την φιλας?βασικα ειναι για να τα ρουφας:rolleyes:

Holy Diver

βγαλε με θηλαστρο και πετα το μετα βαλε παγο κ δεστο σφιχτα και πες μου πως θα εισαι.τις πρωτες 2 μερες ειναι πολυ επωδυνο.

α και δε με πριζειιιις[/quote

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΩ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...