Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΦΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΜΟΝΙΚΑ?

οι ορμονες τις εγκυμοσυνες κανουν 6 μηνες να φυγουν απο τον οργανισμο.θελει υπομονη και να κατανοηση απο το περιβαλλον σου.αυτο να τους το τονισεις.

Αχ κορίτσια μου...

Ευτυχώς είχα κάνει συμφωνία και τους 2 μήνεςάδειας προ τοκετού τους μετέφερα για μετά οπότε επιστρέφω αρχές Μαρτίου. Αλλά πως θα αφήσω το τζουτζουκάκι μου;;; Τι θα σκέφτεται η αγάπη μου αν λειπω;;; Ότι το εγκατελειψε η μανούλα;;;;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!!!!!!!!!

ρεακι μην ανυσηχεις.καλυτερα να ειναι μωρο παρα 2-3 χρονων και ξαφνηκα να αρχισεις δουλεια .τοτε θα νιωθει πραγματικη ελλειψη της μαμας.τωρα ειναι βρεφακι ακομη.θα συνηθισει οτι πρεπει να απουσιαζεις καποιες ωρες.πιο δυσκολο ειναι για σενα παρα για το μωρο.μαλλον εσυ πρεπει να προσαρμοστεις σαυτο.το μωρο θα ειναι μια χαρα.:P

Holy Diver

Δήμητρα χρησιμοποιείς σφηνάκι στή κούνια; (εννοώ αυτό που βάζουμε για να έχει κλίση το στρώμα του μωρού).

Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν έχει νόημα να βάζω καθώς τελικα το Ηλεκτράκι καταλήγει στο κάτω μέρος του στρώματος, που είναι επίπεδο... Νομίζω δεν της αρέσει να έχει κλίση το στρώμα. Και τσίκι τσίκι κατεβαίνει πιο κάτω.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Καλημερα κοριτσια. Και εγω πρεπει να παω για δουλεια απο τις 24 του μηνα. Η αληθεια ειναι οτι θελω να παω και περιμενω πως και πως. Ειναι και ενας τροπος για να ξεφευγεις λιγο, ετσι νομιζω!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!

2 βδομάδες είχα να μπω internet. Διάβασα όλα τα νέα σας!

Ο Δομίνικος παίρνει πλέον κιλά (γεννήθηκε 3120, βγήκε από το Μητέρα 2720 και μετά 6 μέρες κατέληξε 2600 (αυτό ήταν το minimum του). Τώρα (1 μήνα μετά) είναι 3050. Αποκλειστικός θηλασμός και αϋπνίες... Θα βελτιωθούμε, που θα πάει....

Δήμητρα χρησιμοποιείς σφηνάκι στη κούνια; (εννοώ αυτό που βάζουμε για να έχει κλίση το στρώμα του μωρού).

Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν έχει νόημα να βάζω καθώς τελικά το Ηλεκτράκι καταλήγει στο κάτω μέρος του στρώματος, που είναι επίπεδο... Νομίζω δεν της αρέσει να έχει κλίση το στρώμα. Και τσίκι τσίκι κατεβαίνει πιο κάτω.

Ντινάκι αυτό που βάζεις κάτω από το στρώμα για να δημιουργήσεις κλήση λέγεται Δέλτα. Σφηνάκι είναι το άλλο που πήρες για να τη κρατά σε πλάγια θέση (το τελευταίο δεν συνίσταται πλέον)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

καλημερα. Πηρα το χαπι και εχει πετρωσει το στηθος μου. Ο γιατρος λεει θα ειναι ετσι δυο τρεις μερες. Δημητρα εσυ τι λες? ΠΟΝΑΕΙ... Α... ΕΠΙΣΗΣ μου ειπε να το κρατησω δεμενω τρεις μερες. Ειναι οκ?

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ είμαι από τις προνομιούχες μάνες που είναι δημόσιοι υπάλληλοι και θα γυρίσω στη δουλειά το Φεβρουάριο του 2012. Ευτυχώς δηλαδή για να έχει ξεπεταχτεί λίγο το μπουμπουκάκι μου, γιατί βοήθεια δεν υπάρχει από πουθενά και θα το γράψω σε βρεφονηπιακό σταθμό.

Maxi καλά κουράγια με την προσπάθεια και υπομονή. Δεν ξέρω τι άλλο να πω για να σε βοηθήσει.

pzPvp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ είμαι από τις προνομιούχες μάνες που είναι δημόσιοι υπάλληλοι και θα γυρίσω στη δουλειά το Φεβρουάριο του 2012. Ευτυχώς δηλαδή για να έχει ξεπεταχτεί λίγο το μπουμπουκάκι μου, γιατί βοήθεια δεν υπάρχει από πουθενά και θα το γράψω σε βρεφονηπιακό σταθμό.

Maxi καλά κουράγια με την προσπάθεια και υπομονή. Δεν ξέρω τι άλλο να πω για να σε βοηθήσει.

ευχαριστω και εγω ιδια κατασταση με σενα ειμαι.

καλημερα. Πηρα το χαπι και εχει πετρωσει το στηθος μου. Ο γιατρος λεει θα ειναι ετσι δυο τρεις μερες. Δημητρα εσυ τι λες? ΠΟΝΑΕΙ... Α... ΕΠΙΣΗΣ μου ειπε να το κρατησω δεμενω τρεις μερες. Ειναι οκ?

αυτα σου ειπα κ εγω εχτες μαχουλα μου.2-3 μερες θα εισαι ετσι.ποσες φορες παιρνεις χαπι?εγω θυμαμαι επαιρνα 3 φορες την ημερα απο μισο.αλλα δε θυμαμαι τι μαρκα ηταν.για ποσες μερες σου ειπε?εγω το ειχα παρει για 5-6 θυμαμαι.

θα το εχεις σφιχτα δεμενο και για να μη πονας και να ανακουφιστεις βαλε παγο.

Δήμητρα χρησιμοποιείς σφηνάκι στή κούνια; (εννοώ αυτό που βάζουμε για να έχει κλίση το στρώμα του μωρού).

Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν έχει νόημα να βάζω καθώς τελικα το Ηλεκτράκι καταλήγει στο κάτω μέρος του στρώματος, που είναι επίπεδο... Νομίζω δεν της αρέσει να έχει κλίση το στρώμα. Και τσίκι τσίκι κατεβαίνει πιο κάτω.

ρεακι σε κανενα παιδι δεν εβαλα σφηνακι.ειναι καθαρα χασιμο χρηματων τα σφηνακια.ετσι κιαλλιως η Νεφελιτσα δε κοιμηθηκε ποτε στο πλαι.δε γουσταρει με τιποτα:rolleyes: μονο ανασκελα κοιμαται.

εδω και καμια βδομαδα εντωμεταξυ εχει βαλει πεισμα κ θελει να γυρισει μονη της στο πλαι.προσπαθει γερνει στη μια μερια και μετα ξανασκαει ανασκελα.

σημερα την πηγα παιδιατρο γιατι τελικα κολλησε γαστρεντεριτιδα απο τα αλλα 2.επομενο ηταν.εκανε διαροια μια φορα.μας εδωσε ηλεκτρολυτες φακελακια 3 φορες την ημερα.πηρα και γαλα σκονη ειδικο για δοιαριες της χουμανα.ελπιζω να μη ξανακανει γιατι αν χειροτερεψει θα παμε νοσοκομειο 3 μερες οπως ειχε γινει με τον αλεξ οταν ηταν ακριβως στην ηλικια της:(

την ζυγισε κιολας .ειναι 6040 γρ και 65 εκ. το αφρατομπουρεκακι μου ελπιζω να μη ξανακανει:(:(:(

Holy Diver

Διαφημίσεις

Δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω. Αν και μου αρέσει πολύ η δουλειά μου και έχω τις γιαγιάδες να μου κρατήσουν τον μικρό δεν θέλω να τον αφήσω. Πρώτον θα π΄ρεπει να διακόψω τον θηλασμό και δεύτερον είναι τόσο μικρός. Αλλα δυστυχώς στον ιδιωτικό τομέα δεν έχεις επιλογές. Στην αρχή είχαμε συμφωνήσει να πάρω το μειωμένο ωράριο σε ημέρες και να γυρίσω Μάιο. Τώρα μου τα μασάνε.

Ελενη σίγουρα ξεφεύγεις με τη δουλειά αλλά προς το παρόν προτιμω να τον αφήνω δυο ωρίτσες στη μαμα μου και να γυρίζω πίσω. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα και κάθε μέρα κάνουν και κάτι διαφορετικό και θα ήθελα να μην τα χάσω όλα αυτά αν είχα την επιλογή.

Δήμητρα περαστικα στο αφρατομπουκακι σου:tongue:. Τι ταλαιπωρία και αυτή σε τόσο μικρό νινάκι. ελπίζω να περάσει γρήγορα. Μην σκέφτεσαι νοσοκομεία και τέτοια πρ΄γματα. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Το μπουρεκάκι θα το ξεπεράσει γρήγορα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Γεια σας κορίτσια και Καλή Χρονιά. Εύχομαι τα μπεμπάκια σας να έχουν ότι ευχηθείτε!!

Ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι που με κάνει ράκος ψυχολογικά (το σωματικό δεν με απασχολεί).

Από ότι φαίνεται ο Δομίνικος έχει ΓΟΠ: μόλις φάει κάνει γουλίτσες, λόξυγκας έντονος και καμιά φορά βήχας όταν η γουλίτσα πάρει το λάθος δρόμο.

Τον βάζω να ρευτεί και ενδιάμεσα (τις μισές φορές θα βγάλει ξανά γουλίτσα), τον ταΐζω σε όρθια θέση κλπ. Ο καημένος, για να ανακουφιστεί από τη ξινίλα ζητάει συνέχεια στήθος. Το βράδυ τη βγάζω στη poank πολυθρόνα θηλάζοντας, ρέψιμο, νανούρισμα, θηλάζοντας κοκ. Ευτυχώς που έχω και μαξιλάρι θηλασμού γιατί με έχει πάρει μερικές φορές ο ύπνος ενώ θηλάζω...

Άγχος στην αλλαγή πάνας, στο πλύσιμο, σε όλα (να μη δω αυτή τη γουλιά)

Ότι πείτε θα με βοηθήσει….

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...