Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα η δικια μου εχει παθει ν το πω ενα ξεσαλωμα δεν κοιμηθηκε καθολου απο της 7 το πρωι

Βρε γατί η κόρη σου ίδια εσύ είναι!!!!! Πω πω! Θα φάω τα μουστάκια μου από τη ζήλεια...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες. Τι κάνετε; Εγώ χτες ήμουν όλη μέρα στη δουλεια και προσπαθούσα να βρω τρόπο να πάρω και άλλη άδεια. Κανονικά πρέπει να γυρίσω στις 18 του μήνα. Τελικά το μόνο που καταφερα προς στιγμής είναι να πάρω άλλες 15 μέρες και να πάω 10 Φλεβάρη.

Δήμητρα περαστικά στα μικρούλια σου. Και εδώ υπάρχει έξαρση γαστρεντερίτιδας.

Μπουμπουκι καλωςηρθες. Τα μικρά μας είναι κοντά. Εγώ γέννησα στις 5. Επειδή ούτε και εγώ έχω ίκα άλλα άλλο ταμείο που μοιάζει με του δημοσίου αν βγάλεις βιβλιάριο της μικρής σου θα γράφεις τα εμβόλια και θα τα παίρνεις δωρεαν. Είναι τόσα πολλα τον πρωτο χρόνο που είναι κρίμα να τα πληρώνεις. Επίσης αν δεν έχεις κάποιον δικό σου παιδίατρο μπορείς να πας σε συμβεβλημένο και να μην πληρώνεις ούτε την επίσκεψη.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

εαν δε θες να παρεις χαπι,το γαλα σταματαει επιπονα και δυσκολα.καταρχην δε πρεπει να ξαναθηλασεις ουτε να το αντλησεις.το στηθος θα πριστει και θα ποναει πολυ .θα τρεχει γαλα.πρεπει να βαλεις πανω του παγο και να φορεσει παρα πολυ σφιχτο σουτιεν.θα το βγαζεις με θηλαστρο 3 φορες την ημερα ισα ισα για να ανακουφιζεσαι.μολις το βγαλεις αμεσως θα βαλεις πολυ σφιχτο σουτιεν και παγους ολη μερα πανω στο στηθος.θα παρει μερες ομως για να σου κοπει.με το χαπι θελει 3-4 μερες.προσεξε ομως.αν παρεις χαπι μετα με τιποτα δε πρεπει να θηλασεις το μωρο.

Holy Diver

Διαφημίσεις

εαν δε θες να παρεις χαπι,το γαλα σταματαει επιπονα και δυσκολα.καταρχην δε πρεπει να ξαναθηλασεις ουτε να το αντλησεις.το στηθος θα πριστει και θα ποναει πολυ .θα τρεχει γαλα.πρεπει να βαλεις πανω του παγο και να φορεσει παρα πολυ σφιχτο σουτιεν.θα το βγαζεις με θηλαστρο 3 φορες την ημερα ισα ισα για να ανακουφιζεσαι.μολις το βγαλεις αμεσως θα βαλεις πολυ σφιχτο σουτιεν και παγους ολη μερα πανω στο στηθος.θα παρει μερες ομως για να σου κοπει.με το χαπι θελει 3-4 μερες.προσεξε ομως.αν παρεις χαπι μετα με τιποτα δε πρεπει να θηλασεις το μωρο.

ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΧΑΠΙ?

οταν σταματησα να θηλαζω τα μεγαλα μου ναι πηρα χαπι γιατι δεν αντεχα να το κοψω ετσι.προσπαθησα αλλα ποναει παρα πολυ το στηθος.σε σημειο να θελω να κλαψω.το χαπι λενε οτι εχει αλλες μελλοντικες παρενεργιες.δε ξερω αν ειναι ετσι.παντως απο τη 2η μερα αρχισα να ανακουφιζομαι.ειναι πολυ δυσκολο να το κοψεις ετσι γιατι δε πρεπει να θηλαζεις ουτε να αντλεις .αν το κανεις θα αυξανεται η παραγωγη,.και εφοσον το κρατας μεσα σου τοτε το στηθος ποναει απιστευτα.το καλυτερο ειναι να το εχεις παρα πολυ σφιχτα με σουτιεν κ να βαζεις παγο.εσυ θες να αποθηλασεις χωρις χαπι?

Holy Diver

οταν σταματησα να θηλαζω τα μεγαλα μου ναι πηρα χαπι γιατι δεν αντεχα να το κοψω ετσι.προσπαθησα αλλα ποναει παρα πολυ το στηθος.σε σημειο να θελω να κλαψω.το χαπι λενε οτι εχει αλλες μελλοντικες παρενεργιες.δε ξερω αν ειναι ετσι.παντως απο τη 2η μερα αρχισα να ανακουφιζομαι.ειναι πολυ δυσκολο να το κοψεις ετσι γιατι δε πρεπει να θηλαζεις ουτε να αντλεις .αν το κανεις θα αυξανεται η παραγωγη,.και εφοσον το κρατας μεσα σου τοτε το στηθος ποναει απιστευτα.το καλυτερο ειναι να το εχεις παρα πολυ σφιχτα με σουτιεν κ να βαζεις παγο.εσυ θες να αποθηλασεις χωρις χαπι?

ΜΕ ΧΑΠΙ. ΠΟΙΟ ΠΗΡΕΣ? ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΣΑΙ? ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ? ΕΔΕΣΕΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ? ΠΟΝΑΓΕ ΠΟΛΥ?

ουτε θυμαμαι πως λεγοταν.εχει και πανω απο 2.5 χρονια.το ειχα κοψει οταν ο γιος μου ειναι 3.5 μηνων.ξαφνηκα δεν ηθελε ουτε να θηλαζει ουτε σκονη .σταματησε το γαλα απο 3.5 μηνων κ το ξεκινησε 2 ετων:roll: δε ξερω το γιατι .του εκανα κ εξετασεις για αλλεργια αλλα τιποτα.

και μπαινω στο θεμα.το ονομα του χαπιου δε το θυμαμαι αλλα το στηθος ποναει γιατι γεμιζει με γαλα.αν παρεις 2 μερες το χαπι μετα αρχιζεις κ ανακουφιζεσαι .την 5η μερα εισαι εντελως οκ.το στηθος πρεπει να το εχεις σφιχτοδεμενο η βαλε ενα πολυ σφιχτο σουτιεν.μη ξεχνας τον παγο.ειναι για να μη πριζεται.μη βαλεις ζεστο νερο στο στηθος γιατι θα αρχισει να πριζεται με γαλα παλι.μονο παγο και σφιχτο σουτιεν.κοντεψα να παθω κρυοπαγηματα 2 μερες:rolleyes: οσο για την περιοδο.ποτε γεννησες?θα σου πω περιπου ποτε θα σου ερθει.παντως μονο με συνταγη γιατρου θα το παρεις το χαπι.εχει πολυ δυνατες ορμονες γιαυτο θελει προσοχη.να ξερεις οτι μπορει να σου φερει ζαλαδες κ συναισθημα ευφοριας.χαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

ουτε θυμαμαι πως λεγοταν.εχει και πανω απο 2.5 χρονια.το ειχα κοψει οταν ο γιος μου ειναι 3.5 μηνων.ξαφνηκα δεν ηθελε ουτε να θηλαζει ουτε σκονη .σταματησε το γαλα απο 3.5 μηνων κ το ξεκινησε 2 ετων:roll: δε ξερω το γιατι .του εκανα κ εξετασεις για αλλεργια αλλα τιποτα.

και μπαινω στο θεμα.το ονομα του χαπιου δε το θυμαμαι αλλα το στηθος ποναει γιατι γεμιζει με γαλα.αν παρεις 2 μερες το χαπι μετα αρχιζεις κ ανακουφιζεσαι .την 5η μερα εισαι εντελως οκ.το στηθος πρεπει να το εχεις σφιχτοδεμενο η βαλε ενα πολυ σφιχτο σουτιεν.μη ξεχνας τον παγο.ειναι για να μη πριζεται.μη βαλεις ζεστο νερο στο στηθος γιατι θα αρχισει να πριζεται με γαλα παλι.μονο παγο και σφιχτο σουτιεν.κοντεψα να παθω κρυοπαγηματα 2 μερες:rolleyes: οσο για την περιοδο.ποτε γεννησες?θα σου πω περιπου ποτε θα σου ερθει.παντως μονο με συνταγη γιατρου θα το παρεις το χαπι.εχει πολυ δυνατες ορμονες γιαυτο θελει προσοχη.να ξερεις οτι μπορει να σου φερει ζαλαδες κ συναισθημα ευφοριας.χαχα

ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΥΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΕΧΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ.

Αχ κορίτσια μου...

Ευτυχώς είχα κάνει συμφωνία και τους 2 μήνεςάδειας προ τοκετού τους μετέφερα για μετά οπότε επιστρέφω αρχές Μαρτίου. Αλλά πως θα αφήσω το τζουτζουκάκι μου;;; Τι θα σκέφτεται η αγάπη μου αν λειπω;;; Ότι το εγκατελειψε η μανούλα;;;;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!!!!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...