Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μωρε στο τσακ ημουν σου λεω!τωρα τον λυπαμαι γιατι εχει γαστρεντεριτιδα και εχασε και κανα κιλο .ηταν που ηταν σαν τσιρος.τωρα εγινε σαν παχυς σκελετος.για να μη πω σαν ακτινογραφια!:evil: απο βδομαδα που θα εχει στρωσει πρεπει να αρχισω να τον μπουκωνω παλι για να παρει τα πανω του.τι τραβαω η μανα.λιγο απο της αδερφες του δεν εμοιασε που ειναι μαγουλιαρες!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες καλησπερα, ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρα σας,

mpoumpouki καλως ηρθες να σου ζησει το μωρακι σου,

ελενη σε ζηλευω, εγω που θηλαζω αποκλειστικα και δεν εχω χασει 15 κιλα, ειχα παρει 18 και μου εχουν μεινει μονο 6 αλλα εχω κολλησει εδω και δυο εβδομαδες,

Δημητρα περαστικα στα μικρα τι πραγμα ειναι αυτο 2 μηνες αρρωστοι μαυρη γατα αποδειχτηκαν οι επισκεψεις τελικα,

χριστινακι υπομονη θα τα χασεις ποτε ειναι ο γαμος?

εμεις τη Δευτερα καναμε το πρωτο εμβολιο μας στον παιδιατρο μου ειπε οτι ειναι 6απλο δεν ξερω πως λεγεται, ζυγιστηκαμε και ειμαστε 5650 και 63 ποντους, ευτυχως δεν εκανε πυρετο ουτε ηταν ανησυχος κοιμηθηκε κανονικα βεβαια του εδωσα το ντεπον οπως μου ειπε ο γιατρος τωρα το επομενο εμβολιο το εχουμε 3/2 και την δευτερη δοση του πρωτου εμβολιου το εχουμε 3/3, παντως σπαραξε η καρδια μου απο το κλαμα ηταν και η ωρα του να φαει και δεν ησυχαζε με τιποτα.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Χρειάζεται να πας σε αυτό το κέντρο για το εμβόλιο? Εγω τον παιδίατρο θα πάρω τηλ να έρθει. Ασφάλεια έχω δημοσίου, αλλά δεν έχω βγάλει βιβλιάριο υγείας της μπουμπούς ακόμα. Μόνο το βιβλιάριο που μας δώσανε στο Ιασώ έχω..

pzPvp2.png

καλησπέρα απο τα κρύα γιάννενα!ναι,ναι επιστρεψαμε την δευτέρα και με το που κατέβηκα απο το αεροπλάνο και ήρθε 1 παγωμένος αέρας και με χτύπησε στο πρόσωπο,σκέφτηκα να κάνω μεταβολή και να ξαναγυρίσω πίσω!αχχχ!κρυώνω!

ευχαριστώ για τις ευχές οτι ποθείτε!

καλωσόρισες μπουμπούκι να χαιρεσαι την κορούλα σου!

ξανθη τι εγινε τελικά με το βάρος του μωρου?ολα εντάξει?

μελινάκι πώς πάει η γιαγιά?

δήμητρα περαστικά σας και πάλι!τι κακο βρε παιδί μου!

σας φιλώ γιατι το σπλάχνο μου τσιρίζει!!!!ατιμοι κολικοί!!!

Διαφημίσεις

μωρε στο τσακ ημουν σου λεω!τωρα τον λυπαμαι γιατι εχει γαστρεντεριτιδα και εχασε και κανα κιλο .ηταν που ηταν σαν τσιρος.τωρα εγινε σαν παχυς σκελετος.για να μη πω σαν ακτινογραφια!:evil: απο βδομαδα που θα εχει στρωσει πρεπει να αρχισω να τον μπουκωνω παλι για να παρει τα πανω του.τι τραβαω η μανα.λιγο απο της αδερφες του δεν εμοιασε που ειναι μαγουλιαρες!

Περαστικά Δήμητρα

pzPvp2.png

περαστικα ποπακι,ισως μασκα να βοηθησει!ελενη!πρεπει να γραψεις το παιδι σανπροστατευομενο μελος καιν αβγαλεικαι αμκα η σε σενα η στον αντρα σου!για το ικα ξερω οτι αν θες να το παρεις το εμβολιο και να στο κανει ο γιατρος,παρε στο 184 του και πες οτιθες να γραψει ςεμβολιο για ανηλικο κοριτσακι,το παιρνεις και πας στο ραβντεβου σου και το γραφεις!αλλα στο ικα δεντα γραφουν ολ ατα εμβολια ν αξες!κι εχεικαι καποια συμμετοχη!δενξερω βεβαια με του δημοσιου τι γινεται!μπουμπουκι δνεξερω αν βοηθησα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

περαστικα ποπακι,ισως μασκα να βοηθησει!ελενη!πρεπει να γραψεις το παιδι σανπροστατευομενο μελος καιν αβγαλεικαι αμκα η σε σενα η στον αντρα σου!για το ικα ξερω οτι αν θες να το παρεις το εμβολιο και να στο κανει ο γιατρος,παρε στο 184 του και πες οτιθες να γραψει ςεμβολιο για ανηλικο κοριτσακι,το παιρνεις και πας στο ραβντεβου σου και το γραφεις!αλλα στο ικα δεντα γραφουν ολ ατα εμβολια ν αξες!κι εχεικαι καποια συμμετοχη!δενξερω βεβαια με του δημοσιου τι γινεται!μπουμπουκι δνεξερω αν βοηθησα

Ούτε εγώ ξέρω τι γίνεται γιατί ικα και δημόσιο έχουν διαφορές - τεσπα εγώ το πλήρωσα το εμβόλιο αλλά με έτσουξε (32?) και βάλε και 60? η επίσκεψη του γιατρού, πιάσαμε το 100ρικο έτσι για πλάκα.

pzPvp2.png

επισκεψη γιατορυ δεν τη γλυτωνεις ειμαστε υποχρεωμενε ςνα το πηγαινουμε καθε μηναμου ειπε!εμενα παιρνει 40 στο ιατρειο του και 50 σπιτι...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

και η συμμετοχη ειναι 10-20 ευρω αλλ αγιατι ν ΑΤΑ ΔΩΣΕΙ ςΡΕ ΣΥ????ξερω κι εγω?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Βασιλικη μου εμενα μου αρεσει το κρυο πολυ σε ζηλευω, η γιαγια παει καλυτερα δοξα το θεο αλλα τα τρεξιματα μας τα εχουμε ακομα, παντως κοριτσια τα δημοσια νοσοκομεια ειναι ενα δραμα τι να πω στο λαικο που ηταν η γιαγια δεν ειχαν να δωσουν φαρμακα τα χρωσταμε λεγανε και του βγαλανε τακα τακα λογω γιορτων χωρις να κανουν τιποτα τελικα της κολλησε και η κολπικη μαρμαριγη και τρεχουμε χειροτερα,

εμεις στο παιδιατρο δινουμε 35 στο ιατρειο 50 στο σπιτι το εμβολιο μου το εφερε η θεια μου εχει φαρμακειο και δεν ξερω ποσο εκανε δεν μας πηρε λεφτα, το μπεμπη ομως τον εχει ασφαλισει ο μπαμπας εχει ΤΑΠΟΤΕ κι οχι εγω στο ΙΚΑ το θεωρησαμε καλυτερο τωρα θα δειξει,

κισακι εσενα η μικρη εκλαιγε ?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

πως φευγει η κοιλια.δε φευγει:rolleyes::tongue: δηλαδη οκ δε θα ειναι πως ειναι μετα τη γεννα αλλα πλακα τελειως δε θα γινει.βασικα μονο με κοιλιακους και διαδρομο αλλα αντε βρες ορεξη να κανεις.ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ.καλα θα κανετε να συνηθησετε στην ιδεα οτι το σωμα δε θα ειναι ποτε οπως πριν.κ εγω πριν μεινω εγκυος ημουν 48 κιλα αλλα η κοιλια δεν ηταν πλακα οπως πριν κανω παιδια.την μισω την κοιλια μου.αν ειχα τα φραγκα θα εκανα κοιλιοπλαστικη!ειδικα με την καισαρικη κανει πολυ περισσοτερο καιρο να ξεπριστει η κοιλια.9 με 12 μηνες.

Holy Diver

Δημητρούλα περαστικό! Σόρυ αλλά με τον παχύ σκελετό έριξα τρελό γέλιο!!

Βρε Βασιλική τα Γιάννενα τα λατρεύω! Τι όμορφη και ζωντανή πόλή!!! Αχ θυμάμαι μια ταβέρνα λίγο πιο έξω από την πόλη με φοβερή γάστρα... Και ένα μαγαζάκι με καταπληκτικές μπουγάτσες... Και κάτι σούπερ μπαράκια... Αχχχ 14 χρόνια έχω να πάω. Από εκεί ήταν ένας πρώην. Ευτυχώς πρώην, γιατί ήταν ντιπ άχρηστος... Άσχετο. (καλά που τον θυμήθηκα τώρα αυτόν;;;)

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...