Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα ζουζούνες!

Mpoumpouki καλως μας ηρθατε! :D

Ελενάκι θέλω και εγώωωωωωω! Εχει κολλησει η ζυγαριά στα 10 και δεν κατεβαινει πλεον! :evil: Πως θα παω για νυφικο μου λέτε?

Εμεις ξεκινησαμε ολη μέρα να καθομαστε με το μάτι γαριδα και απο το απογευμα τρελο ύπνο.Ξυπναει να φαει και ξανακοιμαται. Σημερα κοιμηθηκαμε και το βραδυ. Αλλα απο τις 6 ειμαστε στο ποδι. Αντε να δουμε αποψε...!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα ζουζούνες!

Ελενάκι θέλω και εγώωωωωωω! Εχει κολλησει η ζυγαριά στα 10 και δεν κατεβαινει πλεον! :evil: Πως θα παω για νυφικο μου λέτε?

Εμεις ξεκινησαμε ολη μέρα να καθομαστε με το μάτι γαριδα και απο το απογευμα τρελο ύπνο.Ξυπναει να φαει και ξανακοιμαται. Σημερα κοιμηθηκαμε και το βραδυ. Αλλα απο τις 6 ειμαστε στο ποδι. Αντε να δουμε αποψε...!

Καλημερούδια nikx Καλώς σας βρήκα.

Μη σκας για μερικά παραπανίσια κιλάκια - Ψάξε για τέτοιο νυφικό που θα κρύβει (κάτι σε Α γραμμή? λέω εγώ τώρα!)

pzPvp2.png

καλημερα κοριτσια.

mpoumpouki. καλος ηρθες .

εγω μεσα σε 1 μηνα εχασα τα κιλα. 50 μπορει κ ν κατεβηκαμε κ λιγο αλλα θα δηξει αυριο θ παω ν ζυγηστω στοφ αρμακειο. να σας ρωτησω κοριτσια εσεις που κανατε καισαρικη κοιλιτσα εχετε λιγο??εγω ΝΑΙ πως μπορουμε ν την εξαφανησουμε λιγο καλε

καλημερα κοριτσια.

εγω μεσα σε 1 μηνα εχασα τα κιλα. 50 μπορει κ ν κατεβηκαμε κ λιγο αλλα θα δηξει αυριο θ παω ν ζυγηστω στοφ αρμακειο. να σας ρωτησω κοριτσια εσεις που κανατε καισαρικη κοιλιτσα εχετε λιγο??εγω ΝΑΙ πως μπορουμε ν την εξαφανησουμε λιγο καλε

Καλημέρα Ποπάκι - κι εγώ τα χω χάσει τα κιλά αλλά δεν έχω χάσει τους πόντους!! Δηλαδή στενά τζην που φορούσα πριν μείνω έγγυος, ακόμα δεν μου κάνουν και τα παντελόνια που φοράω κουμπώνουν με το ζόρι. Η κουμπάρα μου μου είπε ότι οφείλεται στη διαστολή της λεκάνης η οποία επανέρχεται σιγά σιγά. Τα κιλά μου πάντως είναι ίδια με πριν 49.

Η κοιλίτσα μου έχει μείνει και μένα (με καισαρική γέννησα). Αν βιάζεσαι να την εξαφανίσεις μπορείς να πάρεις ειδική ζώνη ή αλλιώς να περιμένεις 3 - 4 μήνες που θα φύγει από μόνη της

pzPvp2.png

καλημερα κοριτσια.

Και εγω εχω κοιλιτσα Ποπακι, και δεν νομιζω οτι μπορει να φυγει, αλλα αν ειναι να φυγει θελει το χρονο της!:rolleyes: Βαλε κορσε να στην μαζεψει οσο να ναι!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζούνες!

Χριστινακι τι να πω....ειλικρινα και εγω δεν ξερω πως εχασα τα 15 κιλα :shock: δεν το περιμενα καν, αφου ανεβηκα στη ζυγαρια με κλειστα τα ματια και κανενας απο φιλους και συγγενεις δεν μου εχουν πει οτι εχω αδυνατησει, ωστε να περιμενω και εγω να δω διαφορα στη ζυγαρια. Παντως αυτη δεν λεει ψεματα σιγουρα! Μεχρι να πας για νυφικο θα τα εχεις χασει!

MbGIp1.png

Το πρώτο εμβόλιο το χει κάνει καμία?

Ο παιδίατρος μου έγραψε το Pentavac. Το έχω ήδη στο ψυγείο. Φίλες μου έχουν πεί ότι μετά το εμβόλιο για 2-3 μέρες έχουν ανησυχία τα ζουζούνια και μπορεί να κάνουν και πυρετό και έχω ψιλοαγχωθεί.

Από Δευτέρα θα το κάνουμε αφού θα είναι 2 μηνών (χεχεχεχε μεγαλώνειιιιιιιιι)

pzPvp2.png

Το πρώτο εμβόλιο το χει κάνει καμία?

Ο παιδίατρος μου έγραψε το Pentavac. Το έχω ήδη στο ψυγείο. Φίλες μου έχουν πεί ότι μετά το εμβόλιο για 2-3 μέρες έχουν ανησυχία τα ζουζούνια και μπορεί να κάνουν και πυρετό και έχω ψιλοαγχωθεί.

Από Δευτέρα θα το κάνουμε αφού θα είναι 2 μηνών (χεχεχεχε μεγαλώνειιιιιιιιι)

Η κισα το εχει κανει το πρωτο εμβολιο. Εμεις εχουμε στις 20 του μηνα ραντεβου. 2 μηνων θα γινει στις 18.

MbGIp1.png

εγω εκανατ ο πρωτο εμβολιο στο ικα,το πενταβακ ηταν σε ελλειψη ...για 2 μερες μπορει να εχει ανησυχια,υπνηλια η πυρετο. αν τα πιασει θα ειναι 1 ωρα μετα το εμβολιο...εμενα δεν παρουσιασε τιποτα.μπορειτε να δωσετε σιροπι ντεπον τα μισα μλ απο τα κιλα του μωρου ανα 4 ωρες.εγω δεν εδωσα τιποτα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?τα νινια καλα?

η δικια μου παλι κοιμαται.χτες κοιμηθηκε το βραδυ 8.30 κ ξυπνησε το πρωι 9 και κατι.και στις 11 ξανακοιμηθηκε:shock:πριν λιγο την ξαναταισα ενω κοιμοταν.ελεος απο τα 6 γευματα τα 4 τα κανει ενω κοιμαται:rolleyes:

τις προαλες ο γιοκας μου εκει που κοιμοταν πηγε κ την χτυπησε με ενα κατσαβιδι στο μπουτακι της και την αλλη μερα παλι εκει που κοιμοταν πηγε κ την χτυπησε με μια μπαταρια στο μετωπο.κ τις 2 φορες εριξε ενα ουρλιαχτο το καημενο.κοκκινησε και τσιριζε.μου ηρθε να του βγαλω το μαλλι του μικρου:evil::evil:

Holy Diver

εγω εκανατ ο πρωτο εμβολιο στο ικα,το πενταβακ ηταν σε ελλειψη ...για 2 μερες μπορει να εχει ανησυχια,υπνηλια η πυρετο. αν τα πιασει θα ειναι 1 ωρα μετα το εμβολιο...εμενα δεν παρουσιασε τιποτα.μπορειτε να δωσετε σιροπι ντεπον τα μισα μλ απο τα κιλα του μωρου ανα 4 ωρες.εγω δεν εδωσα τιποτα

Στο κεντρο μανας και παιδιου το εκανες? Εγω εχω κλεισει ραντεβου αλλα το εμβολιο δεν το εχω γραψει. Πρεπει πρωτα να γραψω το εμβολιο και να παω να το αγορασω και μετα να παμε στο ικα να το κανουμε?

MbGIp1.png

Καλημέρα ζουζούνες!

εχω διαιτα για ξεκολλημα ζυγαριας.

σε 4 μερες χανεις 2-3 κιλα.

2 μερες θα τρως κοτοπουλο στηθος (βραστο η ψητο) με ντοματα.μπορεις να φας οσο θες.και αλλες 2 μερες ψαρι ψητο με χορτα.παλι μπορεις να φας οσο θες.το εχω κανει οσες φορες κολλησε η ζυγαρια.ενεργοποιει τον μεταβολισμο και χανεις.μετα συνεχιζεις κανονικα διαιτα για 15 μερες και το ξανακανεις.

Holy Diver

ελενημου οχι,κλεινειες ραντεβου στο 184 για εμβολιο για ανηλικο ζητας. σου κλεινει στο κεντρο μανας και παιδιου που θες και πας με το βιβλιαριο της κλινικης,το βιβλιαριο του μωρου και το βιβλιαριοπου φαινεται σε ποιον ειναι γραμμενο,πχ του αντρα σου αν την εχει ο αντρας σου η το δικοσου και σου το κανουν εκει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...