Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες, χρονια πολλά, καλή χρονιά και να χαίρεστε τα μωράκια σας.

Είμαι κι εγώ μανούλα Νοεμβρίου (στις 6 Νοεμβρίου γέννησα το μπουμπούκι μου :-P ) κι από τότε έχω χαζέψει. Μόλις χτες ανακάλυψα το καφέ και σήμερα έκανα την εγγραφή μου για να μοιράζομαι κι εγώ τις εμπειρίες μου μαζί σας.

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες! Μπουμπουκι καλως ηρθες, να χαιρεσε το μωρακι σου. Αγορακι η κοριτσακι? Ποπη, εμενα ευτυχως εστρωσε...καταλαβε επιτελους ποτε ειναι μερα και ποτε νυχτα :rolleyes: Παμπερς εμεις φοραμε το 2 τα nannys 2-5 κιλα. Απο τη μερα που γεννηθηκε αυτα της βαζω και εδω και μια εβδομαδα της κανουν μια χαρα γιατι πριν της ητανε μεγαλα. Εμενα Δημητρα μια χαρα καθετε ξυπνια την ημερα αρκετες ωρες, αφου λεω αμην και ποτε να κοιμηθει να μαγειρεψω να κανω και καμια δουλεια! Ευτυχως ομως που κοιμαται τη νυχτα, αλλα εχει 4 μερες τωρα που απο τις 11 περιπου την πιανει μια γκρινια μεχρι τις 1,30....δεν ξερω τι θελει, δεν καθετε πουθενα μονο ψηλα στον ωμο μου καθετε χωρις να κλαιει, μολις κανω οτι την κατεβαζω κατω γκαζωνει :rolleyes: και μιλαμε για πολυ κλαμα. Σκευτηκα μηπως εχει κολικους αλλα τα ποδαρακια δεν τα μαζευει πανω τα εχει τεντωμενα τσιτα κατω! Και κανει πολλα πριτς :rolleyes: Δεν ξερω τι να πω...

MbGIp1.png

Καλημέρα κι από μένα. Κοριτσάκι είναι το μπουμπούκι μου.

Αυτό με τη σύγχιση ημέρας και νύχτας, το είχε πάθει και η δικιά μου - έκανα αυτό που λέει η Δήμητρα και σε μερικές μέρες έστρωσε. Τώρα κοιμάται σερί από τις 12.30 μέχρι τις 7.30 το πρωί.

Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται η γκρίνια της κόρης σου, μήπως προσπαθεί να κάνει κακάκια εκείνη την ώρα και δυσκολεύεται?

pzPvp2.png

Καλημέρα κι από μένα. Κοριτσάκι είναι το μπουμπούκι μου.

Αυτό με τη σύγχιση ημέρας και νύχτας, το είχε πάθει και η δικιά μου - έκανα αυτό που λέει η Δήμητρα και σε μερικές μέρες έστρωσε. Τώρα κοιμάται σερί από τις 12.30 μέχρι τις 7.30 το πρωί.

Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται η γκρίνια της κόρης σου, μήπως προσπαθεί να κάνει κακάκια εκείνη την ώρα και δυσκολεύεται?

Θηλαζεις η δινεις σκονη? Πως τα καταφερνετε να κοιμαται τοσες ωρες???:confused: Τι ακριβως εκανες δηλαδη και τα καταφερες? Γιατι η δικια μου ξυπναει 2 φορες τη νυχτα για γαλα και ευτυχως ξανα κοιμαται, γιατι πριν λιγες μερες το ξενυχτουσαμε! Ισως να προσπαθει να κανει κακα, το εχω σκευτει...αεριζεται πολυ παντως...αλλα καθε βραδυ την ιδια ωρα???

MbGIp1.png

Κοριτσακια πηγα και ζυγιστηκα! Εχασα 15 κιλα απο τη μερα που γεννησα :D και δεν ξερω πως εγινε αυτο, αφου δεν εκανα διαιτα καθολου! Σημερα θα ξεκινησω διαιτα και γιαυτο ζυγιστηκα. 15 κιλα χωρις διαιτα???? Απιστευτο! Δεν το περιμενα! Η μικρη μου γεννηθηκε 2.650, οποτε τα κιλα που εφυγαν με την γεννα αντε να ηταν 6-7....τα υπολοιπα 8-9 κιλακια πως εφυγαν??? Γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!:P

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Θηλαζεις η δινεις σκονη? Πως τα καταφερνετε να κοιμαται τοσες ωρες???:confused: Τι ακριβως εκανες δηλαδη και τα καταφερες? Γιατι η δικια μου ξυπναει 2 φορες τη νυχτα για γαλα και ευτυχως ξανα κοιμαται, γιατι πριν λιγες μερες το ξενυχτουσαμε! Ισως να προσπαθει να κανει κακα, το εχω σκευτει...αεριζεται πολυ παντως...αλλα καθε βραδυ την ιδια ωρα???

Και τα 2 - Προσπάθησα για αποκλειστικό θηλασμό αλλά δεν τα κατάφερα - δεν επαιρνε βάρος (κάτω από 150gr την εβδομάδα). Έτσι ξεκίνησα να δίνω 1 ή 2 φορές την ημέρα μπουκάλι, αλλά ο παιδίατρος στην επίσκεψη μου είπε ότι δεν ήταν σωστός τρόπος και σύστησε σε κάθε γεύμα πρώτα να θηλάζω και μετά να δίνω μπουκάλι και αυτό κάνω εδώ και 2 βδομάδες. Είχαμε θεαματικά αποτελέσματα - την πρώτη εβδομάδα πήρε 300gr και τη δεύτερη 260gr. Σήμερα θα την ξαναζυγίσω το απόγευμα και θα σας πω.

Θα γίνει δυο μηνών μεθαύριο και στην τελευταία ζύγιση ήταν 3.790gr

Τώρα για το νυχτερινό σερί ύπνου δεν έκανα τίποτα - από ημερών είναι πολύ ησυχούλα και λιγες μόνο φορές έχει ξυπνήσει τη νύχτα μια φορά. Και αυτό που έγραψα πριν - δεν την έπαιρνε ο ύπνος το βράδυ αλλά δόξα το Θεό, έστρωσε. Μετά το τελευταίο γεύμα την ξαπλώνω στην κούνια της και της κάνω παρεούλα γιατί της πέφτει η πιπίλα και νιαουρίζει. Σε 10 λεπτά την έχει πάρει ο ύπνος!!!! Μάλλον είμαι τυχερή:)

pzPvp2.png

Κοριτσακια πηγα και ζυγιστηκα! Εχασα 15 κιλα απο τη μερα που γεννησα :D και δεν ξερω πως εγινε αυτο, αφου δεν εκανα διαιτα καθολου! Σημερα θα ξεκινησω διαιτα και γιαυτο ζυγιστηκα. 15 κιλα χωρις διαιτα???? Απιστευτο! Δεν το περιμενα! Η μικρη μου γεννηθηκε 2.650, οποτε τα κιλα που εφυγαν με την γεννα αντε να ηταν 6-7....τα υπολοιπα 8-9 κιλακια πως εφυγαν??? Γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!:P

Μπράβοοοοοοοοοοο :D:D Μάλλον από το ξενύχτι ;)

Είχες πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη?

pzPvp2.png

Και τα 2 - Προσπάθησα για αποκλειστικό θηλασμό αλλά δεν τα κατάφερα - δεν επαιρνε βάρος (κάτω από 150gr την εβδομάδα). Έτσι ξεκίνησα να δίνω 1 ή 2 φορές την ημέρα μπουκάλι, αλλά ο παιδίατρος στην επίσκεψη μου είπε ότι δεν ήταν σωστός τρόπος και σύστησε σε κάθε γεύμα πρώτα να θηλάζω και μετά να δίνω μπουκάλι και αυτό κάνω εδώ και 2 βδομάδες. Είχαμε θεαματικά αποτελέσματα - την πρώτη εβδομάδα πήρε 300gr και τη δεύτερη 260gr. Σήμερα θα την ξαναζυγίσω το απόγευμα και θα σας πω.

Θα γίνει δυο μηνών μεθαύριο και στην τελευταία ζύγιση ήταν 3.790gr

Τώρα για το νυχτερινό σερί ύπνου δεν έκανα τίποτα - από ημερών είναι πολύ ησυχούλα και λιγες μόνο φορές έχει ξυπνήσει τη νύχτα μια φορά. Μετά το τελευταίο γεύμα την ξαπλώνω στην κούνια της και της κάνω παρεούλα γιατί της πέφτει η πιπίλα και νιαουρίζει. Σε 10 λεπτά την έχει πάρει ο ύπνος!!!! Μάλλον είμαι τυχερή:)

Το σωστο αυτο ειναι, πρωτα να θηλασεις και μετα να δινεις συμπληρωμα. Εμενα ειναι 3.600. Μια χαρα βαρος παιρνει η μικρη σου τωρα! Το πιο σιγουρο ειναι οτι εισαι τυχερη. Αλλα και η δικια μου καμια σχεση οπως ηταν πριν με το τωρα. Ξυπνουσε τη νυχτα να φαει και δεν κοιμοταν, το ματι ηταν γαριδα! Τωρα κοιμαται την ωρα που τρωει με το μπιμπερο στο στομα οποτε την ξαναβαζω στην κουνια της και ξυπναει σε 3 ωρες ξανα για να φαει.

MbGIp1.png

μπουμπούκι καλωσόρισες! Να τη χαίρεσαι. Ελένη εγώ πιστεύω ο θηλασμός αδυνατίζει γενικά. Ίσως εσυ δεν προλαβαίνες κιολαςνα τρως όπως πριν κι έχασες αρκετά. Η δικιά μου πάλι 5 ξυπνησε . Μόνο με θηλασμό. Πλέον ξυπνάει 1φορά τή νύχτα. Θα στρώσουν κι εσάς κορίτσια μέχρι 3 μηνών θα είναι οκ.καλημέρα είπα-εμένα πάντως είναι όλη μέρα ξύπνια

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μπράβοοοοοοοοοοο :D:D Μάλλον από το ξενύχτι ;)

Είχες πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη?

Γενικα ειμαι παχουλη δεν ημουν ποτε αδυνατη. Δεν ειχα ζυγιστει απο την αρχη της εγκυμοσυνης, αλλα πρεπει να πηρα γυρω στα 15, αυτα που εχασα δηλαδη. Λες να εκανε δουλεια το ξενυχτι ε?? Μια χαρα ειναι!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

μπουμπούκι καλωσόρισες! Να τη χαίρεσαι. Ελένη εγώ πιστεύω ο θηλασμός αδυνατίζει γενικά. Ίσως εσυ δεν προλαβαίνες κιολαςνα τρως όπως πριν κι έχασες αρκετά. Η δικιά μου πάλι 5 ξυπνησε . Μόνο με θηλασμό. Πλέον ξυπνάει 1φορά τή νύχτα. Θα στρώσουν κι εσάς κορίτσια μέχρι 3 μηνών θα είναι οκ.καλημέρα είπα-εμένα πάντως είναι όλη μέρα ξύπνια

Κισακι μου μια χαρα τρωω δεν λεω οχι στο φαι ποτε :rolleyes: γιαυτο εγινα ετσι!..Παντως 15 κιλα σε 1,5 μηνα σχεδον ειναι πολλα!..Αφου δεν θηλαζω!!!!! Μια χαρα η μικρη σου, θα στρωσουνε και τα υπολοιπα μωρε και εγω ετσι πιστευω. Μαλλον επειδη ειναι ολη μερα ξυπνια γιαυτο και κοιμαται αρκετα το βραδυ!

MbGIp1.png

εμένα tο ζαχαρο εξαφανίστηκε με tο που μετρήθηκα μόλις βγήκα από την κλινική

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κisha καλημέρα και καλώς σας βρήκα!

Κοιμάται αρκετές ώρες και την ημέρα (υπναρού μου βγήκε το μπουμπουκάκι μου), αλλά στο relax.

Και αυτό ήθελα να ρωτήσω ρε κορίτσια, Κάνει να είναι όοοολη μέρα στο relax? Αν τη βγάλω και πάω να την βάλω στην κούνια ξυπνάει και γκρινιάζει. Μόλις την ακουμπήσω στο relax, λες και πατάω διακόπτη - ηρεμεί με τη μία και ή χαζεύει δεξιά κι αριστερά ή την παίρνει ο ύπνος

pzPvp2.png

Κisha καλημέρα και καλώς σας βρήκα!

Κοιμάται αρκετές ώρες και την ημέρα (υπναρού μου βγήκε το μπουμπουκάκι μου), αλλά στο relax.

Και αυτό ήθελα να ρωτήσω ρε κορίτσια, Κάνει να είναι όοοολη μέρα στο relax? Αν τη βγάλω και πάω να την βάλω στην κούνια ξυπνάει και γκρινιάζει. Μόλις την ακουμπήσω στο relax, λες και πατάω διακόπτη - ηρεμεί με τη μία και ή χαζεύει δεξιά κι αριστερά ή την παίρνει ο ύπνος

Μπα, οχι δεν πειραζει. Το δικο μου ριλαξ ειναι πολυ χωστο μεσα και βαζω απο κατω μια φλις κουβερτουλα ωστε να ανασηκωνετε λιγο οταν ειναι ξαπλωμενη η μικρη.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...