Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kata σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλοσώρισμα να είσαι καλά! Ευτυχώς μέχρι τώρα έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη το μόνο που αισθάνομαι είναι αυτές οι καούρες που δεν της ανέχομαι καθόλου!Θα γεννήσω στο Τζάνειο Νοσοκομείο με καισαρική. εκεί είναι ο γιατρός μου!

MbGIp1.png

kata σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλοσώρισμα να είσαι καλά! Ευτυχώς μέχρι τώρα έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη το μόνο που αισθάνομαι είναι αυτές οι καούρες που δεν της ανέχομαι καθόλου!Θα γεννήσω στο Τζάνειο Νοσοκομείο με καισαρική. εκεί είναι ο γιατρός μου!

ελα ρε συ κ εγω στο τζανειο θα γεννησω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

αααααα τι ωραια ladycat!!!!!!!!!:D πολυ χαρηκα!ποις ειναι ο γιατρος σου?εγω εχω τον Καραδαγλη!

εγω εχω τον κατσετο τι καλα λες να μου κανει καμια εκπληξη το μωρο κ να καθυστερηση να γεννησουμε μαζι????

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

καλο θα ηταν ladycat! αν και δεν ειναι καθολου απιθανο αφου ο γιατρος μου δεν ειναι και πολυ γιγουρος για τις 17 που μου ειπε...το κανονισαμε για 17 γιατι θα λειπει ο γιατρος...μπορει να γινει και 15 αλλα και 17 να ειναι δεν πειραζει παλι θια βρεθουμε εκει μεσα!θα γεννησεις φυσιολογικα?

MbGIp1.png

καλο θα ηταν ladycat! αν και δεν ειναι καθολου απιθανο αφου ο γιατρος μου δεν ειναι και πολυ γιγουρος για τις 17 που μου ειπε...το κανονισαμε για 17 γιατι θα λειπει ο γιατρος...μπορει να γινει και 15 αλλα και 17 να ειναι δεν πειραζει παλι θια βρεθουμε εκει μεσα!θα γεννησεις φυσιολογικα?

μεχρι τωρα ετσι λέμε εχω κ μια μαμη φιλη της μανας μου μια χαρα με βρισκω θα δειξει πως θα ειναι το μωρο κ το τι θα θελει να κανει :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

μεχρι τωρα ετσι λέμε εχω κ μια μαμη φιλη της μανας μου μια χαρα με βρισκω θα δειξει πως θα ειναι το μωρο κ το τι θα θελει να κανει :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ωραία..όλα καλά εύχομαι να πάνε και μέχρι τότε θα τα λέμε εννοείτε για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης μας!τυχερή είσαι που έχεις και την μαμή,μπράβο!;)

MbGIp1.png

κατσε γιατι ακομη δεν ξερω εαν θα ειναι εκει μεχρι να γεννησω θα βγει στην συνταξη μου ειπε τωρα τι να πω θα δειξει αλλα απο οσο εχω μαθει απο φιλη μου νοσηλευτρια ολα τα κοριτσια της μαιευτικες ειναι σουπερ κ πολυ καλα παιδια κ να μην αγχωνομαι

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

κατσε γιατι ακομη δεν ξερω εαν θα ειναι εκει μεχρι να γεννησω θα βγει στην συνταξη μου ειπε τωρα τι να πω θα δειξει αλλα απο οσο εχω μαθει απο φιλη μου νοσηλευτρια ολα τα κοριτσια της μαιευτικες ειναι σουπερ κ πολυ καλα παιδια κ να μην αγχωνομαι

Ναί αυτό ισχύει απ όσο ξέρω και εγώ απο φίλες που γέννησαν εκεί και οι γιατροί ειναι όλοι πολύ καλοί,οπότε μην αγχώνεσαι!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Συγχαρητήρια στην kata για την επιτυχή Β επιπέδου! Και με το καλό και σε καλά και ροζ νέα από την Κουλίτσα μας! ;)

Να καλωσορίσω και την νέα μέλλουσα μανούλα στην παρέα μας την Ελένη! Με το καλό το μωράκι σου!!! ;)

Χάθηκα... για διάφορους λόγους που φυσικά δεν έχουν να κάνουν με εσάς... Το κακό είναι ότι θα ξαναχαθώ αλλά αν βρω ευκαιρία θα μπω οπωσδήποτε να μαθαίνω νέα σας! Ξαναπάμε στο χωριό του άντρα μου για έναν γάμο και επειδή θα πάρει και άδεια και είναι παραθαλάσσιο κι ενδείκνυται για διακοπούλες θα κάτσουμε μέχρι τις 6 Ιουλίου. Στις 8 έχω την Β επιπέδου εγώ.

Νέα κοριτσάκια να μην αγχώνεστε με τις κλωτσιές του μωρού,θα έρθουν και μετά από τη μία θα ηρεμείτε...από την άλλη θα σας ξυπνάνε τα βράδια,θα σας πονάνε ώρες-ώρες,θα σας κάνουν να κατουριέστε ξαφνικά ακόμα και να έχετε ατυχήματα :tongue: αν κλωτσάνε χαμηλά....

Επίσης πάρτε κούνια που να γίνεται κρεβατάκι!!!! Εγώ τώρα το σκυλομετανιώνω! Δεν κρατάει και πολύ αλλά εγώ τώρα αν γινόταν κρεβατάκι θα είχα ακόμα τον μικρό και θα το έκανα κρεβατάκι μετά (δεν είναι για πάντα κι αυτό...είναι μέχρι 5 χρονών) και θα έπαιρνα άλλη κούνια-κρεβατάκι για το 2ο. Τώρα το καημένο το 2ο θα πάρει την κούνια του πρώτου κι αναγκαστικά το καινούργιο κρεβατάκι θα το πάρει ο πρώτος. Αδικία! Και ήθελα να φτιάξω και καινούργιο δωμάτιο στο νέο μωρό και η παλιά κούνια δεν θα ταιριάζει...

Κικίτσα είμαστε συνάδελφοι! Δασκάλα είμαι κι εγώ! Το 2004 τελείωσα και διορίστηκα πρόπερσι.

Και σας χρωστάω και τις φώτος του μικρούλι μου από το πρώτο του μπάνιο στη θάλασσα:

th_giorgis1111.jpg

th_giorgis1118.jpg

th_giorgis1125.jpg

Tις βουτιές στα βαθιά δεν τις βγάλαμε φώτο γιατί δεν έχουμε αδιάβροχη μηχανή :lol: και δεν ήθελα να το χάσω για να κάνω τον φωτογράφο! :lol:

Σε ευχαριστώ πολύ mikio να είσαι καλά και να χέρεσαι τον γιόκα σου που είναι ένας κούκλος!Αγοράκι θα ήθελα και εγώ να κάνω, πιο πολύ για το χατίρι του άντρα μου, εγώ προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα στο φύλλο!Κάτι μου λέει όμως οτι είναι αγοράκι!!!!;) Εύχομαι καλά να περάσεις στο χωριό του άντρα σου και με το καλό να κάνεις και την β επιπέδου με τα καλύτερα αποτελέσματα!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...