Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμένα σχεδόν 5.620 την έβγαλε tο ικα όταν κάναμε εμβόλιο. Τώρα μέχρι τις 10γενάρη πρέπει να πάμε παιδίατρο να δούμε στην ίδια ζυγαριά πόσο είναι. Καλώς τη δημητρούλα εμένα δε βάζει γλώσσα μέσα. Όλο μιλάει.'μαι ξύπνια όλη μέρα ήταν. Κοιμήθηκε 9.30 μετά tο μπάνιο τις. σ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια. Η μικρη μου ειναι 4 κιλα ζυγιστηκε εχτες, σε 10 μερες πηρε 400 γρ. ειχαμε κατι σπυρακια, φοβηθηκα μηπως ειναι ερυθρα και πηγαμε στο παιδων την Κυριακη, μας ειπαν να βαλουμε bepanthol και εχουν υποχωρησει σχεδον ολα! Βασιλικη χρονια πολλα να χαιρεσε το ονομα σου. Δημητρα καλως ηρθες! Ξανθη, οι μυξουλες δεν ειναι τιποτα, βαλε φυσιολογικο ορο μπολικο και ρουφα τες με το συστημα.

MbGIp1.png

εγω κοριτσια βαχω φυσιολογικο ορο και μετα τις παιρνωμε μπατονετα προσεκτικα,αλλα δενε χει μυξες ,κακαδακια μονο!με τον ορο γινονται μιξες...καλημερααααα!περι,μενω μια φιλη και μετα μια αλλη φιλη,θ αμπω πιο αργα!γιατα σπυρακαι εγω εβαζα ενυδατικη λοσιον μου ειπε ο γιατρος...εφυγαν ολα ομως μονα τους!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

η μικρη χτες ολη μερα ξυπνια,ειχα να σιδερωσω 3 πλυντηρια και να συμμαζεψω την κουζινα,πιτατα πλυσιμο,σκουπισμα.... κι αυτη το χαβα της!κλοιμηθηκε 9 το βραδυ και ξυπνησε 5,30 το πρωι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εμεις χαλια!τα 2 τα μεγαλα τα εχω με γαστρεντεριτιδα:mad: ειδικα ο μικρος εμεινε μισος.η ραφαελα εκανε 3-4 φορες διαροια κ 1 φορα εμετο κ ο μικρος εκανε 4 φορες εμετο.πηγαμε κ παιδιατρο κ μας εδωσε κατι σταγονες.ουφ αλλο κ αυτο παλι.καθε μηνα αρρωστα ειναι ελεος

Holy Diver

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω!ελπιζω να μη κολλησει κ η μπεμπα.καλα τοσες φορες αρρωστησαμε εδω μεσα.2 μηνες οικογενιακως ολοι απο 2 φορες τον καθε ενα γριπη και το μωρο δε κολλησε.ελπιζω να γλυτωσει κ την γαστρεντεριτιδα!

τα μπεμπονια σας τι κανουν?

Holy Diver

μια χαρά δημητρούλι. Εμένα μένει ξύπνια όλη μέρα κοιμάται 9.30 και σηκώνεται 5.30 και 9.30πρωί. Tο κάνει 3μέρες τώρα. Ίσως ξανά αλλάξει tο προγραμμα της μακάρι όχι βεγγα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

η δικια μου πολυ υπναρου ρε παιδια...2-3 ωρες το 24ωρο ειναι ξυπνια ελεος ειπαμε αλλα οχι κ ετσι.θελω να την παιξω κ να την χαρω κ αυτη κοιμαται σαν πασας!το βραδυ κοιμαται απο τις 8 μεχρι την αλλη μερα 9 το πρωι δε ξυπναει καθολου.την ταιζω 8 και 12 το βραδυ στον υπνο κ μετα το πρωι κατα τις 9 οταν ξυπναει...θελω να παιξουμε αντεεεε:confused:

εντωμεταξυ...τι νουμερο παμπερς φορατε?γιατι η τα παμπερς τα μικρυναν η εταιρια ..η μπεμπα μου ειναι βοδακι...το 4 φοραει:shock: το 3 της ειναι πολυ στενο:shock:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...