Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!! 

Την Παρασκευή θα κάνουμε την αυχενική κ έχω αγχωθεί καθώς θα καθορίσει την πορεία της εγκυμοσύνης! Ο γιατρός δε βλέπει πρόβλημα στους υπερηχους αλλά δεν ξέρω πόσα πράγματα μπορεί να διακρίνει. 

Έχετε ακούσει περίπτωση με ελεγμένη βλαστοκυστη να υπήρξε πρόβλημα ανωμαλιων ή οτιδηποτε αλλο;; έχω πανικοβληθει με την εξέταση κ φοβάμαι το χειρότερο 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!τζίφος χθες το βράδυ...η μικρή ξεσάλωσε και το ρίξαμε ολοι μαζί στον ύπνο κατα τις 12...για να δούμε σήμερα μήπως τα καταφέρουμε...

α ρε ελένη πολύ γκαντεμιά.καλά έκανες και της τα πήρες τα σήματα ακόμα θα τα έψαχνες!

αν και είμαι υπερ των κινητοποιήσεων κάποιες ενέργειες δεν τις πολυκαταλαβαίνω.γενικά πιστευω οτι και λίγα του κάνουνε,φωτιά επρεπε να βάλουν στην βουλή και στα σπίτι μερικών-μερικών,ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!τζίφος χθες το βράδυ...η μικρή ξεσάλωσε και το ρίξαμε ολοι μαζί στον ύπνο κατα τις 12...για να δούμε σήμερα μήπως τα καταφέρουμε...

α ρε ελένη πολύ γκαντεμιά.καλά έκανες και της τα πήρες τα σήματα ακόμα θα τα έψαχνες!

αν και είμαι υπερ των κινητοποιήσεων κάποιες ενέργειες δεν τις πολυκαταλαβαίνω.γενικά πιστευω οτι και λίγα του κάνουνε,φωτιά επρεπε να βάλουν στην βουλή και στα σπίτι μερικών-μερικών,ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ!!!

Βασιλικη ευχομαι να δειτε ασπρη μερα σημερα! :wink: Και εμας η μικρη μας την εχει χαλασει πολλες φορες!!!:tongue:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες! Σε καμία ώρα πρέπει να σηκωθώ σιγά σιγά για tο εμβόλιο. Τι κίνηση θα βρω και τέτοια μέρα στο δρόμο για κέντρο... Αχ ας μην πονέσει tο καημένο.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα κοπελιες Καλη χρονια ευχομαι σε ολες σας, στα μωρακια σας, στους αντρουλιδες σας και στα αγαπημενα σας προσωπα! Ποπη, για την κριση λες, για την βομβα η για το σεξ, γιατι μπερδευτκα!:confused: Κισακι μακαρι να μην πονεσει, αλλα δυσκολο...

MbGIp1.png

Καλημέρα και... καλή αρχή. Αρχίζετε βλέπω τον μαραθώνιο των εμβολίων. Ελπίζω να μην καταλάβει τίποτα η μικρή σου και η γιατρός να έχει ελαφρύ χερι. Εμείς είναι να πάμε από βδομάδα και όλο το αναβάλλω γιατί φοβάμαι. Πες μας μετά πως ήταν.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

koykles!μας επρηξαν ,νατην εξετασουν, ν ατη μετρησουν,ναη ζυγισουν,να αλλαξουν σταθμο στο ραδιο,να γραψουν τ αεμβολι αοπυ θ ακανουμε....ε τελικα αυτο που εγραψε ο γιατρος εχει ελλειψη και κατι δε μας εκαναν αλλα δνεκαταλαβα τι!πηγε με πολυ καλη διαθεση η μικρημ,ειχε πολλ ακεφια γελουσε σε ολους!μετα τσιμπησαμε τα 2μπουτακια!εκει εκλαψε στιγμιαια αλλα οχι απο τη βελομνα μαλλον αλλα επειδη την κρατουσα αβολα γι αυτην!μπορει σε μι αωρα απο το εμβολιο να κανει πυρετο,ανησυχια,υπνηλια....εμενα κοιμαται ...θα δειξει

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τον αλλο μηνα θα κανουμε πνευμονιοκοκκο και χρειαζεται και αμκα της μικρης!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχαχ να τα πειτε βεβαια!κι εγω θ ατης βαλω στολη!!!!!!αλαλ ειν αι φορεματακι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...