Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια είμαι η Ελένη και μόλις εχτές γράφτηκα στο φόρουμ!Και εγώ θα γεννήσω τον Νοέμβριο! Είμαι απο Αθήνα μένω Καλλιθέα και θα ήθελα να τα λέμε όλες μαζί μέχρι να έρθει η ώρα να πάρουμε στην αγκαλιά μας τα αγγελούδια μας όλες με το καλό!

Καλώσόρισες Ελένη!νομίζω ότι διάλεξες την τέλεια μέρα για καισαρική! το μόνο σίγουρο με τέτοια μέρα γενεθλίων ειναι ότι θα βγεί ζωηρό!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ευχαριστώ πολύ koullam να είσαι καλά.Το πρώτο μου παιδάκι είναι και έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη Δόξα το Θεό...η πητ μου έχει βγει για 30 Νοεμβρίου αλλά επειδή θα λείπει ο γιατρός μου και επειδή θα γεννήσω με καισαρική θα γεννήσω 17 Νοεμβρίου απ'ότι μου είπε!Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.Σε ευχαριστώ που με έβαλες στην λίστα μαζί με τις υπόλοιπες μανούλες!Βασιλική1 σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!Ας είναι ζωηρό δεν πειράζει...τότε μήπως είναι αγόρι?Γιατί τα αγόρια είναι πιο ζωηρά!

MbGIp1.png

έχω και εγώ μια ερώτηση στις παλιές μανούλες. πόσες μέρες μείνατε στο νοσοκομείο μετά τον τοκετό?στην Αγγλία μένουν 3 μέρες τόσο στον φυσιολογικό οσο και στην καισαρική.Στην Κύπρο μου είπαν 1 εβδομάδα αλλά ήταν σε κλινική. εμένα πάντως μου φάνηκαν πολύ 7 μέρες...

έχω και εγώ μια ερώτηση στις παλιές μανούλες. πόσες μέρες μείνατε στο νοσοκομείο μετά τον τοκετό?στην Αγγλία μένουν 3 μέρες τόσο στον φυσιολογικό οσο και στην καισαρική.Στην Κύπρο μου είπαν 1 εβδομάδα αλλά ήταν σε κλινική. εμένα πάντως μου φάνηκαν πολύ 7 μέρες...

Βασιλική νομίζω 5 μέρες μένεις στο νοσοκομείο αν γενήσεις με καισαρικη!

MbGIp1.png

Άντε ας κάνω και εγώ την ερώτησή μου βρε κορίτσια μιας και όλες είμαστε πάνω-κάτω στην ίδια εβδομάδα κύησης...Εγώ συγκεκριμένα είμαι στην 17η εβδομάδα και θα ήθελα να σας ρωτήσω πότε αρχίσατε να "ακούτε'' τα ζουζούνια σας?Αυτό το ''φτερούγισμα'' που λένε?Ανυπομωνώ να το ζήσω και αυτό, αν και 2 φορές εστάνθηκα κάτι μέσα στην κοιλίτσα μου να σαλεύει!Έχω ακούσει διλαφορα να λένε όπως -πιες μια ζεστή σοκολάτα η ενα ζεστό γάλα και χαλάρωσε για να το ακούσεις-...η δικιά σας γνώμη ποια είναι?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τιποτα ακομη δεν το εχω νιωσει ειμαι να σκασω την τεταρτη θα το πω στον γιατρο να δω τι θα μου πει δεν γινετε να ειναι τοσο χαλαρο το μωρο μου :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

κοριτσια τιποτα ακομη δεν το εχω νιωσει ειμαι να σκασω την τεταρτη θα το πω στον γιατρο να δω τι θα μου πει δεν γινετε να ειναι τοσο χαλαρο το μωρο μου :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

πόσο είσαι Ladycat?

MbGIp1.png

Κοίτα να δείς Ladycat απ'ότι έχω ακούσει απο πολλές μανούλες το πρώτο παιδί (δεν ξέρω αν έχεις άλλο παιδάκι) αργείς να το ακούσεις και τώρα ήμουν επίσκεψη σε μια φίλη μου που είναι στον μήνα της και μου είπε οτι άρχισε να το ακούει στον 6ο μήνα.Εγώ την Κυριακή θα μπω στην 18η εβδομάδα και αισθάνομαι όπως λες και εσύ σαν να μην είμαι έγκυος!!!!:( εκτός απο 2 φορές που το αισθάνθηκα να κουνιέται ψηλά στην κοιλιά μου..Μην ανησυχείς κάνε υπομονή 1-2 εβδομάδες ακόμα και είμαι σίγουρη πως θα το ακούσεις!

MbGIp1.png

ειμαι στην 18 εβδομαδα κ νομιζω οτι δεν ειμαι εγκυος με τοση ησυχια μεσα μου

Εγώ το άκουσα κανονικά ανάμεσα στη 18η και 19η εβδομάδα και μέχρι να το ακούσω είχα σκάσει. Με ρωτούσαν όλοι και αγωνόμουν πιο πολύ.

Μην ανησυχείς, θα το ακούσεις το μωράκι σου και μετά θα "επικοινωνείτε'' κάθε μέρα. Εγώ σχεδόν πάντα την ακούω όταν ξαπλώνω ανάσκελα και είμαι χαλαρή!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

αχ μακαρι κοριτσια γιατι εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι ανεμογκαστρι χιχιχιχι ολοι ερχονται κ μου πιανουν την κοιλια μου κ εγω δεν νιωθω κατι το ιδο λεει κ ο αντρας μου οτι ειναι νωρις ακομη για να το νιωσω κ οτι ο μονος τυχερος στο σπιτι που το νιωθει ειναι ο γατος που ακουει την καρδια του οταν ξαπλωνει επανω μου κ ο ερμος χουρχουριζει τι να πω τελικα το μωρο επικοινωνει πθιο πολυ με το γατο παρα με εμενα :(:(:(:(:(:(:(

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Elpizw oti grapsw na mporesete na to diavasete!

Piga ston giatro to mpempe mas einai kala alla fulo pali den mas to eipe!

ap'eutheias stin auxeniki!o pateras tha skasei!

Frosso min trelainesai!mporei na to exeis niwsei kai na min to exeis katalavei! Se liges meres

tha fas treles klotsies!

nikx μπράβο που όλα πήγαν καλά! Για το φύλλο μην ανησυχείς μπορεί να το δείς σε κάποιον απλό υπέρηχο η να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι την β επιπέδου!

MbGIp1.png

Άντε ας κάνω και εγώ την ερώτησή μου βρε κορίτσια μιας και όλες είμαστε πάνω-κάτω στην ίδια εβδομάδα κύησης...Εγώ συγκεκριμένα είμαι στην 17η εβδομάδα και θα ήθελα να σας ρωτήσω πότε αρχίσατε να "ακούτε'' τα ζουζούνια σας?Αυτό το ''φτερούγισμα'' που λένε?Ανυπομωνώ να το ζήσω και αυτό, αν και 2 φορές εστάνθηκα κάτι μέσα στην κοιλίτσα μου να σαλεύει!Έχω ακούσε αι διλαφορα να λένε όπως -πιες μια ζεστή σοκολάτα η ενα ζεστό γάλα και χαλάρωσε για να το ακούσεις-...η δικιά σας γνώμη ποια είναι?

Καλωσόρισες στην παρέα μας Ελένη και καλή εγκυμοσύνη!

Εγώ το φτερούγισμα το ένιωσα μόνο μία φορά. Η μικρή ξεκίνησε αμέσως τις κλοτσιές (ή μπουνιές!) και νιώθω σαν να με σπρώχνει ένα μικρό δαχτυλάκι. Τις 2-3 τελευταίες μέρες έχει τύχει να δώ και την κοιλιά μου να πετάγεται ελαφρά στο σημείο που κλοτσάει αν μου δώσει καμιά γερή! Φαντάσου όμως οτί εγώ είμαι στην 21w+3d οπότε μην αγχώνεσαι!

Όσο για την ΠΗΤ σου, ελπίζω το μαιευτήριό σου να μην είναι κέντρο γιατί θα πρέπει να κατασκηνώσεις εκεί 2-3 μέρες νωρίτερα!!!;)

Elpizw oti grapsw na mporesete na to diavasete!

Piga ston giatro to mpempe mas einai kala alla fulo pali den mas to eipe!

ap'eutheias stin auxeniki!o pateras tha skasei!

Frosso min trelainesai!mporei na to exeis niwsei kai na min to exeis katal:cool:avei! Se liges meres

tha fas treles klotsies!

Nikx πολύ χάρηκα που όλα είναι καλά με το μπεμπέ!:D

Που θα πάει, θα σας το δείξει και το φύλο! Μήπως είναι ντροπαλό βρε το παιδί;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...