Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ έιχα μια κρέμα για τις ραγάδες της Mustella. Ήταν πολύ καλή. Δεν έκανα ούτε μία ραγάδα. Στην Ελλάδα νομίζω ότι τη συγκεκριμένη μάρκα τη βρίσκεις μόνο σε φαμακεία και όχι σε όλα. Πρέπει να ειναι μεγάλο με πολλές καλλυντικές μάρκες μέσα. Θέλει λίγο ψάξιμο. Τα φαρμακεία έχουν γίνει πλέον καταστήματα και το καθένα προωθεί και διαφορετικές εταιρείες.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας τι κανετε κοριτσαρες?

χρονια πολλα καλα χριστουγεννα σε ολους σας με υγεια και αγαπη . τι κανουν τα μωρακια σας?

εμεις εχουμε κολικους ...δεν μπορουμε να κανουμε και τα κακακια μας ολα μαζι .

εσεις πως τα πατε με τους κολικους?μεχρι ποτε εχουν τ μωρακια?

ειχα καιρο να μπω λογο οτι ειμουν στην μαμα μου.και δεν ειχα ιντερνετ .περιτω να σας πω 17 του μηνοςηθελα ν παω τουαλετα και ειδα αιμα δεν αγχωθηκα γελουσα απο χαρα . ντυθηκακαι περνω τηλ τον αντρα ο οποιος ο εξυπνος ολο το βραδυ εβαζε γτψοσανηδες στο σπιτι μας και οταν το περνω τρομαξε κ του λεω παμε νοσοκομειο στο παπαγεωργιου. χεστηκε επανω του . μολις παμε με ετοιμαζουν .απο εκει κ μετα ειμου μονη μ στην αιθουσα τοκετου με την μαια και περιμεναμε μεχρι της 4 το μεσημερι πηγαιναμε καλα με διαστολη στο 6 .απο εκει κ μετα κολησαμεστο 6 . το τραβηξαμε μεχρι 8 απο εκει και περα δυστηχως πηγαμε για καισαικη .εγω απο την προηγουμενη μερα ν μην εχω φαι και ν πειναω σαν λυκος .την αλλη μερα τ μεσημερι ηπιαμ ε τσαγακι ανακουφησει . τελικα πηγαμε για καισαρικη 21.20 γεννηθηκε ο γιος μ .3280.απογοητευτηκα απο τον εαυτο μ π δεν τ καταφερα. περιττω ν πω ειμουν πολυ ευχαριστημενη απο το παπαγεωργιου πεντακαθαρα μας προσεχανε κατσε καλα . ακομα κ πως ν θυλαζουμε μας ειπαν τα παντα . εμεις δεν πληρωσαμε τπτ

Καλησπέρα κοριτσάκια!

χριστινακι μου χρονα πολλα γλυκια μου να χαιρεσε την οικογενεια σου και τον πριγκιπα σου

Μελινακι σ'ευχαριστω πολυ! Και εσύ ο,τι επιθυμεις!

Η μικρη μου εχει βγαλει σπυρακια στο προσωπακι της, + 3 σπυρακια που την εχουν τσιμπησει τα βρωμοκουνουπα στα ζουμερα μαγουλακια της!:evil: Τα σπυρακια ειναι μικροσκοπικα, δεν ξερω τι να κανω :confused:

Υπομονή και χαμομηλι Ελενάκι! Εμας ένα εξαφανιζεται αλλα 5 εμφανιζονται!

χρόνια πολλά και από εμάς λοιπόν![ATTACH]1151[/ATTACH]

Τι τελεια φωτο! Φοβερη ταρανδουλα! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ποπακι μου δεν πειραζει κ εγω με καισσαεικη εκανα την μπεμπου μου 24 ωρες με παιδευσΑι αλλα εχανε το δρομο κ ειπε ο γιατρος να μην την ταλαιπωρουμε αλλο κ την πηρε με καισσαρικη

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε κολικους ...δεν μπορουμε να κανουμε και τα κακακια μας ολα μαζι .

εσεις πως τα πατε με τους κολικους?μεχρι ποτε εχουν τ μωρακια?

και εμείς μια απο τα ιδια...κορυφώνονται στις 6-8 εβδομάδες και περνάνε στις 12 εβδομάδες...υπομονή και τσαι γλυκάνισσου και μελισσόχορτου.

ποπακι να τον χαίρεσαι. Να σου ζήσει!μια χαρά τα κατάφερεπ; κορίτσια η δήμητρα δεν έχει ίντερνετ στέλνει τις ευχές της.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χριστίνα μου χρόνια πολλά'να χαίρεσαι τη γιορτή σου. Φρόσω τι έγινε tο γατί;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ευχαριστω πολυ. απο κολικους πως πατε?υπαρχει τροπος ν τον βοηθησω να μην ποναει?

εμενα η μαμα μου του βραζει λιγο γλυκανισο κ της δινει εαν την πιασουν που την επιασανμια φορα απο βλακεια δικια μου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...