Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

Είχες κάνει χοριακη και το είχες γραψ6στο φόρουμ? Δε θυμάμαι να διάβασα κάτι... 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα δεν έχει συγκαεί καθόλου.

Πάνες πάμπερς μαξι ντραι

Καθαριζω με μωρομάντιλο και μετά με χαρτομάντιλο και νερό

Αν έχουμε χεστεί, πλύσιμο

Δεν αφήνω υγρασία, πάντα σκουπίζω με στεγνό πανί

Στο τέλος μπόλικο αμυγδαλέλαιο. Τίποτα άλλο

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα κοριτσαρες, στα μωρα σας και στις οικογενειες σας καλα χριστουγεννα κι ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος να φερει σε ολους μας υγεια κι οτι επιθυμουμε...

φροσακι να τα χιλιασεις κουκλα μου, οτι επιθυμεις για σενα και την οικογενεια σου και οτι επιθυμεις να το παθεις.

βασιλικη, θα το δοκιμασω της μουστελα ειχα δοκιμασει τα μωρομαντηλα και ηταν πολυ καλα, μια απο τα ιδια κι εγω βασιλικη εχω κοψει τα παντα και τρωω μια απο τα ιδια οποτε λεω να συνηθιζω τα κιλα αυτα και αργοτερα βλεπουμε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνα πολλά! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και τα μωράκια σας και να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι.

Φρόσω να τα εκατοστίσεις και ό,τι επιθυμείς. Να χαίρεσαι την κόρη σου και να φροντίζεις τα ζωάκια σου.

Ελένη πολύ όμορφη η μπουμπού σου! Νομίζω ότι χαμογελάει κιόλας στη φωτό. Από μικρή έμαθε να ποζάρει ε;

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Καλημέρα και χρόνα πολλά! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και τα μωράκια σας και να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι.

Φρόσω να τα εκατοστίσεις και ό,τι επιθυμείς. Να χαίρεσαι την κόρη σου και να φροντίζεις τα ζωάκια σου.

Ελένη πολύ όμορφη η μπουμπού σου! Νομίζω ότι χαμογελάει κιόλας στη φωτό. Από μικρή έμαθε να ποζάρει ε;

Ευχαριστω πολυ joan να εισαι καλα. Ναι, χαμογελαει, θα την παω στο next top model :tongue:

MbGIp1.png

χρόνια πολλά και καλά σε όλους!και με το καλό να υποδεκτούμε το νέο έτος με τα νεα μέλη της οικογένειάς μας!

φροσάκι να τα εκατοστήσεις!οτι επιθυμείς!

ελένη η μικρή θεά σου είναι μια γλύκα!το χαμόγελο είναι όλα τα λεφτά! βασικά η μαρκα λέγεται mustella (ισως να μην το εγραψα καλα στα ελληνικά)και μου το εδωσαν σαν δείγμα στο μαιευτήριο αλλά εχω δει και στα σουπερμάρκετ και στο τζάμπο.λέτε να μην βρώ στην ελλάδα και να πάρω από εδώ?για τις πάνες τι να σου πώ παρόλο που δεν συγκάηκε έχει ξεφλουδίσει το δέρμα΄σε όποιο σημείο ερχόταν σε επαφή με το εξωτερικό υφασμα της πάνας.ακομα και στην μέση της και στον αφαλο!

ντινάκι μου περα από το οτι δεν μπορώ να συνηθίσω τα παραπανίσια κοιλάκια,το θέμα είναι οτι δεν μου χωράει τίποτα πια.κυκλοφορώ με τα ρούχα εγκυμοσύνης ακόμα...είχα πάρει 3 κιλά όταν εκοψα το τσιγάρο πέρσυ τον οκτώβρη.μου μείνανε και αλλα 2,7 από την εγκυμοσύνη και τώρα που κόλλησε η ζυγαριά με την διατροφή που κάνω με εχουν πιάσει τα νευρα μου!ούτε για αστείο δεν πάω να ψωνίσω ρούχα γιατί δεν θα τα χάσω ποτέ!κάθε μέρα θα φοράω τις φόρμες μέχρι να τις βαρεθώ και να το ράψω.του είπα του σύντροφού μου:αν δεν γίνω όπως ήμουν δεν έχει άλλο μωρό(και θέλω και πολλά παναθεμάμε!;) )

Διαφημίσεις

Βασιλικη σε ευχαριστω πολυ και η δικια σου, μια κουκλιτσα ειναι!!! Αντε και του χρονου! Η μικρη μου εχει βγαλει σπυρακια στο προσωπακι της, + 3 σπυρακια που την εχουν τσιμπησει τα βρωμοκουνουπα στα ζουμερα μαγουλακια της!:evil: Τα σπυρακια ειναι μικροσκοπικα, δεν ξερω τι να κανω :confused:

MbGIp1.png

καλε τι κουκλες ειναι αυτες, μελλοντικα next top models να σας ζησουνε κοριτσαρες κι οπως επιθυμειτε να τις δειτε,

φροσακι να περασετε τελεια στην πρωτη σας βολτα, κι εμεις αυριο θα παμε βολτα μινι ταξιδακι στη σαλαμινα στη βαφτιστηρα μας να δωσουμε τα δωρα της κι αργησαμε,

χριστινακι μου χρονα πολλα γλυκια μου να χαιρεσε την οικογενεια σου και τον πριγκιπα σου

βασιλικη εγω εδω τα μωρομαντηλα mustella τα πηρα απο το φαρμακειο δεν βρηκα ουτε στο σουπερμαρκετ ουτε στο τζαμπο τι να σου πω δεν τα παιρνεις καλυτερα απο εκει...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...