Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

Είχες κάνει χοριακη και το είχες γραψ6στο φόρουμ? Δε θυμάμαι να διάβασα κάτι... 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kata τι εννοεις προσοχη στο νουμερο?

Το slingezee έχει νούμερα ανάλογα με το μέγεθος του γονιού. Εγώ στην αρχή πήρα το regular από το Λητώ αλλά μου ήταν μεγάλο και μετά πήρα το petite από το mariaevita. Αν το αποφασίσεις πάρε στα τηλέφωνα που θα δεις στο site κ ρώτα τα κορίτσια. Είναι πολύ εξυπηρετικές. Εγώ τα παρήγγειλα τηλεφωνικά κ πλήρωσα με αντικαταβολή. Με βόλεψε γιατί δεν τα έχω καλά με αγορές μέσω internet. Πάντως εμάς μας βόλεψε πολύ. Μπες και ψάξε το στο ιντερνετ αν σε ενδιαφέρει.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμένα δεν κλαίει όταν πεινάει με δοκιμάζει με δυνατές φωνές. Όσο δεν πηγαίνω ανεβαινει η ένταση και μετά τσιρίζει.

:) Τα ίδια κ η δικιά μου...

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Μου ειχαν πει οτι φυσιολογικο ειναι να παιρνουν περιπου 700 γρ τον μηνα.Οποτε ναι πιστευω οτι ειναι μια χαρα.Με τα βραδια πως πατε κοιμαται πλεον? Εμεις ευτυχως μετα απο πολυ φαι κλεινουμε σχεδον τριωρακια!

Αν θελεις, δοκιμασε να τον ξυπνησεις μιση ωρα περιπου πριν να ειναι η ωρα του να φαει. Θα φαει και θα συνεχισει να κοιμαται, χωρις να κατσει και πολυ ξυπνιος. Εγω το εκανα 3 φορες και τις 2 επιασε. Την ξυπνησα περιπου στο μισαωρο απ οτι υπολογιζα πως θα ξυπνησει για να φαει και κοιμοταν με το μπιμπερο στο στομα ενω ετρωγε. Μετα τη εβαλα στο κρεβατακι της και συνεχισε να κοιμαται και ξυπνησε μετα απο 4 ωρες!;)

MbGIp1.png

Καλημερα, να τα πουμε??? :tongue: Χρονια Πολλα κοριτσακια, καλα Χριστουγεννα να εχουμε ολοι, να χαιρομαστε τις οικογενειες μας, τα ζουζουνακια μας, να εχουμε υγεια, αγαπη και χαρα, σε αυτες τις δυσκολες μερες που περναμε! Καλα να περασετε!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!χρόνια πολλά καλά χριστούγεννα να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας .

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα, να τα πουμε??? :tongue: Χρονια Πολλα κοριτσακια, καλα Χριστουγεννα να εχουμε ολοι, να χαιρομαστε τις οικογενειες μας, τα ζουζουνακια μας, να εχουμε υγεια, αγαπη και χαρα, σε αυτες τις δυσκολες μερες που περναμε! Καλα να περασετε!!!

Να τα πειτε φυσικα, χρονια πολλα σε ολες μας στα μπεμπε μας και στις οικογενειες μας, καλα χριστουγεννα να εχουμε με υγεια αγαπη ευτυχια και χαρα, καλα να περασουμε κοριτσαρες!!!!!

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημέρα και χρόνια πολλά!και εμεις θέλουμε να τα ακούσουμε!βάλτε φωνή γιατί πέφτουμε λίγο μακριούτσικα και δεν πολυακούμε!

σαμπουαν χρησιμοποιώ ενα της μουστελα και είμαι ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές.το προδέρμ μας εβγαλε σπυράκια και κοκκινήλες και το τζόνσον δεν μας πολυάρεσε...

τελικά πήρα τις πάνες απο τα λίντλ και μας προκάλεσαν ερεθισμό στο σημείο που τρίβονται με τα μπουτάκια, ξέρετε εκει στις δίπλες που έχουν τα μωρά.εβαλα λίγο σουντοκρίμ γιατί κοκκίνησε και εγινε πολύ αγριο και ξηρό...:(

εγώ εκοψα τα πάντα απο φαγητό.γάλα και γαλακτοκομικά, μανταρίνια ,πορτοκάλια,όλους τους ξηρούς καρπούς, όλα τα πράσινα, ολα τα οσπρια,ακόμα και τον χαλβά.τρώω μόνο ψαρι,κρέας,πατατες μακαρόνια ρύζι και κεικ με κακάο νηστήσιμο.ασε που εκοψα και τους 2 σιδηρους που επαιρνα. και με τέτοια διατροφή πώς να χάσω κανένα κιλό?μου λές?

καλημέρα και χρόνια πολλά!και εμεις θέλουμε να τα ακούσουμε!βάλτε φωνή γιατί πέφτουμε λίγο μακριούτσικα και δεν πολυακούμε!

σαμπουαν χρησιμοποιώ ενα της μουστελα και είμαι ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές.το προδέρμ μας εβγαλε σπυράκια και κοκκινήλες και το τζόνσον δεν μας πολυάρεσε...

τελικά πήρα τις πάνες απο τα λίντλ και μας προκάλεσαν ερεθισμό στο σημείο που τρίβονται με τα μπουτάκια, ξέρετε εκει στις δίπλες που έχουν τα μωρά.εβαλα λίγο σουντοκρίμ γιατί κοκκίνησε και εγινε πολύ αγριο και ξηρό...:(

εγώ εκοψα τα πάντα απο φαγητό.γάλα και γαλακτοκομικά, μανταρίνια ,πορτοκάλια,όλους τους ξηρούς καρπούς, όλα τα πράσινα, ολα τα οσπρια,ακόμα και τον χαλβά.τρώω μόνο ψαρι,κρέας,πατατες μακαρόνια ρύζι και κεικ με κακάο νηστήσιμο.ασε που εκοψα και τους 2 σιδηρους που επαιρνα. και με τέτοια διατροφή πώς να χάσω κανένα κιλό?μου λές?

Μουστελα? :confused: Πρωτη φορα το ακουω... Για τις πανες απο τα λιντλ ισως ετυχε σε εσας γιατι τα περναμε στον ανηψιο μου και ειμασταν ευχαριστημενες και τωρα τα παιρνουν δυο φιλες μου και δεν εχουν κανενα προβλημα και αυτες!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

γουρουνες μου καλησπερα σημερα μπαινω στα 35 ολεεεεεεεεεεεε

Να τα χιλιασεις ευχομαι κοπελια γιατι στα 100 εισαι κοντα! :tongue: Πολυχρονη, οτι επιθυμεις σου ευχομαι, να χερεσαι το κοριτσακι σου!

MbGIp1.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Χρονια πολλα! Τα πιο ομορφα Χριστουγεννα νομιζω ειναι για ολες μας τα φετινα!

τα πάντα απο φαγητό.γάλα και γαλακτοκομικά, μανταρίνια ,πορτοκάλια,όλους τους ξηρούς καρπούς, όλα τα πράσινα, ολα τα οσπρια,ακόμα και τον χαλβά.τρώω μόνο ψαρι,κρέας,πατατες μακαρόνια ρύζι και κεικ με κακάο νηστήσιμο.ασε που εκοψα και τους 2 σιδηρους που επαιρνα. και με τέτοια διατροφή πώς να χάσω κανένα κιλό?μου λές?

Βασιλική μου εγω απο την αρχη δεν τρωω τιποτα απο οσα λες επειδη φοβαμαι. Μονο τυρακι στα μακαρονια. δυστυχως η ζυγαρια δυο βδομασες τωρα κολλημενη στα 70 κιλα.Θελω να την σπασω αλλα τι φταιει και αυτη.

Κοριτσια, ειναι βολικος ο μαρσιππος? Εχει καμια σας?

Εγω εχω Ελενακι απο το babywearing το ringsling αλλα ακομα δεν εχω μαθει να τον βαζω καλα.Προχθες ειχα μια βελτιωση.Παντως το αρεσει εκει μεσα.Μια μερα τον πηρε εκει ο υπνος.

γουρουνες μου καλησπερα σημερα μπαινω στα 35 ολεεεεεεεεεεεε

Χρονια σου πολλα Φροσακι! Να τα εκατοστησεις και συντομα με δευτερο μπεμπε! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Χρονια πολλα! Τα πιο ομορφα Χριστουγεννα νομιζω ειναι για ολες μας τα φετινα!

Βασιλική μου εγω απο την αρχη δεν τρωω τιποτα απο οσα λες επειδη φοβαμαι. Μονο τυρακι στα μακαρονια. δυστυχως η ζυγαρια δυο βδομασες τωρα κολλημενη στα 70 κιλα.Θελω να την σπασω αλλα τι φταιει και αυτη.

Εγω εχω Ελενακι απο το babywearing το ringsling αλλα ακομα δεν εχω μαθει να τον βαζω καλα.Προχθες ειχα μια βελτιωση.Παντως το αρεσει εκει μεσα.Μια μερα τον πηρε εκει ο υπνος.

Χρονια σου πολλα Φροσακι! Να τα εκατοστησεις και συντομα με δευτερο μπεμπε! ;)

το δευτερο χλωμο το βλεπω εαν βρει μια δουλεια ο μπαμπας μας

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...