Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Στην πρωτη εγκυμοσυνη.. μου ριχαν δωσει ζωνη της Παναγιας.. εικονιτσες.. φυτιλια.. χιλια δυο. Δεν χρησιμοποιησα τιποτα. Πιστευω αλλα δεν ειμαι της εκκλησιας τοσο πολυ. Θα αναψω κερι σε απομονωμενα εκκλησακια μονη μου.. δεν παω σε εκκλησιες με κοσμο που κοιτανε απο πανω κατω τι φορας και κουτσομπολευουν. Εκανα τον σταυρο μου και ειπα.. οτι ειναι να γινει.. να γινει για καλο. Και εγινε.. ο γιος μου. Δωρο ζωης. Μην σας παιρνει απο κατω.. και μην ξεχνατε την ευγνωμοσυνη γι αυτα που ηδη εχετε. Μην ξεχνατε να ζειτε το παρον.. μην χανετε τις ομορφιες της ζωης..

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Kατα! Και εγω απορω πως βρισκουν την ορεξη για σεξ! Εγω αισθανομαι πτωμα, αν κανω και σεξ παει... :tongue:

Πήρε η κουμπάρα μου απο το χαμογελο του παιδιου οταν βαφτισε και τα δυο της παιδακια. Μια χαρα επιλογη ειναι.

Αν τα καταφερεις με το ring-sling να μου το πεις γιατι εγω ακομα δεν μπορω να το βαλω καλα πανω μου!

αμα σου λεω αδελφες ψυχες..

ορεξη για σεξ?? τι ειναι αυτο,με ποια διαθεση και ποια αντοχη?

και γω δεν μπορω να βαλω το sling δεν ξερω πως τα καταφερνετε.. φοβαμαι οτι θα σπασω τον αυχενα του μωρου

μακαρι να φυγουν με το χαμομηλι χριστινακι μου

με δυσκολια τον πασαλειφω, εκνευριζεται ο κυριος

οσο για το οτι θα πρεπε να κοιμαται οταν ειναι χορτατος τι να πω μ αυτες τις αποψεις σηκωνω χερια κ ποδια ψηλα.. εγω αν θα του δωσω το βραδυ συμπληρωμα,ναααααααααα το ματι γαριδα..

ρε συ ελενη τι ατομα ειναι αυτα? αυτοπροσκαλεστηκε ο κυριος??:shock::shock::shock:

τι αλλο θ ακουσω θεε μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγώ πάνω από 40μέρες είχα αίμα γέννησα φυσιολογικά. Δεν εχω θυροειδη και η μικρή έκανε σπυρία δεν παίζει ρόλο. Όσο για tο σεξ ρέα εύχομαι να tο ευχαριστηθείς ... ορμα θα περιμένω τα πυροτεχνήματα;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

και γω δεν μπορω να βαλω το sling δεν ξερω πως τα καταφερνετε.. φοβαμαι οτι θα σπασω τον αυχενα του μωρου

μακαρι να φυγουν με το χαμομηλι χριστινακι μου

με δυσκολια τον πασαλειφω, εκνευριζεται ο κυριος

Εχω κατεβασει ολα τα βιντεακια για να δω πως το βαζουν.Ελπιζω να τα καταφερω καποια στιγμη.

Μηπως του το βαζεις πανω του πολυ κρυο? Γιατι εμενα ετσι τον ενοχλει.Ενω χλιαρο το δεχεται.

ρε κοριτσια θ αρχισω να ανησυχω..

εγω που γεννησα με καισαρικη ειχα 6-7 μερες αιμα..

θα πρεπε να ειχα περισσοτερο??:confused:

Μπορει να σε καθαρισαν καλα κατα την εγχειρηση.Ετσι εχω ακουσει.Οτι αν σε καθαρισουν καλα δεν εχεις πολυ μετα.Τωρα αν ισχυει ή ειναι βλακεια αυτο θα σε γελασω.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

εγω νομιζω ειναι στον οργανισμο!απο κει εξαρταται!να εδω τελειωνω και απο περιοδο τωρα...τι αλλο πια να παθω?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι πως μονο την 1η φορα ειναι χλιαρο το χαμομηλακι

τις επομενες οχι,θα το ζεσταινω τι να κανω

οσο για το αιμα ελπιζω να ειναι οντως επειδη με καθαρισαν καλα και να μην προκυψει κατι αλλο

εχω σαραντησει να δω ποτε θα μπορεσω να παω στο γυναικολογο μου κ δεν θελω καθολου

καλησπέρα!γυρίσαμε απο τον γιατρό,είμαστε 4230 και 54 εκατοστα! αν δεν είχαμε τις διαρροιες και τους εμετούς θα είμασταν παραπανω.ας όψεται...

ελενάκι δεν το ήξερα οτι είστε κέντρο διερχομένων! εχω μια φίλη εκει κοντα στο σπίτι σου και δεν εχει που να παει με την οικογένειά της?να της πώ να έρθουν και αυτοι?

πές τους οτι πάθατε μεταδοτική γαστρεντερίτιδα ομαδικώς!αν τολμάνε ας ερθουν!

σεξ από την αλλη τρίτη μετα το τεστ παπανικολάου!αραγε θα θυμάμαι τίποτα? δεν ξέρω...

τεστ παπ?βασιλικη εμενα μου ειπε αφου σταματησω το θηλασμο καιμου ερθει 2 φορες περιοδος,βεβαια εχω περιοδο,θα ξαναρωτησω...μπραβο για το μικρακι σου!!!1

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τεστ παπ?βασιλικη εμενα μου ειπε αφου σταματησω το θηλασμο καιμου ερθει 2 φορες περιοδος,βεβαια εχω περιοδο,θα ξαναρωτησω...μπραβο για το μικρακι σου!!!1

ναι βρε το είχαμε ξανασυζητήσει δεν το θυμάσαι?εμένα μου είπε στις 40 μέρες και είναι την άλλη τρίτη το ραντεβου.εγώ τώρα εχω κίτρινα!...

εγω καθαρισα και μου ξαναρθε 2 φορες!μετα περιοδος!αντε μπραβο κουκλα!εμενα μο υειπε οτι οσο θηλαζω αν στειλει επιχρισματα στοο μικροβιολογικο για αναλυση και δεν πει ηλιια θ ανομιζουν οτι ειμαι 60 ετων...τοσο πολυ αλλοιωνει ο θηλασμος ...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια, Ειχαμε παιδιατρο σημερα. Η μικρη ειναι 3,600 απο 2,650 που γεννηθηκε. Πολυ καλα ειπε ο γιατρος! Και εγω ειχα καθαρισει και μου ξαναηρθαν ειναι 4η μερα σημερα :?

MbGIp1.png

Καλησπερα κοριτσια, Ειχαμε παιδιατρο σημερα. Η μικρη ειναι 3,600 απο 2,650 που γεννηθηκε. Πολυ καλα ειπε ο γιατρος! Και εγω ειχα καθαρισει και μου ξαναηρθαν ειναι 4η μερα σημερα :?

Μια χαρα ειναι Ελενιτσα! Και εμεις τον ζυγισαμε χθες και απο 3500 που γεννηθηκε ειναι τωρα 4600! Αρχισαν τα μαγουλα να φουσκωνουν πολυ! :D

Και εγω ειχα παλι σημερα αιματακι! :(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...