Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και μενα μου ρχεται να ανοιξω την πορτα κ να φυγω!απο το σαββατο ειναι μεσα στη γκρινια ο αλεξ κ η ραφαελα ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΝΝΟΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.σημερα παλι ξυπνησαν 8 παρα κ μεσα σε 1 δευτερολεπτα αρχισαν να γκρινιαζουν.ολη μερα κανουν βλακειες.μαλωνουν ανακατωνουν πραγματα μου εχουν σπασει τα νευρα.ολη μερα εχω μια γκρινια μεσα στα αυτια μου!εδω κ ενα μηνα γκρινιαζει μερα νυχτα η ραφαελα.γενικα ειναι γκρινιαρα αλλα εδω κ 1 μηνα το παραχεσε κ απο το σαββατο αρχισε κ ο αλεξανδρος την γκρινια.δε παιρναει δευτερολεπτο να μη μαλωνουν.κ αυτη τη στιγμη που γραφω μαλωνουν παλι.τα νευρα μου θελω να κλαψω αληθεια σας λεω βαρεθηκα .αυτο που λεει η ελενη .θελω να παρω τους δρομους θελω να μεινω μονη μου εστω κ μια ωρα κ δεν εχω κανεναν μα κανεναν να τα αφησω για μια ωρα να παω καπου ν αηρεμησω!!!!θελω να κλαψω!!!!νομιζω οτι θα τρελαθω οτι θα μου στριψει νομιζω οτι θα εκραγω απο την ωρα που ξυπναω μετραω αντιστροφα τις ωρες να πανε για υπνο το βραδυ!!ετσι εχω καταντησει δε παει αλλο δε ξερω πλεον τι να κανω.τους μιλαω με το καλο με το κακο με το ηρεμο με το αγριο και δε γινεται τιποτα.εχω κ το μωρο που εχει αναγκες κ ειναι το μονο που δε φταιει.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!ετσι μου ρχεται να παω κ να παρω ομοιοπαθητικα ηρεμιστικα να χαλαρωνω!!!ακομη κ το βραδυ που τα βαζω για υπνο κ λεω οτι ωραια απο δω κ περα θα ηρεμησω...εδω κ ενα μηνα η ραφαελα κανει 2-3 ωρες να κοιμηθει.σηκωνεται ολη την ωρα μια για νερο μια για κατουρημα μια για χεσιμο μια γιατι ταχα ποναει η κοιλια της!!!

μεχρι να κοιμηθει παει 11 και μετα πεφτω κ εγω για υπνο.ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ δε μπορω αλλο μου ρχεται να παω να κλειδωθω σε ενα δωματιο για μιση ωρα κ να τα αφησω να δερνονται κ να μαλωνουν και να ουρλιαζουν!!!

μαζι γραφαμε

ολες μια ομορφια ειμαστε ευγε..:tongue::tongue::tongue:

μηπως αντιδρουν ετσι γιατι νιωθουν οτι εχουν χασει την προσοχη σου..?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποια προσοχη ?αυτη που εχουν ολη μερα?το μωρο πλεον μονο για να φαει γυριζω να το κοιταξω.ειναι τοσο αδικιμενο το καημενο μου κ ουτε κιχ δε βγαζει.νιωθω τοσες τυψεις απεναντι στη μπεμπα:? ευτυχως που κοιμαται πολυ.αργοτερα που λογικα δε θα κοιμαται τοσες ωρες να δω τι θα κανω...

γκρινιαζουν ακομα κ χωρις λογο.καθονται κ γκρινιαζουν στο ετσι!!!το πρωι ημουν τοσο απελπισμενη που ουρλιαξα τοσο πολυ που ο λαιμος μου ακομα ερεθισμενος ειναι.επρεπε να παμε στην τραπεζα κ ο αλεξ ειχε ξαπλωσει μπροστα στην πορτα κ δεν ηθελε να φυγουμε.εκλαιγε κ ουρλιαζε κ χτυπιοταν.το μωρο ντυμενο ετοιμο στο καρεκλακι αυτοκινητου να εχει ζεσταθει κ να κλαιει.η ραφαελα μεσα στη γκρινια γιατι ηθελε να παει κ σχολειο.κ ο αλεξ μπροστα στην πορτα να χτυπιεται κ να πεταει ρουχα κ παππουτσια.δεν αντεχω αλλο να ασχολουμε ολη μερα κ το αποτελεσμα να ειναι παλι γκρινια.αποφασησα πλεον οταν γκρινιαζουν να μην τους δινω ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σημασεια.οπως κανω τωρα που ο μικρος κλαιει κ ειναι μιρ και μιρ και δε του μιλαω.μεσα μου ομως κοντευω να κανω μπαμ.εχω κουραστει τοσο πολυ ψυχολογικα που νομιζω οτι θα τρελλαθω.οτι πραγματικα θα τρελλαθω!!!

Holy Diver

Μαλλον το στομαχι της ποναει, γιαυτο γκρινιαζει. Δεν ξερω κιολας, υποθεσεις κανω. Κοιμαται και ξυπναει συνεχεια με κλαματα :-( Θελει να κοιμηθει και δεν μπορει...

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Δημητρσ εισαι ηρωας εγω θα τα ειχα κλειδωσει το ενα στο μπανιο κ το αλλο στο δωματιο μου κ θα καθομουν με την μπεμπα

το εχω σκεφτει αλλα δεν εχω κλειδια για τα δωματια και το μπανιο κλειδωνει μονο απο μεσα με γυριστο χερουλι:twisted::twisted::twisted:

Holy Diver

ε τοτε μπες εσυ στο μπανιο μπουαχαχαχαχαχχαχαχα

μη γελας καθολου.:rolleyes:ειμαι ακομη ετοιμη να εκραγω.ο αλεξ κοιμηθηκε.η ραφαελα οχι ακομα.ως συνηθως εδω κ ενα μηνα!θα μου πριξει το συκωτι κανα 2ωρο ακομα:|εχω να ταισω κ το μωρο σε λιγο.

Holy Diver

ο φασιανός:http://www.mirsini.gr/index.php?id=667&sint_id=215 εγώ δεν βάζω κρόκο.αν κάνεις χυλοπίτες δεν θα κάνεις πουρε.

για τον πουρέ:500 γρ. κάστανα +100 γρ. κρέμα γάλακτος. βάζεις τα βρασμένα και καθαρισμένα καστανα στο μπλέντερ και αφου γίνουν χυλός βάζεις και την κρεμα και τα χτυπάς λίγο.η γευση είναι πολύ εντονη και βάζεις λίγο σε κάθε πιάτο.εναλλακτικά αντί για κρέμα μπορείς να βάλεις πατάτα για πιο ηπια γευση.εγώ προτιμώ την κρέμα.

για το μοσχάρι:

1 1/2 κιλό μοσχάρι ποντίκι

1 ξύλο κανέλας

9-10 μπαχαράκια

2 λεμόνια μικρά

ρίγανη

λίγο θυμάρι

αλάτι

πιπέρι

λάδι

Σωτάρουμε τό κρέας στο καυτό λάδι, από όλες τις μεριές, για να κρατήσει τα υγρά του και να γίνει μαλακό.

Σβήνουμε με τον χυμό των λεμονιών και προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά.

Σκεπάζουμε το κρέας με νερό και κλείνουμε την χύτρα ταχύτητας για 50 λεπτά περίπου.

Ανοίγουμε το καπάκι και αφήνουμε λίγο να δέσει το ζουμάκι, 4-5 λεπτά.

Τηγανίζουμε πατάτες κομμένες φαρδιές και βάζουμε το ψητό πάνω στις πατάτες (αφού τις αλατίσουμε πρώτα)

Ρίχνουμε 2-3 κουταλιές από το ζουμάκι στό κάθε πιάτο (απαραίτητα)

(από το διαδίκτυο τις είχα βρεί)

Δημητρα διαβάζω τι περνας και το όνειρο των τριών παιδιών που ήθελα όλο και απομακρύνεται. Δεν μπορείς κάποια στιγμή να τα αφήσεις λίγο με τον άντρα σου να βγεις έστω και μια βόλτα στο τετράγωνο να ξεσκάσεις; Δύσκολα τα πραγματα αν δεν έχεις βοήθεια. Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν είχα τη μανα μου και την πεθερά μου. Κουράγιο. Φάση είναι θα περάσει. Άλλαξαν οι ισορροπιες με την μπεμπα και ίσως να ζηλεύουν λίγο. Εσύ μπορεί να τους δίνεις την αμέριστη προσοχή σου αλλά υπάρχει ένα καινουριο μωρό και μάλλον θέλουν ακόμα περισσότερα από εσένα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

μη γελας καθολου.:rolleyes:ειμαι ακομη ετοιμη να εκραγω.ο αλεξ κοιμηθηκε.η ραφαελα οχι ακομα.ως συνηθως εδω κ ενα μηνα!θα μου πριξει το συκωτι κανα 2ωρο ακομα:|εχω να ταισω κ το μωρο σε λιγο.

α ρε Δήμητρα χαρά στο κουράγιο σου!μονο που τα διαβάζω συγχίζομαι!να σου πώ την αλήθεια νομίζω οτι οταν είναι μαζί γίνονται συμορία.δεν δοκιμάζεις να τα χωρίσεις ο ενας στο ενα δωμάτιο και ο αλλος στο άλλο?

α ρε Δήμητρα χαρά στο κουράγιο σου!μονο που τα διαβάζω συγχίζομαι!να σου πώ την αλήθεια νομίζω οτι οταν είναι μαζί γίνονται συμορία.δεν δοκιμάζεις να τα χωρίσεις ο ενας στο ενα δωμάτιο και ο αλλος στο άλλο?

χα καλο!δε γινεται.κ να τα χωρισω σε 2 λεπτα το πολυ μαζι ειναι παλι!ασε σου λεω μη την ψαχνεις δεν υπαρχει λυση!σημερα βαρεσα κοκκινο.ενιωθα οτι θα χασω τα λογικα μου οτι θα μου στριψει!

κισακι ακους που θες κ 2ο τοσο γρηγορα:rolleyes: κανε 2ο να εχουν 2 χρονια διαφορα να γινεις για το τρελλοκομειο θες καλε?καλα λενε πως πρεπει να εχουν 4-5 χρονια διαφορα.τωρα πχ η ραφαελα με την μπεμπα δε γινεται να μαλωσουν!με τον αλεξανδρο ομως μαλωνουν καθε λεπτο που ειναι μαζι.πραγματικα δε περναει λεπτο χωρις να μαλωσουν κ να γκρινιαξουν.τα νευρα μου

Holy Diver

εχω παθει ενα σοκ δεν μπορω να καθομαι στο σπιτι κ να μην δουλευω νιωθω μισος ανθρωπος μια δουλεια να ειχα εστω για 4 ωρες να ξεφευγω να δημιουργω νιωθω αχρηστη

φροσάκι μου εγώ ευγνωμονώ την τύχη μου που με απέλυσε ο ηλίθιος γιατί δίνω όλο μου το βάρος στο μωρό.αλλωστε ειναι full-time job η μητρότητα!πιστεψέ με αν δούλευες θα ενιωθες οτι παραμελείς το παιδάκι σου.αυτό άλλωστε μόνο εσένα έχει και σε εσένα βασίζεται για την επιβίωση του!δεν είναι ευκολο ξαφνικά να βρίσκεσαι εκτός παιχνιδιού αλλά δες το από την καλή πλευρά του πράγματος!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...