Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μόλις γύρισα από τον γιατρό και είμαι πολύ χαρούμενη! Όλα καλά κορίτσια! Είδαμε χεράκια (μας έριξε και μία μούντζα μετά συγχωρήσεως), ποδαράκια, νεφρούς, στομαχάκι κλπ,κλπ. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ήταν συνέχεια ανφάς και δεν είδαμε καλά το προφίλ,έτσι θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες να το δούμε κι αυτό! Εύχομαι και στις υπόλοιπες κοπέλες καλά αποτελέσματα, με πρώτη την Koullam-αν θυμάμαι καλά- μεθαύριο!

Τα 2α καλά νέα είναι ότι ο πλακούντας, που ήταν λίγο χαμηλά, ανέβηκε και είναι πια πιθανό να την γλυτώσω την καισαρική που με άγχωνε λιγάκι!

μπράβο κούκλα! χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!το είχα πει να μην αγχώνεστε με τον πλακούντα, έτσι τα λένε οι γιατροί και σε πανικοβάλουν.

άντε να παίρνουν σειρά και οι επόμενες. κούλα άντε μιάμιση μερούλα έμεινε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις γύρισα από τον γιατρό και είμαι πολύ χαρούμενη! Όλα καλά κορίτσια! Είδαμε χεράκια (μας έριξε και μία μούντζα μετά συγχωρήσεως), ποδαράκια, νεφρούς, στομαχάκι κλπ,κλπ. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ήταν συνέχεια ανφάς και δεν είδαμε καλά το προφίλ,έτσι θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες να το δούμε κι αυτό! Εύχομαι και στις υπόλοιπες κοπέλες καλά αποτελέσματα, με πρώτη την Koullam-αν θυμάμαι καλά- μεθαύριο!

Τα 2α καλά νέα είναι ότι ο πλακούντας, που ήταν λίγο χαμηλά, ανέβηκε και είναι πια πιθανό να την γλυτώσω την καισαρική που με άγχωνε λιγάκι!

Καλή σας μέρα

kata χαιρομαι πάρα πολύ που όλα είναι καλά. Εύχομαι σε όλες τις κοπέλλες να ακουμε ευχάριστα και μόνο ! ;) Ναι και εγώ πάω αύριο το πρωί για Β' Επιπέδου σωστά θυμάσαι η ώρα 8:30 είναι το ραντεβού μου και μετά η ώρα 11:30 έχω ραντεβού με το γιατρό μου. Οπόταν μεσημέρι θα επιστρέψω σπίτι μάλλον απόγευμα θα μπω να σας πω τα νέα εκτός και αν με αφήσει ο μπέμπης μου να μπω νωρίτερα :D Επίσης χαίρομαι διότι θα του πω και για άδεια και ελπίζω ότι θα μου δώσει να ξεκουραστώ να χαλαρώσω και να κάνω και κάποιες δουλειές που θέλω :-D

Μετά από εμένα ποια έχει σειρά για Β επιπέδου ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα!!!

Koullam, έφτασε σχεδόν η πολυπόθητη Β' Επιπέδου! Όλα καλά θα πάνε! Θα σου στείλουμε όλες τη θετική μας ενέργεια! ;)

Κορίτσια εγώ δυστυχώς δεν πήρα DVD και 3D φωτογραφίες γιατί πήγα στο ιατρείο και όχι στο μαιευτήριο. Θα ήθελα να τα έχω στο αρχείο της μικρής αλλά τι να κάνουμε. Το σημαντικό είναι να είναι καλά τα μωράκια μας!

Τι θα λέγατε αν βάζαμε στη λίστα και μαιευτήριο; Koullam, αν δεν κάνω λάθος εσύ είσαι η υπεύθυνη για τη λίστα μας!:mrgreen: Αν μπορείς (διότι εγώ είμαι κομματάκι άσχετη) συμπλήρωσε σε μένα το Αρεταίειο! Άντε να δούμε μήπως συμπέσουν ημερομηνίες και κλινικές και κάνουμε και παρεούλα οι λεχώνες!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Τέλεια kata! Σας έδωσε τρισδιάστατες φωτογραφίες και βιντεάκι? Έχω ακούσει ότι κάποιοι δίνουν.

Εγώ πάω αύριο να το δω λίγο γιατί για β-επιπέδου έχω μέλλον ακόμα! :)

Nikx, με το καλό να δεις το μπεμπάκι σου! Περιμένουμε τα νέα σου!

Διαφημίσεις

Oυπς! Δεν το σκέφτηκα αυτό! Είχα ρίξει μια ματιά σε άλλα καφέ για άσχετες πληροφορίες και είδα που το έγραφαν και μου φάνηκε καλή ιδέα! :roll:

Καλημέρα κοριτσάκια! Επιτέλους παω να δω το μπεμπάκι! Εγώ δεν ξέρω πότε θα μπω να σας πω τα νέα μου!απο το κινητό μπορώ να σας διαβάζω δεν ξέρω αν μπορώ να στείλω κιόλας! Θα κάνω βέβαια μια προσπάθεια το απόγευμα!

Κούλλα να ευχηθώ να είναι κοριτσάκι? :wink:

Έχει δίκιο η kata!σε όλα γράφουν το μαιευτήριο! Μάλλον δεν θεωρείται διαφήμιση!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Επιτέλους παω να δω το μπεμπάκι! Εγώ δεν ξέρω πότε θα μπω να σας πω τα νέα μου!απο το κινητό μπορώ να σας διαβάζω δεν ξέρω αν μπορώ να στείλω κιόλας! Θα κάνω βέβαια μια προσπάθεια το απόγευμα!

Κούλλα να ευχηθώ να είναι κοριτσάκι? :wink:

Έχει δίκιο η kata!σε όλα γράφουν το μαιευτήριο! Μάλλον δεν θεωρείται διαφήμιση!

nikx ναι κανε μια ευχή να είναι κοριτσακι :P το εντστικτο μου αυτό λεει την πρωτη φορα στον γιο μου το εντστικτο μου ελεγε αγορακι και βγηκα σωστή ελπίζω και αυτή την φορά να είναι το ίδιο. Αν είναι και αγορακι δεν με χαλάει κιολας αλλά προτιμούσα ένα κοριτσάκι αυτή την φορα :D:P

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Γειά σας κορίτσια είμαι η Ελένη και μόλις εχτές γράφτηκα στο φόρουμ!Και εγώ θα γεννήσω τον Νοέμβριο! Είμαι απο Αθήνα μένω Καλλιθέα και θα ήθελα να τα λέμε όλες μαζί μέχρι να έρθει η ώρα να πάρουμε στην αγκαλιά μας τα αγγελούδια μας όλες με το καλό!

MbGIp1.png

nikx ναι κανε μια ευχή να είναι κοριτσακι :P το εντστικτο μου αυτό λεει την πρωτη φορα στον γιο μου το εντστικτο μου ελεγε αγορακι και βγηκα σωστή ελπίζω και αυτή την φορά να είναι το ίδιο. Αν είναι και αγορακι δεν με χαλάει κιολας αλλά προτιμούσα ένα κοριτσάκι αυτή την φορα :D:P

Άντε όλα να πάνε καλά και τα ερωτηματικά σου να γίνουν ροζ γραμματάκια! Και μένα το ένστικτο αγόρι λεει,τα ποσοστά του γιατρού την τελευταία φορά προς αγόρι έγερναν! Θέλω να πιστεύω πως δεν θα αλλάξει σήμερα κάτι! Άρχισα να συνηθίζω στην ιδέα ότι δεν θα πιάνω κοτσιδούλες! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια είμαι η Ελένη και μόλις εχτές γράφτηκα στο φόρουμ!Και εγώ θα γεννήσω τον Νοέμβριο! Είμαι απο Αθήνα μένω Καλλιθέα και θα ήθελα να τα λέμε όλες μαζί μέχρι να έρθει η ώρα να πάρουμε στην αγκαλιά μας τα αγγελούδια μας όλες με το καλό!

Ελένη καλωσήρθες! Γράψε ΠΗΤ και φύλο άμα ξέρεις να σε βάλει η Κούλλα στη λίστα μας.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Η αυχενική διαφάνεια μου έδειξε ότι είναι κορίτσι με μεγάλη επιφύλαξη, όπως μου είπε ο γιατρός.Τον άλλο μήνα όμως έχω την β επιπέδου όπου εκεί θα φανεί.ΠΗΤ 17 Νοεμβρίου με καισαρική!Ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα nikx να είσαι καλά!

MbGIp1.png

Η αυχενική διαφάνεια μου έδειξε ότι είναι κορίτσι με μεγάλη επιφύλαξη, όπως μου είπε ο γιατρός.Τον άλλο μήνα όμως έχω την β επιπέδου όπου εκεί θα φανεί.ΠΗΤ 17 Νοεμβρίου με καισαρική!Ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα nikx να είσαι καλά!

Καλοσώρισες Ελενη στην παρέα μας :D

Θα περάσω τα στοιχεία σου και θα βάλω ροζ ερωτηματικά και όταν το σιγουρέψεις μου ξαναλές και το βεβαιώνουμε ;)

Είναι το πρώτο σου παιδάκι εσένα ? Αν θες πες μας ακόμα λίγα για σένα να γνωριστούμε :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. koullam ??????? ΠΗΤ: 4/11/2010

4. mikio ????????? ΠΗΤ: 4/11/2010

5. kikitsa ???????? ΠΗΤ: 8/11/2010

6. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram ?????? ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 ?????ΠΗΤ: 19/11/2010

10. nikx ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...