Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κοριτσια χτες είχα τα καφέ ροζ που σας είπα στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Σήμερα σκουπιστηκα το πρωί και είχα λίγο καφέ με βλεννη. Πόνους δεν έχω πλέον και όσες φορές σκουπιστηκα μετά δεν είχα τίποτα. Από την αποβολή να ήταν όλα αυτά?Πολυ περίεργο τι συνέβη εκεί μέσα μου... 

Κοριτσι μου γλυκό προσπάθησε να ηρεμήσεις ότι γίνεται ,γίνεται δεν μπορούμε να ξέρουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ από επαρχία Πέμπτη είχα χωριακη θετική αλλά χαμηλη ,μ είπαν να κάνω Σάββατο αλλά εδώ σ εμάς όλα κλειστά, μ είπαν Δευτέρα αλλά αργία εδώ σε μας όλα κλειστά άρα και εγώ πάω Τρίτη, έχω τρελαθεί και εγώ πίστεψε με και έχω τρελάνει αρκετές κοπέλες εφω μέσα 🤣🤣 ,λίγο ακομα έμεινε αν δεν πονάς να πονάς όμως ε να μην αντέχεις τον πόνο δεν γίνεται τίποτα κακό μέσα σου 

Just now, Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Αχχχχ έχε πίστη ότι και να γίνει... φορα ξανά την ζωνουλα και ηρέμησε, εγώ μόλις είδα θετικό την φόρεσα, για να μας προστατεύει τώρα αν δεν πάει καλά δεν θα ξεσπάσω σ αυτό, ηρέμησε, πάνε μια βολτααααααα

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φροσακι κι εγώ έτσι νιώθω αλλά η δουλειά δεν τελειώνει πότε. Οι στιγμές με tο μωρό δεν ξανάρχονται. Ζηστες !

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα και απο μένα!μόλις γυρισαμε απο τον γιατρό.εχουμε κολικούς με την βούλα τωρα πια...μου εγραψε ινφακολ και μολις το εδωσα.για να δούμε...εχουμε και ρινίτιδα και κάνουμε εμετούς και εχουμε και διαρροια!κατα τα άλλα(ποια αλλα?)μια χαρά ειμαστε!

εντωμεταξύ πάω στο φαρμακειο να πάρω το φαρμακο με το παιδί στα χέρια γιατί εκλεγε.με το αλλο χερι ψαχνω στην τσάντα για την συνταγή.ερχεται μια που δουλευε εκει και μου λέει:δώστη μου να την κρατήσω για να κάνεις τη δουλειά σου.λέω και εγώ απο μέσα μου τι ευγενική χειρονομία νομίζοντας οτι θα το κρατήσει για λίγο μεχρι να βρώ το χαρτί και θα μου την ξαναδώσει.αμ δε!το αρπάζει το παιδί και μπαινει πίσω από την μπάρα!λέω και εγώ δεν πειράζει... και δίνω την συνταγή στην αλλη φαρμακοποιό.μου δίνει το φαρμακο ,πληρώνω και περιμένω να μου δώσει το παιδί.τίποτα αυτή τον χαβά της!περιμένω...περιμένω...τίποτα!μου λέει σε κάποια στιγμή :το θέλεις?οχι?πήγαινε πιες ενα καφέ και ασε μας εμάς να το κρατήσουμε!

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ημουν ετοιμη να κάνω φονικό!!!!!!!της λεω και εγώ για καφέ θα πάω αλλα ΜΑΖΙ με το παιδί μου!

αφού το κουνησε 2-3 φορές μετά ήρθε να μου το δώσει! ποση βλακεία υπάρχει στον κόσμο.κυρία μου φαρμακοποιός είσαι και θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα!ασε που όλα τα μικρόβια τα κουβαλάς πάνω σου από τον κόσμο που έρχεται να πάρει φάρμακα.ΕΛΕΟΣ!!!!βλαμμενη!

, τωρα θελω να φτιαξω κουλουρακια, μελομακαρονα, κουραμπιεδες και μια βασιλοπιτα, θα προλαβω πριν τα χριστουγεννα, και την πρωτοχρονια εχουμε τραπεζι και δεν ξερω τι να φτιαξω θα ειμαστε 12 ατομα καμια ιδεα γιορτινου μενου?

αν δεν θές να μπεί σε ιδιαίτερη κουζίνα του τύπου φασιανός με πουρε κάστανου ή αγριογούρουνο με κυδώνια.μπορείς να κάνεις ενα μοσχάρι (ποντίκι)στην κατσαρόλα με λευκή σάλτσα είτε με πατάτες είτε με ριζάκι(πιο ευκολο),μια τυρόπιτα με φυλλο κρούστας (πολύ ευκολη) σαλάτα λαχανο ασπρο-μωβ,καρότο, κολοκυθακι με ή χωρίς ντεσιγκ και μια πατζαροσαλάτα και για επιδόρπιο κορμό σοκολάτας (που είναι και εμφανίσιμος) ή καμια κρεμ μπρουλε(δεν εχω φτιάζει ποτε μου αλλά ειδα σε φακελάκια στο σουπερμάρκετ)αν ψήνεσαι για κάποιο πιάτο πες μου να σου στείλω συνταγές!

Καλό μεσημέρι!

Βασιλική μου περαστικούλια σας!

Ενα εχω καταλαβει όσο και να τα προσεχουμε αν ειναι να αρρωστησουν θα αρρωστησουν.

Εμεις απο χθες είμαστε λιγο καλυτερα με το στομαχακι μας αλλα το αγχος που εχω περασει δεν παλευεται.Κοιμηθηκε το πουλακι μου το βραδυ καλα.

Fire με τα σπυρακια πως εισαστε? Το πωπουδακι περασε?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

την πρωτοχρονια εχουμε τραπεζι και δεν ξερω τι να φτιαξω θα ειμαστε 12 ατομα καμια ιδεα γιορτινου μενου?

Μελίνα εμενα ελεγαν προχθες να ερθουν ολοι(γονεις,πεθερικα,αδερφια) για πρωτοχρονια σε μας και τους λεω φερτε απο ενα φαγητο ο καθενας, αποφασιστε ποιος θα πλύνει πιατα και ελάτε! χιχιχι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Μελίνα εμενα ελεγαν προχθες να ερθουν ολοι(γονεις,πεθερικα,αδερφια) για πρωτοχρονια σε μας και τους λεω φερτε απο ενα φαγητο ο καθενας, αποφασιστε ποιος θα πλύνει πιατα και ελάτε! χιχιχι!

σωστη....!

φροσω γιατι νιωθεις αχρηστη?το παιδι σου μεγαλωνεις!κανεις το σπουδαιοτερο πραγμα στον κοσμο!προσωπικα πολυ χαιρομαι που δε δουλευω κ ειμαι μαζι με τα παιδια μου!με εχουν αναγκη !μεχρι να γινει κ μπεμπα 3 χρονων δεν εχω σκοπο να παω για δουλεια.μετα οταν γινει 3 που θα πηγαινει παιδικο τοτε ναι θελω να βρω μια ημιαπασχοληση για 3-4 ωρες τα πρωινα εκτος ΣΚ.

προς το παρων απολαμβανω τα μωρα μου και τις στιγμες μαζι τους.γιατι οπως ειπε κ το κισακι δε ξαναγυρνανε.κ να ξερεις πως πολυ συντομα θα εχεις ξεχασει πως ηταν η μπεμπα σου μωρο.αυτο θα μου το θυμηθεις.γιαυτο ζηστο τωρα!χωρις να νιωθεις αχρηστη γιατι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ

Holy Diver

εχω παθει ενα σοκ δεν μπορω να καθομαι στο σπιτι κ να μην δουλευω νιωθω μισος ανθρωπος μια δουλεια να ειχα εστω για 4 ωρες να ξεφευγω να δημιουργω νιωθω αχρηστη

φροσω κι εγω τα ιδια αλλα οπως ειπες που να βρεις δουλεια ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα, ευχομαι τον καινουργιο χρονο να σταθουμε πιο τυχερες, εγω ειμαι ομοιοπαθουσα της Βασιλικης με απελυσε μολις εμαθε οτι ειμαι εγκυος 1 μηνων επρεπε να του κανω καταγγελια αλλα ας οψεται, Βασιλικη μου καταρχην περαστικα σας, σ΄ευχαριστω ψηνομαι στειλε μου καμια συνταγη σκεφτομαι να κανω γαλοπουλα γεμιστη και γουρουνοπουλο ψητο αλλα και το μοσχαρακι ακουγεται υπεροχο, μ΄ αρεσουν σαν ιδεα, χριστινακι κι εμεις οικογενειακα θα ειμαστε η πεθερα μου οι γονεις μου και τ΄ αδελφια μας θα με βοηθησουν η μαμα μου και η πεθερα μου και η συνυφαδες μου αλλα ηθελα τα φαγητα και τα γλυκα να τα φτιαξω εγω ευτυχως θα εχω βοηθεια αλλιως δεν νομιζω να καταφερνα να κανω τραπεζι, χτες τελειωσα με τα μελομακαρονα και τους κουραμπιεδες μαζι με την κουμπαρα μου σημερα εφτιαξα τα κουλουρακια κι αυριο θα κανω τη βασιλοπιτα,

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

χριστινακι οχι δε φυγαν ακομη,τα χουμε 4 μερες τωρα και με στεναχωρει

σκεφτομαι μηπως οφειλονται στη θυροξινη μια και εβγαλαν μονο τα δικα μας που εχουμε θεμα με το θυρεοειδη..

υπομονη και χαμομηλακι..

απλα διαβασα οτι σε καποια μωρα κραταν μεχρι και 8 μηνες και χαλαστηκα

γεμισε το καμαρι μου

ευτυχως μονο στο προσωπακι για την ωρα..:(

πολυ σωστη στο καλεσμα σου,ευγε

να σ αφησουν φαγητο και για τις επομενες 2-3 μερες να μην ασχολεισαι με κουζινες..;)

Διαφημίσεις

Κουραστηκα παρα πολυ με την μικρη δεν μπορω αλλο! Ετσι μου ερχετε να ανοιξω την πορτα και να φυγω, να μεινω για μια ωριτσα μονη μου ρε παιδι μου, να μην ακουω τιποτα! Ουτε κλαμα, ουτε γκρινια ουτε ΤΙΠΟΤΑ! Απο τις 2,30 ολο γκρινια και κλαμα ειναι. Την ταισα, την ερεψα, την αλλαξα, της εδωσα πιπιλα, την νανουρισα, την ξανα ταισα, την ξανα ερεψα την ξανα νανουρισα....μολις κατσει 2 με 5 λεπτα στο κρεβατι, αρχιζει την μουρμουρα! Απο τις 2,30 αυτη την δουλεια εχω. Πανω που ελαγα οτι κοιμηθηκε, εβαλα ενα πιατο φαι να φαω και ξανα αρχησε! Την περνω αγκαλια, σταματαει! Λες και της πατας το κουμπι! Μολις την αφησω κατω μεσα στο 5λεπτο παταει γκαζια παλι :evil: Τωρα κοιμαται εδω και ενα τεταρτο και μολις ακουστηκε για λιγο :rolleyes: Δεν κλαιει σα να ποναει, κλαιει σα να ζηταει κατι...σα να θελει κατι.:confused: Δεν θελω να φανταστω, ουτε καν να σκευτω οτι θελει συνεχεια χερια!!

MbGIp1.png

και μενα μου ρχεται να ανοιξω την πορτα κ να φυγω!απο το σαββατο ειναι μεσα στη γκρινια ο αλεξ κ η ραφαελα ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΝΝΟΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.σημερα παλι ξυπνησαν 8 παρα κ μεσα σε 1 δευτερολεπτα αρχισαν να γκρινιαζουν.ολη μερα κανουν βλακειες.μαλωνουν ανακατωνουν πραγματα μου εχουν σπασει τα νευρα.ολη μερα εχω μια γκρινια μεσα στα αυτια μου!εδω κ ενα μηνα γκρινιαζει μερα νυχτα η ραφαελα.γενικα ειναι γκρινιαρα αλλα εδω κ 1 μηνα το παραχεσε κ απο το σαββατο αρχισε κ ο αλεξανδρος την γκρινια.δε παιρναει δευτερολεπτο να μη μαλωνουν.κ αυτη τη στιγμη που γραφω μαλωνουν παλι.τα νευρα μου θελω να κλαψω αληθεια σας λεω βαρεθηκα .αυτο που λεει η ελενη .θελω να παρω τους δρομους θελω να μεινω μονη μου εστω κ μια ωρα κ δεν εχω κανεναν μα κανεναν να τα αφησω για μια ωρα να παω καπου ν αηρεμησω!!!!θελω να κλαψω!!!!νομιζω οτι θα τρελαθω οτι θα μου στριψει νομιζω οτι θα εκραγω απο την ωρα που ξυπναω μετραω αντιστροφα τις ωρες να πανε για υπνο το βραδυ!!ετσι εχω καταντησει δε παει αλλο δε ξερω πλεον τι να κανω.τους μιλαω με το καλο με το κακο με το ηρεμο με το αγριο και δε γινεται τιποτα.εχω κ το μωρο που εχει αναγκες κ ειναι το μονο που δε φταιει.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!ετσι μου ρχεται να παω κ να παρω ομοιοπαθητικα ηρεμιστικα να χαλαρωνω!!!ακομη κ το βραδυ που τα βαζω για υπνο κ λεω οτι ωραια απο δω κ περα θα ηρεμησω...εδω κ ενα μηνα η ραφαελα κανει 2-3 ωρες να κοιμηθει.σηκωνεται ολη την ωρα μια για νερο μια για κατουρημα μια για χεσιμο μια γιατι ταχα ποναει η κοιλια της!!!

μεχρι να κοιμηθει παει 11 και μετα πεφτω κ εγω για υπνο.ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ δε μπορω αλλο μου ρχεται να παω να κλειδωθω σε ενα δωματιο για μιση ωρα κ να τα αφησω να δερνονται κ να μαλωνουν και να ουρλιαζουν!!!

Holy Diver

ακριβως οπως τα γραφεις ελενη συν το οτι εχω και το θηλασμο

εσυ τουλαχιστον σκεφτεσαι ν ανοιξεις την πορτα και να φυγεις,εγω εχω σκεφτει και χειροτερα.. ω ναι!!:rolleyes:

προχθες το βραδυ του εριξα τρελλο μπινελικι χειροτερο απο νταλικιερη

το αστειο ειναι οτι εβριζα με τις χειροτερες λεξεις χαμογελαστη και σε ηπιους τονους μη νιωσει κατι το καμαρι μας και παρεξηγηθει..:?

αυτα

τωρα τον εχει ο πατερας του

τα βυζια μου πονανε απ το ρουφηγμα αλλα αυτος συνεχιζει να παραπονιεται:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...