Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμεις ηρθαμε πριν λιγο, πηγαμε για ψωνια ειχαμε και το μωρο μαζι ευτυχως τελειωσαμε, τωρα θελω να φτιαξω κουλουρακια, μελομακαρονα, κουραμπιεδες και μια βασιλοπιτα, θα προλαβω πριν τα χριστουγεννα, και την πρωτοχρονια εχουμε τραπεζι και δεν ξερω τι να φτιαξω θα ειμαστε 12 ατομα καμια ιδεα γιορτινου μενου?

παντως κι ο δικος μου φαγανας ειναι του ειχα βγαλει 200 γρ με το θηλαστρο για να τα παρω μαζι μου και τα ηπιε ολα μονορουφι αφου αναρωτιεμαι μεχρι ποτε θα τον φτανει το γαλα μου?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κι εμεις ηρθαμε πριν λιγο, πηγαμε για ψωνια ειχαμε και το μωρο μαζι ευτυχως τελειωσαμε, τωρα θελω να φτιαξω κουλουρακια, μελομακαρονα, κουραμπιεδες και μια βασιλοπιτα, θα προλαβω πριν τα χριστουγεννα, και την πρωτοχρονια εχουμε τραπεζι και δεν ξερω τι να φτιαξω θα ειμαστε 12 ατομα καμια ιδεα γιορτινου μενου?

παντως κι ο δικος μου φαγανας ειναι του ειχα βγαλει 200 γρ με το θηλαστρο για να τα παρω μαζι μου και τα ηπιε ολα μονορουφι αφου αναρωτιεμαι μεχρι ποτε θα τον φτανει το γαλα μου?

Χαρα στο κουραγιο σου βρε Μελινακι με 12 ατομα μες στο σπιτι. Και δεν ειναι μονο να ετοιμασεις, αντε να μαζευεις μετα!:rolleyes:

MbGIp1.png

Καλησπέρα κορουες! Τι κάνετε?

Εμενα ηρθε η κουμπαρούλα μου και τωρα τελειωσαμε τα μελομακαρονα.Βεβαια εγω ειχα να ταιζω και το μωρο οποτε εκεινη εκανε την περισσότερη δουλεια.

Χθες μεχρι τις 5 ξυπνιος ο κύριος.Εχω κοιμηθει συνολο 4 ωρες.Καταλαβαινετε αυτη τη στιγμη πως ειμαι.Μακαρι να ερθει η μανα μου μετα να τον προσεξει να κοιμηθουμε...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

εγω δε θα φερω κανενα σπιτι μου φετος!!δε θελω κανεναν ναι ειμαι πολυ κακια!:twisted:

ακομη πληρωνουμε την επισκεψη που μας εκαναν οι αλλοι οι μαλακες με το αρρωστο παιδι τους πριν απο ενα μηνα και κατι!!!αρρωστησαμε ολοι απο 2 φορες!εχει μεινει το μικροβιο μεσα στο σπιτι κ μας εχει παρει σβαρνα ολους εκτος απο το μωρο!(μαλλον επειδη θηλαζει!) εδω κ εναμιση μηνα σχεδον αρρωστοι ειμαστε.χτες παλι ο αντρας μου κ ο γιος μου με συναχι αρχισανε!ρε πουστη μου απο την επομενη μερα της επισεψης επιασε τη ραφαελα(ακομη ειναι με εισπνεομενα λογω βρογχικου ασθματος!παντα εκει το γυρναει !) μετα απο 2-3 μερες εμενα κ τον γιο μου κ τελος ο αντρας μου.μετα παλι η ραφαελα -εγω - γιος μου κ ο αντρας μου!!δε λεει να φυγει ο ιος απο το σπιτι !!!κακο χρονο να εχουν οι μαλακες!που ηρθαν με αρρωστο παι επισκεψη σε λεχωνα κ νεογεννητο!18 ημερων ηταν η μπεμπα τοτε κ τωρα κοντευει 2 μηνων!

αλλα εγω φταιω που ακουσα τον αντρα μου κ δε τους πεταξα εξω απο το σπιτι!πηρε προχτες ο λεγαμενος(ο μπαμπας της οικογενειας) για να κανουμε μαζι χριστουγεννα κ του λεω ''εγω μαζι σας δε ξανακαθομαι στο ιδιο μερος.τα μικροβια σας ειναι βιονικα!ακομα αρρωστοι ειμαστε απο τοτε που ηρθατε!΄΄

και θυμωσε!!!Χ3ΣΤΙΚ@!!!:twisted::twisted::twisted:

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ!ΦΟΡΤΩΣΑ ΠΑΛΙ!!!

Holy Diver

Δημητρα, τα εχεις παρει ασχημα βλεπω και δεν εχεις αδικο! Αφου σας κολλησανε ομαδικος, λογικο ειναι! Εμενα ηρθε εχτες ενας ασχετος γνωστος του αντρα μου σπιτι για να παρει κατι χρηματα που του εστειλε καποιος και οπως ειχε την μπεμπα αγκαλια ο αντρας μου, σκυβει και την φιλαει ο ασχετος!!!!:twisted: Τα νευρα μου, κροσια! Οπως ημουν πιο πισω και τον ειδα, εσκασα μια μουτζα ΝΑ! Και με ειδε ο δικος μου και κοντεψε να πατησει τα γελια :twisted: Τι φιλας ρε φιλε? Η ματια δεν σου φτανει? Αι στο καλο απο δω!

MbGIp1.png

Καλησπέρα κορουες! Τι κάνετε?

Εμενα ηρθε η κουμπαρούλα μου και τωρα τελειωσαμε τα μελομακαρονα.Βεβαια εγω ειχα να ταιζω και το μωρο οποτε εκεινη εκανε την περισσότερη δουλεια.

Χθες μεχρι τις 5 ξυπνιος ο κύριος.Εχω κοιμηθει συνολο 4 ωρες.Καταλαβαινετε αυτη τη στιγμη πως ειμαι.Μακαρι να ερθει η μανα μου μετα να τον προσεξει να κοιμηθουμε...

τα ιδια χριστινακι,εμενα κοιμηθηκε στις 4,30 με τη διαφορα οτι εγω δεν εχω κανεναν να ρθει να μου τον κρατησει να κοιμηθω.. κλαψ:confused:

μελινα οντως χαρα στο κουραγιο σου.. νομιζω οτι στη φαση που ειμαστε πρεπει να μας κανουν το τραπεζι και οχι τ αντιστροφο..ελεος!!

δημητρα συμφωνω απολυτως

κανενας μεχρι το καλοκαιρι κ οποιος στραβωσε ξυδι

ελενη εγω μπορει να παθαινα και εγκεφαλικο αν μου το φιλουσαν

σοβαρα.ή θα παθαινα εγκεφαλικο ή θα εχωνα μπουνια:evil::evil::evil:

Καλημερα αγαπες τα νευρα μου κροσια παλι απεργια εχουν τα λεωφορεια παλι δεν θα καταφερω να τελειωσω τις δουλειες μου!!! πως εχουν καταντησει ετσι την Ελλαδα μας κοριτσια θα πεινασουμε εχουν βαλθει να μας κανουν να πουμε το ψωμι ψωμακι σε οσες δουλειες εχω παρει τηλ κ εχω στειλει βιογραφικο ολοι μου στειλαν απλα μια απαντηση οτι σας ευχαρστουμε θα σας ειδοποιησουμε αχ αυτο το μνημοσυνο που μας εβαλαν στο κεφαλι μας αχ εγω ενα εχω να πω οτι το ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΛΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΕΝΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΓΕΤΕ

ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ θ τρεμουν τα κοκκαλα των σοσσιαλιστων ηγετων κ του συγχωρεμενου του Παπανδρεου τουΑντρεα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Φροσσακι, τα εχεις παρει στο κρανιο ε? Αργησες! Επρεπε ΟΛΗ η Ελλαδα να ειχε ξεσηκωθει εδω και καιρο! Αλλα κανεις δεν μιλαει, μας εχουν ρηξει ψεκασμα και το βουλωνουμε. Μες στα Χριστουγεννα, τελευταια εβδομαδα των Χριστουγεννων που ο κοσμος θελει να βγει εξω, δεν υπαρχει μεταφορικο μεσο. Αλλα καλα κανουν και αυτοι και ξεσηκωνονται με απεργιες, γιατι καθομαστε με τα χερια σταυρωμενα και γιαυτο μες εχουν πηδηξει κανονικα!:evil: Αλλα και που απεργουν και ξεσηκωνονται, παλι τιποτα δεν γινετε, εμεις την πληρωνουμε τη νυφη! Τουλαχιστον ομως ετσι θα πουμε οτι αντιδρασαμε. Για τις δουλειες μην το συζητας...παντου βιογραφικα ζητανε και η απαντηση του ειναι γνωστη και μη εξαιρετεα, ''θα σας ειδοποιησουμε'':evil: Παει η Ελλαδα δεν υπαρχει πλεον, την πουλησανε, αλλοι κανουν κουμαντο σαυτη τη χωρα οχι εμεις! Και που εισαι ακομα ε?? Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα ερχονται τα χειροτερα με το νεο ετος!

MbGIp1.png

πωπω ελενη το χειροτερο μου!να φιλανε το μωρο!που ξερω γω κυριε τι μκροβια εχεις?που ξερω αν μολις καπνισες?α σιχτιρ ο καθε μαλακας...

Που ξερω εγω τι επιανες την ωρα που ησουν στο ασανσερ για να ανεβεις στο σπιτι μου??? (το επιασες το υπονοουμενο) ελεος με τον καθενα!:evil:

ελενη εγω μπορει να παθαινα και εγκεφαλικο αν μου το φιλουσαν

σοβαρα.ή θα παθαινα εγκεφαλικο ή θα εχωνα μπουνια:evil::evil::evil:

Στα προθυρα ημουν fire μου...Μου ερχοταν να τον σουταρω απ τον 4ο οροφο!!!! Φορουσε και κοκκινα ρουχα, θα νομιζαν οτι ηρθε ο Αγιος Βασιλης ιπταμενος!:twisted:

MbGIp1.png

αχαχαχ καλημέρα κούκλες! Πολύ γέλασα. Απολαμβάνω τη μικρή όλο φωνούλες και κραυγές είναι!πολύ ήσυχη φτου φτου έχει αυτές τις μέρες σου είναι μούρλια

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εχω παθει ενα σοκ δεν μπορω να καθομαι στο σπιτι κ να μην δουλευω νιωθω μισος ανθρωπος μια δουλεια να ειχα εστω για 4 ωρες να ξεφευγω να δημιουργω νιωθω αχρηστη

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...