Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπραβο ελενακι καλα εκανες!το ηπιε ολο?κοιτα να δεις αν τρωει στον υπνο(πολλα μωρα δε τρωνε) τοτε θα κανεις αυτο.θα την ταιζεις οταν κοιμαται(το βραδυ)) ΠΡΙΝ ξυπνησει.

πχ βαλε ξυπνητηρι σε 3 ωρες απο τωρα.να την προλαβεις πριν σηκωθει.

ισως αρχισε να στρωνει(μακαρι)

ποσα μλ ηπιε τωρα?

Ηπιε 90 ενω της ειχα κανει 120. και αυτα οχι ευκολα γαιτι κοιμοταν, μολις εκανα να της τραβηξω το μπιμπερο ρουφαγε αυτη, μετα σταματαγε μετα παλι το τραβαγα, ξαναρουφαγε :tongue:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηπιε 90 ενω της ειχα κανει 120. και αυτα οχι ευκολα γαιτι κοιμοταν, μολις εκανα να της τραβηξω το μπιμπερο ρουφαγε αυτη, μετα σταματαγε μετα παλι το τραβαγα, ξαναρουφαγε :tongue:

αν εχει πιπιλα υπαρχει κολπο:rolleyes: εφοσον ειχε πιει τα 90 μλ κ ειχαν μεινει αλλα 30 βαζεις την πιπιλα στο στομα αυτο τη βουτσουναει ...του τη βγαζεις κ καπακι βαζεις το μπιμπερο θα βουτσουνισει παλι ...αυτο το κανεις μεχρι εκει που βλεπεις οτι σε παιρνει(απο θεμα μη βγαλει γουλιες) κ μετα κρατα το κανενα 10λεπτο ορθιο να ρευτει καλα.μερικες φορες ρευονται κ μετα απο 10 λεπτα θελουν παλι να κανουν γκρουκ!:tongue:

Holy Diver

Θα αρχίσω να τραβάω τα βυζία μου η μικρή έφαγε στήθος κ το άδειασε τελείως κ ήπιε 180 ξένο μιλάμε πολύ φάει κ άμα δεν χορτάσει κλαίει λες κ το σφάζουν απαπα τι φωνή είναι αυτή θα νομίζουν ότι το δέρνω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

αχα εμένα η μικρή σταθερή κακα κάθε 1.5 μέρα!σήμερα δε θα κάνει αύριο μέχρι τις 8 tο πρωί τις τρίτης πρέπει να κάνει

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κοριτσακια και μπεμπακια καλημερα και καλη εβδομαδα! Τι ωραια που κοιμηθηκαμε σημερα!:P Δεν σας λεω τιποτα! Δεν μπορω να θυμηθω απο ποτε εχω να κοιμηθω τοσο καλα!:tongue: Λοιπον Δημητρα, ακου. Η μικρη, εφ οσον την ταισα οπως σου ειπα που κοιμοταν και την σηκωσα να φαει, ξυπνησε μονο μια φορα τη νυχτα στις 4,00 της εδωσα γαλα, απο τα 120 ηπιε τα 60 και παλι κοιμησμενη, 10 λεπτα υποθεση ηταν. Οταν σταματησε να πινει την εβαλα στο κρεβατακι της και συνεχισε τον υπνο της ακαθεκτη (και εγω τον δικο μου :tongue:) και μετα ξυπνησε στις 6,00 το πρωι, ηπιε και τα 120 και ξανακοιμηθηκε στις 7,00. Κατσε να δουμε μηπως εφτιαξε η κατασταση!:wink: Περιμενω τωρα να ξυπνησει να παμε βολτα στην τραπεζα.

MbGIp1.png

Θα αρχίσω να τραβάω τα βυζία μου η μικρή έφαγε στήθος κ το άδειασε τελείως κ ήπιε 180 ξένο μιλάμε πολύ φάει κ άμα δεν χορτάσει κλαίει λες κ το σφάζουν απαπα τι φωνή είναι αυτή θα νομίζουν ότι το δέρνω

Καλα η μπεμπα σου εχει ξεπερασει και την δικια μου στο φαγητο :tongue: και εγω νομιζα οτι μονο εμεις ειμασταν ετσι!

MbGIp1.png

Κοριτσακια και μπεμπακια καλημερα και καλη εβδομαδα! Τι ωραια που κοιμηθηκαμε σημερα!:P Δεν σας λεω τιποτα! Δεν μπορω να θυμηθω απο ποτε εχω να κοιμηθω τοσο καλα!:tongue: Λοιπον Δημητρα, ακου. Η μικρη, εφ οσον την ταισα οπως σου ειπα που κοιμοταν και την σηκωσα να φαει, ξυπνησε μονο μια φορα τη νυχτα στις 4,00 της εδωσα γαλα, απο τα 120 ηπιε τα 60 και παλι κοιμησμενη, 10 λεπτα υποθεση ηταν. Οταν σταματησε να πινει την εβαλα στο κρεβατακι της και συνεχισε τον υπνο της ακαθεκτη (και εγω τον δικο μου :tongue:) και μετα ξυπνησε στις 6,00 το πρωι, ηπιε και τα 120 και ξανακοιμηθηκε στις 7,00. Κατσε να δουμε μηπως εφτιαξε η κατασταση!:wink: Περιμενω τωρα να ξυπνησει να παμε βολτα στην τραπεζα.

καλημερα!ωραια ελενιτσα συνεχισε αυτο το συστημα.ταιζε την στον υπνο το βραδυ να την προλαβαινεις χαχαχα.κανε οπως χτες το γαλα κατα τις 12 το βραδυ(πανω κατω) με μελισσοχορτο να χαλαρωνει χαχαχα(κατι σαν λεξοτανιλ:tongue:)

Holy Diver

ρεα μου δε νομιζω οτι εμπλεξαν με ναρκωτικα τα παιδια επειδη δε θηλασαν...κ εγω δε θηλασα ουτε ο αδερφος μου οπως κ πολλα αλλα ατομα κ δεν εγινε κατι τετοιο...δεν εχει σχεση ο θηλασμος ουτε και η θερμοκιτιδα.αλλα το πως μεγαλωνεις το παιδι.με τι αρχες και με τι τροπο εισαι κοντα του.μπορει μια μανα να μη θηλασε ποτε αλλα να σταθηκε στο παιδι της βραχος.να του διδαξε τα καλα κ τα κακα της ζωης.να του εδειξε αγαπη.να ηταν παντα παρων στα προβληματα του και ηταν μια δεμενη οικογενεια.

μπορει μια μανα που θηλασε κ ειχε το μωρο διπλα της στο νοσοκομειο τελικα αργοτερα να μην αφιερωσε χρονο στο παιδι της.να το παραμελσε κοιτωντας πχ περισσοτερο τη δουλεια η την καριερα της.να μαλωναν οι γονεις μπροστα στο παιδι.να υπηρχε κακοποιηση της μητερας να μην υπηρχε ποτε διαλογος αναμεσα στη μανα κ στο παιδι κ οσες φορες το παιδι ειχε τη μανα του αναγκη αυτη απλα να ηταν απουσα.

δεν πεφτει κανεις στα ναρκωτικα ρεακι μου επειδη μπηκε σε θερμοκιτοιδα η επειδη δε θηλασε:wink: απο αλλου ξεκινανε αυτα...

Α, και εγώ δεν θήλασα και η μεγαλύτερη κιαταχρησή μου ήταν το τσιγάρο-τώρα πάει και αυτό:lol:

Απλά ήθελα να δείξω πόσο σημαντική είναι η επαφή τις πρώτες μέρες της ζωής μας και πόσο αξίζει την τυχόν έλλεψή της (πχ λόγω απομάκρυνσης από τη μητέρα) να τη καλύψουμε μετά:lol:

Η δική μου επιλογή ήταν απλά να δώσω όσο πιο πολύ επαφή και ζεστασιά γίνεται...

Από εκεί και πέρα πράγματι υπήρξαν πολλά λάθη και ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΓΟΝΕΙΣ Το σημαντικότερο κατά εμέ ότι ποτέ δεν ήταν μονιασμένοι. Δν είχαν ποτέ κοινό μέτωπο. όταν ο ένας έλεγε οχι το παιδί πηγαινε στν άλλο.

Βέβαια όποιος είναι έξω από τον χορό...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

καλημερα!ωραια ελενιτσα συνεχισε αυτο το συστημα.ταιζε την στον υπνο το βραδυ να την προλαβαινεις χαχαχα.κανε οπως χτες το γαλα κατα τις 12 το βραδυ(πανω κατω) με μελισσοχορτο να χαλαρωνει χαχαχα(κατι σαν λεξοτανιλ:tongue:)

Εννοειτε! Αυτο το συστημα θα ακολουθω απο δω και περα! Καλα που το κατεβασε η κουτρα μου να το κανω αυτο εχτες :P τωρα το βρηκαμε το κολπο!

MbGIp1.png

καλημερα κουκλιτσες!!!!!τωρα μπορεσα να μπω ειχα δουλεια γραφειου,τωρα θα κανω λιγο το σπιτι!χιχιχ!η μικρη την εχω και ακουει ενα παιχνιδι μ εμελισσουκλες που γυρναν και κανουν μουσικη πανω απο το κρεβΑΤΙ ΤΗς!ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑς ΣΤΙς 12!ΕΛΕΟς!κοιμαται και τρωειμια χαρα μεχρι τιες 6,οπου δεν τρωει καλα καιμετα καθε 1-2 ωρες με φωναζει...κι εγω κουτουλαω εχει 2 μερες τωρα καιμετ ακοιμαται μεχρι τις 11-12!αχαχα!αντε θα το κοψουμς κι αυτο ωρα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

:twisted: Με εφαγε η κουζινα σημερα, πονεσανε τα ποδια μου. Τηγανισα πατατες, μελιτζανες, πιπεριες και εφτιαξα και μια γαλατοπιτα ξυπολιτη, να μυρισει λιγο το σπιτι μας μερες που ειναι! Πλακα, πλακα σε 4 μερες εχουμε Χριστουγεννα, περασαν οι μερες! Ακομα απο την δουλεια δεν μας εχουνε δωσει το δωρο Χριστουγεννων ποτε θα το παρουμε, μετα τα Χριστουγεννα?:rolleyes: Και η φιλεναδα μου η κομμωτρια δεν μπορεσε να ερθει να βαψουμε το μαλλι, μου ειπε αυριο!

MbGIp1.png

ουφ πριν λιγο ηρθαμε εμεις!πηγα ψωνισα κ για τα 3 παιδια ρουχα.ξεπαραδιαστικα:rolleyes: τωρα πηγε κ ο αντρας μου να παρει παπουτσια ασχετα που εχει 6 ζευγαρια αθλητικα δε τον βολευει κανενα λεει:evil::evil: πηγε πριν απο ενα μηνα κ πηρε παπουτσια αθλητικα κ τα φορεσε μια φορα γιατι λεει τον στενευαν.κοιταξα το νουμερο κ ηταν 40!αυτος φοραει 42!αντρες ρε πουστη μου παει τακα τακα κ ψωνιζει γιατι βαριεται να ψαχνει κ παιρνει οτι βρει μπροστα του:evil: αυριο ομως θα παω να παρω μποτες ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...