Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και πέρασα μέρες με το μωρό αγκαλιά να βαρυγκωμώ για τα πονεμένα χέρια μου και την πλάτη μου για τις ώρες που δεν είχα για εμένα, για το σπίτι μου, για τις δουλειές μου. Μια μέρα τον άφησα κάτω να βάλω σκούπα που είχαμε αραχνιάσει. Και αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή των ειδικών να τον αφήσω...θα κλάψει αλλά κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση και θα σταματήσει. Αφού δεν πεινάει, είναι αλλαγμένος, δεν κρυώνει...

Λίγη ώρα αργότερα τον πήρα αγκαλιά κι έκλαιγα κι εγώ με λυγμούς μαζί του. Σας το γράφω και κλαίω όσο το θυμάμαι. Το μαναράκι μου είχε κλάψει λιγότερο από 10 λεπτά. Αλλά είχε σπαράξει κι όσο κι αν κρατήθηκα δεν άντεξα να τον αφήσω άλλο να κλαίει. Όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου με κοίταξε με το πιο παραπονεμένο βλέμμα του κόσμου και έβγαζε παραπονεμένους αναστεναγμούς. Ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι δε θα τον αφήσω ποτέ από την αγκαλιά μου!

Ωχ, μια από τα ίδια ζήσαμε!;)

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Attention of: Dr. Dimitra

Βρε Δημητράκι, σχετικά με το στήθος μου: πρήζεται υπερβολικά γρήγορα. Συνήθως(στάνταρ το πρωι) βάζω ζεστές κομπρέσες πριν το γεύμα και αν το Ηλεκτράκι έχει ορεξη το αδειάζει ΟΛΟ. Αν τώρα αρχίσω με το αριστερό βυζί, στο επόμενο γεύμα θα αρχίσω με το δεξί. Αριστερο θα δώσω στο τέλος και μπορεί να φάει λίγο, Μετά από 1-1,5 ώρα ΤΟΥΜΠΑΝΟ το αριστερο. Να αγχωθώ ή δεν τρέχει τίποτις;;;

δε τρεχει τιποτα ρεα μου θα στρωσει.συνηθως αυτο γινεται κοντα στους 2 μηνες.απλα θα κανεις οτι κ τωρα.αν πχ αρχιζεις με το αριστερο στον επομενο θηλασμο θα αρχισεις με το δεξι.μη βγαζεις το γαλα που περισσευει μετα απο καθε θηλασμο γιατι δε θα ρυθμιστει η παραγωγη σου σωστα.

Holy Diver

Δημητρα, την εκανα μπανιο και της εδωσα γαλα με μελισσοχορτο αλλα δεν το ηπιε, την πηρε ο υπνος με το μπιμπερο στο στομα. Ουτε 10γρ δεν ηπιε. Και τωρα κοιμαται απο εκεινη την ωρα, απο τις 8,30. Δεν ξερω τι επαθε, ηταν πολυ ανησυχη, εκει που κοιμοταν την ημερα 3ωρα οπως σου εχω πει, σημερα κοιμοταν 1 με 1,5 ωρα και ξυπνουσε αλλα χωρις κλαματα. Απο το απογευμα και μετα αρχησαν τα οργανα. Εγω πιστευω οτι την ενοχλουσε το στομαχακι της, ρευοταν συνεχεια και ενω της εδινα γαλα αυτη επινε 2 γουλιες ακριβως και αρχιζε την γκρινια. Για κολικο δεν νομιζω, θα το ειχα καταλαβει. Φροσσω την ειχα ξεματιασει ηδη αλλα τιποτα και το μεσημερι την ξεματιασα. Νεκταρια συμφωνω μαζι σου, κατ αρχην στην αγκαλια μας αισθανονται ασφαλεια και εγω δεν μπορω να την αφηνω να κλαιει ειδικα απο εχτες συγκεκριμενα που εγινε το εξης, κοριτσια εκλαιγε η μικρη αρκετα και πηγα και την πηρα αγκαλια. Σας μιλαω ειλικρινα οτι αυτοματα με το που την πηρα μου εσκασε ενα χαμογελο σκετη γλυκα!!! Και εκεινη την ωρα μιλουσα με την μανα μου στο τηλ και μου ειπε, ''το μαναρακι μου, ειχε αναγκη απο αγκαλια!'':tongue: Και δεν θελω να την μαθω στα χερια γιατι μετα καηκα!!!!

MbGIp1.png

ελενη τν ωρα που παει να φαει κλαιει?κοιταξες τη γλωσσα της να δεις αν εχει τιποτα ασπρα επανω?γενικα σημερα πως ειναι με το φαι?

Τα άσπρα πάνω στην γλώσσα σημαίνουν κάτι?

Δημητρα κοιμαται μονο με το γαλα μου απο τις 8.30!Δεν ηπιε καθολου ξενο.Πέταγε το μπιμπερό.Λες να ετυχε επειδη ειναι κουρασμενο?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

τα ασπρα στη γλωσσα(οχι μετα το γευμα) ειναι ΜΑΛΛΟΝ στοματιτιδα.ειναι σαν μικρες ασπρες πλακες.συνηθως τα μωρα αρνουνται να φανε.η ραφαελα οταν εβγαλε επι 10 μερες την ταιζα με το κουταλι(αντλουσα κ εδεινα με κουταλακι γιατι δεν επιανε ουτε βυζι.ουτε μπιμπερο)

ο αλεξ οταν εβγαλε ετρωγε κανονικα.αν η μητερα θηλαζει πρεπει να βαζει κρεμα κ στο στηθος κ στο στομα του μωρου .

Holy Diver

Η ιστορία που θα σας πω ξεκίνησε πριν 33 χρόνια και συνεχίζει ως σήμερα:

Νιόπαντρο ζευγάρι. Η κοπελα έμεινε έγκυος. Λόγω χαλαρού τραχήλυ έπρεπε να κάνει περίδεση. Δεν την έκανε όμως (παρά το γεγονός οτι η αδερφή της για τον ίδιο λόγο έχασε 2 παιδιά) με αποτέλεσμα να γεννήσει ένα κοριτσάκι στον 7ο μήνα. Το οποίο μπήκε αμέσως θερμοκοιτίδα για ένα διάστημα.

Το μωράκι δεν χάρηκε την αγκαλιά της μανούλας, το ζεστό της στήθος. Μόνο του σε μια θερμοκοιτίδα, μέσα στα δυνατά φώτα και τις φωνές των νοσηλευτών πάλευε για την επιβίωση του. Μετά από λίγο καιρό το πήρανε σπίτι.

Το ίδιο έγινε ένα χρόνο αργότερα. Μόνο που αυτή τη φορά το κοριτσάκι γεννήθηκε στους 6,5 μήνες. Και έκατσε 1,5 μήνα στη θερμοκοιτίδα.

Η μητέρα με όλα αυτά δε μπορεσε να θηλάσει.

Τα χρόνια πέρασαν. Το μικρότερο κορίτσι έμπλεξε με ναρκωτικά. με ΄μοναστήρια, με ποτό κλπ Νοσηλεύτηκε κάποιες φορές μετά από σοβαρές κρίσης κατάθλιψης. Το πιο μεγάλο βιώνει και αυτό τα δικά του προβλήματα, νιώθει απύθμενο-και αναίτιο μίσος για τη μάνα του ενώ παλεύει με τη καθημερινή συμβίωση με μια προβληματική αδερφη και επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες ερωτικές ή φιλικές σχέσεις.

Μιλάω για την άλλη οικογένεια του συζύγου μου. Για τον σημαντικότερο ισως παράγοντα που με έκανε να αποφασίσω να θηλάσω το Ηλεκτράκι μου. Να αποφασίσω ότι στο μαιευτηριο θα την έχω δίπλα μου από τη πρώτη στιγμή. Να μην την αφήσω μόνη ούτε όταν το τελευταίο βράδυ επρεπε να μπει στη λαμπα. Φέρανε απλα τη λάμπα στο δωμάτιό μου. Και όταν κάποια στιγμή αυτη εκνευρίστηκε, τη πήρα αγκαλιά, στο στήθος μου, φόρεσα γυαλιά ηλίου κα κάτσαμε παρέα στο φως της λάμπας.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

ρεα μου δε νομιζω οτι εμπλεξαν με ναρκωτικα τα παιδια επειδη δε θηλασαν...κ εγω δε θηλασα ουτε ο αδερφος μου οπως κ πολλα αλλα ατομα κ δεν εγινε κατι τετοιο...δεν εχει σχεση ο θηλασμος ουτε και η θερμοκιτιδα.αλλα το πως μεγαλωνεις το παιδι.με τι αρχες και με τι τροπο εισαι κοντα του.μπορει μια μανα να μη θηλασε ποτε αλλα να σταθηκε στο παιδι της βραχος.να του διδαξε τα καλα κ τα κακα της ζωης.να του εδειξε αγαπη.να ηταν παντα παρων στα προβληματα του και ηταν μια δεμενη οικογενεια.

μπορει μια μανα που θηλασε κ ειχε το μωρο διπλα της στο νοσοκομειο τελικα αργοτερα να μην αφιερωσε χρονο στο παιδι της.να το παραμελσε κοιτωντας πχ περισσοτερο τη δουλεια η την καριερα της.να μαλωναν οι γονεις μπροστα στο παιδι.να υπηρχε κακοποιηση της μητερας να μην υπηρχε ποτε διαλογος αναμεσα στη μανα κ στο παιδι κ οσες φορες το παιδι ειχε τη μανα του αναγκη αυτη απλα να ηταν απουσα.

δεν πεφτει κανεις στα ναρκωτικα ρεακι μου επειδη μπηκε σε θερμοκιτοιδα η επειδη δε θηλασε:wink: απο αλλου ξεκινανε αυτα...

Holy Diver

Α, δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται.....

Εμενα η ανιψια μου που γεννηθηκε τελιομηνη με προβλημα στα πνευμονια και εμεινε 42 ημερες στην εντατικη και δεν την θηλασε η αδερφη μου δηλ. θα μας βγει πρεζακι;;;;

ΕΛΕΟΣ, τι αλλο θα διαβασω βραδυατικα, Χριστε μου!!!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ρεα, δεν νομιζω οτι εχει σχεση αν δεν θηλασε το παιδι οτι θα βγει ναρκομανης...ουτε εγω ουτε η αδελφη μου δεν θηλασαμε. Δεν εγινε καμια μας πρεζου. Δηλαδη αν μας θηλαζε η μανα μου και μετα δεν μας μεγαλωνε σωστα και καναμε παρεα με ναρκομανης, εμεις δεν θα γινομασταν ναρκομανης επειδη θηλασαμε??? Οσοι ειναι ναρκομανης ειναι επειδη δεν θηλασαν? Δεν καταλαβα τι θες να πεις...:confused:Δημητρα, δεν παρατηρησα κατι, θα το κοιταξω, παντως μου το εχει ξανακανει αυτο σταδιακα 3 φορες αν θυμαμαι καλα! Την ωρα που πινει, πινει 2 γουλιες και κλαιει. Και ξανα παλι!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

αυτο το εκανε σημερα μονο η ετυχε κ αλλες μερες?δηλαδη σημερα γενικα με το φαι ετσι ειναι?ποσα μλ εφαγε συνολο θυμασαι?κακα εκανε?

Ουουου απο κακα μια χαρα..οσα θες! :tongue: στο φαι εκει που ετρωγε 120 και 150 καμια φορα σημερα ετρωγε με δοσεις αλλα ποσα στο συνολο δεν θυμαμαι. Τωρα πηγα και την σηκωσα, της εδωσα γαλα με μελισσοχορτο κοιμισμενη ηταν και κοιμαται παλι, εκλεισε 3,30 ωρες νηστικια που αυτη στο 3ωρο εχει φαει οπωσδηποτε. Λες να στρωνει, να κοιμαται τα βραδυα και να μενει ξυπνια την μερα?:P γιαυτο την ταισα τωρα για αν συνεχισει τον υπνο της αλλιως θα ξυπνουσε απο μονη της πιο μετα και θα καθοταν κιολας ξυπνια :rolleyes:

MbGIp1.png

Μπραβο ελενακι καλα εκανες!το ηπιε ολο?κοιτα να δεις αν τρωει στον υπνο(πολλα μωρα δε τρωνε) τοτε θα κανεις αυτο.θα την ταιζεις οταν κοιμαται(το βραδυ)) ΠΡΙΝ ξυπνησει.

πχ βαλε ξυπνητηρι σε 3 ωρες απο τωρα.να την προλαβεις πριν σηκωθει.

ισως αρχισε να στρωνει(μακαρι)

ποσα μλ ηπιε τωρα?

Holy Diver

αυτο το εκανε σημερα μονο η ετυχε κ αλλες μερες?δηλαδη σημερα γενικα με το φαι ετσι ειναι?ποσα μλ εφαγε συνολο θυμασαι?κακα εκανε?

Ουουου απο κακα οσα θες!:tongue: λες να στρωνουμε?

MbGIp1.png

Μπραβο ελενακι καλα εκανες!το ηπιε ολο?κοιτα να δεις αν τρωει στον υπνο(πολλα μωρα δε τρωνε) τοτε θα κανεις αυτο.θα την ταιζεις οταν κοιμαται(το βραδυ)) ΠΡΙΝ ξυπνησει.

πχ βαλε ξυπνητηρι σε 3 ωρες απο τωρα.να την προλαβεις πριν σηκωθει.

ισως αρχισε να στρωνει(μακαρι)

ποσα μλ ηπιε τωρα?

σου εβγαλε το ποστ 2 φορες.:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...