Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν ξερω ρε Δημητρα.Θηλαζω και δινω και ξενο.Ειμαι αυπνη και τα εχω παιξει πλεον.Τον εβγαλα απο τον μαρσιππο και τον εβαλα στον πορτ-μπεμπε.Ελπιζω να κοιμηθει.Τωρα ειπε η παιδιατρος να βαζουμε μια μεζουρα σκονη σε 40ml νερο αντι για 30 και βλεπουμε.

Σκεφτομαι να κανω μονο θηλασμο και ας πειναει στην μια ωρα.Καλυτερα απο τωρα που μενει αυπνος και μαζι και εγω...

δοκιμασε την ιδια μαρκα ξενο αλλα το AR.ειναι για τις γουλιες.να ξερεις πως αυτο που σου ειπε ο γιατρος δηλαδη το αραιωμενο γαλα,φερνει δυσκοιλιοτητα,.

λοιπόν κορίτσια εχω θέμα... Εχω αίμα περιόδου... Είμαι με σερβίετα κανονικά... Είχα καθαρίσει ήρθα σε επαφή μετά είχα λίγο αιματακι ξανακάθαρισα μετά πάλι επαφή λίγο αιματακι και μετά από 2 μέρες αρκετό αίμα με κομμάτια σαν περίοδος. Επίσης εχω κομμαρες ζαλάδες γενικά αδυναμία

κισακι σου ηρθε περιοδος.δεν εχει σχεση που θηλαζεις.μερικες γυναικες θηλαζουν κ εχουν κανονικα καθε μηνα περιοδο.κ μενα μου ρθε περιοδος πριν 5 μερες κ σημερα τελειωσε!ισως παρατηρησεις μικροτερη παραγωγη στο γαλα σου αλλα ειναι κατι που κραταει 2-3 μερες

Και εμενα μου ξανα ηρθε αιμα απο χτες :evil: Λοιπον, η μικρη ειναι πολυ ανησυχη, δεν κοιμαται και γκρινιαζει συνεχως, μερικες φορες κλαιει δυνατα, την εχουμε ολη την ωρα αγκαλια μια εγω μια ο μπαμπας της, δεν ξερω τι εχει....θα την κανω μπανιο τωρα και θα της δωσω γαλα με μελισσοχορτο να δουμε πως θα παει...Ενω φαινεται οτι ειναι πτωμα και θελει υπνο, δεν κοιμαται! Τα ιδια περναμε Χριστινακι..

ελενη μηπως εχει κολικους?κλαιει στα καλα καθουμενα εκει που ειναι ησυχη δηλαδη ξεκιναει γοερο κλαμα κ κοκκινιζει?μηπως αεριζεται η μαζευει ποδαρακια κ τα τεντωνει?

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι δήμητρα πήρα tο γιατρό εχω περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι tο στήθος μου δε στάζει όπως άλλες φορές αλλά η μικρή δε φαίνεται πεινασμένη. Ελπίζω όλα καλά. τι να πω είμαι στις εξαιρέσεις λέει ο γιατρός αλλά συμβαίνει συχνά. Ελπίζω να μην κοπεί tο γάλα μου.αυτα. Τελικά ρε κοπελιά είσαι πολύ καλή.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τι εννοεις οτι ειμαι πολυ καλη καλε?:tongue:

δε θα σου κοπει το γαλα μη φοβασαι.ουτε εμενα μου κοπικε αλλα παρατηρησα πως η μικρη για 2-3 μερες ετρωγε συχνοτερα.

το στηθος μου ετσι κιαλλιως δε πριζεται πλεον οπως παλιοτερα γιατι εχει αρχισει να ρυθμιζεται η παραγωγη

Holy Diver

κι εμένα επανήλθε tο στήθος . Πολύ καλή στις συμβουλές καλέ. Ευτυχώς εγώ σα γραμματέας δεν πληρώνω. Χιχι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ναι εσενα σου τα λεω δωρεαν:rolleyes:

εσυ πριζεσαι καθολου?εγω ειμαι πρισμενη μονο το πρωι γιατι κοιμαται 8 ωρες χωρις να σηκωθει για να φαει.την υπολοιπη μερα ειμαι σχεδον κανονικα.δεν ειναι δηλαδη πετρα

Holy Diver

κοριτσια καλησπερα! εχει περασει καμια απο εσας μαστιτιδα? εμενα ειναι η δευτερη φορα σε δυο εβδομαδες κ ενω αρχισα αντιβιωση πριν πετρωσει το στηθος και ο μικρος το θηλαζει κανονικα απο εχθες το βραδυ εχει σκληρυνει ενα κομματι του χωρις ομως πονο.να βαλω θηλαστρο μπας κ φυγει η αφου θηλαζει ο μικρος αδειαζει το στηθος? φοβαμαι μην παθω καμια αποφραξη κ θελει διανοιξη μετα..

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

ο καλυτερος τροπος για να αδειασει το στηθος ειναι να θηλασεις.για φυγουν οι ΄΄κομποι΄΄ πρεπει ενω θηλαζεις να εχεις διπλα σου ενα μπολακι με ζεστο(αρκετα ζεστο)νερο και να βουτας μεσα μια μικρη πετσετα η πανακι .το στιβεις καλα κ να το αφησεις στο στηθος τα πρωτα 2 λεπτα γιατι η ζεστη κανει το γαλα να τρεχει πιο ευκολα.επισης ενω θηλαζεις θα κανεις μασαζ πιεζοντας το σημειο που εχει τους κομπους απο πανω προς τα κατω,μετα τον θηλασμο βαλε το θηλαστρο για να βγαλει αν απεμεινε κατι συνεχιζοντας το μασαζ στους κομπους.αν εχεις ντουζ που κραταει το τηλεφωνο του μπανιου ψηλα μπες απο κατω κ ασε το ζεστο νερο να τρεξει πανω σου.με τα 2 χερια κανε το μασαζ που σου ειπα.

Holy Diver

ευτυχως το θηλαζει κανονικοτατα κ γενικα το νιωθω μαλακο εκτος απο το σημειο που ειπα πως εχει κανει κομπακι. λεω να παω αυριο κ απο τον γυναικολογο. το οτι το μωρο τη νυχτα ξυπνα μονο μια φορα κ πρηζονται τα σατηθη μου θα το επιδεινωσει? κ μ κανει εντυπωση οτι ηδη παιρνω αντιβιωση κ παρολα αυτα σκληρυνε.

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

ναι θα επιδεινωθει αν θηλαζει μονο μια φορα το βραδυ.μη το ξυπνας ομως.σηκω αλλη μια φορα κ βγαλε με το θηλαστρο για να μη χαλασει κ η σειρα του μωρου.κανεις παντα μασαζ επανω στους κομπους.απο πανω προς τα κανω.κ στο θηλασμο κ με το θηλαστρο.ρωτα κ το γιατρο σου αυριο.να ξερεις αντληση δε πρεπει να κραταει πανω απο 15 λεπτα στο καθε στηθος

Holy Diver

Διαφημίσεις

Και εμενα μου ξανα ηρθε αιμα απο χτες :evil: Λοιπον, η μικρη ειναι πολυ ανησυχη, δεν κοιμαται και γκρινιαζει συνεχως, μερικες φορες κλαιει δυνατα, την εχουμε ολη την ωρα αγκαλια μια εγω μια ο μπαμπας της, δεν ξερω τι εχει....θα την κανω μπανιο τωρα και θα της δωσω γαλα με μελισσοχορτο να δουμε πως θα παει...Ενω φαινεται οτι ειναι πτωμα και θελει υπνο, δεν κοιμαται! Τα ιδια περναμε Χριστινακι..

μαρη μπας ειναι ματιασμενο το παιδακι σου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

παντως μερικες φορες ενω νυσταζουν παρα πολυ δε κοιμουνται λογω υπερεντασης,το καλυτερο σε τετοιες περιπτωσεις ειναι απαλη μουσικη η κανενα παιχνιδακι που κανει γκλιγκ γκλιγκ:tongue: χαμηλο φως κ να μην αλλαζει χερια γιατι αναστατωνεται.κ κυριως αυτος που το κραταει να μην ειναι αγχωμενος...

Holy Diver

Γεια σας κοριτσάκια μου! Σας διαβάζω λίγο, σας σκέφτομαι πολύ! Μπήκα να σας πω τις τελευταίες σκέψεις μου... τα συναισθήματά που με κατακλύζουν από τις 4 Νοεμβρίου που γέννησα την κορούλα μου, με αφορμή τα μνμτα σας.

Όταν γεννήθηκε ο γιος μου θυμάμαι δεν μου τον έδωσαν στην αγκαλιά μου. Τον έφεραν μετά από ώρα στο κουνάκι κι αυτός κοιμόταν...Ξύπνησε αργότερα,δοκίμασα να τον θηλάσω, του έδωσα το μπουκάλι με το γάλα και τον έβαλα πάλι στο κουνάκι.

Όταν γύρισα στο σπίτι τον πρώτο καιρό προσπαθούσα να μην τον κακομάθω με αγκαλιές. Φαγητό, άλλαγμα, κούνια. Μέχρι που ο ίδιος μου έδειξε ότι είχε ανάγκη την αγκαλιά μου. Μια ανάγκη εξίσου σημαντική με το φαγητό και τον ύπνο, το ζεστό ρουχαλάκι και την παρουσία της μαμάς. Αλλά συνέχισα να βασανίζομαι με τις "συμβουλές-προτροπές" των μεγαλύτερων και ηλίθιων ειδικών να μην μάθει το μωρό στις αγκαλιές... Τόσο μικρό πλασματάκι και τόσο απαιτητικό! Κακομαθημένο το έκανα τελικά σύμφωνα με τις διαγνώσεις των ίδιων ειδικών.

Και πέρασα μέρες με το μωρό αγκαλιά να βαρυγκωμώ για τα πονεμένα χέρια μου και την πλάτη μου για τις ώρες που δεν είχα για εμένα, για το σπίτι μου, για τις δουλειές μου. Μια μέρα τον άφησα κάτω να βάλω σκούπα που είχαμε αραχνιάσει. Και αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή των ειδικών να τον αφήσω...θα κλάψει αλλά κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση και θα σταματήσει. Αφού δεν πεινάει, είναι αλλαγμένος, δεν κρυώνει...

Λίγη ώρα αργότερα τον πήρα αγκαλιά κι έκλαιγα κι εγώ με λυγμούς μαζί του. Σας το γράφω και κλαίω όσο το θυμάμαι. Το μαναράκι μου είχε κλάψει λιγότερο από 10 λεπτά. Αλλά είχε σπαράξει κι όσο κι αν κρατήθηκα δεν άντεξα να τον αφήσω άλλο να κλαίει. Όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου με κοίταξε με το πιο παραπονεμένο βλέμμα του κόσμου και έβγαζε παραπονεμένους αναστεναγμούς. Ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι δε θα τον αφήσω ποτέ από την αγκαλιά μου! Μακάρι να γύριζε πίσω ο χρόνος να μην τον άφηνα μια στιγμή κάτω. Τώρα που μεγάλωσε (και πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός θα με θυμηθείτε) ικετεύω για μια αγκαλιά και δεν την έχω. Το πουλάκι μου πέταξε, άνοιξε ήδη τα φτεράκια του για νέες περιπέτειες και σπάνια γυρίζει στη φωλίτσα της μαμάς του.

Τώρα με τη μπέμπα ξέρω ότι δεν θα "κακομάθει" (αλήθεια...τι ανόητη θεωρία!) με τις αγκαλιές. Ξέρω ότι ο πόνος από τα χέρια και τη μέση φεύγει. Η κούραση, τα ξενύχτια όλα τα ξεχνάς. Ο πόνος από την καρδιά δεν φεύγει ποτέ... Δε θα ξεχάσεις ποτέ τη φορά που το αγγελούδι σου πόνεσε, έκλαψε, σε κοίταξε με αυτό το βλέμμα... κι ήσουν εσύ αιτία για τον πόνο, το κλάμα, το αίσθημα εγκατάλειψης που ίσως ένιωσε όταν το άφησες να κλαίει για να μην το κακομάθεις. Δώστε απλόχερα αγκαλιές, δε θα το μετανιώσετε ποτέ! ;)

μικιο μου εχεις απολυτο δικιο!!!

εγω την μεγαλη μεχρι 2.5-3 μηνων την κοιμιζα αγκαλια η μαλλον...προσπαθουσα να την κοιμησω γιατι ΔΕ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΠΟΤΕ:roll:

παντως τον αλεξ κ τη μπεμπα μου δε τους κοιμησα αγκαλια.αλλα δεν εκλαψαν κιολας.απλα το μωρο δε γενιεται ξερωντας οτι πρεπει να κοιμαται αγκαλια.αν το μαθει κ του την κοψεις τοτε ναι θα κλαψει.

γενικα ειμαι υπερ τς αγκαλιας αλλα να μη μαθει αγκαλια ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ.ειναι πολυυυυ κουραστικο.κ η γυναικα του αδερφου μου μεχρι 2 ετων την κοιμηζε αγκαλια ολοκληρο κοριτσι ειχε γινει 14 κιλα!κ αγκαλια κ η μαμα ορθια παρακαλω γιατι αλλιως εκλαιγε! κρατουσε 14 κιλα παιδι επι μιση η μια ωρα στα χερια κ αυτ μικροκαμωμενη κ αδυνατη...

τελος παντων εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τη μπεμπα την ταιζω την αλλαζω κ αφου την κρατησω λιγο αγκαλια κ πουμε τα τραγουδακια μας κ τα ζουζουνιστικα μας την αφηνω στο κρεβατι με το κλιγκι κλιγκι παιχνιδακι.της χαιδευω το μουτρακι την φιλαω κ σε 5 λεπτα κοιμαται.το ιδιο εκανα κ οταν ο αλεξ ηταν μωρο.αν συγκρινω αυτες τις 2 καταστασεις με της ραφαελα που θυμαμαι τον εαυτο μου να εχω αγκαλια ενα μωρο που κλαιει κ μολις την ακουμπουσα στο κρεβατι της σε μισο δευτερολεπτο ανοιγε τα ματια κ τσιριζε..προτιμω ενα ηρεμο μωρο να κοιμαται σε 5 λεπτα στο κρεβατακι του κ να εχει τις αγκαλιες τους αλλες στιγμες αλλα οχι να κοιμαται στα χερια.

ειδικα στη δικη μου περιπτωση δε θα μπορουσα με τιποτα να εχω ενα μωρο ΟΛΗ μερα στα χερια κ αλλα 2 παιδια να με διεκδικουν.χωρις να εχω καμια βοηθεια απο πουθενα γιατι ολοι μενουν ελλαδα κ ο αντρας μου δουλευει σχεδον ολη μερα εκτος απο τις δευτερες που εχει ρεπο.

οποτε καταληγω στο ''παν μετρον αριστον'' που λεγαν κ οι σοφοι αρχαιοι.

αν δειξεις αργοτερα στο παιδι σου υπερβολικη αγαπη θα το πνιξεις(οτι θα τη νιωθεις ειναι σιγουρο)

αν δειξεις υπερβολικη προστασια θα το χασεις

αν δωσεις υπερβολικη αγκαλια θα νιωθει ανασφαλεια μακρια σου

και σε καμια περιπτωση δε δεχομαι το να αφησω ενα μωρο η ενα παιδι να κλαιει για να μη κακομαθει...ποτε!

να συμπληρωσω πως το θεμα δεν ειναι να κανουμε τα παντα για τα παιδια μας(γιατι αυτο λιγο πολυ ολοι το κανουμε)...αλλα να να τους μαθουμε να μπορουν κανουν τα παντα μονα τους!

Holy Diver

Attention of: Dr. Dimitra

Βρε Δημητράκι, σχετικά με το στήθος μου: πρήζεται υπερβολικά γρήγορα. Συνήθως(στάνταρ το πρωι) βάζω ζεστές κομπρέσες πριν το γεύμα και αν το Ηλεκτράκι έχει ορεξη το αδειάζει ΟΛΟ. Αν τώρα αρχίσω με το αριστερό βυζί, στο επόμενο γεύμα θα αρχίσω με το δεξί. Αριστερο θα δώσω στο τέλος και μπορεί να φάει λίγο, Μετά από 1-1,5 ώρα ΤΟΥΜΠΑΝΟ το αριστερο. Να αγχωθώ ή δεν τρέχει τίποτις;;;

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...