Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ τι να σας πώ 2 φορές τα εβαψα στην ζωή μου.μια μαυρα με χένα και μια φορά καστανόξανθα στο κομμωτήριο που στο τέλος βγήκαν ακριβώς σαν τα δικά μου αρα τζάμπα και τα 50 ευρώ που έδωσα...τώρα το έχω πάρει απόφαση και είπα δεν τα ξαναπειράζω.ήδη αρχισαν να βγαίνουν τα ασπρα και θα τα αφήσω να γίνουν όλα άσπρα.δεν με πειράζει καθόλου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν αρχιζεις απο τωρα να τα κανεις 1-2 τονους πιο ανοιχτα καθε φορα τοτε το μαιο θα εισαι ετοιμη να το κανεις ξανθο.αν το κανεις ξανθο αποτομα απο μαυρο που ειναι θα το καψεις κ κριμα το μαλλι!

Holy Diver

Καλημερα και καλη Κυριακη. Βασιλικη εχω πάρει το ιδιο φορμακι απο τα Mothercare 55 ευρώ. Ειναι κριμα που σταματησε να στελνει πραγματα Ελλαδα. Παντως ειναι πολύ ζεστο. Εγω εβγαλα τον μικρο την προηγουμενη εβδομαδα που είχε πολύ κρυο και δεν καταλαβε τιποτα.Σαν αρκουδακι ηταν. Σημερα λεμε να παμε βολτα Κρυονερι για κοψιδια και ο μικρος εχει απιστευτη γκρινια. Ελπιζω να νανουριστει με τα αμαξι.

ειδες ρε γμτ πάνω απο 20 ευρώ διαφορά σε 1 και μόνο προιόν!:evil:είναι κλέφτες στην έλλαδα.θα κοιτάζω την άλλη τρίτη πόσο το έχουν εδώ στην κύπρο και θα σας πώ.είχα βρεί 1 τέτοιου τύπου αλλά σε μπλέ-κόκκινο ριγέ στις εκπτώσεις απο τα μαρκς εντ σπένσερ 12 ή 14 ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς και ο βλάκας δεν το πήρα λόγω χρώματος....ας το πληρώσω τώρα 55 για να μάθω!!!

Διαφημίσεις

Δημητρα ολοκληρη γυναικα εγινε η κορη σου. Φτου φτου φτου να σου ζησει. Χανθη αν εισαι καστανοξανθη ειναι πιο ευκολο να γινεις παλι ξανθια. Θελει προσοχη ομως να μην σου κανει ντεκαπαζ και στα καψει. Καλυτερα σιγα σιγα οπως σου ειπε και Δημητρα. Ξερετε αν μπορουμε να κανουμε κανονικη βαφη τωρα που θηλαζουμε; Θελω και εγω να αλλαξω χρωμα αλλλα η φυτικη που βαζω δεν ξερω αν θα πιασει.

Νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα joan ρωτα κιολας για σιγουρια!

MbGIp1.png

Εχω απελπιστει!Να μην πω οτι νιωθω απαισια στον ρολο της μανας!Τρωει και μετα απο λιγο βγαζει αρκετο.Δεν κοιμαται ενω ειναι πτωμα.Και οταν κοιμαται ειναι ανησυχος.Τωρα τον εβαλα στο μαρσιππο και ψιλοκοιμαται.μονο στην αγκαλια θελει υπνο τελικα?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

νικχ μηπως εχει ΓΟΠ το μωρο?θηλαζεις η δινεις ξενο δε θυμαμαι

Δεν ξερω ρε Δημητρα.Θηλαζω και δινω και ξενο.Ειμαι αυπνη και τα εχω παιξει πλεον.Τον εβγαλα απο τον μαρσιππο και τον εβαλα στον πορτ-μπεμπε.Ελπιζω να κοιμηθει.Τωρα ειπε η παιδιατρος να βαζουμε μια μεζουρα σκονη σε 40ml νερο αντι για 30 και βλεπουμε.

Σκεφτομαι να κανω μονο θηλασμο και ας πειναει στην μια ωρα.Καλυτερα απο τωρα που μενει αυπνος και μαζι και εγω...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Γεια σας κορίτσια και μπεμπάκια! Αν και γέννησα Δεκέμβρη, παραμένω σταθερή αναγνώστρια του Νοεμβρίου 2010, αφού εδώ πλέον βρίσκω τις καλύτερες συμβουλές!!! (Δήμητρα βρήκες το μπελά σου:) )

Nikx, και εγώ βλέπω ότι όσο τον έχω αγκαλιά τις περισσότερες φορές μόλις το ακουμπάω στο πορτ-μπεμπέ ξυπνάει και θέλει αγκαλιά (δοκίμασα να ζεστάνω τα σκεπάσματά του στο καλοριφέρ αλλά δεν έπιασε). Αν μετά το θηλασμό τον κοιμίσει ο άντρας μου σε 5 λεπτά μπορεί να το βάλει στο πορτ μπεμπέ.... Μάλλον δεν πρέπει να έχει τελευταία τη μυρωδιά μας όταν πάει για ύπνο.

Θέλω να δοκιμάσω να βάλω ένα (φορεμένο) μπλουζάκι μου στο πορτ μπεμπέ να δω αν θα κοιμηθεί....

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

εμένα αυτό ακριβώς έκανε όταν περνούσε άλμα ανάπτυξης. Αλλιώς μπορεί να έχει ήπια πονακια. 3-4 μέρες θα tο κάνει και μετά θα σταματήσει. Εγώ τή βγάζω από την πρώτη εβδομάδα έξω. Ήδη με tο που βγαίνει tο μαιευτήριο έχει βγει tο μωρό. Οι 40 μέρες ήταν για πολύ παλιά που γεννούσαν σπίτι. Τώρα είναι κυρίως θρησκευτικοί οι λόγοι. Ο παιδίατρος είπε όσο έχει ήλιο τουλάχιστον 1 ώρα έξω tο μωρό. Εμείς τώρα γυρίσαμε. Την έβγαλα μετά πηγα στη μαμα μου και ήρθαμε. Η μικρή κάνει κακα κάθε 1.5 μέρα. Αλλά πολύ πράμα 1 φορά τα κάνει αλλά σα διάρροια. Πάλι μουσταρδι κο κόκκους αλλά παρά πολλά στάνταρ λερώνει εσώρουχο και φορμαλι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

λοιπόν κορίτσια εχω θέμα... Εχω αίμα περιόδου... Είμαι με σερβίετα κανονικά... Είχα καθαρίσει ήρθα σε επαφή μετά είχα λίγο αιματακι ξανακάθαρισα μετά πάλι επαφή λίγο αιματακι και μετά από 2 μέρες αρκετό αίμα με κομμάτια σαν περίοδος. Επίσης εχω κομμαρες ζαλάδες γενικά αδυναμία

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Και εμενα μου ξανα ηρθε αιμα απο χτες :evil: Λοιπον, η μικρη ειναι πολυ ανησυχη, δεν κοιμαται και γκρινιαζει συνεχως, μερικες φορες κλαιει δυνατα, την εχουμε ολη την ωρα αγκαλια μια εγω μια ο μπαμπας της, δεν ξερω τι εχει....θα την κανω μπανιο τωρα και θα της δωσω γαλα με μελισσοχορτο να δουμε πως θα παει...Ενω φαινεται οτι ειναι πτωμα και θελει υπνο, δεν κοιμαται! Τα ιδια περναμε Χριστινακι..

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...