Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

για οσες δινεται σκονη.

υπαρχουν σαιτ που μπορεις να τα παραγγειλεις μεχρι κ στη μιση τιμη.μπορεις να κανεις μαζικη παραγγελεια κ να πληρωσεις μια φορα τα μεταφορικα.

για χουμανα

http://www.flaschenmilch.de/catalog/babymilk-humana-c-23.html?osCsid=7065497fa68452e4a4373499740ef4ef

για αλμιρον (το αλμιρον στο εξωτερικο λεγεται νουτριλον)

http://www.medcentrum.com/shop.php?action=show_product_detail&product_id=99220

για απταμιλ-μιλουπα

http://www.babyneo.de/catalog/index.php?osCsid=929a7a3266ccdf351c5c773de89770f6

επισης αλμιρον

http://www.antag.es/go/search/idx/6070800/mot/Nutricia_almiron/t/1/go.htm

αμα ξεχασα κανενα πειτε μου

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ολες τα εχετε βγαλει βολτιτσα? Εμεις το σκεφτομαστε.Θα σαραντισουμε πρωτα και μετα θα δουμε ποτε θα βγει βολτιτσα.

otan kanei ta kaka tis zorizetai poli kai kaliei giati?????me parapono etsi mou erxetai na klaiw kai egw mazi tis!!!

Ξανθη και μένα έτσι κάνει.Γινεται κατακοκκινος απο το σφιξιμο.Μερικές φορες γελαω.Αλλα οταν δεν μπορει τελικα να τα κανει και εγω θελω να κλαιω.

το αλμιρον ειναι της νουτριτσια?

Ναι!

χριστινάκι και εμένα έβγαλε και ακολουθώ την συμβουλή σου για χαμομήλι,τώρα να δούμε...

Βασιλική ειναι σωτηρια! Τωρα εμεις βγαλαμε και στο σβερκο.Μου την σπαει που εχουν πυον μέσα αλλα λεω να βαζω και εγω οταν βγαζω αφου εχει αποτελεσμα.

τα ποσα γραμμαρια σκονη ?

900gr

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

νικχ δε θα μπορουσα με τιποτα να κατσω 40 μερες μεσα στο σπιτι!ακομα κ οι γιατροι λενε να βγαινει το μωρο!εδω οι γερμανοι τα ξεκιναν βολτες απο τη μερα που θ αβγουν απο το νοσοκομειο!αυτο με τις 40 μερες και την κλεισουρα ειναι παλια νοοτροπια γιαγιαδων.απλα δε θα πηγαινεις σε κλειστους χωρους με πολλα ατομα.εγω τη μεγαλη 15 ημερων την εβγαλα πρωτη φορα και το αλεξ 7 ημερων .τη μπεμπα 10 ημερων.και μαλιστα επιμενουν στη βολτα καθε μερα κ αν αυτο ειναι αδυνατον τοτε μπαλκοκι καθημερινα για 15 λεπτα το λιγοτερο μιση ωρα το πολυ.αλλα αν μπορεις να βγαινεις καθε μερα μιση ωριτσα εξω τοτε ειναι πολυ καλο για το μωρο.ετσι κιαλλιως εσεις εκει δεν εχετε τοσο κρυο.σε εμας μεχρι -15 ειδα οτι θα φτασει.χιονιζει καθε μερα εδω κ 20 μερες...τα νευρα μου με τα χιονια!!!

Holy Diver

νικχ δε θα μπορουσα με τιποτα να κατσω 40 μερες μεσα στο σπιτι!ακομα κ οι γιατροι λενε να βγαινει το μωρο!εδω οι γερμανοι τα ξεκιναν βολτες απο τη μερα που θ αβγουν απο το νοσοκομειο!αυτο με τις 40 μερες και την κλεισουρα ειναι παλια νοοτροπια γιαγιαδων.απλα δε θα πηγαινεις σε κλειστους χωρους με πολλα ατομα.εγω τη μεγαλη 15 ημερων την εβγαλα πρωτη φορα και το αλεξ 7 ημερων .τη μπεμπα 10 ημερων.και μαλιστα επιμενουν στη βολτα καθε μερα κ αν αυτο ειναι αδυνατον τοτε μπαλκοκι καθημερινα για 15 λεπτα το λιγοτερο μιση ωρα το πολυ.αλλα αν μπορεις να βγαινεις καθε μερα μιση ωριτσα εξω τοτε ειναι πολυ καλο για το μωρο.ετσι κιαλλιως εσεις εκει δεν εχετε τοσο κρυο.σε εμας μεχρι -15 ειδα οτι θα φτασει.χιονιζει καθε μερα εδω κ 20 μερες...τα νευρα μου με τα χιονια!!!

Εγω θελω ολοι οι αλλοι αντιδρουν! Μην αρρωστησει το μωρο και δεν κανει κλπ! Ευτυχως δεν μου πηγε κανενας κοντρα να βγω εγω. Αλλα δυστυχως ειμαστε σε χωριο και έχουν πολλα κολληματα...!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

και σιγα μη καθομουν να κανω οτι μου λενε οι αλλοι!επειδη ειμαι και πολυ αντιδραστικο στοιχειο...θα εβγαινα μονο κ μονο κ για να σκασουν:twisted::twisted: πολυ νευριαζω με τετοια...ειδικα οταν παει καποιος αλλος να μου τι θα κανω στο παιδι μου.βαραω κοκκινα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Αχ τα ιδια Ελενη μου στη βολτα κυριος κοιταζει τα φωτακι γυρω του και μετα απο λιγο κοιμαται του καλου καιρου δεν καταλαβαινει τιποτα σε ποσα μαγαζια πηγαμε βαλε βγαλε στο καθισμα αυτοκινητου και ο μπεμπης υπνο, τωρα απο αγκαλιες κι εγω δεν ξερω παντως κι εμενα μολις τον αφησεις κατω κλαιει οταν το παρεις αγκαλια ηρεμει.

Βασιλικη μου εμενα μ΄ αρεσει πολυ το πηραμε 50? το 3-6 του ειναι λιγο μεγαλο αλλα φοριεται ανετα δεν του πλεει, εμεις πηραμε το χοντρο για τωρα το χειμωνα ειναι σουπερ

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημερα μαμαδες! Να κανω μια ερωτηση...:evil: γιατι ακομα δεν εχουν ανακαλυψει καποια πατεντα για να μην πεφτει η πιπιλα απο το στομα του μωρου και πρεπει να τρεχουμε καθε τρεις και λιγο να την ξαναχωσουμε? :evil: Τοσο δυσκολο ειναι? Τοσα και τοσα εχουν ανακαλυψει, εκει κολλανε? Μελινα, δεν πιστευω να την πατησαμε, τουλαχιστον εγω δηλαδη, γιατι δεν γινετε συχνα. Καθεται και μονη της, δεν μπορω να πω...και μονη της κοιμαται χωρις νανουρισμα. Αλλα μερικες φορες γκρινιαζει και μολις την παρω αγκαλια σταματαει και εγω μονο και μονο στην ιδεα μην μου μαθει αγκαλιες φοβαμαι! Η κατασταση με τα ξενυχτια της μικρης εχει βελτιωθει πολυ μπορω να πω...Ξυπναει, τρωει και μετα απο λιγο κοιμαται, δεν κλεινει αυτα τα 3ωρα που εκλεινε ξυπνια. Αλλα ξυπναει πιο συχνα τωρα, σχεδον στο 2ωρο...

MbGIp1.png

Καλε Δημητρα, ειχες επετειο και δεν μας ειπες τιποτα??? Στις 28 Νοεμβριου εκελεισες 1 χρονο που εισαι γραμμενη στο καφε. Αντε, για να βλεπω τα κερασματα να πεφτουν... γρηγορααααα! :tongue:

MbGIp1.png

kalimera koritsia kai mwrakia na exete mia omorfi kyriaki!!! emena mallon arxise na ginete fataoulas xaxaxa trwei 100 120 kai 90 grammaria monokopania me kanena rapsimo endiamesa!!!epitelous kairos tis itane!!!tha fanei aurio!!!! thelw na paw kommwtirio ta mallia mou einai kastanoxantha fusika alla ta eixa maura twra stin egkymosyni twra einai misa misa xaxaxa kai thelw na ta kanw kastanoxantho anoixto me aspres xathies antaygeies tha ginoun????ti lete tha einai kala???? palia ta eixa xatha kai itan teleia alla meta ta ekana maura...poso kairo tha mou parei na ginoun ta thelw gia to gamo na einai to xrwma auto pou skeftomai!!!xerete kamia selida kali pou na deixnei xrwmata malliwn se autous tous tonous???

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Καλε Δημητρα, ειχες επετειο και δεν μας ειπες τιποτα??? Στις 28 Νοεμβριου εκελεισες 1 χρονο που εισαι γραμμενη στο καφε. Αντε, για να βλεπω τα κερασματα να πεφτουν... γρηγορααααα! :tongue:

δεν εχει κερασμα ειμαι σε διαιτα!εσεις θα τρωτε κ εγω θα κοιταω??:tongue:

kalimera koritsia kai mwrakia na exete mia omorfi kyriaki!!! emena mallon arxise na ginete fataoulas xaxaxa trwei 100 120 kai 90 grammaria monokopania me kanena rapsimo endiamesa!!!epitelous kairos tis itane!!!tha fanei aurio!!!! thelw na paw kommwtirio ta mallia mou einai kastanoxantha fusika alla ta eixa maura twra stin egkymosyni twra einai misa misa xaxaxa kai thelw na ta kanw kastanoxantho anoixto me aspres xathies antaygeies tha ginoun????ti lete tha einai kala???? palia ta eixa xatha kai itan teleia alla meta ta ekana maura...poso kairo tha mou parei na ginoun ta thelw gia to gamo na einai to xrwma auto pou skeftomai!!!xerete kamia selida kali pou na deixnei xrwmata malliwn se autous tous tonous???

νομιζω οτι αν τα εχεις μαυρα κ τα θες ξανθα καλυτερα να μη κανεις αποτομη αλλαγη γιατι θα τα καψεις.καλυτερα να τα ανοιγεις σιγα σιγα.καντα δηλαδη καστανο μετα καστανο ανοιχτο ,ξανθο σκουρο,ξανθο

καπως ετσι.καθε μηνα κ απο 1-2 τονους να το ανοιγεις.ποτε ειναι ο γαμος?

Holy Diver

Διαφημίσεις

εφυγε η μαια πριν λιγο η μπεμπα ειναι 5350 και 60 εκ:P

αλλες 4 φορες θα ερθει λεει.

εντωμεταξυ το εκανε συνηθεια τωρα κ οποτε κοιμαται κανει με τα χειλια της πφφφφφφφ πφφφφφφφφφφφφφφφφ

Holy Diver

καλημέρα!καλή Κυριακή να έχουμε!

μελινάκι θα το πάρω και εγώ το φουσκωτό γιατί στα γιάννενα δεν βλέπω να την βγάζουμε καθαρή το χειμώνα!σοκ θα πάθει το παιδάκι μου.σήμερα έχει μια ωραία λιακάδα τι να σας πώ δεν θες να μπείς στο σπίτι,ενώ στα γιάννενα (στο χωριό)έχει 20 πόντους χιόνι.σίγουρα θα μου κρυώσει η θαλασσοψιχούλα μου!σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!φαντάσου στην αγγλία έχουν αυτο post-27275-1482544064019_thumb.jpgμε 32 ευρώ περίπου...

Καλημερα και καλη Κυριακη. Βασιλικη εχω πάρει το ιδιο φορμακι απο τα Mothercare 55 ευρώ. Ειναι κριμα που σταματησε να στελνει πραγματα Ελλαδα. Παντως ειναι πολύ ζεστο. Εγω εβγαλα τον μικρο την προηγουμενη εβδομαδα που είχε πολύ κρυο και δεν καταλαβε τιποτα.Σαν αρκουδακι ηταν. Σημερα λεμε να παμε βολτα Κρυονερι για κοψιδια και ο μικρος εχει απιστευτη γκρινια. Ελπιζω να νανουριστει με τα αμαξι.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Δημητρα ολοκληρη γυναικα εγινε η κορη σου. Φτου φτου φτου να σου ζησει. Χανθη αν εισαι καστανοξανθη ειναι πιο ευκολο να γινεις παλι ξανθια. Θελει προσοχη ομως να μην σου κανει ντεκαπαζ και στα καψει. Καλυτερα σιγα σιγα οπως σου ειπε και Δημητρα. Ξερετε αν μπορουμε να κανουμε κανονικη βαφη τωρα που θηλαζουμε; Θελω και εγω να αλλαξω χρωμα αλλλα η φυτικη που βαζω δεν ξερω αν θα πιασει.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

εφυγε η μαια πριν λιγο η μπεμπα ειναι 5350 και 60 εκ:P

αλλες 4 φορες θα ερθει λεει.

εντωμεταξυ το εκανε συνηθεια τωρα κ οποτε κοιμαται κανει με τα χειλια της πφφφφφφφ πφφφφφφφφφφφφφφφφ

μπράβο ρε δήμητρα ,θηρίο έγινε!μια χαρά!και είναι και κούκλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...