Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κισακι την εχω βγαλει εξω. Πηγαμε τζαμπο, βολτα με το αμαξι και εδω κοντα σε εναν φιλο που εχει κρεπερι. Φροσσακι??? τι εγινε καλε? αρχισαν τα οργανα? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ! Θα τα παιξω τοτε δεν υπαρχει περιπτωση! Ας με ξενυχτησει οσο θελει, αλλα τις αγκαλιες ολη μερα στα χερια δεν τις μπορω! Εν το μεταξυ ειναι πολυ γκρινιαρα σημερα, δεν ξερω τι φταιει, δεν κοιμαται κανονικα και γκρινιαζει συνεχεια. Να ελπιζω οτι θα κοιμηθει το βραδυ??????????????

MbGIp1.png

Κισακι την εχω βγαλει εξω. Πηγαμε τζαμπο, βολτα με το αμαξι και εδω κοντα σε εναν φιλο που εχει κρεπερι. Φροσσακι??? τι εγινε καλε? αρχισαν τα οργανα? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ! Θα τα παιξω τοτε δεν υπαρχει περιπτωση! Ας με ξενυχτησει οσο θελει, αλλα τις αγκαλιες ολη μερα στα χερια δεν τις μπορω! Εν το μεταξυ ειναι πολυ γκρινιαρα σημερα, δεν ξερω τι φταιει, δεν κοιμαται κανονικα και γκρινιαζει συνεχεια. Να ελπιζω οτι θα κοιμηθει το βραδυ??????????????

Ελενη μαζι σου κι εγω δεν θελω να μαθει στις αγκαλιες, αληθεια ξερετε ποτε τα μωρα μαθαινουν στις αγκαλιες?

Εν το μεταξυ κι εμενα ο δικος μου ειναι πολυ ανησυχος σημερα, πηγαμε βολτα το πρωι, πηραμε τ΄ ανηψια μας και πηγαμε να τους παρουμε χριστουγεννιατικα δωρα, του φορεσα μια φορμα εξοδου απο τα mothercare ηταν φανταστικη πολυ ζεστη του αρεσε φαινεται που 3 ωρες κοιμοτανε, με το που μπηκαμε σπιτι αρχισαν τ΄ οργανα ητανε 1 κι εχει παει 5, φαινεται του αρεσου οι βολτες απο τωρα!!!

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

μπορει αλμα αναπτυξης,μπορει πονακια,μπορει τυχαιο γεγονος...μωρα ειναι...απλα μποριεναμην ειναι σε καλη διαθεση!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ελενη μαζι σου κι εγω δεν θελω να μαθει στις αγκαλιες, αληθεια ξερετε ποτε τα μωρα μαθαινουν στις αγκαλιες?

Εν το μεταξυ κι εμενα ο δικος μου ειναι πολυ ανησυχος σημερα, πηγαμε βολτα το πρωι, πηραμε τ΄ ανηψια μας και πηγαμε να τους παρουμε χριστουγεννιατικα δωρα, του φορεσα μια φορμα εξοδου απο τα mothercare ηταν φανταστικη πολυ ζεστη του αρεσε φαινεται που 3 ωρες κοιμοτανε, με το που μπηκαμε σπιτι αρχισαν τ΄ οργανα ητανε 1 κι εχει παει 5, φαινεται του αρεσου οι βολτες απο τωρα!!!

Χαχαχα και η δικια μου τα ιδια Μελινακι, οσες φορες την εχω βγαλει βολτα, δεν εχει ακουστει καθολου η μπεμπα!:tongue: Για τις αγκαλιες δεν ξερω...Δημητρααααααα! Η δικια μου πολλες φορες κλαιει και μολις την παρω αγκαλια σταματαει....λες????:confused:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Μια κοπελα μου ειχε πει οτι ειχε διαβασει οτι μεχρι 3 μηνων άντε 4 πρεπει να το παιρνεις συχνα αγκαλια γιατι αισθανονται σιγουρια! Μετα αρχιζουν να κακομαθαινουν. Εγω οσο μπορω το αποφευγω.Καλα καθεται αγκαλια οσο τον ταιζω.Με τον μπαμπα μας εχουμε θεμα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εμάς η γυρίστρω η μαμά μας μας άρχισε βόλτες εδω και 2 βδομάδες. Στη αρχή μόνο αυτοκίνητο. Μετά γύρω γύρω στη γειτονιά. Μετά στη θεία. Χτες πήγαμε παρέα στο κομμωτήριο. Αύριο αν ο καιρός είνα οκ θα πάμε στη Κηφισιά!

Χτες το βραδυ χάλασε το καλοριφέρ. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι που μας το έφτιαξαν το σπίτι είχε θερμοκρασία 17.

Σήμερα γκρίνιααααα.... Κάναμε το βυζί της μαμάς πιπίλα

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

αρχισε κ η δικια μου το ξενυχτι εαν δεν παει 2 το πρωι δεν κλεινει ματι αφου εχτες μου ηρθε να την βγαλω αγγελια να την χαρισω απο τον υπνο κουτουλαγα κ εκεινη τον χαβα της να μουρμουραει μολις την βαζαμε στην καλαθουνα

χαχαχαχαχαχαχαχααχ τρελλη!!!

αχα χαρίζεται καθαρόαιμο παιδάκι από σπίτι. Χρειάζεται αγάπη στοργή προδερμ και γερά νεύρα. Υπομονή μήπως είναι άλμα ανάπτυξης. Κατά τις 9 να τι βάζεις στο χώρο τις με χαμηλό φως και ησυχία. Αν ήθελε να φάει θα την ταΐσεις μέρα. Να ξέρει ότι είναι βράδυ και δε θα βγει από μεθ' κορίτσια βλέπω μια άσπρη μύτη στο ουλό λέτε να είναι δόντι, απίθανο εκλείνω πριν μου πετάξετε λεμονόκουπες και μου πάρετε tο μωρό.

χαχαχαχααχα κισακι ναι ρε κυνοδοντας ειναι:tongue:να σου πω περα απο την πλακα υπαρχουν περιπτωσεις που γεννηθηκαν μωρα εχωντας μυτη απο δοντακι!χωρις πλακα τωρα

οχι η σωστη αγγελια παει ως εξης Χαριζετε θυληκο ανθρωπακι υγιεστατο με πεντιγκρι γνησιοτητας κ θα δωθει πληρως εμβολιασμενο κ αποπαρασιτωμενο εντος αθηνων μονο σοβαρες προτασεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Holy Diver

koritsia twra ekatsa toses doulies sto psiti eleos den mou ftanoun24 wres eutixws to brady koimatai oxi panta omws xthes ws tis 2 to mati garida koutoulaga.... ante se liges meres sarantizoume kai tha gyrname xaxaxa ante aurio kiriaki kai meta deutera sto giatro....re koritsia pige o andras mou na parei gala to almiron 27 euro xruso exei mesa:shock::shock::shock:twra koimatai isixiaaaa

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!φροσάκι και εμεις μια απο τα ίδια.της το δήλωσα,αν συνεχίσει έτσι θα την επιστρέψω στο μαιευτήριο!ακόμα ψάχνω την κάρτα αλλαγής...μάλλον κάπου μου παράπεσε!λέτε να μην την βρώ και να μου μείνει?!!!!

εμείς μάλλον έχουμε κολικούς αφού μετά το φαΐ ξεκινάνε τα όργανα...τσιρίζει,κουλουριάζεται,κλαιει,κλωτσάει κοκκινίζει και όλα τα συναφή.ίσως την τρίτη που έρχεται ο γιατρός στο διπλανό χωριό να την πάω να της ρίξει μια ματιά.

ελένη εμείς δεν αφήσαμε μέρος που δεν πήγαμε!και στα δικαστήρια και στο ληξιαρχείο και στον επαρχο για διαβατήριο,και στα τζάμπο,και στα μαγαζιά,μόνο για καφεδάκι δεν πήγαμε ακόμα, αλλά περιμένουμε τον μπαμπά μας και μετά θα πάμε!

μελίνα σκέφτομαι και εγώ να πάρω την φόρμα εξόδου.είσαι ευχαριστημένη?ποια πήρες την πολύ χοντρή ή την μέτρια?πόσο την έχουν στην ελλάδα,μήπως εδώ είναι πιο φθηνά?ααα!και τι νουμερο την πήρες?ελεγα να πάρω την 3-6 λές να χαθεί εκει μέσα?αυτάαααα....

χριστινάκι και εμένα έβγαλε και ακολουθώ την συμβουλή σου για χαμομήλι,τώρα να δούμε...

koritsia twra ekatsa toses doulies sto psiti eleos den mou ftanoun24 wres eutixws to brady koimatai oxi panta omws xthes ws tis 2 to mati garida koutoulaga.... ante se liges meres sarantizoume kai tha gyrname xaxaxa ante aurio kiriaki kai meta deutera sto giatro....re koritsia pige o andras mou na parei gala to almiron 27 euro xruso exei mesa:shock::shock::shock:twra koimatai isixiaaaa

τα ποσα γραμμαρια σκονη ?

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...