Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

περιοχης τα χω σιχαθει αυτα τα ολοσωμα εσωρουχακια,αφηστε που του τη σπανε..

για να του περασω τα χερακια δεινοπαθω και γω κ αυτος

εχω παρει και παρα πολλα τρομαρα μου,ολα απ το μοδερκεαρ

καμμια αλλη λυση δεν υπαρχει ρε γμτ??

Και εμείς το ίδιο πρόβλημα έχουμε. Κάθε φορά που του βγάζω τα ρούχα μας ακούει όλη η πολυκατοικία. Εμένα μου εχαν κάνει δώρο ένα ζιπουνάκι απο τα Zara Home. Δεν έμπαινε από το κεφάλι. Ηταν όλο ανοιχτό μπροστά και είχε κόπιτσες στα πλάγια και κάτω. Φοβερο. Το χρησιμοποιώ πάντα όταν π΄ρεπει να τον αλλάξω βράδυ. Κοντεύει να λιώσει από το πολύ πλύσιμο. Εγώ δυστυχώς δεν αγόρασα άλλα γιατι είχα΄πάρει πολλα. Κανονικά όλα έτσι θα έπρεπε να ήταν. Πολύ προκτικό.Δες μήπως πάρεις το επόμενο νούμερο απο κει.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα ιδια μου ειχανε πει κι εμενα χριστινακι, το εβαζα κι εγω πανω μουσκεμα το παιδι, ευτυχως ηρεμησα απο τοτε που η δημητρα μας ειπε να μην το βαζουμε πανω, τωρα οσο για το αλλαγμα ο δικος μου τρελαινεται να ειναι γυμνος οταν τον αλλαζω του αρεσει πολυ, και το μπανιο επισης δεν εχει κλαψει ποτε.

joan εχεις δικιο κι εγω τετοια ζιπουνακια εχω κι εναι πολυ βολικα εγω τα ειχα παρει απο το orchestra,

xanthi μου κι εγω πιστευω οτι μια χαρα ειναι τα γευματα του μωρου σου εξαλλου μου εχουν πει οτι το ξενο ειναι πιο λιπαρο γαλα απο το μητρικο οποτε τα 7 γευματα μια χαρα ειναι μην τρελαινεσαι ολα καλα θα πανε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Και εμείς το ίδιο πρόβλημα έχουμε. Κάθε φορά που του βγάζω τα ρούχα μας ακούει όλη η πολυκατοικία. Εμένα μου εχαν κάνει δώρο ένα ζιπουνάκι απο τα Zara Home. Δεν έμπαινε από το κεφάλι. Ηταν όλο ανοιχτό μπροστά και είχε κόπιτσες στα πλάγια και κάτω. Φοβερο. Το χρησιμοποιώ πάντα όταν π΄ρεπει να τον αλλάξω βράδυ. Κοντεύει να λιώσει από το πολύ πλύσιμο. Εγώ δυστυχώς δεν αγόρασα άλλα γιατι είχα΄πάρει πολλα. Κανονικά όλα έτσι θα έπρεπε να ήταν. Πολύ προκτικό.Δες μήπως πάρεις το επόμενο νούμερο απο κει.

τι ωραια πληροφορια! ειναι βαμμακερο??

θα παω συντομα κι ολας να δω..

ΟΛΟ το τετραγωνο μας ακουει, αγχωνομαι και γω περισσοτερο μετα και δεν ειναι καθολου ευχαριστο το ολο σκηνικο

καμμια φορα κανει σα να το σφαζουμε

τετοια φωνη απο που βγαινει δεν ξερω..

ΟΛΟ το τετραγωνο μας ακουει, αγχωνομαι και γω περισσοτερο μετα και δεν ειναι καθολου ευχαριστο το ολο σκηνικο

τα δικα μου ειναι βαμβακερα αλλα και του ζαρα επισης,

σε καταλαβαινω εμενα κανει ετσι για το φαι μολις ανοιξει τα ματια μας ακουει ολη η γειτονια αφου απο το κλαμα τον πιανει βηχας, μεχρι να το σηκωσω και να ετοιμαστω ασε τα εχω δει ολα ειμαι συνεχεια σε ετοιμοτητα, αφου ο αντρας με κοροιδευει μου τραγουδαει και ποιηματακι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

sas eyxaristw korritsia gia to kouragio pou mou dinete makari ola na pane kala tha sas pw tin deutera pou tha pame gia zugisma makari theouli mou.ontws me exoun anxwsei poli kai eimai kai anthrwpos pou eimai poli evesthiti kai stenaxwriemai poli eukola!!!!imaste wraia parea kai i mia dinei kouragio stin alli sas euxaristw poli!!!!!makari ta mwrakia mas na einai panta kala kai xaroumena na ta kamarwnoume:grin::-D:grin:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

hrue o paidiatrow einai para πολυ γλυκος ο καλος μου εξετασε την μπεμπα εξωνυχηστηκα μας εγραψε τα εμβολια που πρεπει να μας κανει εχουμε ψηλωσει 3 ποντους εχουμε παρει ενα κιλο κ ειμαστε παρα πολυ δραστηριες κ πολυ αυτονομες ειναι λεει πολυ ευχαριστημενος

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Ναι βαμβακερα είναι. Καλά διαβάζω την περιγραφή σου και νομίζω ότι τα εχω γραψει εγω. και εμεις τα ιδια εχουμε.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

fire μολις εφαγα φλασια!είχα δει στο ιντερνετ οτι για να μην συγκαιεται το μωρό,οταν θα το αλλάξεις να το αφήσεις 1 λεπτό να αεριστει λίγο και να στεγνώσει η περιοχή και μετά να κλείσεις την πάνα.βεβαια μετα ραντιστήρια σας δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό και ειδικά τον χειμώνα...

ξανθη μια χαρά θα πάνε όλα θα δεις.το βασικό ειναι η θετική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν.αντε η δευτερα είναι κοντά!

sas eyxaristw korritsia gia to kouragio pou mou dinete makari ola na pane kala tha sas pw tin deutera pou tha pame gia zugisma makari theouli mou.ontws me exoun anxwsei poli kai eimai kai anthrwpos pou eimai poli evesthiti kai stenaxwriemai poli eukola!!!!imaste wraia parea kai i mia dinei kouragio stin alli sas euxaristw poli!!!!!makari ta mwrakia mas na einai panta kala kai xaroumena na ta kamarwnoume:grin::-D:grin:

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΗ ΜΟΥ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ.

Διαφημίσεις

η μπεμπα κοιμαται και κανει και πφφφ πφφφφφφφφ χαχαχαχα πολυ πλακα εχει:tongue:

Εμενα παλι οταν κοιμαται μουγκριζει και σφιγγεται!Και καταληγω να μην κοιμαμαι ουτε την ωρα που κοιμαται! Ειμαι πτωμααααααα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

γιατι καλε να μη κοιμασαι?:roll:

Γιατι τον ακουω που κανει ετσι και τρομαζω οτι κατι εχει και ξυπναω!Ασε που κοιμαμαι ελαφρια και με τον παραμικρο θορυβο τερμα ο υπνος...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Γιατι τον ακουω που κανει ετσι και τρομαζω οτι κατι εχει και ξυπναω!Ασε που κοιμαμαι ελαφρια και με τον παραμικρο θορυβο τερμα ο υπνος...

χριστινακι μια απο τα ιδια, εγω που κοιμομουνα βαρια, τωρα σαν πουλακι με το παραμικρο ξυπναω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...