Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με τα links που ανεβάζετε με ξεσκώνεται να θέλω να αγοράσω... Κι είπα να μην πάρω τίποτα από τώρα! Είπα να τα αφήσω όλα για τέλη Σεπτεμβρίου που ανεβαίνω στην Θεσσαλονίκη μου για τη γέννα και να χαρώ τώρα τις διακοπούλες μου στο νησάκι... Βλέπετε είμαι δασκάλα, διορισμένη στους Φούρνους, όπου γνώρισα και ερωτεύτηκα τον αντρούλη μου...

kikitsa νομίζω ότι όλες για την ώρα απλά ψάχνουμε!Και εγώ σεπτέμβρη λεω να κανω τα ψώνια αν αντέξω! :wink:

Κοριτσάκια πήγα σήμερα στα mothercare και ζήτησα να μου δοκιμάσουν το per perego στο τουτου! Απαγοητεύτηκα! Άντε τωρα να ερωτευτώ άλλο καρότσι!Βλέπω να καταλήγω σε maclaren που δεν μου αρέσει! :(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια

2 μέρες έχουν μείνει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και πάμε για Β επιπέδου !!!!! :D:D Και φυσικά με άδεια δεν ξέρω για πόσο αλλά μάλλον θα του πω να μου βάλει κανένα μήνα χεχεχεχε .......... ;)

Βασιλική από Κύπρο είσαι και ψώνισες από το ΙΚΕΑ Κύπρου ????

katerina11 αν θες πες μας το φύλο και το ΠΗΤ να σε βάλω και σένα στην λίστα μας να ξέρουμε τι θα κάνει η κάθεμια και πότε γεννάει :wink:

Σήμερα νομίζω κάποια θα πήγαινε για Β Επιπέδου αλλά δεν θυμάμαι ποια. Αντε περιμένουμε να μας πει τα νέα της :-D

Κορίτσια εσείς δουλεύετε ή είστε σπίτι ???? Θα πάρετε καμιά αδειούλα θα πάτε πουθενά διακοπές ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα φουσκoκοιλίτσες μου! :DΚαλή επιτυχία Kata!!! :D:D:D

Στο κοίταγμα είμαι μόνο κι εγώ. Απλά επειδή θα έχω να επιπλώσω και το σπίτι (αν μείνουν λεφτά) θέλω να έχω κατασταλάξει μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ρουχαλάκια όμως παίρνω. :tongue:

Άντε ρε kikitsa, κι εγώ νόμιζα πως είχα μείνει μόνη μου (Θεσσαλονικιά)! Υπήρχε και μια ακόμη κοπέλα από Θεσ/νίκη αλλά εξαφανίστηκε. :-(

Χριστινάκι μην απογοητεύεσαι. Έχουμε ακόμη άφθονο χρόνο για ψάξιμο.:cool:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

2 μέρες έχουν μείνει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και πάμε για Β επιπέδου !!!!! :D:D Και φυσικά με άδεια δεν ξέρω για πόσο αλλά μάλλον θα του πω να μου βάλει κανένα μήνα χεχεχεχε .......... ;)

katerina11 αν θες πες μας το φύλο και το ΠΗΤ να σε βάλω και σένα στην λίστα μας να ξέρουμε τι θα κάνει η κάθεμια και πότε γεννάει :wink:

Σήμερα νομίζω κάποια θα πήγαινε για Β Επιπέδου αλλά δεν θυμάμαι ποια. Αντε περιμένουμε να μας πει τα νέα της :-D

Κορίτσια εσείς δουλεύετε ή είστε σπίτι ???? Θα πάρετε καμιά αδειούλα θα πάτε πουθενά διακοπές ???

κοριτσακι εχω ..ΠΗΤ 11/11...αλλα με καισαρικη το βλεπω τελη οκτωβρη , στο ΜΗΤΕΡΑ

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

koullam ??????? ΠΗΤ: 4/11/2010

mikio ????????? ΠΗΤ: 4/11/2010

kikitsa ???????? ΠΗΤ: 8/11/2010

Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 ?????ΠΗΤ: 19/11/2010

nikx ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Γειά σας κοπελιές!!!

Το απόγευμα πάω για Β' Επιπέδου και ανυπομονώ!! Μου έχουν πει ότι είναι πολύ "χορταστική" εξέταση, δηλαδή βλέπουμε τα ζουζούνια αρκετή ώρα.

Βέβαια είναι κι αυτότο άτιμο το άγχος κάθε φορά, ειδικά στην αρχή λίγο πριν ακουστεί η καρδούλα.

Κορίτσια, δώστε προσοχή σε κάτι που έμαθα! Χθες μίλαγα με την κουμπάρα μου που μένει Αμερική και μου είπε οτι εκεί απέσυραν τις κούνιες που πέφτει το καγκελάκι γιατί δυστυχώς είχαν υπάρξει περιπτώσεις που ξεκόλλησε και πλάκωσε το μωρό!!! Μετά το έψαξα λίγο στο νετ και όντως βρήκα σχετικά άρθρα. Μία γνωστή μου το είχε ακούσει πριν αγοράσει κούνια και ρώτησε τον πωλητή που τις είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χθες που της τηλεφώνησα να της πω για την απόσυρση στην Αμερική έγινε έξαλλη γιατί ήδη κοιμάται ο μικρούλης της σε τέτοια κούνια. Εγώ πάντως λέω να τις αποφύγω.

Θα σας πω τα νέα της Β'Επιπέδου σήμερα το απόγευμα ή αύριο!

Φιλιά σε όλες!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα κορίτσια

2 μέρες έχουν μείνει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και πάμε για Β επιπέδου !!!!! :D :D Και φυσικά με άδεια δεν ξέρω για πόσο αλλά μάλλον θα του πω να μου βάλει κανένα μήνα χεχεχεχε .......... ;)

O πατέρας μου είναι κύπριος και μένουν Κύπρο εδώ και 10 χρόνια,μαζί με την μαμά μου που είναι αθηναία.Εγώ ήρθα στην Κύπρο για διακοπές διαρκείας αφού όταν είπα στο αφεντικό μου οτι είμαι έγκυος με απέλυσε μετά από 1 εβδομάδα και έτσι από τα Γίαννενα που μένω με τον συντροφό μου αποφάσισα να περάσω το καλοκαιράκι με τους γονείς μου εδώ στην Κύπρο, τι να κάνω στα Γιάννενα?εδώ τουλάχιστον κάνω και κανα μπανάκι!

Γειά σας κοπελιές!!!

Το απόγευμα πάω για Β' Επιπέδου και ανυπομονώ!! Μου έχουν πει ότι είναι πολύ "χορταστική" εξέταση, δηλαδή βλέπουμε τα ζουζούνια αρκετή ώρα.

Βέβαια είναι κι αυτότο άτιμο το άγχος κάθε φορά, ειδικά στην αρχή λίγο πριν ακουστεί η καρδούλα.

Κορίτσια, δώστε προσοχή σε κάτι που έμαθα! Χθες μίλαγα με την κουμπάρα μου που μένει Αμερική και μου είπε οτι εκεί απέσυραν τις κούνιες που πέφτει το καγκελάκι γιατί δυστυχώς είχαν υπάρξει περιπτώσεις που ξεκόλλησε και πλάκωσε το μωρό!!! Μετά το έψαξα λίγο στο νετ και όντως βρήκα σχετικά άρθρα. Μία γνωστή μου το είχε ακούσει πριν αγοράσει κούνια και ρώτησε τον πωλητή που τις είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χθες που της τηλεφώνησα να της πω για την απόσυρση στην Αμερική έγινε έξαλλη γιατί ήδη κοιμάται ο μικρούλης της σε τέτοια κούνια. Εγώ πάντως λέω να τις αποφύγω.

Θα σας πω τα νέα της Β'Επιπέδου σήμερα το απόγευμα ή αύριο!

Φιλιά σε όλες!

Πώς πήγε η πρώτη β' επιπέδου? ολά καλά? θέλουμε λεπτομέριες!!!!!

Διαφημίσεις

O πατέρας μου είναι κύπριος και μένουν Κύπρο εδώ και 10 χρόνια,μαζί με την μαμά μου που είναι αθηναία.Εγώ ήρθα στην Κύπρο για διακοπές διαρκείας αφού όταν είπα στο αφεντικό μου οτι είμαι έγκυος με απέλυσε μετά από 1 εβδομάδα και έτσι από τα Γίαννενα που μένω με τον συντροφό μου αποφάσισα να περάσω το καλοκαιράκι με τους γονείς μου εδώ στην Κύπρο, τι να κάνω στα Γιάννενα?εδώ τουλάχιστον κάνω και κανα μπανάκι!

βασικη μου το ξερεις οτι αυτο που εκανε ο εργοδοτης σου απαγορευετε κ μπορεις να του παρεις πολλα λεφτα εαν πας στην επιθεωρηση εργασιας απαγορευετε να απολυουν εγκυο κατι τετοιοι θελουν κρεμασμα συγνωμη κιλας κοριτσακι μου που μπηκα ετσι στο θεμα σου αλλα ειναι κριμα να μην τον κυνηγησεις

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Πώς πήγε η πρώτη β' επιπέδου? ολά καλά? θέλουμε λεπτομέριες!!!!!

Μόλις γύρισα από τον γιατρό και είμαι πολύ χαρούμενη! Όλα καλά κορίτσια! Είδαμε χεράκια (μας έριξε και μία μούντζα μετά συγχωρήσεως), ποδαράκια, νεφρούς, στομαχάκι κλπ,κλπ. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ήταν συνέχεια ανφάς και δεν είδαμε καλά το προφίλ,έτσι θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες να το δούμε κι αυτό! Εύχομαι και στις υπόλοιπες κοπέλες καλά αποτελέσματα, με πρώτη την Koullam-αν θυμάμαι καλά- μεθαύριο!

Τα 2α καλά νέα είναι ότι ο πλακούντας, που ήταν λίγο χαμηλά, ανέβηκε και είναι πια πιθανό να την γλυτώσω την καισαρική που με άγχωνε λιγάκι!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Μόλις γύρισα από τον γιατρό και είμαι πολύ χαρούμενη! Όλα καλά κορίτσια! Είδαμε χεράκια (μας έριξε και μία μούντζα μετά συγχωρήσεως), ποδαράκια, νεφρούς, στομαχάκι κλπ,κλπ. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ήταν συνέχεια ανφάς και δεν είδαμε καλά το προφίλ,έτσι θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες να το δούμε κι αυτό! Εύχομαι και στις υπόλοιπες κοπέλες καλά αποτελέσματα, με πρώτη την Koullam-αν θυμάμαι καλά- μεθαύριο!

Τα 2α καλά νέα είναι ότι ο πλακούντας, που ήταν λίγο χαμηλά, ανέβηκε και είναι πια πιθανό να την γλυτώσω την καισαρική που με άγχωνε λιγάκι!

Τέλεια kata! Σας έδωσε τρισδιάστατες φωτογραφίες και βιντεάκι? Έχω ακούσει ότι κάποιοι δίνουν.

Εγώ πάω αύριο να το δω λίγο γιατί για β-επιπέδου έχω μέλλον ακόμα! :)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

βασικη μου το ξερεις οτι αυτο που εκανε ο εργοδοτης σου απαγορευετε κ μπορεις να του παρεις πολλα λεφτα εαν πας στην επιθεωρηση εργασιας απαγορευετε να απολυουν εγκυο κατι τετοιοι θελουν κρεμασμα συγνωμη κιλας κοριτσακι μου που μπηκα ετσι στο θεμα σου αλλα ειναι κριμα να μην τον κυνηγησεις

κουκλα μου σε ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σου, ακριβώς όπως τα λες είναι τα πράγματα.το θέμα είναι οτι μετά από 2 χρόνια που κρατούσα μόνη μου το κτηνιατρείο του, δεν αποδεικνύεται πουθενά οτι υπήρχε μεταξύ μας συνεργασία γιατι με είχε βάλει να κάνω έναρξη στην εφορία και πλήρωνα μόνη μου την ασφάλεια μου. ήταν πολύ μελετημένες οι κινήσεις του κυρίου... ετσι ξαφνικά μου λεει να μην ξαναπάω την επόμενη μέρα χωρίς προειδοποίηση ,χωρίς τίποτα. και έτσι βρέθηκα ξαφνικά άνεργη,ανασφάλιστη και έγκυος. μίλησα και με εργατολόγο και μου είπε ότι μπορώ να αποδείξω δικαστικά για την "υποκρύπτουσα συνεργασία" (ή κάτι τέτοιο) με μάρτυρες και θα δικαιωθώ. παρόλα αυτά δεν έχω καμιά όρεξη να μπώ σε τέτοιες διαδικασίες γιατί ταράζομαι και μόνο που το σκέφτομαι. και παρόλο που δεν πιστεύω στον θεό, λέω οτι το άδικο δεν ευλογείται και θα το πληρώσει κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα.

ένα αποκόμησα από αυτή την ιστορία, οτι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ αφεντικού και εργαζόμενου 'και να επιμένετε να σας ασφαλίζουν από την πρώτη στιγμή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...