Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια. Ηταν ταλαιπωρια παλι και η χτεσινη μας νυχτα! :evil: Η μικρη, ξυπνουσε συχνα, δεν επινε ολο της το γαλα και την επερνε ο υπνος με το μπιμπερο στο στομα, με αποτελεσμα να μην εχει χορτασει καλα και να ξυπνησει μετα απο 1,00 η 1,50 η 2,00 ωρες!:evil: Ολη τη νυχτα αυτο γινοταν! Κισακι, εκλεισα και εγω εχτες ραντεβου στο ικα για εμβολιο και μου το εκλεισαν και εμενα για τις 20 Ιανουαριου, το ειχα γραψει. Ευτυχως εμενα τοτε θα ειναι 2 μηνων και 2 ημερων, οποτε ειναι οκ! Ξανθη, δεν τρωνε ολα τα μωρακια την ιδια ποσοτητα οπως σου λεει και η Δημητρα. Εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι σε αυτην την ηλικια πρεπει να τρωει 60 με 90 γρ. αλλα η δικια μου πινει 90 με 120γρ. :shock: οποτε μην δινεις βαση. Να εισαι ευχαριστημενη αν βλεπεις οτι τρωει η μικρη σου! Σιγα-σιγα θα πινει και περισσοτερο!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΙΚΧ αν εχει κρυωσει το στομαχι του θα βγαζει γουλιες που θα ειναι σαν κομμενο γαλα και θα μυριζουν ξυνιλα

Α ρε Δημητρα! Το πέτυχες.Αρα το στομαχακι του είναι.Μάλλον ήταν γιατί τον βλέπω καλύτερα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημέρα καλημέρα!εδώ μας επνιξε η σκόνη απο την σαχάρα.ούτε στην αυλή δεν μας επιτρέπουν να βγούμε.το όριο είναι 5μγ και εμείς έχουμε μέχρι 2000μγ!

αν εχει κρυωσει το στομαχι του θα βγαζει γουλιες που θα ειναι σαν κομμενο γαλα και θα μυριζουν ξυνιλα

πλάκα κάνεις!!!!!!!δεν το πιστευω.συνέχεια μου βγάζει κομμένο γάλα και εγώ έλεγα οτι μάλλον έτσι θα είναι οι γουλιές!αχ τι να κάνω από εδώ και πέρα?από τι κρυώνει το στομάχι του?

αχ μελίνα πάλι καλά... Μετά από πόσο καιρό επανήλθες;τελικά φταίει tο ραψίμο;ξεσ;

κισακι εγω γεννησα με καισαρικη δεν ξερω λοιπον τι φταιει, παντως κι εγω πονουσα πολυ και μετα ειχα λιγο αιματακι καθημερινα για περιπου 6 μερες

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

και εμενα το ιδιο ετσι ειναι οι γουλιες του και νομιζα οτι ειναι φυσιολογικο..

να κρυωσε το στομαχι του? πως???:roll:

μυριζει ξινίλα? εμενα μυριζε και ξινιλα το στοματακι του

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ΝΙΚΧ αν εχει κρυωσει το στομαχι του θα βγαζει γουλιες που θα ειναι σαν κομμενο γαλα και θα μυριζουν ξυνιλα

δημητρα κι εμενα το κανει αυτο αλλα αρκετη ωρα μετα το θηλασμο και θεωρησα οτι ειναι το χωνεμενο γαλο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

πωπω καλε!χαλαρωστε!!!:tongue::tongue:οταν λεω μυριζει ξυνιλα εννοω οτι βρωμαει πολυ πως να το εξηγησω!!!σαν γιαουρτι χαλασμενο καπως.σαν ξυνογαλο??καπως ετσι!κ σαν κομενο γαλα εννοω οτι ειναι σαν διαφανο με κομματακια ασπρα μεσα!!!

Holy Diver

τζοαν να σε ρωτησω το τσουτσουνι προς τα που το βαζεις οταν του βαζεις πανα?προς τα πανω η προς τα κατω"?αν το βαζεις κατα πανω θα γινεται μουσκεμα να ξερεις..:tongue:

Καλά με το τσουτσούνι είχαμε θέμα. ¨Ειχε φαγωθεί η μανα μου να το βάζω μονο πάνω και βρεχότανε συνεχεια. Οπότε άρχισα να το βάζω κάτω. Δεν έφταιγε αυτό πάντως ήταν οι συγκεκριμένες πάνες. Εϊμαι σίγουρη ότι είχε γίνει λάθος. Και τις βάλανε και με δώρο μωρομάντιλα για να τις διώξουν πιο γρήγορα. Αφου μου τα μασαγε η κοπέλα στο τηλέφωνο. Όσο για τις τιμές... Στην Ελλάδα είμαστε πλούσιοι. μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν το ίδιο προιόν έχει σχεδόν διπλάσια τιμή εδώ. Ευτυχώς που κάνουν κάποιες προσφορές και αγοράζω μαζικά. Τώρα πήρα και μεγαλύτερο νούμερο για να έχω.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλά με το τσουτσούνι είχαμε θέμα. ¨Ειχε φαγωθεί η μανα μου να το βάζω μονο πάνω και βρεχότανε συνεχεια. Οπότε άρχισα να το βάζω κάτω. Δεν έφταιγε αυτό πάντως ήταν οι συγκεκριμένες πάνες.

joan και μενα με ειχαν τρελανει να το βαζω προς τα πανω και τον εβρισκα μονιμα βρεγμενο το παιδι.Και εχω δοκιμασει τρεις μαρκες απο πανες.Πλεον το αφηνω και εγω οπως καθισει και ηρεμησα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

einai 3800 alla eprepe na einai parapanw den exei balei baros xthes efage apo to prwi tis 9 100 gr meta 12k30 80 meta 4 120 me dialeima meta 20.00 90 gr meta 23.20 80gr meta 5.30 90 meta 10.00 100gr kai kleisame to 24wro kala einai????

Μια χαρα ειναι Ξανθη! Σε εχουν αγχωσει πολυ.Χαλαρωσε γιατι το μεταδιδεις στο μπεμπακι σου.Τωρα θα στρωσει το προγραμμα του και θα ειναι μια χαρα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

χριστινα δεν εχω προσεξει ακριβως τη μυρωδια..

θα το κοιταξω κι αυτο, τι να πω ελεος:roll::roll::roll:

οσο για το τσουτσουνι εμενα δε μου κανεις να το χω επανω.. κυριε ελεησον θα μας τρελλανουν

εντωμεταξυ απ το πλυνε βαλε να ναι καθαρος ο πωπουδακος του και απ το αλλαγμα οταν κατουριεται εκτος ..περιοχης τα χω σιχαθει αυτα τα ολοσωμα εσωρουχακια,αφηστε που του τη σπανε..

για να του περασω τα χερακια δεινοπαθω και γω κ αυτος

εχω παρει και παρα πολλα τρομαρα μου,ολα απ το μοδερκεαρ

καμμια αλλη λυση δεν υπαρχει ρε γμτ??

joan και μενα με ειχαν τρελανει να το βαζω προς τα πανω και τον εβρισκα μονιμα βρεγμενο το παιδι.Και εχω δοκιμασει τρεις μαρκες απο πανες.Πλεον το αφηνω και εγω οπως καθισει και ηρεμησα.

Και εγώ δεν ασχολούμαι. Εξάλου αν έπρεπε απαραιτήτως να είναι προς τα επάνω θα το έλεγε και η παιδίατρος να το προσέξουμε. Το θέμα είναι να μην βρέχονται και να θέλουν συνεχώς άλλαγμα. Κάνει και κρύο τώρα και μόλις τους βγάζεις τα ρούχα κρυώνουν αμέσως.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...