Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Και να ήθελα, στην επαρχία δε βρίσκεις μικροβιολογικο ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή. Οπότε γι αυτό δεν είπα κι εγώ κάτι. 

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Όλα αυτά μου φαίνονται τόσο ουτοπικά και δε θέλω να τα σκέφτομαι γιατί ελπίζω και μετα θα είμαι χειρότερα τη Δευτέρα. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί μου έχει τύχει να αδιαθετησω τη 12η ημέρα. Μου είχε πει 14η ημέρα χοριακη και εγώ τη 12η αδιαθετησα. Χτες είχα και πονακια χαμηλά. Με το ζόρι πήρα τα φάρμακα κι όχι όλα ... την αντιπηκτικη φανταστείτε δε την έκανα.. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα δεν έχω πόνο και στο σκούπισμα είναι σα ροζ καφέ με υγρά. Κόκκινο περιόδου δεν είναι όμως μπορεί να είναι τα προεορτια της περιόδου. Μια μέρα έμεινε... 

πρίν από 35 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Είμαι δεύτερη μέρα χωρίς ύπνο,γιατί έχω τρομερό μπούκωμα και το απλό physiomer δεν με βοηθάει καθόλου.Τα νεύρα μου έχουν σπάσει, είμαι δύο 24ωρα με συνολικά 6 ώρες ύπνου.Πηρα το γιατρό κ μου είπε ότι μπορώ να βάλω οτριβιν τελικά,ενώ θυμάμαι στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη μου είχε πει να το αποφύγω.Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έρθει το βράδυ και να κοιμηθώ, είμαι κομμάτια!

Αν κάνεις λίγες εισπνοές πάνω από μια κατσαρόλα με βραστό νερό??? Αυτό το μπούκωμα είναι τόσο σπαστικό.... Να θες να κοιμηθείς και να μη μπορείς. Ξάπλωσε σε μια πιο όρθια θέση για να μπορείς να ανασαινεις

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ολυμπία αυτα παίρνω εγώ.Γιατι μακριά?[/QUκι

κι εγω αυτα παιρνω τα new born και ειναι dry max αλλα μεχρι στιγμης δεν εχουμε παθει κατι, fire χαμομηλακι κι εμεις φυγανε ολα τα σπυρακια στο προσωπο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

και εγω τα απλα παιρνω.μια φορα πηρα 3 πακετα μαξ ντραι τα ειχε ολα μαζι σε κουτα 24 ευρω τα 3 πακετα .δεν ειχε τα απλα γιατι ειχαν τελειωσει.δεν επαθε τιποτα αλλα αυτη τη φορα πηρα παλι 3 πακετα τα απλα.παλι σε κουτα τα ειχε κ τα 3 μαζι 24 ευρω.ολυμπια απο το μαρκτκαουφ:tongue:

Holy Diver

δεν ξέρω γιατί στενέψα μάλλον λόγω ραψίματος... Αλλά στενέψα... Αχα αλλιώς άλλες που έχουν να κάνουν 9 μήνες θα έπρεπε να κάνουν παρθενικο υμενα πάλι. Δήμητρα ποια η εμπειρία σου βέβαια φιλη με καισαρική μου είπε tο ίδιο. Δεν ξέρω τη φταίει τελικά.

εγω ημουν κανονικα δηλαδη δεν ενιωθα καμια διαφορα μετα απο τις γεννες.κ ο αντρας μου το ιδιο ελεγε μονο αυτη τη φορα μου ειπε οτι ειμαι πιο στενη αλλα εγω δε καταλαβα κατι...ισως ειναι το ραψιμο αλλα με τον καιρο πιστευω θα επανελθεις...πονας πολυ στην επαφη?τι νιωθεις?

Holy Diver

τα νευρα μου ρε κοριτσια

τοσο πλυσιμο και ο μικρος συγκαηκε στο πωπουδακι του.. τι να κανω??

χεζει 6 φορες τη μερα

καθε φορα τον πλενω κ αποτελεσμα μηδεν

sudocrem δεν θελω να βαλω

βαζω της φρεζυντερμ αλλα αποτελεσμα μηδεν

εκοψα και τα μωρομαντηλα κ παιρνω τα χοντρα με βαβμακι κ νερο..

τι αλλο να κανω?:|

Συγνωμη που επεμβενω.

Βρασε χαμομηλι αστο να κρυωσει και καθε φορα που τον αλλαζεις καθαριζε τον με ενα βαμβακι βρεγμενο μεσα στο χαμομηλι.

κανε αυτο που σου ειπε η ολυμπια και επισης βαζε αμυγδαλελαιο στο ποπο του μετα απο καθε αλλαγη

Holy Diver

Διαφημίσεις

είχα πόνο ρε συ. Όπως την πρώτη φορά. Μπορεί να έτυχε σε μένα. Τι να πω. Μου ξανάρθε και αιματακι... Μετά καθαρίσα πάλι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

είχα πόνο ρε συ. Όπως την πρώτη φορά. Μπορεί να έτυχε σε μένα. Τι να πω. Μου ξανάρθε και αιματακι... Μετά καθαρίσα πάλι

παραξενο ρε συ κισακι εγω δε πονεσα ποτε στο σεξ μετα απο γεννα...και με κατι φιλες-γνωστες που το εχουμε συζητησει το ιδιο μου ειπαν.ειδικα στο πρωτο ολες φοβομασταν οτι θα πονεσουμε στο σεξ κ τελικα ολα ηταν μια χαρα,,,εκτος κ αν σκιστηκες σε κανενα σημειο που ποναει στην επαφη.σκιστηκες μονη σου η σε εκοψαν?

Holy Diver

με έκοψε ο γιατρόςδε σκιστηκα tο νιώθω ότι είμαι πιο στενή στην επαφή και είχα πόνο στη διεισδυση σόρρυ για τις λεπτομέρειες.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...