Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξάνθη μου... Δεν ξέρω τι να πω... Αλλά ο γιατρός σου δε μου κολλάει.. Δεν ξέρω γιατί νομίζω ότι από την αρχή είχε κόλλημα με tο θηλασμό εσυ καλά έκανες κι επέμεινες γιατί tο φυσιολογικό είναι να θηλαζουν. Θα αρχίσει να τρώει όλο και πιο πολύ όσο μεγαλώνει. Tο βάρος του tο είδες κι εσυ , καλημέρα σε όλες από τη χιονισμένη θεσσαλονίκη.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εγώ θέλω κι άλλο ρε σεις. 3 ήθελα μόνο στη γεννά κοτεψα γιατί πόνεσα μετά όλα καλά. Ρε σεις tο σεξ μετά από 40 μέρες είναι σαν πρώτη φορά. Στενεύεις από κάτω. Εγώ αυτό έπαθα. που να είχα να tο κάνω 9 μήνες...θα βουλωνα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΞΑΝΘΗ εμενα τρωει 120γρ. μονορουφι τις περισσοτερες φορες. Μερικες φορες τρωει και 90 αλλα μου εχει τυχει να πιει και 150γρ. Σχεδον παντα το πινει μονορουφι και μερικες φορες σταματαει και ξαναπινει μετα απο 10-20 λεπτα. Εμενα ομως γεννηθηκε 2,670 και πριν 15 μερες ηταν 3,100. Τωρα δεν ξερω ποσο θα ειναι αλλα οπως την αισθανομαι στα χερια μου εχει βαρυνει.

MbGIp1.png

συνήθως όσο πιο ολίγο βαρεσ γεννιέται tο μωρό τόσο πιο γρήγορα παίρνει βάρος...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

oxi den kanei emetoys dimitra goylies bgazei pou kai pou poli ligo alla oxi kathe fora pou trwei einai 3800 kai gennithike 3860 to sabbato ginete 1 minon exetaseis na dei gia pio logo den pire baros i apla den exei tipota kai thelei prospatheia giati emathe so ligo fagito.den xerw ti exetaseis tha kanei tha mou pei tin deutera an den exei balei katholou ws tote.....ouffff

κοιτα ξανθη αν με το ξενο παιρνει βαρος θα αναγκαστεις να δωσεις ξενο.εννοειται προτεραιοτητα μας ειναι η επιβιωση του μωρου.δε σε κανει λιγοτερο μανα αν δωσεις ξενο συμπληρωμα η ακομη κ αν κοψεις τον θηλασμο.αυτο να το θυμασαι για να μη σε παρει απο κατω!!!με το μπιμπερο πως τα παει?ποσα μλ πινει?

Holy Diver

τα μωρα που γεννιουνται με μικρο βαρος απο τη φυση τους ειναι πιο λαιμαργα κ τρωνε πιο πολυ.παιρνουν περισσοτερο βαρος απο οτι τα πιο βαρια μωρα.πχ η δικια μου σε ενα 40 μερες πηρε 1200 γρ και της κισας που γεννηθηκε 1 κιλο λιγοτερο απο τη δικια μου πηρε 2.5 κιλα σχεδον!την εφτασε τη δικια μου!γιατι ετρωγε περισσοτερο κ συχνοτερα.η φυση το κανει ετσι για να παρει γρηγορα τα πανω του.οποτε μη συκγρινουμε τα γρ που τρωει καθε μωρο κ αγχωνεστε κοριτσια!

Holy Diver

tin dinw pia mono xeno kai arxise na pinei 90 100 exei pei kai 110 kathe 3 me 3.5 wres ta pinei alles fores monoroufi alles meta ap 15 20 lepta to xanazitaei ka to pinei auto omos arxise na ginete edw kai 3 meres enw pio mprosta gia na ta pei auta ta ml ginotan polemos me poli zori ta epine....emena gennithike megali 3860 apo dw kai pera twra na doume .... prepei na kanw ipomoni ws tin deutera pou tha pame ston giatro!!!!!!! exw mia zygaria brefiki alla tin bgazei oti na nai den tin bgazei oso tin zugise autos tin ebgaze parapanw....

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

σε 10 ζυγαριες να τη βαλεις κ οι 10 διαφορετικο θα δειξουν.τα γραμμαρια παντα παιζουν.απλα στη συγκεκριμενη ζυγαρια θα βλεπεις αν πηρε βαρος συμφωνα με την προηγουμενη μετρηση που εκανες.

Holy Diver

makari na einai auto kai na min exei tipota allo theouli mou ti na pw pantws oti arxise na trwei parapanw edw kai 3 meres arxise ante na doume mporei na arxisei na parei baros alla na parei omws oxi na xasei kai allo pws tha perimenw ws tin deutera den antexw....

Ξανθη πρωτα απ'ολα δεν πρεπει να αγχωνεσαι! Και εγω οταν ξεκινησα να θελω μονο θηλασμο και ειχα παθει το ιδιο.Το μωρο δεν ειχε παρει πολυ βαρος.Ετσι λοιπον κατεληξα στον συνδυασμο θηλασμου με συμλήρωμα.Μεσα σε 5 μέρες το μωρο αρχισε να παιρνει περισσοτερο.Συνεχισε να θηλαζεις χωρις να εισαι αγχωμενη ομως γιατι δεν θα εχεις γαλα και καπακι δωσε και το συμπληρωμα.Σε λιγες μερες το μωρο θα μπει σε προγραμμα.

Εμενα επινε 30 με 60 ml ξενο και απο χθες παρατηρησαμε αυξηση.Τα εκανε 70-80 και γαλα εχω οπως πριν εγω.Βγαζω και με θηλαστρο μια φορα την ημερα για να του το δινω το βραδυ μαζι με στηθος.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Λοιπον, ειχα ενα δειγμα απορρυπαντηκο πλυντηριου για μια δοση πλυσιμο, το persil για μωρα και επλυνα τα ρουχα της μπεμπας εχτες και ειναι βρωμικα, :evil: δεν εκανε τιποτα, μην το παρετε, σας το λεω να το ξερετε, θα το μετανιωσετε! Εγω εχω παρει το αρκαδι και τα πλενω με αυτο και τα ρουχα καθαριχζουν τζαμι, μια χαρα! Καλα που δεν αγορασα ολοκληρο το κουτι το persil και το δικιμασα με το δειγμα, θα το ειχα σκυλομετανιωσει! :evil:

MbGIp1.png

καλε εγω με περσιλ υγρο επλενα κ της ραφαελα κ του αλεξ και πλενω κ της μπεμπας κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστμενη.δε μου αφησε ποτε λεκε.μεχρι κ τα κακα απο τα φορμακια βγαζει κ τις φρουτοκρεμες κ ολα.δε ξερω αν λεμε το ιδιο.εγω λεω αυτο http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.food-monitor.de/wp-content/uploads/2009/02/persil_sensitive_web.jpg&imgrefurl=http://www.food-monitor.de/2009/02/siegel-von-edarf-stiftung-fuer-allergieforschung-fuer-persil-sensitive/produkte-und-promotions/&usg=__5TDQIo3uJNMmPumH3JA5VMxZ5hQ=&h=1535&w=2126&sz=895&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=RkAryPKWI229cM:&tbnh=135&tbnw=178&prev=/images%3Fq%3Dpersil%2Bsensitive%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1372%26bih%3D839%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=444&ei=ov8JTcioFIaytAakibmcCg&oei=ov8JTcioFIaytAakibmcCg&esq=1&page=1&ndsp=43&ved=1t:429,r:3,s:0&tx=51&ty=88

ειναι επισης κ για αλλεργικους κ για οσους εχουν ασθμα.πλενω μαυτο κ της ραφαελας ακομα γιατι εχει βρογχικο ασθμα κ βγαζει κ τους λεκεδες απο το σχολειο που τρωει η που λερωνετε με χωματα κλπ κ μαλιστα το εχω χρησιμοποιησει κ στους 30 βαθμους

Holy Diver

Χανθή μην αγχώνεσαι γιατί μεταδίδδεις στο άγχος και στο μωρακι σου. Αν και μικρά πιάνουν όλα τα συναισθήματα της μαμάς τους. Έχουμε νοικιάσει και εμείς μια ζυγαριά και όταν πήγαμε να ζυγίσουμε τον μικρό μιά εβδομάδα που είχαμε βγει από το μαιευτήριο έδειχνε ότι είχε πάρει 800 γραμμάρια. Τρελάθηκε η παιδίατρος όταν της το είπαμε. Φυσικά πήγαινε λάθος. Kisha στενεύεις λόγω ραψίματος ή είναι μόνο η αίσθηση γιατί έχει περάσει καιρός; Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Να ξέρω να προετοιμαστώ ψυχολογικά.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...