Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενη δε τα καταφερνω εγω.το μωρο ειναι τετοιο.εκανα 3 για να πετυχω το ησυχο.εχεις μελλον ακομα:rolleyes::tongue:

Χαχαχαχα! Οποτε να ξεκινησουμε για το δευτερο μηπως κοιμαται σωστες ωρες? :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Και οχι μονο λεωφορεια, οι γιατροι του ικα απεργουν ολη την εβδομαδα αυτη και σημερα δεν δουλευει τιποτα ειναι νεκρα τα παντα και ο δημοσιος και ο ιδιωτηκος τομεας. ουτε ο φαρμακοποιος απεναντι μου δεν εχει ανοιξει. Ελλας το μεγαλειο σου!!!

MbGIp1.png

ελενη δε τα καταφερνω εγω.το μωρο ειναι τετοιο.εκανα 3 για να πετυχω το ησυχο.εχεις μελλον ακομα:rolleyes::tongue:

Οποτε...απετυχα! Δεν σκοπευω να κανω αλλο! Επαιξα και εχασα δηλαδη! :rolleyes:

MbGIp1.png

ναι καλα ολες στο πρωτο το ιδιο λεμε.οτι δε σκοπευουμε να κανουμε αλλο...ετσι ελεγα κ εγω οταν εκανα τη ραφαελα κ φευγοντας απο το νοσοκομειο η μαια μου ειπε...γεια σου και τα λεμε σε 2 χρονια παλι:rolleyes: της λεω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!και μου απανταει...ολες τα ιδια λετε:rolleyes: μετα απο 2 χρονια κ 3 μηνες...ημουν εκει!!!:roll::cool:

Holy Diver

Διαφημίσεις

kalimera koritsia pigame ston paidiatro kai den pirame baros eimai para poli xalia para poli den xerw ti na skeftw....tis dinw pia mono xeno gala arxise na trwei 100 ml stis 3 me 3,5 wres apo kei pou etrwge 60 kai 70 me klamata..... o giatros mpu eipe an ws tin deutera den parei baros pame gia exetaseis aimatos kai ourwn na doume an exei kati exw kata anxwthei oli mera xthes aklaiga.....episis mou eipe oti mporei to mwro na min exei tipota apla na emathe sto ligo giati ego den eixa gala poli kai den to katalaba imouna kollimeni me ton thilasmo mono kai auto emathe se ekeina ta grammaria eutixws arxise na trwei parapanw me poli prospatheia omws alla trwei trwei px 90 grammaria se 3 wres xekourazete kai meta xanazitaei ligo trwei alla 20 meta apo kamia wra.....tera ti na pw makari na balei baros ti lete na ftaiei?????den mporw allo fobamai na min exei tipota kai gia auto den pairnei baros....boitheiaaa

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

oxi den kanei emetoys dimitra goylies bgazei pou kai pou poli ligo alla oxi kathe fora pou trwei einai 3800 kai gennithike 3860 to sabbato ginete 1 minon exetaseis na dei gia pio logo den pire baros i apla den exei tipota kai thelei prospatheia giati emathe so ligo fagito.den xerw ti exetaseis tha kanei tha mou pei tin deutera an den exei balei katholou ws tote.....ouffff

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Καλημερα κοριτσακια. Παλι το βραδυ ξυπνησε η μικρη τρεις φορες και δεν κοιμοταν ευκολα :evil: καθοταν και ρεμβαζε και γκρινιαζε. Κλεισαμε ραντεβου να κανουμε το πρωτο μας εμβολιο στις 20 Ιανουαριου. Δημητρα, πραγματικα δεν κανω αλλο! Ξανθη, μην αγχωνεσαι, εγω πιστευω οτι σταδιακα θα αρχισει να τρωει η μικρη σου.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...