Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολυ χαιρομαι που σας αρεσε..

εμας μας χαζευε ο μπαμπας μας και ηρθε και μας αγκαλιασε κ αυτος και χοεψαμε τριαδα

αχ αχ αχ λιωνω να με κοιταει στα ματια..

γιος και πατερας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fire Ερωτας και με τον πατέρα και με τον γιο ε; Maxi τo μητρικό γάλα είναι από μόνο του θρεπτικό. Αν και πιο ειδική είναι η Δήμητρα, εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις ατασθαλείες με το τσιγάρο και να προσπαθήσεις να θηλάσεις αποκλειστικά σφού έχεις γάλα. Γιατι να δίνεις ξένο; Το μωρό ρυθμίζει μόνο του την παραγωγή και η πείνα του δεν έχει σχέση με το πόσο συχνά θηλάζεις. Αν το μωρό σου πεινάει, να το θηλάζεις και το στήθος σου θα παράγει περισσότερο γάλα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

μαξί όσο λερώνει πανες και και δεν είναι νευρικό τρώει μια χαρά' μη φοβάσαι. Tο τσιγάρο όσο μπορείς όμως...κόψε.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

γειά σου μάχη μου. Εμένα κατερίνα από tο κατερίνα. Μη μέτρασ ποσότητα στο θηλασμό οπότε θέλει θα τρώει όσο θέλει

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΟΙΜΟ , ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ. ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ. ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ? ΕΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ? ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΟ ΓΑΛΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ....

Όλες οι μητερες ανεξαιρέτως έχουν πύαρ και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται το μωρό τις πρώτες μέρες. Μετά το 3ο 24ωρο κατεβαίνει το γάλα που χαρακτηρίζεται μεταβατικό για δύο περίπου εβδομάδες και μετά χαρακτηρίζεται ως ώριμο γάλα.

Το συμπλήρωμα που δίνεις στο μωρό δεν μπορεί να βοηθήσει παρά μόνο στην υπονόμευση του θηλασμού γιατί αναγκάζει το μωρό να κοιμάται πολλές ώρες και το στήθος δεν δέχεται το κατάλληλο ερέθισμα.

Για να βεβαιώνεσαι ότι το μωρό τρέφεται ικανοποιητικά θα πρέπει να βρέχει 6-8 πάνες το 24ωρο και να κάνει 3-4 κενώσεις. Έτσι μπορείς να ελέγχεις το αν τρέφεται ικανοποιητικά κάθε 24ωρο.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Αμερικάνικης Ακαδημίας Παιδιατρικής τα νεογέννητα θα πρέπει να κάνουν τουλάχιστον 8-12 γεύματα το 24ωρο. Το μωράκι σου δεν κάνει αυτά τα ελάχιστα γεύματα και θα είναι δύσκολο να εδραιώσεις τη γαλουχία. Πιστεύω ότι αν σταματήσει το συμπλήρωμα θα θηλάζει συνέχεια και γρήγορα θα ανακτήσεις το χαμένο χρόνο (το πρώτο δεκαήμερο είναι πολύ σημαντικό).

Για τα νεογέννητα είναι φυσιολογικό να βρίσκονται 23 ώρες το 24ωρο στο στήθος.

Εμεις πολλες φορες θηλαζουμε κατω απο διωρο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα! συγνωμη που μπαινω ετσι σφηνα στην παρεα σας! σας διαβαζα αρκετο καιρο μεχρι που εγινα κ μελος. ειχα κ εγω πητ 2-11 αλλα μας ηρθε ο κυριος στις 30-10. επειδη βλεπω καποιες εχετε ηδη παιδακια κ πολυ εμπειτια να κανω μια ερωτηση κ οποια γνωριζει ας μου πει διοτι τα εχω παιξει. ο μικρος εδω κ μιαμιση εβδομαδα εχει ξεκινησει να μην πιανει το στηθος σε καθε γευμα. εχω γαλα, δεν νομιζω να παραεχω, αλλα αυτος η που δε θα το πιανει καθολου κ θα τσιριζει μα εποτελεσμα να δινω συμπληρωμα η θα θηλασει 2-3 λεπτα κ θα το παρατησει κ θα κλαιει. αυτο βεβαια με οδηγησε σε δευτερη μαστιτιδα σε 2 εβδομαδες κ ποναω παρα πολυ διοτι θηλαζω, οποτε θελει, κ μετα τρεχω αντλησω οτι μεινει με εξτρα πονο. μπαινω στον πειρασμο να τον κοψω τον θηλασμο γιατι εξαρχης ειχαμε πολυ ζορι. καμια ιδεα για την κατασταση μας? ευχαριστω εκ των προτερων κ να σας ζησουν τα μωρακια σας!

το μωρο εχει παθει συγχηση θηλων.εχει μαθει το μπιμπερο κ στην ευκολη ροη του κ γιαυτο δε θελει στηθος.αν σταματησεις το μπιμπερο κ τη πιπιλα σε 3 μερες θα επανελθει οπως ηταν.αλλα μη δωσεις καθολου μπιμπερο.να ξερεις οτι θα εχει πολυ γκρινια ομως

στα αγορακια μονο εχεις δικιο ελενη μου κι εμενα χθες μου το ειπε η πεθερα μου, αγορομανα βλεπεις

και στα κοριτσακια μπορει να γινει φυμωση απλα στα αγορια ειναι πιο συχνη...

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΟΙΜΟ , ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ. ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ. ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ? ΕΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ? ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΟ ΓΑΛΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ....

εφοσον χορταινει απο εσενα δε χρειαζεται να αντλεις ουτε να δεινεις ξενο.για να δεις αν τρωει καλα και σωστα θα μετρας τα κακα και τα τσισα αν ειναι κατω απο 20 ημερων(δε θυμαμαι ποσο ειναι το μωρο?) αν κανει 3-4 κακα και 6-7 τσισα ειναι μια χαρα.αν ειναι πανω απο 20 ημερων μετρας μονο τσισα.6 πανες την ημερα με τσισα ειναι σημαδι οτι τρωει καλα.τα κακα του πρεπει να ειναι μουσταρδι με κοκους και οχι πρασινα(πρασινα=υπερπαραγωγη.το μωρο τρωει το ελαφρυ γαλα και οχι το ''παχυ''.θα πρεπει να κανεις 8 θηλασμους ημερισιως(αν θελει παραπανω οκ...)ακομα κ τα 5 λεπτα θεωρουνται γευμα.

τωρα για το τσιγαρο...καλο ειναι να μη καπνιζεις ειτε θηλαζεις ειτε οχι.το τσιγαρο ομως δεν ειναι αντενδειξη για τον θηλασμο.καλυτερα να καπνιζεις κ να θηλαζεις παρα να καπνιζεις κ να μη θηλαζεις.(το μωρο εκτιθεται στη νικοτινη ειτε θηλαζει ειτε οχι.ακομη κ αν καπνιζεις εξω απο το σπιτι μενει πανω σου στα ρουχα κ στα μαλλια κ στο δερμα σου)οποτε θηλαζοντας το το προστατευεις περισσοτερο.

καλυτερα οταν καπνιζεις να το κανεις μετα απο τον θηλασμο ετσι ωστε να εχει φυγει η μεγαλη ποσοτητα νικοτινης μεχρι να ξαναθηλασεις.και οσο λιγοτερα τσιγαρα τοσο καλυτερο φυσικα

Holy Diver

καλησπερα μαχη. ο μικρος μου ειναι 47 ημερων κ αποτι διαβασα σε αυτη την περιοδο περνανε την πρωτη φαση αναπτυξης. εμενα καποιες μερες τρωει ανα τριωρο (θηλαζουμε) κ αλλες ανα δυο. καμια φορα ξυπνα κ στον υπνο του, ευτυχως την ημερα αναμασε στα γευματα θηλαζει 5 λεπτε κ ξανακοιμαται.

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

η αληθεια το σκεφτηκα αυτο δημητρα αλλα μου κανειεντυπωση πωςτο κανει σε καποια γευματα κ οχι σδυνεχεια. μηπως θελει να τρωει πιο ορθιος? γιατι οταν κλαιει στο στηθος κ τον σηκωσωσταματα.,μολισ τον ξαπλωσω να θηλασει κλαιει.

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

κι εμένα τη μέρα κάθε 1.5 ώρα θηλαζει τη νύχτα κάθε 3-4 ώρες-δεύτερη μέρα χωρίς κακα... Είναι ανήσυχη σα να περνάει πάλι άλμα ανάπτυξης. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό. Ο γιατρός είπε αν δεν κάνει και σήμερα αύριο βρεφικό υποθέτο γλυκερίοισ.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Εμένα ο μικρός μου δεν έχει κανένα πρόγραμμα. Άλλες μέρες πεινάει ανά δύωρο, αλλές ανα τρίωρο, άλλες ανά τετράωρο. Τώρα με τους κολικούς τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αφού όποτε πειναει θέλει να θηλάσει. Νομίζω περισσότερο για παρηγοριά και όχι επειδή πεινάει. Χτες το βράδυ ξύπναγε ανά δύο ώρες και θήλαζε μόνο για πέντε με δέκα λεπτά. Τόσο ήθελε. Όπως βλέπεις Μάχη το κάθε μωράκι κάνει τα δικά του. Και αν όντως ο δικός σου τρώει 150 ml σίγουρα χορταίνει. Γιατί θεωρείς ότι το γάλα σου δεν είναι καλής ποιότητας; Το μητρικό γάλα είναι ό,τι καλύτερο για το μωρό σου. Μόνο στα γάλατα του εμποριου υπάρχει διαφορά στην ποιότητα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...