Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αφιερωμενο σ ολες τις γυναικες μαναδες ηρωιδες..

εχω ξεκινησει ηδη να μαθαινω στο γιο μου πως πρεπει να φερεται σε μια γυναικα..

φιλακια σε ολες..

To really love a woman

To understand her - you gotta know her deep inside

Hear every thought - see every dream

N' give her wings - if she wants to fly

Then when you find yourself lyin' helpless in her arms

You know you really love a woman

When you love a woman then tell her

that she's really wanted

When you love a woman then tell her that she's the one

'cause she needs somebody to tell her

that it's gonna last forever

So tell me have you ever really

- really really ever loved a woman?

To really love a woman

Let her hold you -

till you know how she needs to be touched

You've gotta breathe her - really taste her

Till you can feel her in your blood

N' when you can see your unborn children in her eyes

When you love a woman

then tell her that she's really wanted

When you love a woman then tell her that she's the one

'cause she needs somebody to tell her

that you'll always be together

So tell me have you ever really -

really really ever loved a woman?

You got to give her some faith - hold her tight

A little tenderness - you gotta treat her right

She will be there for you, takin' good care of you

Ya really gotta love your woman...

Then when you find yourself lyin' helpless in her arms

When you love a woman you tell her

that she's really wanted

When you love a woman you tell her that she's the one

she needs somebody to tell her

that it's gonna last forever

So tell me have you ever really

- really really ever loved a woman?

Just tell me have you ever really,

really, really, ever loved a woman? You got to tell me

Just tell me have you ever really,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κούκλες! Μια συμβουλή... να ανοίγετε συχνά tο πιπί τους να μην πάθουν τ φιμωση είπε μια γιατρός στη φιλη μου. Εγώ σήμερα της tο καθαρίσα με μωρομαντηλο δε γινόταν αλλιώς. Μετά νεράκι. Αλλά με νερό δεν καθαρίζε. Είχε μαζέψει κρεμες. Τώρα που κάνει κακα 1 φορά τή μέρα δε βάζω μπελά. Έτσι την εχω. Θα πάρω αμύγδαλελαιο. Στόκο είχε πιάσει tο παιδί.. Τώρα δε χρειάζεται ενώ παλιά μου τα έκανε 3,4 φορές σε κάθε γεύμα και δε γινόταν διαφορετικά.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κι απο εμενα,

τελικα ενεργηθηκαμε χθες με υποθετο, τιποτε αλλο δεν επιασε και το αγγελουδι μου κοιμοτανε απο τις 10.30 εως τις 4.00, κι απο τις 5.30 εως τις 10.30 απιστευτο πρωτη φορα μαζι του κοιμηθηκα κι εγω υστερα απο πολυ καιρο, κι ηταν τελεια σημερα εχω σηκωθει με αλλη διαθεση τωρα ξανακοιμαται κι εγω κανω τις δουλειες μου ανετα και μπορω να σας διαβασω με την ησυχια μου,

derbybaby καλως ηρθες να σου ζησει το μωρακι σου δυστυχως εγω δεν μπορω να σε βοηθησω, σε αυτα αστερι ειναι η δημητρα μολις μπει θα σου πει,

κισακι κι εμενα αυτο χθες μου το ειπανε και να φανταστεις δεν το ειχα κανει καθολου, απο χθες ομως αρχισα κι ελπιζω ολα να πανε καλα

fire, υπεροχο τραγουδι σ΄ ευχαριστουμε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Κοριτσακια καλημερα! trianmeni πολυ χαιρομαι που κοιμηθηκατε και ξεκουραστηκες, καλε, τι ωραια ωραρια ειναι αυτα πυ διαβαζω? Μπραβο, πεταμε, πεταμε! :P Μακαρι να ηταν και η δικια μου ετσι, αλλα τιποτα ακομα. Δυο μερες κοιμιθηκε καλα και νομιζα οτι εστρωσε η κατασταση αλλα παλι εχτες τα ιδια, ξυπνησε στις 3,00 και κοιμηθηκε στις 6,30. Μετα ξυπνησε στις 8,45 και κοιμηθηκε στις 11.00 :roll: τωρα το πρωι δηλαδη. derbybaby καλως ηρθες και εσυ, να σου ζησει το μωρακι σου. Δυστηχως δεν ξερω να σου απαντησω, θα σου λυσει ομως την απορια η Δημητρα! κισακι, και εγω οποτε της αλλαζω πανα βλεπω μεσα στο πιπι της να εχει μαζεψει κακουλια! Την καθαριζω και εγω με μωρομαντηλο εκει μεσα και μετα την πλενω με νερακι και σαπουνι αλλα και παλι δεν φευγουν , καθαριζει καλυτερα με μωρομαντηλο. fire, δεν μου ανοιγει το βιντεο που εβαλες αλλα θα το ξαναπροσπαθησω , παντως σε ευχαριστουμε πολυ!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

..κοριτσια δεν καταλαβα

τι μπορει να παθει το πιπι τους κ τι ακριβως πρεπει να κανουμε με αμυγδαλελαιο¨??:confused:

ισχυει κ για αγορακια???

Στα αγορακια κυριως ναι. Πρεπει να του κατεβαζεις με το χερι σου το πουλακι του απο το κεφαλακι προς τα κατω, την πετσουλα. Αλλιως θα παθει φιμωση. Το επαθε και ο ανηψιος μου και εκανε εγχειρηση στο παιδων, το πηγαμε και του κοψανε την πετσουλα πανω-πανω στο κεφαλακι γιατι το ειχε καλυψει. Αυτη η εγχειρηση γινετε οταν το παιδι ειναι 3 χρονων περιπου.

MbGIp1.png

Στα αγορακια κυριως ναι. Πρεπει να του κατεβαζεις με το χερι σου το πουλακι του απο το κεφαλακι προς τα κατω, την πετσουλα. Αλλιως θα παθει φιμωση. Το επαθε και ο ανηψιος μου και εκανε εγχειρηση στο παιδων, το πηγαμε και του κοψανε την πετσουλα πανω-πανω στο κεφαλακι γιατι το ειχε καλυψει. Αυτη η εγχειρηση γινετε οταν το παιδι ειναι 3 χρονων περιπου.

στα αγορακια μονο εχεις δικιο ελενη μου κι εμενα χθες μου το ειπε η πεθερα μου, αγορομανα βλεπεις

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες. Εμείς σήμερα πήγαμε στην εκκλησία και σαραντίσαμε. Όση ώρα είμασταν έξω κύριος ο μικρός. Από τη στιγμή που ήρθαμε σπίτι το μάτι του γαρίδα. Δεν κοιμάται και κάθε δύο ώρες θέλει φαγητό. εμένα η παιδίατρος όταν είδε το πουλάκι του είπε ότι δεν έχει φίμωση (μάλλον φαίνεται) αλλά πρέπει να το κάνω προς τα κάτω για να ανοίξει. Το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές που το κάνω, ο κύριος με κατουράει. Σαν συντιβάνι φεύγουν παντού και εγώ τρέχω να περιορίσω τη ζημιά. Συνήθως γίνεται μούσκεμα και θέλει άλλαγμα. επίσης νομιζω ότι δεν το κάνω σωστά γιατί η γιατρός το έκανε αρκετά κάτω αλλά εγώ φοβάμαι μήπως τον πονέσω. Και τελικά βάζω τη μαμά μου να το κάνει. Που θα πάει θα μάθουμε. Trianmeli ανακουφίστηκε και ηρέμησε το παιδάκι. Π΄ρεπει να υπέρφερε πολύ. Εδώ εμείς και δεν μπορούμε αν περάσουν μέρες. Φαντάσου αυτά που είναι τόσο μικρούλικα. Fire έβαλα να ακούσω το τραγούδι και ο μικρός μου είχε μείνει να χαζεύει το laptop. Λες αν το ακούει κάθε μέρα να γίνει τζενλεμαν όταν μεγαλώσει; Να περάσει στο υποσυνείδητο;

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Βλέπω ότι ΄ξεκινήσατε από νωρίς και τα μαθήματα χορού. Έτσι, όχι μόνο θα ξέρει πώς να φερθεί σε μια γυναίκα, αλλά θα τη χορεύει κιόλας.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

εχει πολυ πλακα ακουμε παρεα το τραγουδι, εγω τραγουδαω και με κοιταει μες τα ματια αρχισα κι εγω την εκπαιδευση απο τωρα, ευχαριστω πολυ κοριτσαρες, ανακουφιστηκε και σημερα ειναι μες τα κεφια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΟΙΜΟ , ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ. ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ. ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ? ΕΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ? ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΟ ΓΑΛΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...