Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

koritsia exw dokimasei oles tis thiles gia ta mpimpero me poies tha faei opws prepei twra trwei ligo kalitera me tis chicco tis silikonis pou einai stroggyles ti na pw exw xesikwsei to farmakeio xaxaxa tha exoun eleipsi se ligo....:roll::roll: eseis me kaoutsouk i me silikoni kai ti marka???poia einai kaliteri apo tis duo????

εγω παντα κ στα 3 ειχα της αβεντ αυτα http://www.philips.gr/c/avent-baby-bottle-feeding/18455/cat/

ειναι για κολικους κ η θηλη μοιαζει με το στηθος.τωρα δε τα χρησημοποιω αλλο αλλα τα κραταω για αργοτερα

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia exw dokimasei oles tis thiles gia ta mpimpero me poies tha faei opws prepei twra trwei ligo kalitera me tis chicco tis silikonis pou einai stroggyles ti na pw exw xesikwsei to farmakeio xaxaxa tha exoun eleipsi se ligo....:roll::roll: eseis me kaoutsouk i me silikoni kai ti marka???poia einai kaliteri apo tis duo????

Ξανθη εγω χρησιμοποιω τα μπιμπερο τα NUK. Και με θηλη σιλικονης και με καουτσουκ! Για την ωρα και τις δυο τις δεχεται.Απλα εχω παρατηρησει οτι η σιλικονη εχει μεγαλυτερη ροη!Τρωει και λαιμαργα ο μικρος οποτε συχνα πνιγεται! Το πρωι ετρωγε λαιμαργα απο το στηθος και πνιγηκε! :) και απο τις πιπιλες την NUK την βολευτηκε περισσοτερο απο της chicco.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλε δε σα ς ειπα!χτες ειχε το πρωτο της συνειδητο χαμογελο!!!

αλλα το εκανε στον μπαμπα της:twisted: την κρατουσα αγκαλια κ ερχεται ο αντρας μου κ αρχιζει να της λεει χαζα...και του παταει ενα χαμογελιο μαζι με ''ααα'' λεω ''δε μπορει!τυχαιο ηταν!δεν ειναι δυνατον να χαμογενασει συνειδητα ΠΡΩΤΑ στον μπαμπα :twisted: ζηλευω!!''

ε οση ωρα της μιλουσε ο αντρας μου (κανενα τεταρτο)δε σταματησε να του χαμογελαει κ να τον κοιταει πονηρα!!! εγω εκανα τον γκαραγκιοζη κ δε μου εσκασε ουτε ενα τοσο δα χαμογελακι!σε μια φαση φευγει ο αντρας μου να παει για μπανιο.με το που τελειωσε κ ηρθε στο σαλονι μολις εκατσε διπλα της γυρναει κ του ριχνει παλι ενα χαμογελο:twisted: τωρα αυτος κοκορευεται !σημερα το πρωι παλι να της κανω ενα σωρο και τιποτα!να ειναι τοσο σοβαρη λες και της μιλαει ο πρεσβης!:cool: μολις της μιλησε ο μπαμπας της να παλι ενα χαμογελο:-D τοσο κ πιο μεγαλο!ρε θα σκασω απο το κακο μου!!!με εχει στο χεσιμο απο τωρα!!!:evil::evil:

Γυναικα ειναι βρε Δημητρα σε ποιον περιμενες να κανει τα πρωτα ναζια! Ειδα τις φωτογραφιες της Ραφαελας πριν.Τι μοντελακι ειναι αυτη καλε? :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Γυναικα ειναι βρε Δημητρα σε ποιον περιμενες να κανει τα πρωτα ναζια! Ειδα τις φωτογραφιες της Ραφαελας πριν.Τι μοντελακι ειναι αυτη καλε? :D

καλε ειδες ποζες που κανει?το εχει εμφυτο!αμα δει φωτογραφικη αμεσως τις βγαινουν οι ποζες:rolleyes: ο αντρας μου θα τις δει το βραδυ κ θα παθει καρδιακο επεισοδιο.οποτε τη βλεπει ετσι λεει οτι παει μεγαλωσε κ κοντευει η μερα που θα εχει γινει μεγαλη κ θα εχει γκομενο:rolleyes: βγαζει φωτιες αφρους και καπνους:rolleyes: πολυ γουσταρω :twisted::mrgreen: εχει πολυ γελιο οταν κανει ετσι χαχαχα

Holy Diver

καλε ειδες ποζες που κανει?το εχει εμφυτο!αμα δει φωτογραφικη αμεσως τις βγαινουν οι ποζες:rolleyes: ο αντρας μου θα τις δει το βραδυ κ θα παθει καρδιακο επεισοδιο.οποτε τη βλεπει ετσι λεει οτι παει μεγαλωσε κ κοντευει η μερα που θα εχει γινει μεγαλη κ θα εχει γκομενο:rolleyes: βγαζει φωτιες αφρους και καπνους:rolleyes: πολυ γουσταρω :twisted::mrgreen: εχει πολυ γελιο οταν κανει ετσι χαχαχα

Σου λεω εμεινα!Για 5 χρονων παιδακι τοσο στησιμο ειναι απιστευτο! Αρχισε να του λες οτι σε λιγο καιρο θα του γινει και η μπεμπα ετσι να δεις πως θα κανει.Η ανηψια το αντρα μου ειναι ετσι ναζιαρα και λεει ''παλι καλα που δεν εκανα κορη γιατι θα την μαζευα απο τα μπαρ''!και του λεω ετοιμασου ερχεται στο δευτερο η κορη! :mrgreen:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Σου λεω εμεινα!Για 5 χρονων παιδακι τοσο στησιμο ειναι απιστευτο! Αρχισε να του λες οτι σε λιγο καιρο θα του γινει και η μπεμπα ετσι να δεις πως θα κανει.Η ανηψια το αντρα μου ειναι ετσι ναζιαρα και λεει ''παλι καλα που δεν εκανα κορη γιατι θα την μαζευα απο τα μπαρ''!και του λεω ετοιμασου ερχεται στο δευτερο η κορη! :mrgreen:

χαχαχ του το ειπα αυτο χαχαχαχα οτι θα γινει κ η μπεμπα ετσι :rolleyes: κοντεψε να μεινει στον τοπο!μαρεσει που οταν του λεω τετοια πιανει την καρδια του κ βαριανασαινει σαν ετοιμοθανατος αχαχαχα

Holy Diver

εμ βεβαια θα ειναι το δευτερο κοριτσι θα εκπαιδευση τον γιο του να προσεχει την αδερφη του που θα ειναι πιο μικρη

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

εμ βεβαια θα ειναι το δευτερο κοριτσι θα εκπαιδευση τον γιο του να προσεχει την αδερφη του που θα ειναι πιο μικρη

Μπα εγω πιστυω οτι θα γινει Φιλιππιδης μετα! Θα πηγαινει αυτος παντου μαζι της! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

εβαλα σκουπα ηλεκτρικη εκει που κοιμοταν, μπροστα της και δεν καταλαβε Χριστο!

Ελένακι τώρα θυμηθηκα οτι εγραφες για σκουπα! εμενα μου την απαγορευσε ο γιατρος για δυο μηνες (αλλο που δεν ηθελα βεβαια γιατι το βαριεμαι τρελα το σκουπισμα) γιατι ζοριζεται ειπε η περιοχη και δεν κανει μετα την εγχειρηση!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Μόλις γυρίσαμε από τον ακτινιλόγο. Κάναμε υπέρηχο και η μικρή έχει ευρεία ΓΟΠ. Δυστυχώς θα αρχίσουμε σιροπάκι για να μην μας κάνει οισοφαγίτιδα :(. Είμαι λίγο πεσμένη και ξεθεωμένη γιατί μετά το θηλασμό πρέπει να την κρατάω πολλήηηη ώρα (μπορεί και 1-1.30) και αν την αφήσω συνήθως γκρινιάζει γιατί έρχεται γουλιά οπότε την ξανασηκώνω. Στο ρηλάξ δεν τη βάζω γιατί μια φορά έβγαλε μεγάλη γουλιά και μου πνίγηκε. Οπότε συνήθως την έχω αγκαλιά όοοολη την ημέρα. Heeeelp!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Εγω εχω μπιμπερο με θηλες σιλικονης. Πιπιλες εχω δυο της Nuk μια με σιλικονη και μια με κουτσουκ. Τα πιανει ολα δεν εχει προβλημα ουτε με τα μπιμπερο ουτε με τις πιπιλες.:cool: Εγω οταν εμεινα εγκυος ο αντρας μου ηθελε γιο, γιατι λεει οτι αν κανουμε κορη θα την μαζευουμε απο τα μπαρ οταν μεγαλωσει. :rolleyes: Οταν πηγα να κανω την αυχενικη διαφανεια με ρωτησε ο γιατρος αν θελω αγορι η κοριτσι και του ειπα οτι να ναι αλλα προτιμω αγορι. Μου λεει, γιατι καλε?? Ωχ, λεω απο μεσα μου καταλαβα, κορη θα ειναι. Του λεω, βασικα εγω δεν εχω προβλημα, το προβλημα ειναι του αντρα μου που λεει οτι αργοτερα θα την μαζευει απο τα μπαρ! Μου λεει, πες στον αντρα σου να ετοιμαζετε να την μαζευει απο τα μπαρ γιατι εχετε κοριτσακι :cool: Οταν τον πηρα τηλ να του το πω, τον καλοπιανα και μου ειπε για λεγε....του λεω εχουμε κοριτσακι και λεει ωχ, ωχ, ωχ!:mrgreen: Χαχαχαχα ταιζω την μικρη τωρα και εχει λυσαξει να γυρναει το κεφαλι της αριστερα να βλεπει τηλεοραση, τον Λαζοπουλο παρακαλω!:rolleyes:

MbGIp1.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Μόλις γυρίσαμε από τον ακτινιλόγο. Κάναμε υπέρηχο και η μικρή έχει ευρεία ΓΟΠ. Δυστυχώς θα αρχίσουμε σιροπάκι για να μην μας κάνει οισοφαγίτιδα :(. Είμαι λίγο πεσμένη και ξεθεωμένη γιατί μετά το θηλασμό πρέπει να την κρατάω πολλήηηη ώρα (μπορεί και 1-1.30) και αν την αφήσω συνήθως γκρινιάζει γιατί έρχεται γουλιά οπότε την ξανασηκώνω. Στο ρηλάξ δεν τη βάζω γιατί μια φορά έβγαλε μεγάλη γουλιά και μου πνίγηκε. Οπότε συνήθως την έχω αγκαλιά όοοολη την ημέρα. Heeeelp!

μην ανησυχεις ειναι κατι που μεχρι 12 μηνων το πολυ 18 ξεπερνιεται.το μωρο παιρνει κανονικο βαρος ε?

να ρευεται μετα απο καθε στηθος και να ειναι σε ορθια σταση για 20 λεπτα εως μιση ωρα μετα απο καθε γευμα.

να μη βαρυστομαχιαζει οποτε καλυτερα να κανει μικρα κ συχνα γευματα.δηλαδη καλυτερα να τρωει καθε 2 ωρες απο λιγο παρα καθε 4 ωρες κ πολυ.

απεφυγε απο τη διατροφη σου γαλακτοκομικα(κυριως) ξηρους καρπους, ψαρια και αυγα.οταν κοιμαται κατω απο το στρωμα του βαλε στο σημειο του κεφαλιου κατι για να ειναι ελαφρως ανασηκωμενο.πχ ενα χοντρο βιβλιο.

αν κανει εμετο τυπου ''ρουκετα'' να το πεις στον παιδιατρο

Holy Diver

κοριτσια καλημερα! συγνωμη που μπαινω ετσι σφηνα στην παρεα σας! σας διαβαζα αρκετο καιρο μεχρι που εγινα κ μελος. ειχα κ εγω πητ 2-11 αλλα μας ηρθε ο κυριος στις 30-10. επειδη βλεπω καποιες εχετε ηδη παιδακια κ πολυ εμπειτια να κανω μια ερωτηση κ οποια γνωριζει ας μου πει διοτι τα εχω παιξει. ο μικρος εδω κ μιαμιση εβδομαδα εχει ξεκινησει να μην πιανει το στηθος σε καθε γευμα. εχω γαλα, δεν νομιζω να παραεχω, αλλα αυτος η που δε θα το πιανει καθολου κ θα τσιριζει μα εποτελεσμα να δινω συμπληρωμα η θα θηλασει 2-3 λεπτα κ θα το παρατησει κ θα κλαιει. αυτο βεβαια με οδηγησε σε δευτερη μαστιτιδα σε 2 εβδομαδες κ ποναω παρα πολυ διοτι θηλαζω, οποτε θελει, κ μετα τρεχω αντλησω οτι μεινει με εξτρα πονο. μπαινω στον πειρασμο να τον κοψω τον θηλασμο γιατι εξαρχης ειχαμε πολυ ζορι. καμια ιδεα για την κατασταση μας? ευχαριστω εκ των προτερων κ να σας ζησουν τα μωρακια σας!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...