Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δημητρα, εχτες για πρωτη φορα την ειχα στο σαλονι και εβαλα σκουπα ηλεκτρικη εκει που κοιμοταν, μπροστα της και δεν καταλαβε Χριστο! :shock: Δεν το πιστευα! Και εγω μεχρι πριν μια εβδομαδα προσπαθουσα να μην την ξυπνησω και οποιος περνουσε απο διπλα της ελεγα ''σιγααααα θα την ξυπνησεις''. Κομμενα αυτα! Μια χαρα κοιμαται και με φασαρια! Και εγω ζηλευωωωωωω θελω χαμογελο απο την μπουμπου! :( Καλε απο ποτε αρχιζουν να χαμογελανε συνειδητα? Και απο ποτε καθαριζει η οραση τους?:confused: Το τι της λεω και εγω οταν την κραταω αγκαλια,- αφου εχει φαει και την εχω αλλαξει, για να ειναι αυχαριστημενη δεν λεγεται! Τιποτα αυτη! Απλα κοιταει και χαζευει γυρω-γυρω απαθεστατη και καμια φορα με πονηρο υφος! Περιμενω και εγω να το δω αυτο το περιβοητο συνειδητο χαμογελο, αλλα μαλλον ειναι λιγο νωρις ακομα. Πιστευω σε καμια 20ρια μερες περιπου θα το δουμε. Δεν εχω προβλημα, ας το κανει στον μπαμπα!:cool:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καμια 20 μερες οπως ειπες ελενη καπου εκει.γυρω στους 2 μηνες το κανουν.

καλα κανεις κ την εχεις σε φασαρια,.αφου σου ειπα δε καταλαβαινουν απο φασαρια.ισα ισα νανουριζονται κιολας:rolleyes:

ααα! η οραση καθαριζει στους 2 μηνες πανω κατω.μεχρι τοτε εχουν μια θολουρα αλλα μειωνεται σιγα σιγα

Holy Diver

καμια 20 μερες οπως ειπες ελενη καπου εκει.γυρω στους 2 μηνες το κανουν.

καλα κανεις κ την εχεις σε φασαρια,.αφου σου ειπα δε καταλαβαινουν απο φασαρια.ισα ισα νανουριζονται κιολας:rolleyes:

ααα! η οραση καθαριζει στους 2 μηνες πανω κατω.μεχρι τοτε εχουν μια θολουρα αλλα μειωνεται σιγα σιγα

Στην αναμονη λοιπον :rolleyes: και για την οραση και για τα χαμογελα!

MbGIp1.png

καλημέρα κι από μας. Διαβάζω όλες στρώνετε μπράβο ρε κορίτσια υπομονή. Εμείς θέλουμε να βγούμε βόλτα αλλά πολύ κρύο παγωνιά. μέσα θα κάτσουμε.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εμένα γελάει από tο μαιευτήριο ακόμη. Και στον ύπνο και στον ξύπνιο.στον ύπνο χαχανιζει κιόλας. Και από 1μηνός συνειδητά σε όλους. Τώρα χαζεύει τα παιχνίδια και κάνει φωνούλες. Πλέον στεν φαγητό με φωνάζει πρώτα με κραυγές και όσο δεν πηγαίνω ανεβαίνει η ένταση και γίνεται κλάμα. μπάνιο κάνουμε 8.9 και μετά χαμηλώνει tο φως και δε βγαίνουμε από tο δωμάτιο είναι βράδυ. Στο δωμάτιο μας ξημερώνει 10 για να προλάβει η μαμα να φάει να πλυθεί να ντυθει να συμμαζέψει.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τα χαμογελα τις πρωτες μερες ειναι μυικοι σπασμοι.αν κ εμενα με βολευε παντα να τα ονομαζω χαμογελα:rolleyes:χαχαχαχαχαχ κισακι την ιδια ωρα ξημερωνει κ σε μας χαχαχα:rolleyes: βραδιαζει 8 και ξημερωνει 10:rolleyes: καλα ειναι τωρα που μας ξημερωνει οτι ωρα μας βολευει:rolleyes: αργοτερα που θα το παρουν πρεφα να δουμε:rolleyes::mrgreen:

Holy Diver

α ωραια εσεις εκδηλωνετε την πεινα με κραυγες.γιατι εμεις μπουρμπουριζουμε τα χειλια.μπρρρρρ:shock: μετα κανει αχαααα και μετα παλι μπρρρρρ!σα να λεει μανα βαλε μπρος το βυζι:lol:

Holy Diver

α ωραια εσεις εκδηλωνετε την πεινα με κραυγες.γιατι εμεις μπουρμπουριζουμε τα χειλια.μπρρρρρ:shock: μετα κανει αχαααα και μετα παλι μπρρρρρ!σα να λεει μανα βαλε μπρος το βυζι:lol:

Χαχαχαχα θυμηθιηκα την δικια μου χαχαχαχα μολις πειναει και αργω εγω κανει αουουου...αααααα....αουουουου...χσχαχαχαχαχα!!! πολυ γελιο μιλαμε! Αφου μολις την ακουω λεω ''η γατα μου ξυπνησε'' ο μπαμπας της την λεει σκουλικι :shock::tongue: γιατι σερνεται και σηκωνει το κεφαλι πανω!:rolleyes:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Τωρα ακουει το last christmas και γουρλωνει τα ματια, ψαχνει δεξια-αριστερα! Αχ αντε να μεγαλωσει να μου λεει τα καλαντα.:mrgreen:

χαζομαμα περιμενε σε 2 χρονια απο τωρα θα τα λεει φαρσι:rolleyes:

Holy Diver

koritsia exw dokimasei oles tis thiles gia ta mpimpero me poies tha faei opws prepei twra trwei ligo kalitera me tis chicco tis silikonis pou einai stroggyles ti na pw exw xesikwsei to farmakeio xaxaxa tha exoun eleipsi se ligo....:roll::roll: eseis me kaoutsouk i me silikoni kai ti marka???poia einai kaliteri apo tis duo????

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

koritsia exw dokimasei oles tis thiles gia ta mpimpero me poies tha faei opws prepei twra trwei ligo kalitera me tis chicco tis silikonis pou einai stroggyles ti na pw exw xesikwsei to farmakeio xaxaxa tha exoun eleipsi se ligo....:roll::roll: eseis me kaoutsouk i me silikoni kai ti marka???poia einai kaliteri apo tis duo????

Σε κάποια μωράκια αρέσει καλύτερα η σιλικόνη και σε άλλα το καουτσούκ. Δες εσύ τις ταιριάζει στη μικρή σου. Εμένα ο δικός μου δεν έχει πρόβλημα. Εχώ μπιμπερό και με σιλικόνη και με καουτσούκ. Η σιλικόνη πάντως είναι πιο μαλακή και νομίζω ότι χρησιμοποιείται μόνο μέχρι να βγάλουν δοντάκια γιατί μετά την κόβουν. Έχω και εγώ μπιμπερό Chicco καλά είανι. Μου έκαναν δώρο όμως ένα της Nuk που είναι ακόμη πιο ωραίο. Είναι για τους κολικούς και η πιπίλα του μοιάζει πολύ με τη θηλή του στήθους. Νομίζω ότι είναι καλύτερο από τα Chicco.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...