Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι άδικα. Ένα μωρό που πεινάει δεν κοιμάται με τίποτα, ειναι νευρικό, γκρινιάζει κ.λπ. Η μικρή σου είναι λιτοδίαιτη.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι ειναι,μην ανυσηχεις κ οταν πεινανε κλαινε ασταματητα.δε μπορεις να τα παρηγορησεις με τιποτα:rolleyes: δικια μου οταν πειναει κανει και μπρρρρρ με τα χειλια της:rolleyes::shock:

Holy Diver

Καλημερα κοριτσια. Κοιμηθηκαμε καλα και σημερα, δεν μπορω να πω! Η μπεμπα απο χτες εχει κανει τα γευματα της καθε τριωρο απο εκει που ηταν 2,00-2,30 ωρες! Της φτιαχνω 120γρ και οσο πιει αλλα πολλες φορες αφησε γαλα στο μπιμπερο και μερικες φορες αφησε 30γρ. δηλαδη επινε 90. Δημητρα, λες να εστρωσε η κατασταση? :roll:

MbGIp1.png

προφανως εστρωσε.απο οτι θυμαμαι κοντευει να γινει 1 μηνων?

κανεις τα ιδια πραγματα πριν την βαλεις για υπνο?σου ειπα τα μωρα ειναι λατρεις τις ρουτινας:rolleyes: οκ θα εχει καποιες μερες που ισως εχει λιγη γκρινια...ειναι φυσιολογικο!

Holy Diver

kalimera koritsia mou fenete arxise na strwnei to mwraki arxise na trwei sto 3 3.5 wres 90 grammaria pisteuw strwnoume aurio tha pame ston paidiatro na zygistoume!!!!!makari na exei parei baros giati den antexw allo tetio anxos!!!!oufff:roll::roll:kaka tis kanei 2 fores tin mera kai tsisakia polla pisteuw pws tis ftanei to galataki twra...posa geumata prepei na kanei ena mwro olo to 24???

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι ωραία βλέπω στρώνουν τα μπεμπάκια! Μόνο ο δικός μου δεν καταλαβαίνει ρουτίνα! :( Χθες κοιμήθηκε μετά το μπανάκι ενα τριωράκι και απο τις 11 που ξύπνησε να φάι μέχρι τις 5 το μάτι γαρίδα.Εγώ να θέλω να καταρρευσω! Τελικά κοιμηθηκαμε και οι 2 μεχρι τις 10.Τώρα έφαγε και κοιμάται πάλι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

nikx ton thilazeis mono????ana posi wra trwei kai poso???????emena mou fenete i dikia mou den trwei arketa....montelo tha tin kanw???xaxaxa den mporw na katalabw:tongue::tongue:

Θηλαζω Ξανθη και δίνω και ξένο.Συνήθως πίνει μέχρι 30 απο το ξενο.Τωρα είχα πολυ γαλα και δεν ηπιε καθόλου ξενο.Καποιες φορες μου το κανει αυτο.Μια φορα που ελειπα ηπιε μονο ξενο 90ml.Ανα 2.50 ωρες συνηθως ξυπναει να φαει! Λυσσαει για την ακριβεια! :)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημέρα και απο εμας!μας ματιασαν!ισως και να ματιαστιαστήκαμε μονοι μας...ολη νύχτα είχε πονάκια και ξύπναγε ανα μισαωρο(μαζί της κι εγώ)ακουγα τα εντεράκια να γουργουρίζουν και αυτή να κλαψουρίζει και μετά μπορεί να ακουγόταν και κανένα πριτσ!την λυπόμουνα όλο το βράδυ...λέτε να μας πείραξαν οι ηλιόσποροι?έφαγα και 2 μανταρίνια. τι να πώ...θα κόψω και το φαγητό στο τέλος...μόνο το πρωί κοιμήθηκε ενα 2ωρο σερι και απο τότε πάλι κλαιει...

kalimera koritsia mou fenete arxise na strwnei to mwraki arxise na trwei sto 3 3.5 wres 90 grammaria pisteuw strwnoume aurio tha pame ston paidiatro na zygistoume!!!!!makari na exei parei baros giati den antexw allo tetio anxos!!!!oufff:roll::roll:kaka tis kanei 2 fores tin mera kai tsisakia polla pisteuw pws tis ftanei to galataki twra...posa geumata prepei na kanei ena mwro olo to 24???

8 θηλασμους την ημερα το λιγοτερο για να εδραιωθει η παραγωγη σου.(ακομη και το 5λεπτο θεωρηται γευμα)

καλημέρα και απο εμας!μας ματιασαν!ισως και να ματιαστιαστήκαμε μονοι μας...ολη νύχτα είχε πονάκια και ξύπναγε ανα μισαωρο(μαζί της κι εγώ)ακουγα τα εντεράκια να γουργουρίζουν και αυτή να κλαψουρίζει και μετά μπορεί να ακουγόταν και κανένα πριτσ!την λυπόμουνα όλο το βράδυ...λέτε να μας πείραξαν οι ηλιόσποροι?έφαγα και 2 μανταρίνια. τι να πώ...θα κόψω και το φαγητό στο τέλος...μόνο το πρωί κοιμήθηκε ενα 2ωρο σερι και απο τότε πάλι κλαιει...

βασιλικη αν νομιζεις οτι κατι που τρως το πειραζει...απλα δε το τρως για 3 μερες κ βλεπεις πως παει.αν ηρεμησει κ το ξαναφας κ αρχισει παλι να εχει ενοχλησεις απλα το περιοριζεις.δεν πειραζουν ολες οι τροφες το ιδιο ολα τα μωρα.πχ το δικο σου μπορει να το πειραζουν οι ηλιοσποροι ενω το δικο μου οχι.

Holy Diver

Διαφημίσεις

ειδα στα μαλλια της μπεμπας λιγη ξηροδερμια.για νινιδα το παει μαλλον.την πασαλειψα με λαδια και εγινε σα να την εγλυψε αγελαδα:rolleyes: μεχρι το βραδυ που θα κανει μπανιο θα της ξαναβαλω αλλες 2 φορες.σαλατα θα γινει το μωρο:tongue:

Holy Diver

προφανως εστρωσε.απο οτι θυμαμαι κοντευει να γινει 1 μηνων?

κανεις τα ιδια πραγματα πριν την βαλεις για υπνο?σου ειπα τα μωρα ειναι λατρεις τις ρουτινας:rolleyes: οκ θα εχει καποιες μερες που ισως εχει λιγη γκρινια...ειναι φυσιολογικο!

Ναι, το Σαββατο θα γινει 1 μηνων. Την εχω ολη μερα στο σαλονι και το βραδυ την ωρα του υπνου την παω στο δωματιο και την ταιζω εκει. Δεν εχω προβλημα βρε, να γκρινιαξει και να κλαψει, αλοιμονο! Μωρακι ειναι. Το θεμα ειναι να μην καθεται τη νυχτα 4 και 5 ωρες ξυπνια, μεχρι να ξημερωσει :shock: και να κατσει ξυπνια και να με κρατησει και εμενα δεν εχω προβλημα, αλλα τα 4ωρα δεν τα αντεχω με τιποτα!

Καλημέρα κορίτσια! Τι ωραία βλέπω στρώνουν τα μπεμπάκια! Μόνο ο δικός μου δεν καταλαβαίνει ρουτίνα! :( Χθες κοιμήθηκε μετά το μπανάκι ενα τριωράκι και απο τις 11 που ξύπνησε να φάι μέχρι τις 5 το μάτι γαρίδα.Εγώ να θέλω να καταρρευσω! Τελικά κοιμηθηκαμε και οι 2 μεχρι τις 10.Τώρα έφαγε και κοιμάται πάλι!

Αυτα τα καλα εκανε και η δικια μου Χριστινακι! Καθοταν 4 και 5 ωρες ξυπνια τη νυχτα! Σημερα ειναι το 2ο σερι βραδυ που κοιμηθηκαμε! Ελπιζω να μην ηταν τυχαιο και να συνεχισει ετσι.

MbGIp1.png

ελενη μαυτο που κανεις μαλλον αρχισε να αντιλαμβανεται τη διαφορα μερας κ νυχτας.την ημερα θα κανεις κανονικα οτι εκανες κ πριν.η φασαρια δεν ενοχλει τα μωρα.φαντασου τι φασαρια ειχε μεσα στην κοιλια σου.πρωτον κ κυριον τι θορυβο εκανε η καρδια σου!ξερεις πως ακουγοταν ε?βαλε τα εντερα βαλε τη φωνη σου βαλε τους θορυβους τους εξωτερικους πχ σκουπα μιξερ μουσικη κλπ

οποτε εχει συνηθησει να κοιμαται με θορυβο κ του ειναι πλεον οικειος του μωρου.μη κανεις το λαθος που καναμε εμεις στη ραφαελα κ δε πετουσε μυγα οταν κοιμοταν:twisted: στο τελος περπατουσαμε κ ξυπνουσε απο τα βηματα:twisted: τον αλεξ κ την μπεμπα ομως τους εμαθα με φασαρια.ειδικα η μπεμπα εχει περισσοτερη φασαρια γιατι ειναι 2 τωρα.να φανταστεις καθημερινα τα μεσημερια που την εχω στο σαλονι γινεται πανικος.τσιριζουν τα μεγαλα κλαινε γιατι μαλωνουν παιζουν πιανακι η τηλεοραση τερμα γιατι δεν ακουμε με τοση φασαρια:rolleyes: παταω και καμια ηλεκτρικη στο καπακι κ αυτη ροχαλιζει ωραιοτατα:rolleyes: ειδικα οτα βαζω πλυντηριο ειναι το αγαπημενο της.τραβαει κατι υπνους!:mrgreen:

το βραδυ μετα τις 8 που κοιμουνται τα αλλα την παω στην κρεβατοκαμαρα με σκοταδι και ησυχια οποτε σου λεει ''ωπ εδω κοιμομαστε σερι τωρα'' χαχα

Holy Diver

Xanthi θηλάζεις ή δίνεις ξένο; Πάντως αφού κάνει κακά της και τσίσα σίγουρα τρώει. Αν δεις στο βιβλιάριο υγείας του μωρού θα βρεις τις καμπύλες ανάπτυξης για το βάρος. Έχει 100 θέσεις. Άρα και οι παιδίατροι δέχονται ότι από παιδί σε παιδί υπάρχουν αποκλείσεις. Θεωρητικά, το ιδανικό είναι να βρίσκεστε κάπου στη μέση. Εμένα η παιδίατρος μου είπε ότι με τίποτα δεν πρέπει να πέσουμε κάτω από το 0 (αυτό ίσως να γίνει αν το παιδί αρρωστήσει κ δεν έχει όρεξη) αλλά καλό θα ήταν να μην είναι και πολύ ψηλά , στο 90 με 100 για τί θα είναι παχουλούλης.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

καλε δε σα ς ειπα!χτες ειχε το πρωτο της συνειδητο χαμογελο!!!

αλλα το εκανε στον μπαμπα της:twisted: την κρατουσα αγκαλια κ ερχεται ο αντρας μου κ αρχιζει να της λεει χαζα...και του παταει ενα χαμογελιο μαζι με ''ααα'' λεω ''δε μπορει!τυχαιο ηταν!δεν ειναι δυνατον να χαμογενασει συνειδητα ΠΡΩΤΑ στον μπαμπα :twisted: ζηλευω!!''

ε οση ωρα της μιλουσε ο αντρας μου (κανενα τεταρτο)δε σταματησε να του χαμογελαει κ να τον κοιταει πονηρα!!! εγω εκανα τον γκαραγκιοζη κ δε μου εσκασε ουτε ενα τοσο δα χαμογελακι!σε μια φαση φευγει ο αντρας μου να παει για μπανιο.με το που τελειωσε κ ηρθε στο σαλονι μολις εκατσε διπλα της γυρναει κ του ριχνει παλι ενα χαμογελο:twisted: τωρα αυτος κοκορευεται !σημερα το πρωι παλι να της κανω ενα σωρο και τιποτα!να ειναι τοσο σοβαρη λες και της μιλαει ο πρεσβης!:cool: μολις της μιλησε ο μπαμπας της να παλι ενα χαμογελο:-D τοσο κ πιο μεγαλο!ρε θα σκασω απο το κακο μου!!!με εχει στο χεσιμο απο τωρα!!!:evil::evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...