Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εισαι οντως αρρωστη.ηθελεστα κ παθεστα τοτε:rolleyes: αμα σιδερωνα ρουχα για 5 ατομα θα ειχα φρικαρει.η ραφαελα αλλαζει ρουχα καθε μερα για το σχολειο.στο σπιτι επισης καθε μερα γιατι τα λερωνει.ο αλεξ ειναι βρωμυλος κ ειναι ικανος καμια μερα να κανει λεκε κ με νερο:rolleyes: 2 φορες τη μερα του αλλαζω ρουχα.ο αντρας μου επειδη ειναι μαγειρας αλλαζει κ αυτος ρουχα 2 φορες την ημερα.το μωρο οπως θα ξερεις θελει καθε μερα κ αλλα.μια τσισα μια κακα μια γουλιες...ε να φανταστεις οτι καθε μερα βαζω 2 πλυντηρια.αμα σιδερωνα τα ρουχα μετα απο το στεγνωτηριο αλλη δουλεια δε θα επρεπε να κανω.μια χαρα ισια γινονται αν τα διπλωσεις ζεστα.εκτος απο τα σεντονια .κ τα πουλοβερ τα οποια δε τα βαζω στο στεγνωτηριο.

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρη μπας στομαχιαζει το παιδι ποσο κιλα ειναι βρε ελενακι η μπεμπα μηπως την ποναει το στομαχακι της? νομιζω οτι 150 γρμ ειναι πολλα καντα 120 να μην βαραινει το παιδι

Και εγω αυτο λεω οτι ειναι πολλα! Αλλα τι να την κανω, να την αφησω να πειναει? Λογικα δεν πρεπει να στομαχιαζει, αν στομαχιαζε δεν θα ετρωγε αλλο! Δεν τρωει συνεχεια 150, τυχενει καμια φορα. Μπορει να πιει και 90 αλλα εχει πιει και 150.

οντως καλα λεει η φροσω.150 μλ ειναι για 7 κιλα μωρο.αν παλι δεν χορταινει κ θελει τοσο τουλαχιστον παρε το φριζολακ ΗΑ που εχει λιγοτερη λακτοζη κ δε πεφτει βαρυ στο στομαχι

Θα παω στον παιδιατρο θα τηλ. το πρωι να δω ποτε θα παρω ραντεβου.Δεν θελω να της αλλαξω γαλα μονη μου μηπως αντι για καλο κανω κακο.

Δεν καταλαβες καλα!αυτο μια φορα συμβαινει μεσα στη μερα!Διαφορετικα ξυπναει στις 2.30 ωρες για να φαι παλι.Να δω αποψε τι θα κανω αν δεν καταφερω στις 10 να τον κρατησω! θα πιω καμια δεκαρια καφεδες και μετα που θα τον θηλασω.τοτε θα κανει μερες να κοιμηθει παλι! :tongue:

Καλη η ιδεα με τους καφεδες χαχαχαχα! Ωραια καταλαβα! Στη ιδια τυχη με την δικια μου εισαι! Μαλλον στην ιδια ατυχια! Δεν ξερω τι μπορουμε να κανουμε....υπομονη ισως????

MbGIp1.png

Και εγω αυτο λεω οτι ειναι πολλα! Αλλα τι να την κανω, να την αφησω να πειναει? Λογικα δεν πρεπει να στομαχιαζει, αν στομαχιαζε δεν θα ετρωγε αλλο! Δεν τρωει συνεχεια 150, τυχενει καμια φορα. Μπορει να πιει και 90 αλλα εχει πιει και 150.

Θα παω στον παιδιατρο θα τηλ. το πρωι να δω ποτε θα παρω ραντεβου.Δεν θελω να της αλλαξω γαλα μονη μου μηπως αντι για καλο κανω κακο.

Καλη η ιδεα με τους καφεδες χαχαχαχα! Ωραια καταλαβα! Στη ιδια τυχη με την δικια μου εισαι! Μαλλον στην ιδια ατυχια! Δεν ξερω τι μπορουμε να κανουμε....υπομονη ισως????

otan stomaxizyn kanoyn san peinasmena μην τσιμπας την πατησα κ εγω για αυτο στο λεω κ επερνα αξημερωτα την θεια μου που ειναι παιδιατρος στην πατρα να την ρωτησω τι εχει το παιδι μειωσε ην ποσοτητα απο 90 μεχρι 120 κ οχι παραπανω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

οπως τα λεει η φροσω ειναι.οταν θελουν να ρευτουν η εχουν κολικους η βαρυστομαχια θελουν επιμονα να πιπιλισουν κατι.εφοσον δε θηλαζεις μπορεις να δωσεις πιπιλα.καλες ειναι τις αβεντ αυτες

http://www.juniornet.gr/index.php?target=products&product_id=30075

Holy Diver

Για την ωρα εχω καταφερει να τον κρατησω ξυπνιο!Δηλαδη μονος του μενει.Εχει ορεξη για κουβεντουλα!Ελπιζω να μην συνεχιστει μεχρι τις 5 βεβαια! Καηκαμε!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημέρα!τι κάνετε κοριτσάρες.εμεις μάλλον βρήκαμε ρυθμούς.το βράδυ ξυπνάει μόνη της κάθε 2,30-3 ώρες κλαψουρίζει λίγο την βάζω ξαπλωτή στο βυζί και αποκοιμιέμαι.τρώει μόνη της και όταν χορτάσει βγάζει γλώσσα και πετάει έξω την θηλή και αποκοιμιέται.σε 3 ώρες πάλι γκρινιάζει τότε ξυπνάω κοιτάω οτι την έχω πλάι μου,της αλλάζω βυζι και ξανακοιμάμαι.δημητρα εσύ την ταίζεις ενώ κοιμάται αυτή και εγώ την ταίζω ενώ κοιμάμαι εγώ.δεν πιστευω να πάθει τίποτα?αν ξυπνήσω πριν απο αυτήν την βάζω στην κούνια της αλλιώς κοιμάται μαζί μου.χθές το βράδυ που την είχα στην κουνια της και ξύπνησε για να φάει τα χεράκια της ήταν τόσο παγωμένα,ούτε στην κατάψυξη να της τα είχα βάλει!την λυπήθηκα και εγώ και την άφησα να κοιμάται δίπλα μου...τι να κάνω άλλο?

καλα μαρη στεγνωτηριο δεν εχεις?εγω σου λεω σωθηκα με το στεγνωτηριο.απο τοτε που το πηρα εγινα αλλος ανθρωπος χαχαχα

μονο σεντονια σιδερωνω.ολα τα αλλα μολις βγουν απο το στεγνωτηριο κ ειναι ζεστα τα διπλωνω και γινονται ισια ισια μια χαρα.

Δημητρα ούτε του μωρού τα σιδερώνεις?

βασιληκη...μπονο να εχει ςτο νου σου μην τηνπ λακωσεις ,σου πεσει η την κουκουλωσεις,εγω για μενα δεν μπορεσα να το διανοηθω γιατι εχω το νουμου οσο νυστ αξκαι να εχω!τις οπροαλλες ειχα κοιμηθει μ ενανακι κοτοπουκλακι μεσα στην παλαμημου γιατι το ειχε χτυπησειμια αλλημανα και τοπηρα σπιτι και ηθελε τα χερια μου για ναμην τσιριζει...αχαχχα!σκεφτειτε οτι 3 νανακια κοτοπουλακαι χωραν σε μια χουφτα!

τα χερακια της και τ απατουσακαι της παντα θα ειναι πιο κρυα....αρκει να μη μσε συνηθισει και θελει μονο μαζι σου αγκαλι ανα κοιματα!!!κι εγω το ζηλευω αυτο.μονο καποιες φορες που ειχε πονμακια την πηρα αγκαλια να κοιμηθιπυμε!αυτο που κανω τωρα οταν ποναει...τηνπαιρνω στο κρεβατιμου ξημερωματα συνηθως γιατι το βραδυ κοιματαικανονικα,τη βαζω αναμεσα μας καικοιμαται πανω σε ενα μαξιλαρι!δεν ξερω αν σε βοηθησα!το καλο ειναι οτι μπηκε σε προγραμμα το μωρακι σου και ειναι πολυ βασικο!ρε σεις,εγω οταν σιδερωνω της μικρης τα κανω κι απο μεσα κυριως,η πεθεραμου μονο απέξω τι νοημα εχει τοτε????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

βασιλικη μεχρι να σαραντισετε θα στρωσει κι αλλο!!!εγω χτες την ειχα επισκεψη στους νονους της,απο τις 2,30 μεχρι τις 7,30 και την εντυσα νε κοτλε και μπλουζακι που ειχε φτερακαι στηνπλατη,μτης εβαλα κι αθλητικα!χιχιχ!αλλο παιδι ρε σεις ηταν τοσο ησυχη,ολημερα μονη της καθοταν και οαρατηρουσε το δεντρο και μιλουσε μονη της!τοσο ησυχη δε με κουρασε καθολου,μετα την πηγα και στη γιαγια μου ν ατη δει....το βραδυ κοιμηθηκε 10,30 και μετα σηκωθηκε 3, μετα 6 και μετα 9...τωρα κοιμαται την περιμενω γιατι τη μερα τρωει καθε 1,5-2 ωρες!το σαββατοκυριακο που δενειναι η πευερα μου ηρεμειπολυ νομιζω!!!ειναι τοσο καλη δ εμε κουραζεικαθολου,δεν γκρινιαζει,δεν παραπονιεται

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα,

κοριτσια βοηθεια το μωρο μου δεν εχει ενεργηθει εδω και 6 μερες, ο παιδιατρος μου ειπε να του βαλω βρεφικο υποθετο γλυκερινης, θηλαζω αποκλειστικα, υπαρχει κατι αλλο να κανω για να ενεργηθει για να αποφυγω το υποθετο??

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κοίτα για τις 12 θα πληρώσεις κάτι παραπάνω. Είναι και tο δώρο τώρα. Σε περιμένουμε αύριο μην ξεχάσεις τα μισθα μας. Βάλτον στον υπνόσακο αφού τον τυλίξεις με κουβερτούλα καντόν σαν ντολμαδάκι. Δήμητρα τώρα είδες την υπογραφή; αχα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες τις μαμάδες και τα μωράκια τους.\\

Κisha δεν είχα υπολογίσει το δώρο. Ευκολίες πληρωμής κάνετε; Μήπως άτοκες δόσεις με πιστωτική; Τελικά δεν είχα υπνόσακο αλλά ένα ολόσωμο μπουφάν , αυτό που έχει γαντάκια και ποδαράκια. Τον έβαλα μέσα και χάθηκε. Πολύ γέλιο. Ήθελα να τον δέσο στο κάθισμα και δεν έβρισκα χέρια και πόδια.

Βασιλική απ' όσο ξέρω στην Αμερική είναι σύνηθες οι μητέρες να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με τα μωρά τους. Επειδή όμως πάντα υπάρχει ο κίνδυνος που αναφέρει η Kisha, μην πλακώσεις το μωρό, έχουν βγάλει κάτι είδικά κρεβάτια που προσαρμόζονται στο κρεβάτι των γονιών, σαν προέκταση. Έτσι κ έχεις ακριβώς δίπλα το μωρό χωρίς να σε χωρίζουν κάγκελα ή να πρέπει να το σηκώσεις και είναι πιο ασφαλές. Νομίζω ότι τα είχα δει στα Λητώ. Εγώ πάλι έχω φτάσει στο σημείο να κοιμάμαι με τον μικρό στην αγκαλία πάνω στο κρεβάτι για να μην μου πέσει. Όταν κάποια στιγμή πέφτει το κεφάλι προς τα κάνω κ ξυπμάω τον βάζω στο πορτ μπεμπε.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

καλημερα κι απο μενα,

κοριτσια βοηθεια το μωρο μου δεν εχει ενεργηθει εδω και 6 μερες, ο παιδιατρος μου ειπε να του βαλω βρεφικο υποθετο γλυκερινης, θηλαζω αποκλειστικα, υπαρχει κατι αλλο να κανω για να ενεργηθει για να αποφυγω το υποθετο??

Καλημέρα trianmeli. Ο παιδίατρος στο μαιευτήριο μου είχε πει ότι τα μωρά που θηλάζουν μπορεί να μην κάνουν κακά τους και για δέκα μέρες. Βέβαια αν ο δικός σου σου είπε για υπόθετο κ δεν θέλεις να του δώσεις δοκιμασε να φας εσύ κάτι που θα το τον βοηθήσει να ενεργηθεί, όπως δαμάσκηνα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

καλημερα κι απο μενα,

Μελινάκι και μένα ζοριζεται ο κακομοίρης! Δεν κοιμήθηκε το βραδυ και σφιγγοταν! Μήπως να φας εσυ κατι που μπορει να το πειραξει? Εγω σκεφτομαι να φαω ακτινίδια...!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημερα και απο μενα και καλη εβδομαδα! Το βραδυ μας ηταν ησυχο σημερα ευτυχως! Ξυπνουσε, ετρωγε και ξανακοιμοταν, δεν με ταλαιπωρησε η μπουμπου! Μαλλον θα πηγαινουμε ενα βραδυ ξενυχτι, ενα βραδυ υπνο, ενα ξενυχτι, ενα υπνο :roll:. Πηγα στην παιδιατρο το πρωι να της πω για το γαλα της μικρης οτι τρωει πολυ και συνεχεια και μου ειπε οτι οντως τρωει πολυ αλλα δεν πειραζει, δεν υπαρχει προβλημα και να της δινω να φαει οσο θελει αλλα να της φτιαχνω 120γρ σε καθε γευμα. Την ρωτησα μηπως πρεπει να αλλαξουμε γαλα, μηπως δεν την πιανει αυτο που πινει και γιαυτο πειναει συνεχεια και μου ειπε οτι ολα τα γαλατα ειναι ιδια. Οποτε, συνεχιζω κανονικα οπως μεχρι τωρα.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...