Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρη μπας στομαχιαζει το παιδι ποσο κιλα ειναι βρε ελενακι η μπεμπα μηπως την ποναει το στομαχακι της? νομιζω οτι 150 γρμ ειναι πολλα καντα 120 να μην βαραινει το παιδι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

οντως καλα λεει η φροσω.150 μλ ειναι για 7 κιλα μωρο.αν παλι δεν χορταινει κ θελει τοσο τουλαχιστον παρε το φριζολακ ΗΑ που εχει λιγοτερη λακτοζη κ δε πεφτει βαρυ στο στομαχι

Holy Diver

Χριστινακι μου το βλεπω δυσκολο κομματακι το να καταφερεις να τον κρατησεις ξυπνιο! Εσεις παλι καλα που κλεινετε 4ωρα για το επομενο γευμα, εμεις καθε 2,30-3,00 ωρες τρωμε ξανα! (μιλαω για σκονη μονο) Και τρωει 120γρ με 150!:roll: Μου φαινετε υπερβολικο! Θα ρωτησω τον παιδιατρο, μαλλον δεν την πιανει αυτο το γαλα, αν ειναι να μου το αλλαξει! Οσο για το ξενυχτι τι να πω? Δεν ξερω τι θα γινει, ειναι ταλαιπωρια και δεν ξερω πως αλλαζει αυτο το προγραμμα τους!

Δεν καταλαβες καλα!αυτο μια φορα συμβαινει μεσα στη μερα!Διαφορετικα ξυπναει στις 2.30 ωρες για να φαι παλι.Να δω αποψε τι θα κανω αν δεν καταφερω στις 10 να τον κρατησω! θα πιω καμια δεκαρια καφεδες και μετα που θα τον θηλασω.τοτε θα κανει μερες να κοιμηθει παλι! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

αυτο ειναι το κανονικο της μαλλι καλε:roll:

Κομόν; Γουάτ; Τι;

Και εγώ και ο μπαμπάς της ήμαστε μπουκλωτοί. Το μαλλί της είναι ντιπ ίσιο.

Θες να πεις ότι δεν θα δω μπούκλα;;;:confused::confused::confused:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Βρε Δημητρώ πως ταίζει κοιμισμένο το μωρό;;;;

Άντε να μάθω κανένα μυστικό γιατί το βράδυ σπαράζει η καρδιά μου να ξυπνάω το τζουτζουκάκι για να φάει...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

χααααααααχαχαχ καλε ηρεμησε.ολα τα μωρα ισιο μαλλι εχουν:mrgreen: δε καταλαβα οτι εννοουσες αυτο.εγω νομιζα οτι ειπες ποτε θα της πεσει το μαλλι κ θα βγαλει αλλο:rolleyes:(ωρες ωρες ειμαι μπιου:rolleyes:)

κοντα στους 10 μηνες θα κανει μπουκλα.αναλογως ποσο μακρια ειναι.η ραφαελα απο 7 μηνων αρχισε να γινεται μπουκλωτο.:tongue:

Holy Diver

Βρε Δημητρώ πως ταίζει κοιμισμένο το μωρό;;;;

Άντε να μάθω κανένα μυστικό γιατί το βράδυ σπαράζει η καρδιά μου να ξυπνάω το τζουτζουκάκι για να φάει...

απλα το βαζεις στο βυζι κ φυσας στη μουρη του:mrgreen: αν το παιρνει ο υπνος ενω τρωει ,χαιδευεις τη μυτη του η κουνας το βυζι λιγο προς τα εξω,αλλα μερικα μωρα δε τρων ποτε στον υπνο.ο αλεξ μου ουτε μια φορα δεν εφαγε κοιμησμενος.δεν ρουφαγε με τιποτα:twisted:η ραφαελα γενικα δε κοιμοταν:rolleyes: οποτε δε ξερω αν θα ετρωγε κοιμησμενη:rolleyes: παντως μετα απο 3 μνων που εστρωσε την ταιζα στον υπνο κ αυτην

Holy Diver

Δημητρα τωρα ειδα τα σχολια σου στις φωτο του μπεμπη...χαχαχα...τι λεει σας καψαμε την καρδια;;;

Βρηκαμε νυφη βρε ξυπνααααα....κοιμαται... εγω θελω να τον κανω μπανιο και αυτος κοιμαται γμτ.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

η δικια μου υπναρου ο δικος σου υπναρας ε γιαυτο ταιριαξανχαχαχα

τι ζωδιο ειναι?η νεφελη σκορπινα :rolleyes:

ρε τι παιδαρο εκανες χωρις πλακα ειναι υπεροχοοοοος

Holy Diver

Διαφημίσεις

η δικια μου υπναρου ο δικος σου υπναρας ε γιαυτι ταιριαξανχαχαχα

τι ζωδιο ειναι?η νεφελη σκορπινα :rolleyes:

ρε τι παιδαρο εκανες χωρις πλακα ειναι υπεροχοοοοος

ειχα παει Δευτερα 23 Αυγουστου για προκληση και μου λεει εχω πολλες γεννες σημερα φυγε ελα αυριο και για μια μερα μας βγηκε Παρθενος.

Μπορω να πω οτι ειναι υπεροχος δεν χορταινω να τον κοιταω....κουκουβααααα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ρε τι χαμογελο τι ματια τι ΦΑΤΣΑ !!!

ο αντρας μου εντωμεταξυ καθε μερα βγαζει παρατσουκλι στη μπεμπα.

προχτες την ελεγε σοκολατακι

χτες ζαχαρωτακι

σημερα την λεει μερεντουλα:roll:

με κολλησε κ μενα κ την λεω διαφορα γουτσουνιστικα.

σημερα κατουρησε πανω της 3 φορες κ εχεσε μια.μολις της εβγαζα την πανα τσαρρρ τα αμολαγε!ενα πλυντηριο ρουχα μου εβγαλε:twisted:

Holy Diver

σημερα κατουρησε πανω της 3 φορες κ εχεσε μια.μολις της εβγαζα την πανα τσαρρρ τα αμολαγε!ενα πλυντηριο ρουχα μου εβγαλε:twisted:

Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια χαχαχα αλλα και εσεις δεν πατε πισω.

Μη μιλας για ρουχα σε παρακαλω...εχω βαρεθει την ζωη μου με αυτα τα πλυντηρια και το σιδερο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλα μαρη στεγνωτηριο δεν εχεις?εγω σου λεω σωθηκα με το στεγνωτηριο.απο τοτε που το πηρα εγινα αλλος ανθρωπος χαχαχα

μονο σεντονια σιδερωνω.ολα τα αλλα μολις βγουν απο το στεγνωτηριο κ ειναι ζεστα τα διπλωνω και γινονται ισια ισια μια χαρα.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...