Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καθολου! Οπως το ειπες! Ασε που μερικες φορες τρωει 120 η και 150 γρ γαλα! Δεν ξερω τι θα κανω εχω απελπιστει! Εσεις πως τα καταφερνετε καλε και ειστε την ημερα ξυπνιες? Κανεις κατι η ετσι απο μονη της?:confused:

ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΤΣΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΛΙΓΟ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καθολου! Οπως το ειπες! Ασε που μερικες φορες τρωει 120 η και 150 γρ γαλα! Δεν ξερω τι θα κανω εχω απελπιστει! Εσεις πως τα καταφερνετε καλε και ειστε την ημερα ξυπνιες? Κανεις κατι η ετσι απο μονη της?:confused:

ΠΟΣΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΣΤΕ?

ΤΟ FRISOLAC ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΛΑ?

ελενη αμα θελει να κοιμηθει το μωρο κ τουμπες στον αερα να της κανεις δε προκειται να ξυπνησει.στο λεω στανταρ αυτο.εγω την εχω παρει τη δικια μου κ την χορευα για πλακα γιατι χορευαν κ τα αλλα 2 και αυτη εξακολουθουσε να κοιμαται:roll:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ελενη αμα θελει να κοιμηθει το μωρο κ τουμπες στον αερα να της κανεις δε προκειται να ξυπνησει.στο λεω στανταρ αυτο.εγω την εχω παρει τη δικια μου κ την χορευα για πλακα γιατι χορευαν κ τα αλλα 2 και αυτη εξακολουθουσε να κοιμαται:roll:

σε αυτο εχεις απολυτο δικιο εμενα ο δικος μου προχθες που πηγαμε να σαραντισουμε κοιμοτανε τι του καναμε για να ξυπνησει δεν μπορεις να φανταστεις παντως ειχε πολυ πλακα.

Δημητρουλα να σε ρωτησω κατι η αναπνοη του ειναι πολυ βαρια και ακουγεται σαν ρογχαλητο αυτο ειναι απο τις βλενες ή λες να εχει κρυωσει το μωρο μου και δεν το εχω παρει χαμπαρι??

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

σε αυτο εχεις απολυτο δικιο εμενα ο δικος μου προχθες που πηγαμε να σαραντισουμε κοιμοτανε τι του καναμε για να ξυπνησει δεν μπορεις να φανταστεις παντως ειχε πολυ πλακα.

Δημητρουλα να σε ρωτησω κατι η αναπνοη του ειναι πολυ βαρια και ακουγεται σαν ρογχαλητο αυτο ειναι απο τις βλενες ή λες να εχει κρυωσει το μωρο μου και δεν το εχω παρει χαμπαρι??

Και η δικια μου εχει το ιδιο Μελινακι, μην αγχωνεσαι. Και οταν κοιμαται ακουγεται σα να ρογχαλιζει.

MbGIp1.png

Το φανταζομαι. Το ειχα σκευτει οτι δεν προκειται να ξυπνησει :rolleyes:

MbGIp1.png

οχι δε κρυωσε ειναι γιατι ανοιγει το διαφραγμα γιαυτο ακουγεται ετσι.μου το ειχε πει γιατρος οταν ειχα παει τη ραφαελα στον παιδιατρο γιαυτο το λογο οταν ηταν νεογεννητη.κιεγω νομιζα οτι θα ειχε κρυωσει :rolleyes:

Holy Diver

οχι τιποτε αλλο αλλα εχω και τον αντρα μου που με πρηζει κι ειναι ολο υποδειξεις δεν καθαρισες τη μυτη του κρυωσε το μωρο κι αλλα τετοια, χθες τον καναμε μπανιο και δεινοπαθησα απο τις υποδειξεις του, τα νευρα μου τα χαπια μου...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

οχι τιποτε αλλο αλλα εχω και τον αντρα μου που με πρηζει κι ειναι ολο υποδειξεις δεν καθαρισες τη μυτη του κρυωσε το μωρο κι αλλα τετοια, χθες τον καναμε μπανιο και δεινοπαθησα απο τις υποδειξεις του, τα νευρα μου τα χαπια μου...

Α καλα! Το εχουν αυτο οι μπαμπαδες! Εμενα ευτυχως δεν μου λεει τετοια και απορρω και εγω πως και ετσι! Μαλλον μου εχει εμπιστοσυνη οτι κατι που κανω το κανω καλα! Τωρα την ταιζει ο μπαμπας της ευτυχως που με βοηθαει. Σ'αυτο δεν εχω παραπονο!

MbGIp1.png

εμενα δε λεει πλεον.τα ελεγε στα αλλα 2 παιδια.αλλα επειδη γινοταν την ποπης..τωρα απλα εχει πει κατι 2-3 φορες αλλα μολις τον κοιταξα στραβα...το εκοψε.θα μας πει τωρα κ πως θα κανω μπανιο το μωρο.ναι δεν ηξερα αυτον περιμενα να μου πει.:rolleyes: που οταν ρευεται το μωρο ...ο Βασιλης πεταγεται μεχρι επανω γιατι φοβαται μη πνιγει:rolleyes:

Holy Diver

Καλησπερα κοριτσακια! Δεν ειχα κουράγιο ούτε να μπω να σας γραψω χθες!Εμπαινα σας διαβαζα και εβγαινα!

Κοριτσια μου καλησπερα! Και παλι ξενυχτησμενη η Ελενη και μαλιστα αυτη τη φορα για πολυ περισσοτερο :evil: Η μικρη ηταν ξυπνια απο τις 1,30 μεχρι τις 5,00! :shock: Δεν εκλεινε ματι! Και οσο την εβλεπα εγω οτι δεν εχει προθεση να κοιμηθει τοσο εκνευριζομουν! Μιλαμε οτι εβαλα τα κλαματα απο τα νευρα μου! Δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα, μεχρι που θα παει η βαλιτσα! Τωρα κοιμαται 3 ωρες ηδη σερι! Λοιπον μετα το απογευμα οταν θα κοιμαται θα την ξυπναω, δεν γινετε αλλιως, για να μπορει να κοιμαται το βραδυ! Πρεπει να της αλλαξω το προγραμμα. Και μολις ελεγα εγω οτι αφου ειναι ξυπνια, θα τον παρω λιγο, κοιμομουνα για 15 λεπτα και μετα αυτη αρχιζε την γκρινια και ξανα ορθια εγω!:evil: Πρεπει να ερθουν οι πρωτες πρωινες ωρες για να κοιμηθει!

Ελενη απο οτι βλέπω ιδιο προγραμμα εχουν τα παιδάκια μας στον ύπνο.Τι κάνουμε τώρα? Και εγω χθες απελπίστηκα! Εκλειναν τα ματια μου απο τη νυστα και αυτος το ματι γαριδα.Εβαλα τον αντρα μου να του βαζει την πιπιλα και οταν την πεταγε γκρινιαζε.Ε καπου εκει εμενα με πηρε ο υπνος. 5.30 τον ταισα και μετα ξυπνησαμε 9.30.Τωρα λεω στις 10 που θα ξαναξυπνησει να τον κρατησω ξυπνιο μπας και κουραστει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κοριτσια εμεις βαζουμε μουσικη κ κοιμαται δεν το δοκιμαζετε κ αυτο την περνω αγκαλια κ λικνιζομαστε σε ρυθμο βαλς κ μολις τα κλεισει την βαζω στο κρεββατι της

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Καλησπερα κοριτσακια! Δεν ειχα κουράγιο ούτε να μπω να σας γραψω χθες!Εμπαινα σας διαβαζα και εβγαινα!

Ελενη απο οτι βλέπω ιδιο προγραμμα εχουν τα παιδάκια μας στον ύπνο.Τι κάνουμε τώρα? Και εγω χθες απελπίστηκα! Εκλειναν τα ματια μου απο τη νυστα και αυτος το ματι γαριδα.Εβαλα τον αντρα μου να του βαζει την πιπιλα και οταν την πεταγε γκρινιαζε.Ε καπου εκει εμενα με πηρε ο υπνος. 5.30 τον ταισα και μετα ξυπνησαμε 9.30.Τωρα λεω στις 10 που θα ξαναξυπνησει να τον κρατησω ξυπνιο μπας και κουραστει.

Χριστινακι μου το βλεπω δυσκολο κομματακι το να καταφερεις να τον κρατησεις ξυπνιο! Εσεις παλι καλα που κλεινετε 4ωρα για το επομενο γευμα, εμεις καθε 2,30-3,00 ωρες τρωμε ξανα! (μιλαω για σκονη μονο) Και τρωει 120γρ με 150!:roll: Μου φαινετε υπερβολικο! Θα ρωτησω τον παιδιατρο, μαλλον δεν την πιανει αυτο το γαλα, αν ειναι να μου το αλλαξει! Οσο για το ξενυχτι τι να πω? Δεν ξερω τι θα γινει, ειναι ταλαιπωρια και δεν ξερω πως αλλαζει αυτο το προγραμμα τους!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...