Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι λες καλε ολυμπια εγω σε ειδα στις φωτο και εισαι πολυ αδυνατη:roll:

εκεινες οι φωτο ειναι δυο χρονων νομιζω, ελα να με δεις τωρα μετα τον μπεμπη....χαχαχαχα....ολα ειναι στη κοιλια και γυρω γυρω, ευτυχως που ειμαι ψηλη και δεν κανει τοσο μπαμ.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

176!ζηλευω!!!

ναι ειμαστε πολυ σουπερ...ελα να μας δεις τα ΣΚ που τα εχω κ τα 3 γιατι δεν εχει σχολειο η μεγαλη κ θα δεις τι σουπερ.αυτη τα κανει ολα.οταν εχω μονο τον μικρο κ τη μπεμπα υπαρχει απιστευτη ηρεμια μεχρι τις 3 το μεσημερι που ερχεται.οταν ειναι η ραφαελα σπιτι τα νευρα μου γινονται ΚΑΓΚΕΛΟ.:evil::evil::evil: αυτη τη στιγμη κλωτσιουνται φτυνονται κ κοροιδευει ο ενας τον αλλο.παω να τα χωρισω:evil::evil::evil::evil: μπορει κ να με ακουσεις μεχρι το ντισελντορφ:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

.παω να τα χωρισω:evil::evil::evil::evil: μπορει κ να με ακουσεις μεχρι το ντισελντορφ:evil:

XAXAXAXAXA εμενα αυτη τη στιγμη ο μεγαλος παιζει Nintendo Wii και ο μικρος καθεται στο ρηλαξ και τον χαζευει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

η μπεμπα ειναι η καλυτερη.κοιμηθηκε χτες 4.30 το μεσημερι κ ξυπνησε σημερα 11.30 το πρωι.ολες αυτες τις ωρες ετρωγε στον υπνο της.κ τωρα ειναι ξυπνια κ καθεται στο ριλαξ κ κοιταει τα μπαρμπαδελια που κρεμονται.το καλο μου.αγγελος ειναι .τα αλλα 2 θηρια ρε παιδι μου.ξυπνησαν 8.15 το πρωι κ το πρωτο πραγμα που εκαναν ηταν να ορμηξει ο ενας στο αλλον κ να μαλωσουν.μεχρι τις 8 το βραδυ που θα κοιμηθουν θα μαλωνουν:evil:

Holy Diver

η μπεμπα ειναι η καλυτερη.κοιμηθηκε χτες 4.30 το μεσημερι κ ξυπνησε σημερα 11.30 το πρωι.ολες αυτες τις ωρες ετρωγε στον υπνο της.κ τωρα ειναι ξυπνια κ καθεται στο ριλαξ κ κοιταει τα μπαρμπαδελια που κρεμονται.το καλο μου.αγγελος ειναι .τα αλλα 2 θηρια ρε παιδι μου.ξυπνησαν 8.15 το πρωι κ το πρωτο πραγμα που εκαναν ηταν να ορμηξει ο ενας στο αλλον κ να μαλωσουν.μεχρι τις 8 το βραδυ που θα κοιμηθουν θα μαλωνουν:evil:

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΣΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια. κοιμουνται λιγοτερο τα μωρα σας τη μερα?

πως πατε με αγκαλιες?

Οχι καλεεεεεεεε τι κοιμουνται λιγοτερο τη μερα? Ειπαμε η δικια μου εχει κανει τη νυχτα-μερα!

MbGIp1.png

Κοριτσια μου καλησπερα! Και παλι ξενυχτησμενη η Ελενη και μαλιστα αυτη τη φορα για πολυ περισσοτερο :evil: Η μικρη ηταν ξυπνια απο τις 1,30 μεχρι τις 5,00! :shock: Δεν εκλεινε ματι! Και οσο την εβλεπα εγω οτι δεν εχει προθεση να κοιμηθει τοσο εκνευριζομουν! Μιλαμε οτι εβαλα τα κλαματα απο τα νευρα μου! Δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα, μεχρι που θα παει η βαλιτσα! Τωρα κοιμαται 3 ωρες ηδη σερι! Λοιπον μετα το απογευμα οταν θα κοιμαται θα την ξυπναω, δεν γινετε αλλιως, για να μπορει να κοιμαται το βραδυ! Πρεπει να της αλλαξω το προγραμμα. Και μολις ελεγα εγω οτι αφου ειναι ξυπνια, θα τον παρω λιγο, κοιμομουνα για 15 λεπτα και μετα αυτη αρχιζε την γκρινια και ξανα ορθια εγω!:evil: Πρεπει να ερθουν οι πρωτες πρωινες ωρες για να κοιμηθει!

MbGIp1.png

ΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?

Καθολου! Οπως το ειπες! Ασε που μερικες φορες τρωει 120 η και 150 γρ γαλα! Δεν ξερω τι θα κανω εχω απελπιστει! Εσεις πως τα καταφερνετε καλε και ειστε την ημερα ξυπνιες? Κανεις κατι η ετσι απο μονη της?:confused:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...