Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πινω τα τσιπουρακια μου και ειμαι μια χαρα! Ουτε απο κρυο καταλαβαινω ουτε απο χιονια!;) Ακουω και Θεοδωριδου μαζι με την κορη μου!

πωπωωωωωωω εχω να πιω αλκοοοοοοοοοολ για να θυμηθωωωωωωωω ααααααααα απο τον γαμο του αδερφου μου χαχαχαχα!!!στην ελλαδα.σεπτ 2008 ηταν:rolleyes:

κοίτα για τις 12 θα πληρώσεις κάτι παραπάνω. Είναι και tο δώρο τώρα. Σε περιμένουμε αύριο μην ξεχάσεις τα μισθα μας. Βάλτον στον υπνόσακο αφού τον τυλίξεις με κουβερτούλα καντόν σαν ντολμαδάκι. Δήμητρα τώρα είδες την υπογραφή; αχα

ποτε με το καλο βαζεις μπρος για το δευτερο?(εισαι τρελλη)χαχαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα ενημερώσω δημητρούλι. Δεν tο σκέφτηκα ακόμη. Ευτυχώς είναι ευχάριστη διαδικασία. Μουχαχα κι εγώ θέλω αλκοόλ....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ante koritsia kalinyxta ...... efage stis 12 kai twra koimatai ego apo tin uperentasi den mporw na koimithw....xaxaxa ti mia theloume ypno kai apo tin alli otan prepei den mas pianei....mono ego eimai etsi???dimitra to melissoxorto kati ekene oxi apo kakakia alla san na anakoufistike ligaki kai kanei pritsss pritsss apo kei pou zorizotane kai gia auto!!!aurio tha piw enan kouba xaxaxa:tongue::tongue::tongue:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια διάβαζα για τσιπουράκια και νόμιζα ότι λέτε για τα ψάρια:(

Αυτά κάνει η στέρηση. Εγώ η δόλια έλεγα ότι μόλις γεννήσω θα ρουφήξω 4 μοχίτος. Μετά μου είπανε ότι αλκοόλ και θηλασμός δεν πάνε πακέτο. Εκεί που έλεγα να πω στον κόσμο και στους γνωστούς, αντί για λουλούδια να μου φέρουν γλάστρες με δυόσμο...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Δήμητρα μια ερωτησούλα ακόμα: Με το μαλλί τι γίνεται; Η δικιά μου γεννήθηκε με ΠΟΛΥΥΥΥΥ μαλλί. Θα φύγει αυτό; Πότε; Πότε θα δω το πραγματικό της μαλλί;

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Δήμητρα μια ερωτησούλα ακόμα: Με το μαλλί τι γίνεται; Η δικιά μου γεννήθηκε με ΠΟΛΥΥΥΥΥ μαλλί. Θα φύγει αυτό; Πότε; Πότε θα δω το πραγματικό της μαλλί;

αυτο ειναι το κανονικο της μαλλι καλε:roll: τι εννοεις να φυγει μαρη?η ραφαελα οταν γεννηθηκε ειχε μαλλια μεχρι τους ωμους και μακριες γυριστες βλεφαριδες λες κ εβαλε μασκαρα.σαν μαιμουδι ηταν.αφου απο την αρχη την χτενιζα με κανονικο χτενακι γιατι κανανε κ κομπους:tongue:

3 μηνων περιπου θα κανει μια φαλακρα πισω στο κεφαλι σαν κυκλο:rolleyes:το χρωμα μπορει να ανοιξει παντως(συνηθως ανοιγουν)

Holy Diver

Καλησπερα!!!!

Το μαλλακι θα αδειασει λιγο γυρω γυρω που τριβεται αλλα θα βγει αλλο μην στενοχωριεσαι.

Εμενα ο δικος μου μαδαει σαν τα σκυλια, οπου κατσει αφηνει τριχα και μετα παω με το ρολλο που εχει αυτοκολητη ταινια και τις μαξευω...χαχαχαχα

Ρε Δημητρα πολυ μπουμπου η μπεμπα σου ε;;;

Τα αλλα τα δυο κουκλακια φτου φτου.

Επισης εσυ και ο αντρας σου μοντελακια....και εμεις ετσι ειμασταν παλια, τωρα αρχισαμε να αρκουδευουμε.

Χθες ανεβηκα στην ζυγαρια 69,5 κιλα εγραφε....γμτ τοσο ημουνα στην 21η εβδομαδα εγκυος.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...