Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να περιμενεις περιοδο σε καμια 15-20 μερες!αντε να θυμηθεις τα παλια:rolleyes:

Καλα, ας περασουν τα Χριστουγεννα και απο τον καινουριο χρονο ας ερθουν! Δεν λεω να παρω αποφαση να βγαλω την σερβιετα ρε παιδακι μου, τοσο πολυ την αγαπησα???:rolleyes: Φοβαμαι μην εχω κανενα ατυχημα!:evil:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε εμενα ολα τα κουλα συμβαινουν εγω ειχα αιμα μονο 5 μερες μετα με σερβιετακι προχθες ειπαμε με τον αντρα μου να θυμηθουμε τα παλια γιατι λογω πλακουντα ηταν απαγορευτικο, και τσουπ αιμα δυο μερες τωρα κουλο ε??

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Που μενεις καλε και ρηχνει τοσο πολυ?

Σταμάτα, Αγιο Στέφανο (λόφος Εύξ Πόντου).

Στα Κιούρκα που είναι το αδερφάκι μου έχει επίσης ΠΟΛΥ χιόνι.

Στο προφίλ έβαλα τη φωτό από τον κήπο (πρωινή)

τώρα είναι ακόμα πιο πολύ!!!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

axaxaxaxa εσυ καλε πολυ βιαζεσαι!!!:tongue:

1.το κεφαλι αρχιζει κ στεκεται σταθερο στους 3 προς 4 μηνες.μεχρι τοτε θελει προσοχη γιατι αν το κρατησει ορθιο τρεμει κ μπορει να πεσει αποτομα μπροστα η πισω

στους 4 μηνες με 5 καπου εκει αρχιζουν κ γυρνανε απο ανασκελα μπρουμυτα κ το αναποδο.στην αρχη μονο μπρουμυτα κ μετα απο μπρουμυτα γυρνανε κ ανασκελα.η φαση ειναι οτθ γυρνανε μπρουμυτα κ μετα ουρλιαζουν για να τα γυρισεις ανασκελα.μολις τα γυρνας ανασκελα...στο καπακι ξαναγυρνανε μπρουμυτα κ ξανα μανα ουρλιαζουν να τα γυρισεις ανασκελα.αυτο μπορει να το κανουν καμια ωρα:shock:

2.περπατανε στους 12 μηνες περιπου.εχει κ εξερεσεις βεβαια.ο αδερφος μου περπατησε 9 μηνων.αλλα εχει κ μωρα που περπατανε στους 14 μηνες.μεχρι 1 μηνων ειναι το φυσιολογικο λενε οι γιατροι.αλλα τα περισσοτερα περπανατε κοντα στους 12

3.περιπου 6 μηνων αρχιζουν κ μπαμπαλιζουν (μπα-μπα-μπα μα-μα τα-τα)

κοντα στους 7 λενε μαμα-μπαμπα

πανω στο χρονο λενε μερικες μονοσυλαβες κ δυσιλαβες (μαμ,ατα,μαμα,μπαμπα,παπα,ελα,κλπ ακαταλαβιστικα)

περιπου στους 18 μηνες συνδεουν 2 λεξεις μαζι ( πχ παμε ατα,)

2 ετων περιπου μπορουν κ κανουν προτασεις κ απο κει κ περα βουλωστε τα αυτια σας γιατι δε θα σταματανε:rolleyes:

ΜΕΡΣΙ ΜΕΡΣΙ ΜΕΡΣΙ ΜΕΡΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Σταμάτα, Αγιο Στέφανο (λόφος Εύξ Πόντου).

Στα Κιούρκα που είναι το αδερφάκι μου έχει επίσης ΠΟΛΥ χιόνι.

Στο προφίλ έβαλα τη φωτό από τον κήπο (πρωινή)

τώρα είναι ακόμα πιο πολύ!!!

Και εγω μιλησα πριν λιγο με την θεια μου που μενει στο Ολυμπιακο χωριο και μου ειπε οτι το εχει στρωσει!:P

MbGIp1.png

ραντεβού κλείστηκε αύριο στη 1 βολεύει;αχαχαχ δε θα κρυώσει έτσι. Αν και βολεύει. Υπνόσακος σε τέτοιες περιπτώσεις. Μου έφεραν έναν πούπουλενιο με βόλεψε πολύ. Πολύ ζεστός τη βάζω μέσα μαρούσι κι ενώ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ραντεβού κλείστηκε αύριο στη 1 βολεύει;αχαχαχ δε θα κρυώσει έτσι. Αν και βολεύει. Υπνόσακος σε τέτοιες περιπτώσεις. Μου έφεραν έναν πούπουλενιο με βόλεψε πολύ. Πολύ ζεστός τη βάζω μέσα μαρούσι κι ενώ.

Μου φέρανε και εμένα έναν και τώρα έδωσες ιδέα τι θα τον κάνω. Το πρόβλημα είναι με το κάθισμα αυτοκινήτου, πως θα μπει η ζώνη ανάμεσα στα ποδαράκια. Θα το δω αύριο...

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

δεν έχει τρύπες για τη ζώνη; κανονικά έχουν για δες . Εγώ εχω ένα φλισενιο κι έναν πούπουλενιο τη βάζω μέσα και τη βάζω καρότσι ριλαξ μπέιμπυ πιτ.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Θα προτιμούσα κατα τις 12 αλλά τι να κάνω Kisha ξέρω ότι έχει μεγάλη ζήτηση. Μήπως να βάλω μέσον; Πάντως και η γραμματέας ξέρει. Εχω κάτι σαν υπνόσακο αλλά είναι για 3 μηνών. θα του ειναι λίγο μεγάλος αλλα δεν πειραζει. πάμε να ετοιμαστούμε. Ευχαριστω.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

κοίτα για τις 12 θα πληρώσεις κάτι παραπάνω. Είναι και tο δώρο τώρα. Σε περιμένουμε αύριο μην ξεχάσεις τα μισθα μας. Βάλτον στον υπνόσακο αφού τον τυλίξεις με κουβερτούλα καντόν σαν ντολμαδάκι. Δήμητρα τώρα είδες την υπογραφή; αχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...