Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Ρέα σε ζηλεύω. Εμείς εδώ μόνο κατι νυφάδες σαν χιονόνερο έχουμε. Και είχα μια ελπίδα ότι θα χιονίσει λίγο. Βέβαια και εγώ θα προτιμούσα βόλτες αντί για τόσο κρύο και κλεισούρα. Πως γίνεται πάντως μέσα στη βδομάδα να έχει σουπερ καιρό και το σ/κ χάλια.

Εδώ ρίχνει με το τσουβάλι. Αν συνεχίσει το πρωί θα έχει κανένα μέτρο χιόνι...:cool:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Ρεα νομιζω οτι στο εξαμηνο πετανε τα ''μαμα-μπαμπα'' :tongue: Που μενεις καλε και ρηχνει τοσο πολυ? Κοριτσια νομιζω οτι μου τελειωσανε τα αιματα...φοραω την σερβιετα καλου-κακου ακομα, θα δειξει!:P

MbGIp1.png

καλησπέρα!τελικά μετά από μια απίστευτη ανομβρία επιτέλους εβρεξε!αχ να πρασινίσει λίγο ο τόπος.

με την μικρή σήμερα όλα καλα.χθες τα είδα όλα:shock:! από τις 1,30 μέχρι τις 10,30 ήταν ξύπνια!μια έκλαιγε,μια μουρμούραγε,μια χαζογέλαγε,μια κοιταζε γυρω γυρω κ αν τολμούσες να την βάλεις στο ρηλάξ λύσσαγε!τι να πώ...μέχρι που είπα στην μάνα μου:αποστείρωσε τις πιπίλες και ήμουν έτοιμη να της χώσω μια ,μπάς και ησυχάσει λίγο.και ξαφνικά κατέβασε ασφάλειες και όλα τελειωσαν.ξαναέγινε ενας άγγελος.σαν εξορκισμός ενα πράγμα!

πάλι κλάιει...μάλλον ξαναπείνασε!

Διαφημίσεις

καλησπέρα!τελικά μετά από μια απίστευτη ανομβρία επιτέλους εβρεξε!αχ να πρασινίσει λίγο ο τόπος.

με την μικρή σήμερα όλα καλα.χθες τα είδα όλα:shock:! από τις 1,30 μέχρι τις 10,30 ήταν ξύπνια!μια έκλαιγε,μια μουρμούραγε,μια χαζογέλαγε,μια κοιταζε γυρω γυρω κ αν τολμούσες να την βάλεις στο ρηλάξ λύσσαγε!τι να πώ...μέχρι που είπα στην μάνα μου:αποστείρωσε τις πιπίλες και ήμουν έτοιμη να της χώσω μια ,μπάς και ησυχάσει λίγο.και ξαφνικά κατέβασε ασφάλειες και όλα τελειωσαν.ξαναέγινε ενας άγγελος.σαν εξορκισμός ενα πράγμα!

πάλι κλάιει...μάλλον ξαναπείνασε!

Χαχαχαχα μου θυμιζεις τα δικα μας τα καλα! Αυτο σε μας γινετε τη νυχτα. Το ματι της ειναι ετσι :shock: και εγω κοιμαμαι ορθια καμια φορα. Δεν σου κανω πλακα, εχει τυχει την ωρα που της εχω το μπιμπερο στο στομα, να με παρει ο υπνος και ξυπναω με το που ακουσω το μπιμπερο να σκαει στο πατωμα!

MbGIp1.png

οσο χαλια κι αν ειμαι,μπαινω στο καφε και ξεχνιεμαι

εριξα τρελλο γελιο με τις ερωτησεις προς Δημητρα!!

δημητρουλα σωσε μας...................

πηρα και γω μελισοχορτο και γλυκανισο,αντε να δουμε

ο μικρος δεν κλεινει ματι

μ εχει σκασει πραγματικα

μονο βυζι θελει και χω αρχισει να τα περνω

κουραστηκαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

δημητρα προτεινω να κανεις ενα blog με συμβουλες προς νεες μαμαδες!!

θα σκισει!! :D

Βρε κορίτσια ξέρει καμιά:

1. Πότε στέκεται το κεφάλι του μωρού

2. Πότε περπατάνε

3. Πότε μιλάνε (αχ να με πει μανούλα να πεθάνω...)

axaxaxaxa εσυ καλε πολυ βιαζεσαι!!!:tongue:

1.το κεφαλι αρχιζει κ στεκεται σταθερο στους 3 προς 4 μηνες.μεχρι τοτε θελει προσοχη γιατι αν το κρατησει ορθιο τρεμει κ μπορει να πεσει αποτομα μπροστα η πισω

στους 4 μηνες με 5 καπου εκει αρχιζουν κ γυρνανε απο ανασκελα μπρουμυτα κ το αναποδο.στην αρχη μονο μπρουμυτα κ μετα απο μπρουμυτα γυρνανε κ ανασκελα.η φαση ειναι οτθ γυρνανε μπρουμυτα κ μετα ουρλιαζουν για να τα γυρισεις ανασκελα.μολις τα γυρνας ανασκελα...στο καπακι ξαναγυρνανε μπρουμυτα κ ξανα μανα ουρλιαζουν να τα γυρισεις ανασκελα.αυτο μπορει να το κανουν καμια ωρα:shock:

2.περπατανε στους 12 μηνες περιπου.εχει κ εξερεσεις βεβαια.ο αδερφος μου περπατησε 9 μηνων.αλλα εχει κ μωρα που περπατανε στους 14 μηνες.μεχρι 1 μηνων ειναι το φυσιολογικο λενε οι γιατροι.αλλα τα περισσοτερα περπανατε κοντα στους 12

3.περιπου 6 μηνων αρχιζουν κ μπαμπαλιζουν (μπα-μπα-μπα μα-μα τα-τα)

κοντα στους 7 λενε μαμα-μπαμπα

πανω στο χρονο λενε μερικες μονοσυλαβες κ δυσιλαβες (μαμ,ατα,μαμα,μπαμπα,παπα,ελα,κλπ ακαταλαβιστικα)

περιπου στους 18 μηνες συνδεουν 2 λεξεις μαζι ( πχ παμε ατα,)

2 ετων περιπου μπορουν κ κανουν προτασεις κ απο κει κ περα βουλωστε τα αυτια σας γιατι δε θα σταματανε:rolleyes:

Holy Diver

αχαχαχ δε σας προλαβαίνει tο κορίτσι μας! Μια μια οι απορίες παρακαλώ. Εγώ θα κάνω τη γραμματέα θα κλείνω ραντεβού.

αχαχαχα κισακι κλεινε τα ραντεβου!!!πες μου μαρι αμα μου ξεφευγει καμια χαχαχα

Εγώ λέω πάλι καλά που είχε ΠΗΤ νοέμβρη. Φανταστείτε να ήταν πχ Σεπτέμβρη!

Θα ήταν σε άλλη ομάδα και δεν θα είχαμε παρει πρέφα!

χαχαχαχα :shock::shock::shock: καλα που εκανα σεχ χωρις προφυλακτικο τον φεβρουαριο δηλαδη!!!:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ρεα νομιζω οτι στο εξαμηνο πετανε τα ''μαμα-μπαμπα'' :tongue: Που μενεις καλε και ρηχνει τοσο πολυ? Κοριτσια νομιζω οτι μου τελειωσανε τα αιματα...φοραω την σερβιετα καλου-κακου ακομα, θα δειξει!:P

να περιμενεις περιοδο σε καμια 15-20 μερες!αντε να θυμηθεις τα παλια:rolleyes:

Holy Diver

ontws me tosi kourasi kai to mati gourlomeno synexeia:shock::shock:kala pou ta leme kai xexniomaste ligo me ta xenuxtia mas!!!! exw xeskistei na pinw melissoxorto....an mexri aurio to prwi den kanei kaka tha parw ton giatro giati mallon to gala tis fernei duskoiliotita....sas exei symbei????i lete epeidi to xekinisame apo xthes na min to exei sunithisei alla tha eperepe na kanei e?????auti zorizete kai oute na koimithei tin afinei tipota kai klama poli klama!!!!ti na ftaiei????

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Kisha έχω ερώτηση για τη Δήμητρα. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού;:P Πάντως Δήμητρα ένα λεπτό να χρέωνες για κάθε ερώτηση θα είχες γίνει πλούσια. Επειδή λοιπόν ξέρεις και από παιδια και από κρύο η ερώτηση είναι η εξής. Εχει πολύ κρύο (2 βαθμούς) και είχαμε κανονίσει να πάμε σε ένα φιλικό σπίτι. Αν τυλίξω τον μικρό καλά με μια κουβέρτα, τον βάλω γρήγορα στο αυτοκίνητο και μετά πάλι στο άλλο σπίτι υπάρχει περίπτωση να αρρωστήσει; Για το άλλο που έλεγες, να τον ταίζω κοιμισμένο, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Νομίζω πάντως ότι μόλις τον σηκώσω θα ξυπνήσει. Δεν το έχουμε κ πολύ με τον ύπνο.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...