Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

dimitra o andras mou mou pire melissobotano etsi leei auti to lene einai to idio????zaxari mporw na balw i prepei na pnete sketo???ebrasa 1 litro nero me liga fylla mesa to ekana opos eipes kai mou ebgale 4 5 flytsania kai oxi 1 litro etsi prepei?????egine skoyro sxedon pros mauro einai ok????

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

γεια σας κορίτσια τι κάνετε ?

Εμεις καλά είμαστε η μουμπού όμως έχει γεμίσει σπυράκια τι να της κάνω καλέ βάζουμε baby oil αλλά δεν έκανε τίποτα :|

Αρχίσατε να σκέφτεστε για βάφτιση καμιά από εσάς ή νωρίς είναι ακόμη ??

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Δήμητρα συνήθως δεν έχει πρόβλημα να πιάσει σωστά τη θηλή. ΤΟ θεμά είναι ότι τρώει λαίμαργα και γι' αυτό καταπίνει αέρα. Αφου καμιά φορά πνίγεται από το πολύ γάλα. Δεν προλαβαίνει να το καταπιεί ή αρχίζει και φευγει από το στόμα του. Όταν ξυπνάει για να φάει είναι πολύ ήσυχος. Αρχίζει να γκρινιάζει όταν η πείνα έχει φτάσει στο full. Και εκεί δεν τον προλαβαίνεις. Αφού του κρατάω το κεφαλάκι και τον καθοδηγώ προς τη θηλή και αυτός ακόμα κλαίει και χτυπιέται. Πρέπει να έχεις τέσσερα χέρια. Δύο για να τον κρατάς και άλλα δύο για να του βγάλεις τα χέρια από το στόμα. Το μπεμπέ από τώρα θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο του.

ταισε τον πριν η πεινα φτασει στο φουλ.γιαυτο χτυπιεται.εχει νευριασει!:tongue:

dimitra to melissoxorto pou mou pire o andras mou einai fylla pos na metrisw koutalies??????

βαλε μια χουφτα φυλλα

dimitra o andras mou mou pire melissobotano etsi leei auti to lene einai to idio????zaxari mporw na balw i prepei na pnete sketo???ebrasa 1 litro nero me liga fylla mesa to ekana opos eipes kai mou ebgale 4 5 flytsania kai oxi 1 litro etsi prepei?????egine skoyro sxedon pros mauro einai ok????

4-5 φλ ειναι οκ.μελισσοβοτανο ειναι το ιδιο.πιες 4-5 φλ σημερα:P

Holy Diver

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια τι κάνετε ?

Εμεις καλά είμαστε η μουμπού όμως έχει γεμίσει σπυράκια τι να της κάνω καλέ βάζουμε baby oil αλλά δεν έκανε τίποτα :|

Αρχίσατε να σκέφτεστε για βάφτιση καμιά από εσάς ή νωρίς είναι ακόμη ??

αγορασε απο φαρμακειο κηραλοιφη.ετσι λεγεται.ειναι απο κερι κ εντελως ακινδυνη.ακομη κ να τη φας τιποτα δε παθαινεις.βαζε στα σπυρακια αλλα θα ειναι σα λαδωμενο κ θα γυαλιζει:tongue:

Holy Diver

Δήμητρα μάλλον έχει παρει από μένα. Και εγώ όταν πενάω δεν κρατιέμαι. Την ημέρα το ελέγχω. Μόλις δω ότι ξύπνησε κατευθείαν φαγητό. Το βράδυ έχω το θεματάκι. Πρέπει να με ξυπνήσει για να φάει.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

οταν λεω μια χουφτα εννοω για να πιεις εσυ.θα βραζεις 1 λιτρο νερο με μια χουφτα (οχι φισκαρισμενη) φυλλα.

για το ξενο θα βραζεις 500 μλ νερο με μιση χουφτα φυλλα.το τσαι κ 2 μερες μπορεις να το κρατας σε κλειστο μπουλαλι κ να βραζεις την αναλογη ποσοτητα που χρειαζεσαι για γαλα.

τιποτα δε παθαινει καλε:tongue:

Holy Diver

Δήμητρα μάλλον έχει παρει από μένα. Και εγώ όταν πενάω δεν κρατιέμαι. Την ημέρα το ελέγχω. Μόλις δω ότι ξύπνησε κατευθείαν φαγητό. Το βράδυ έχω το θεματάκι. Πρέπει να με ξυπνήσει για να φάει.

τοτε δωσε το βραδυ στον υπνο.τρωει οταν κοιμαται?

Holy Diver

Διαφημίσεις

αχαχαχ δε σας προλαβαίνει tο κορίτσι μας! Μια μια οι απορίες παρακαλώ. Εγώ θα κάνω τη γραμματέα θα κλείνω ραντεβού.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχαχαχ δε σας προλαβαίνει tο κορίτσι μας! Μια μια οι απορίες παρακαλώ. Εγώ θα κάνω τη γραμματέα θα κλείνω ραντεβού.

δεν εχεις κι αδικο ολες απο τα χειλη της κρεμιομαστε ή καλυτερα απο τα χερια της

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

kai pws to trws me gala san konfleix??????

Με πολλούς τρόπους!

1. Το βράζεις με γάλα->μπορείς να βάλεις και λίγο αλατάκι, μελάκι σταφυδούλες, βανίλια. Τούρμπο είναι αλλά για χειμώνα ότι πρέπει

2. Το βράζεις με νερό-> με λίγες σταφίδες για υγιεινή διατροφή

3. Το βάζεις στα μπιφτέκια αντί για ψωμί: Αφρός!

4. κλπ κλπ

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...