Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Κάθε φορά που θα σκουπίστω έχω ροζ και σα βλεννη λίγο. Άρχισαν και οι πόνοι χαμηλά.... της περιόδου δηλαδή. Κι εγώ παρόλα αυτά θα πρέπει να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι τη Δευτέρα... 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΤΑ δε χρειαζεται φαρμακα εννοειται.για τις γουλιες κανε αυτο που σου ειπα.να ρευεται ενδιαμεσα στο γευμα κ να τρωει σε ορθια σταση.να την κρατας καθιστη δηλαδη για να φαει

ΦΡΟΣΑΚΙ μια χαρα το γατακι σου χαχαχα μπουζουξου χαχα:lol: με τα κακα οκ?

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΛΕΝΙΤΣΑ πρεπει να καθιερωσεις ΩΡΕΣ.τις ιδιες ωρες να τρωει παντα!το φαι κανει ολη τ δουλεια.αν εχει προγραμμα στο φαι τοτε εχει κ στον υπνο!θα κανει μπανιο κατα τις 8 μετα γαλα με τσαι στο δωματιο που κοιμαται θα τρωει με σβηστο φωσ και ηρεμια. η ιδια διαδικασια.θα το κανεις σαν ιεροτελεστια καθε βραδυ.κ καλυτερα να εισαι μονο εσυ κ αυτη εκεινη την ωρα.κ δε της μιλας ουτε την παιζετε.δε πρεπει να δεχτει πολλα ερεθισματα

Holy Diver

ΦΡΟΣΑΚΙ μια χαρα το γατακι σου χαχαχα μπουζουξου χαχα:lol: με τα κακα οκ?

κακα σημερα δεν καναμε μονο μια σουφριτσα στην πανα της βρηκα αυριο βλεπω να μας χεζει κανονικα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

πριν 2 ωρες εβαλα τα μεγαλα για υπνο κ μεχρι τωρα βλακιζοντουσαν.γελουσαν χοροπηδουσαν αλλαζανε κρεββατια 100 φορες ειπα υπνο γρηγορα αλλα με γραφανε κανονικα.πηγα τωρα κ ουρλιαξα τοσο πολυ που μεχρι κ το μωρο αρχισε να κλαιει που εχει αναισθησια στο θορυβο*(κοιμαται με τερμα τηλεοραση πληντυριο σκουπα κ τα αλλα 2 να φωναζουν κ να κοπανανε παιχνιδια με μουσικη.ναι ολα αυτα συγχρωνως:rolleyes:)

ε μα μου σπασαν τα νευρα.απο τις 7.30 το πρωι ηρεμια δεν εχω,κ περιμενω ποτε θα παει 8 το βραδυ για να χαλαρωσω κ αυτα ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ.:evil::evil::evil::evil:

τωρα που ουρλιαξα σταματησαν ομως

ο λαιμος μου πονεσε:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Δήμητρα, ο γιατρός μου είπε ότι αφού παίρνει βάρος και δεν δείχνει να ταλαιπωρείται καλό είναι να μην αρχίσουμε τα φάρμακα.γιατί μάλλον δεν πρόκειται για τη νόσο ΓΟΠ αλλά για μια ήπια παλλινδρόμηση.Είπα μήπως υπάρχει κανένα κόλπο για τις βρωμογουλιές! :mad:

Ελένη κι εμένα η μαμά μου μου πήρε μελισσόχορτο από το μαγαζί αυτό στην αγορά. Στην Αγ. Ελεούσα πού έχει; Εγώ είμαι από Καλλιθέα αλλά τώρα μένω Π.Φάληρο. Οπότε είμαστε κοντά και με την Μελίνα και τη Φρόσω. Όταν μεγαλώσουν τα μπεμπάκια μπορούμε να κανονίσουμε καφέ! :wink: Τι κρίμα να μην είμαστε όλες οι μανούλες του καφέ κοντά και να τα λέγαμε και από κοντά...:-(

Στη Αγ. Ελεουσα ειναι ακριβως πισω απο την εκκλησια, εκει που εχει κατι μαγαζια στη σειρα.Βεβαιως και να το κανονισουμε για καφε, την ανοιξη να εχει καλο καιρο και να εχουν ξεπεταχτει και τα μωρακια μας λιγο!:P

ΕΛΕΝΙΤΣΑ πρεπει να καθιερωσεις ΩΡΕΣ.τις ιδιες ωρες να τρωει παντα!το φαι κανει ολη τ δουλεια.αν εχει προγραμμα στο φαι τοτε εχει κ στον υπνο!θα κανει μπανιο κατα τις 8 μετα γαλα με τσαι στο δωματιο που κοιμαται θα τρωει με σβηστο φωσ και ηρεμια. η ιδια διαδικασια.θα το κανεις σαν ιεροτελεστια καθε βραδυ.κ καλυτερα να εισαι μονο εσυ κ αυτη εκεινη την ωρα.κ δε της μιλας ουτε την παιζετε.δε πρεπει να δεχτει πολλα ερεθισματα

Θα το προσπαθησω Δημητρα, αλλα αν συνεχιστει αυτο το ξενυχτι ετσι δεν ξερω αν θα τα καταφερω γιατι με παιρνει ο υπνος ορθια σε ανωμαλες ωρες :rolleyes:

ναι να παμε για καφε στα π.φαληρο στο σταρμπακσ που πριν τον βαρδα

Αντε μεσα ειμαι, κανονιστε!

MbGIp1.png

Λοιπον Δημητρα....την εκανα μπανιο και την ταισα 90 γρ. τσαι με 3 μεζουρες γαλα, δεν πιστευω να εκανα καμια βλακεια? :confused: αυτο το γαλα ειχε ενα χρωμα...μπλιαχ, απαισιο! η μικρη δεν εχει κοιμηθει ακομα την ακουω που σκουζει :rolleyes: αντε να δουμε.....

MbGIp1.png

Δήμητρα, ο γιατρός μου είπε ότι αφού παίρνει βάρος και δεν δείχνει να ταλαιπωρείται καλό είναι να μην αρχίσουμε τα φάρμακα.γιατί μάλλον δεν πρόκειται για τη νόσο ΓΟΠ αλλά για μια ήπια παλλινδρόμηση.Είπα μήπως υπάρχει κανένα κόλπο για τις βρωμογουλιές! :mad:

Ελένη κι εμένα η μαμά μου μου πήρε μελισσόχορτο από το μαγαζί αυτό στην αγορά. Στην Αγ. Ελεούσα πού έχει; Εγώ είμαι από Καλλιθέα αλλά τώρα μένω Π.Φάληρο. Οπότε είμαστε κοντά και με την Μελίνα και τη Φρόσω. Όταν μεγαλώσουν τα μπεμπάκια μπορούμε να κανονίσουμε καφέ! :wink: Τι κρίμα να μην είμαστε όλες οι μανούλες του καφέ κοντά και να τα λέγαμε και από κοντά...:-(

καλημερα στις μανουλες και τα μωρα,

κι εγω μεσα ειμαι να παμε οποτε θελετε κι οπου θελετε φροσακι,

Κατα το κολπο ειναι αυτο που λεει η δημητρα να ρευεται ενδιαμεσα στο γευμα κ να τρωει σε ορθια σταση ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω και με τις συμβουλες της δημητρας οι γουλιες εχους μειωθει σημαντικα.

Ελενη ελπιζω η μπουμπου σας να κοιμηθηκε χθες περιμενουμε νεα σας.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες. Trianmeli και Xanthi ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Να χαίρεστε τα μωράκια σας. Και εμείς έχουμε πρόβλημα με τις γουλιές. Δυστυχώς ο μικρός μου ρεύεται πολύ δύσκολα. Μπορεί να τον κρατάω μισή ώρα και τίποτα. Όταν αλλάζω στήθος κα τον σηκώνω για να ρευτεί μας ακούει όλη η πολυκατοικία. κάνει σας τρελός και θέλει να συνεχίσει αμέσως. Χτες δεν ρευόταν και τον έβαλα για ύπνο. Δεν κοιμήθηκε βέβαια. Μετά από τρεις ώρες που τον σήκωσα ρεύτηκε. Ρέψιμο με χρονοκαθηστέρηση. Μετά βγάζει γουλιές και μετά για ένα 10λεπτο τον πιάνει λόξιγκας.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια! Καλο Σ/Κ να εχουμε! Τι ωραια σημερα ξυπνησαμε με χιονια :P. Ομολογω πως ειχαμε και ενα ωραιοτατο βραδυ με τις συμβουλες της Δημητρας ;). Κοιμηθηκε μια χαρα η μικρη. Ξυπνησε 2 φορες την νυχτα για γαλα αλλα κοιμηθηκε αμεσως, δεν με ταλαιπωρησε οπως τα προηγουμενα βραδυα! trianmeli μια χαρα ηταν, ευχαριστω πολυ!;) Τωρα θελουμε να παμε σουπερ μαρκετ αλλα που να την βγαλεις εξω με τετοιο κρυο? Θα ερθει η αδελφη μου να κατσει μαζι της μεχρι να τελειωσουμε τις εξωτερικες δουλειες!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες. Trianmeli και Xanthi ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Να χαίρεστε τα μωράκια σας. Και εμείς έχουμε πρόβλημα με τις γουλιές. Δυστυχώς ο μικρός μου ρεύεται πολύ δύσκολα. Μπορεί να τον κρατάω μισή ώρα και τίποτα. Όταν αλλάζω στήθος κα τον σηκώνω για να ρευτεί μας ακούει όλη η πολυκατοικία. κάνει σας τρελός και θέλει να συνεχίσει αμέσως. Χτες δεν ρευόταν και τον έβαλα για ύπνο. Δεν κοιμήθηκε βέβαια. Μετά από τρεις ώρες που τον σήκωσα ρεύτηκε. Ρέψιμο με χρονοκαθηστέρηση. Μετά βγάζει γουλιές και μετά για ένα 10λεπτο τον πιάνει λόξιγκας.

Να σου ζησει το μωρακι σου, καλως ηλθες στην παρεα μας! Και η δικια μου ορισμενες φορες ρευεται παρα πολυ δυσκολα η μπορει και να μην ρευτει καθολου και να την βαλω για υπνο και να ρευτει στον υπνο της η να βγαλει γουλιες.:rolleyes: Αλλα σε γενικες γραμμες ρευεται σχετικα ευκολα.

MbGIp1.png

δήμητρα σας φτάνουμε στα κιλά!εμένα είναι τώρα 54 εκατοστά. Ο γιατρός είπε ότι παίρνει 50 γρ τή μέρα αλλά μετά θα παίρνει λιγότερο...

κισακι ειπαμε η δικια σου παιρνει διπλασιο βαρος χαχα αυτο συμβαινει σε οσα μωρα γενιουνται με βαρος κατω απο 3 κιλα παιρνουν πολυ αποτομα και τρωνε περισσοτερο ''απο τη φυση'' για να φτασουν γρηγορα στα φυσιολογικα.καλα η δικια σου πηρε αποτομα απο τις πρωτες μερες!

Λοιπον Δημητρα....την εκανα μπανιο και την ταισα 90 γρ. τσαι με 3 μεζουρες γαλα, δεν πιστευω να εκανα καμια βλακεια? :confused: αυτο το γαλα ειχε ενα χρωμα...μπλιαχ, απαισιο! η μικρη δεν εχει κοιμηθει ακομα την ακουω που σκουζει :rolleyes: αντε να δουμε.....

ναι ξερω ειναι καπως σαν γκρι το χρωμα!μην ανυσηχεις ετσι γινεται

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια! Καλο Σ/Κ να εχουμε! Τι ωραια σημερα ξυπνησαμε με χιονια :P. Ομολογω πως ειχαμε και ενα ωραιοτατο βραδυ με τις συμβουλες της Δημητρας ;). Κοιμηθηκε μια χαρα η μικρη. Ξυπνησε 2 φορες την νυχτα για γαλα αλλα κοιμηθηκε αμεσως, δεν με ταλαιπωρησε οπως τα προηγουμενα βραδυα! trianmeli μια χαρα ηταν, ευχαριστω πολυ!;) Τωρα θελουμε να παμε σουπερ μαρκετ αλλα που να την βγαλεις εξω με τετοιο κρυο? Θα ερθει η αδελφη μου να κατσει μαζι της μεχρι να τελειωσουμε τις εξωτερικες δουλειες!

αντε ρε ελενιτσα κοιμηθηκε καλα???αχ πολυ χαιρομαι που ξεκουραστικες καπως.λοιπον οτι εκανες χτες ακτιβως τα ιδια θα κανεις κ σημερα.ελπιζω να συνεχισει ετσι!!

Holy Diver

τελεια ελενη ειδες το μελισσοχορτο κανει θαυματα να ειναι καλα η Δημητρα, κι εμενα δεν εμενα ο δικος μου πολλες φορες δεν ρευεται αλλα τον κραταω πανω απο 30΄ σε ορθια θεση κι ετσι γλυτωνουμε τις γουλιες παντως εχω παρατηρησει οτι μεχρι τον πρωτο του μηνα σε καθε γευμα εκανε γουλιες και δεν ρευοταν ποτε τωρα καθε μερα που περναει το ρεψιμο του ειναι δυνατο και εντονο και οι γουλιες εχουν περιοριστει μονο οταν ρευεται ή πριν τον πιασει λοξυγγας

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

kalimera koritsia kai mwrakia kalo sabatokyriako me kryo kai xionakia epitelous kryo xeimwnas ti itan auto.....opws paei se liga xronia ton dekembrio tha kanoume mpanio sti thalassa xaxaxaxa:D:D:D koritsia tis dinw kai apo to stithos kai sumplirwma poses meres mporoun ta mwra na min kanoun kaka otan trwne kai xeno gala?????????emena zorizete poli apo xthes kai den exei kanei mono kati isa isa elexista alla klaiei kai zorizete poli,mipws to sygkekrimeno gala tis fernei duskoiliotita????? rwtaw na min parw adika ton giatro tha perimenw mexri kai simera ti lete????esas poso kanoune to pio poli mexri na kanoun kaka????? prin tis dwsw xeno gala ekane arketes fores tin imera kai arketa.....zorizotan pali alla oxi kai toso!!!!!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

joan80 πρεπει να επιμενεις στο ρεψιμο και να φροντιζεις να πιανει σωστα το στηθος ωστε να μη ρουφαει αερα (ολη η θηλη μεχρι και το μισω της αλως (το καφε περιγραμα γυρω απο τη θηλη)πρεπει να ειναι στο στομα του μωρου) αν μετα το θηλασμο η θηλη σου εχει παραξενο σχημα πχ ειναι σαν τριγωνικη σημαινει οτι δε την πιανει σωστα κ ρουφαει αερα αλλα κ δυσκολευεται να φαει

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...