Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια φευγω παω να παρω μελισσοχορτο. θα την ποτησω το βραδυ!:rolleyes:

xaxaxaxa αντε καλα αποτελεσματα!

εγω πινω μελλισοχορτο γλυκανισο κ χαμομιλη ολα μαζι βρασμενα λετε για αυτο να ειναι χαλαρο το παιδι μου

μαλλον ...αλλα πηρε κ απο σενα που εισαι γενικα χαλαρη:tongue: οταν ειναι η μαμα χαλαρη τοτε ειναι κ το μωρο

den xerw re dimitra ti na pw fobamai mipws exei tipota allo oxi den bgazei panta goulies mono otan tin zorisw kamia fora bgazei alla genika den mporw na pw pos bgazei goulies se kathe geuma!!!!!!!!! loipon akou ti ekena twra ebgala gala me to thilastro ebgala 120 ml kai tin edwsa me mpimpero na dw poso tha pei ipie 50 ml mono kai ligo apo to stithos mou meta ap auta ta ml gala i apo ta 60 kai meta arxizei klaiei enw peinaei tin bazw stithos kai klaiei roufaei ligo klaiei kai meta thelei na iremisei den trwei allo giati klaiei????????nai 20 imerwn itan oso gennithike 3850 entaxei 10 gr katw

οταν κλαιει την ωρα που τρωει συνηθως σημαινει οτι εχει αερα.τι μπιμπερο εχεις?πως το κρατας το μπιμπερο?το μπιμπερο πρεπει να σχηματιζει ορθη γωνια με το στομα του μωρου.η θηλη του πρεπει να ειναι γεματη με γαλα .αν εχει κενο τοτε το μωρο ρουφαει αερα με αποτελεσμα να του ποναει η κοιλια.

αν κλαιει την ωρα που τρωει σηκωσε το να ρευτει.περιμενε 2-3 λεπτα κ ξαναδοκιμασε..συμφωνα με το βαρος του πρεπει να τρωει 80 μλ.απο το στηθος ειπες οτι εβγαλες 120.αρα ειδες που τελικα εχεις γαλα κ μαλιστα πολυ περισσοτερο απο οσο χρειαζεται το μωρο?κ μαλιστα μπορει να εβγαλες 120 αλλα δεν εβγαλες οσο ειχες.αρα φαντασου οτι εχεις τη διπλασια ποσοτητα απο αυτη που χρειαζεται το μωρο.

αν τα κακα συνεχιζουν να ειναι πρασινα θα δινεις σε καθε γευμα μονο ενα στηθος μεχρι να γινουν μουσταρδι.

ενας λογος που μπορει να κλαιει την ωρα που τρωει ειναι γιατι η ροη του μπιμπερο ειναι μεγαλη κ δε προλαβαινει να ρουφηξει με αποτελεσμα να πνιγεται.

αλλα ετσι οπως μου περιγραφεις οτι μετα απο τα 50-60 μλ κλαιει και μια πιανει το στηθος μια το αφηνει εμενα μου κανει οτι εχει αερα το μωρο κ πρεπει να ρευτει.ισως δε του φτανει μια φορα ρεψιμο κ θελει κ 2η.παρτο αγκαλια να ακουμπαει το κεφαλι στον ωμο σου κ κανε βολτες.κατσε και σηκω αποτομα κ παλι βολτες

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμένα έβγαλε σπυράκια στο πρόσωπο. Δεν έκανα τίποτα κι έφυγαν μετά από 1 εβδομάδα. Ο γιατρός είπε ενυδατικη λοσιον αλλά δεν έβαλα. Μόνο 1φορά μετά tο μπάνιο βάζω μια κρέμα σε όλο τις tο σώμα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

δήμητρα σας φτάνουμε στα κιλά!εμένα είναι τώρα 54 εκατοστά. Ο γιατρός είπε ότι παίρνει 50 γρ τή μέρα αλλά μετά θα παίρνει λιγότερο...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κι εμένα έβγαλε σπυράκια στο πρόσωπο. Δεν έκανα τίποτα κι έφυγαν μετά από 1 εβδομάδα. Ο γιατρός είπε ενυδατικη λοσιον αλλά δεν έβαλα. Μόνο 1φορά μετά tο μπάνιο βάζω μια κρέμα σε όλο τις tο σώμα.

κ η δικια μου εχει στα μαγουλα κ μετωπο αλλα βαζω μονο λαδακι

Holy Diver

ελενακι κι εγω απο την καλλιθεα το πηρα, πισω απο την αγορα απεναντι απο το porky εχει ενα μαγαζι με βοτανα πηρα και γλυκανισο και τα βραζω μαζι

Και εγω για εκει ξεκινησα αλλα τελικα πηγα στην Αγια Ελεουσα.Και εγω αυτο το μαγαζι ειχα στο νου μου που ειναι ξυλινο απ εξω, στο αριστερο μας χερι, ξερω ποιο λες.

tin sikonw reuetai kanoume ligo dialeimma kai xanatrwei alla oxi parapanw apo 60.....ml mipws na parw ton giatro til pali??????klaiei san kati na tin ftaei na tin enoxlei enw thelei na faei etsi katalabainw oti thelei kai apokleietai na xortainei me 60 ante 70 to poli....

Μηπως την ποναει ο λαιμος της? Μηπως ειναι σφηχτο το καπακι του μπιμπερο και ζοριζεται?

Κοριτσάκια δεν ξέρω αν το ανέφερα αλλά γεννηθήκαμε με το μαλλί των Beatles. Πότε θα δούμε το αληθινό μας μαλλί;

Χαχαχαχαχα που να δειτε το δικο μας μαλλι! γενικα σε ολο το κεφαλακι της εχει νορμαλ μαλλακι κοντο και αραιο. Αλλα πισω στον σβερκο της, ειναι ολα τα λεφτα το μαλλι! Ειναι παααααρα πολυ πυκνο και αρκετα πιο μακρυ απο το υπολοιπο καφαλακι της, αφου φαντασου οτι φτανει στον σβερκο αν της το τεντωσεις να γινει ισιο...ετοιμη για κοτσιδακι ειναι ζουζουνιτσα μου!:lol:

MbGIp1.png

Λοιπον το πηρα το περιβοητο το μελισσοχορτο και καλα που δεν ξεφτυλιστηκα! Ακουστε να γελασετε! Μεσα στο αυτοκινητο που πηγαινα με τον αντρα μου να παρουμε το μελισσοχορτο, ειχα παθει μπακ αουτ! Κολλησε το μυαλο μου και δεν μπορουσα με τιποτα να θυμηθω την λεξη μελισσοχορτο!!!!!!:rolleyes: Ειπα απο μεσα μου οοοολα τα ακυρα που υπαρχουν οπως: χασισοχορτο :shock: κουτοχορτο :shock: δεντρολιβανο :shock: και πολλα αλλα τετοια ασχετα και δεν τολμουσα να το πω στον αντρα μου γιατι θα με κοροιδευε για ενα μηνα! Μετα ειπα: θυμησου την λεξη που ειχε 2 σ! Και μου ηρθε το μελισσοχορτο! Απαπαπα, ακου εκει, χασισοχορτο! Οντως χαλαρωτηκο! χαχαχαχα! Για πες τωρα Δημητρα τι ποσοτητα μελισσοχορτου θα βαλω για 90γρ? Πηρα το χυμα οχι φακελακια.

MbGIp1.png

Λοιπον το πηρα το περιβοητο το μελισσοχορτο και καλα που δεν ξεφτυλιστηκα! Ακουστε να γελασετε! Μεσα στο αυτοκινητο που πηγαινα με τον αντρα μου να παρουμε το μελισσοχορτο, ειχα παθει μπακ αουτ! Κολλησε το μυαλο μου και δεν μπορουσα με τιποτα να θυμηθω την λεξη μελισσοχορτο!!!!!!:rolleyes: Ειπα απο μεσα μου οοοολα τα ακυρα που υπαρχουν οπως: χασισοχορτο :shock: κουτοχορτο :shock: δεντρολιβανο :shock: και πολλα αλλα τετοια ασχετα και δεν τολμουσα να το πω στον αντρα μου γιατι θα με κοροιδευε για ενα μηνα! Μετα ειπα: θυμησου την λεξη που ειχε 2 σ! Και μου ηρθε το μελισσοχορτο! Απαπαπα, ακου εκει, χασισοχορτο! Οντως χαλαρωτηκο! χαχαχαχα! Για πες τωρα Δημητρα τι ποσοτητα μελισσοχορτου θα βαλω για 90γρ? Πηρα το χυμα οχι φακελακια.

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΚΟΥ ΧΑΣΙΣΟΧΟΡΤΟ!!!οντως θα κοιμαται 2-3 μερες σερι μετα:lol::lol::lol:

ΑΚΟΥ τι θα κανεις.θα βρασεις 500 γρ νερο με 3 κουταλακια του γλυκου μελισσοχορτο.μολις αρχισει να βραζει περιμενεις 5 λεπτα κ μετα το σβηνεις.

κρατα τα 500 γρ στραγγισμενο τσαι σε ενα μπουκαλι.και καθε φορα που θες να κανεις γαλα θα βραζεις την αναλογη ποσοτητα ετοιμου τσαγιου (πρεπει η σκονη να πεσει σε βρασμενο νερο η τσαι για να σκοτωθουν τυχον βακτηρια!κ μετα να το κρυωσεις) στο λεω για να μη βραζεις καθε φορα τσαι για 90 μλ γαλα! 2 γευματα την ημερα με τσαι αντι για νερο ειναι οκ.θα σε παει 2 μερες τα 500 γρ τσαι κ περισσευει κιολας.δε χαλαει!μερα παρα μερα θα βραζεις 500 γρ τσαι.

Holy Diver

Διαφημίσεις

αν δε καταλαβες κατι πες να σου εξηγησω.

επισης μπορεις να κανεις κ το αλλο αν εχεις θερμαντηρα.

ποσα μπιμπερο εχεις?6?(πχ) ετοιμαζεις 6 γευματα γαλα (τα 2 με μελισσοχορτο) το γαλα σκονη το ετοιμαζεις ΠΑΝΤΑ με βρασμενο νερο οπως ειπαμε.τα ετοιμαζεις λοιπον κ τα 6 κ τα βαζεις στο ψυγειο.οταν ειναι η ωρα να φαει βαζεις το μπιμπερο στον θερμαντηρα κ τσουπ το ζεσταινει στην καταλληλη θερμοκρασια.για να μη τρεχεις την ωρα που πειναει να βραζεις νερα να ετοιμαζεις γαλα και να κρυωνεις μπιμπερα (ειδικα αν ειναι αγρια χαραματα:rolleyes:)

γαλα με μελισσοχορτο κοιτα να δεινεις ενα γευμα μεσημερι κ ενα απογευμα (κατα τις 7-8 )

Holy Diver

Δήμητρα, ο γιατρός μου είπε ότι αφού παίρνει βάρος και δεν δείχνει να ταλαιπωρείται καλό είναι να μην αρχίσουμε τα φάρμακα.γιατί μάλλον δεν πρόκειται για τη νόσο ΓΟΠ αλλά για μια ήπια παλλινδρόμηση.Είπα μήπως υπάρχει κανένα κόλπο για τις βρωμογουλιές! :mad:

Ελένη κι εμένα η μαμά μου μου πήρε μελισσόχορτο από το μαγαζί αυτό στην αγορά. Στην Αγ. Ελεούσα πού έχει; Εγώ είμαι από Καλλιθέα αλλά τώρα μένω Π.Φάληρο. Οπότε είμαστε κοντά και με την Μελίνα και τη Φρόσω. Όταν μεγαλώσουν τα μπεμπάκια μπορούμε να κανονίσουμε καφέ! :wink: Τι κρίμα να μην είμαστε όλες οι μανούλες του καφέ κοντά και να τα λέγαμε και από κοντά...:-(

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...