Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ι(ελεος αυτοι οι γιατροι ρε παιδια....δηλαδη δε ξερουν ΤΙΠΟΤΑ απο θηλασμο μα ΤΙΠΟΤΑ)

Σώπα καλέ! όταν εγώ είπα στον δικό μου παιδίατρο ότι από τη 10η μέρα έκοψα εντελώς το συμπλήρωμα και θηλάζω αποκλειστικά με κοίταζε σαν ούφο. Και επιασε και ειπε στον άντρα μου ότι αν δεν χορταίνει το μωρό να του δώσουμε συμπλήρωμα. Και εχτές που έκλαιγε τι γύρισε και μου είπε ο καλός μου;;; "μήπως δεν χόρτασε;". Ευτυχώς που σκέφτηκα ότι έχω ένα παιδί να αναθρέψω αλλιώς θα γινόμουν εγκληματίας:evil::evil:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Ρέα μάλλον θα ψάξω να το βρω από κάποιο ξένο σάιτ το μαξιλάρι. Η δήμητρα το πήρε 15 και εμείς πρέπει να δώσουμε 60; Τα Λητώ νομίζω ότι είναι πανάκριβα. Οταν έψαχνα θήλαστρο στην Αγγλία το έβρισκα 100 και στα Λητώ 160. Τώρα για το παιδιάτρό σου και το θηλασμό τι να πω. Όλες τα ξέρουμε. αν βοηθήσεις μια γυναίκα να θηλάσει αποκλειστικά οι εταιρείες δεν θα πουλήσουν. Όλα για τα λεφτά γίνονται. Αν το μωράκι παίρνει βάρος ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Βέβαια μετά προκύπτει θέμα εμπιστοσύνης με τον παιδίατρο. Ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ και μπορούμε πλέον να ενημερωθούμε καλύτερα και να αποφασίζει η κάθε γυναίκα τι θέλει να κάνει.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Φροσσω ποιο της δινεις? Στο προτεινε η παιδιατρος απο το Τζανειο?

μου το ειπε η μαμη μου το αλμιρον 1 αυτο μου εδωσε κ στο τζανειο οταν της ζητησα γαλα κ ποχι το φριζομελ

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

καλησπερα κι απο εμενα,

επιτελους αρχιζει να χειμωνιαζει,

μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρος ο μπεμπης μου στις 7/11 ητανε 2670 και σημερα ειναι 4350 και εχει παρει 4 ποντους ειναι δηλαδη 58, ο παιδιατρος μου λεεις οτι ειναι σουπερ και εγω χαιρομαι παρα πολυ ολες οι προσπαθειες που εκανα για να πετυχει ο θηλασμος ευτυχως πιασαν τοπο χαλαλι τα ξενυχτια και οι μερες που τον ειχα 23 ωρες στο βυζι.

Ελενη το μελισοχορτο κανει θαυματα να ειναι καλα η δημητρα εγω απο τοτε που το πινω ο μικρος κοιματα 4ωρα και 5ωρα δοκιμασετο να το δινεις αλλα καλυτερα στο γαλα νομιζω οτι σκετο δεν θα το πιει.

Χριστινα κι εμενα εχει βγαλει τα σπυρακια στο προσωπο και ο παιδιατρος μου ειπε χαμομηλι του το κανω αρκετες φορες την ημερα και πραγματικα υπαρχει τεραστια βελτιωση.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και με συγχωρείτε που παρεμβαίνω στο cafe σας αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας. Είμαι και εγώ μια μανούλα Νοεμβρίου. Βρήκα τυχαία το cafe και πραγματικά λυπήθηκα που δεν σας είχα βρει όταν ήμουν έγκυος. Όλες μας βλέπω έχουμε τα ίδια προβλήματα, ανησυχίες, απορίες. Το πρόβλημά μου δεν είναι άλλο από τους κολικούς. Ο μικρός μου στις 6 η ώρα κάθε πρωί (και όχι το απόγευμα ή το βράδυ όπως λένε) αρχίζει να σφίγγεται, κάνει κάτι περίεργους ήχους, σφίγγει τα πόδια και τα χέρια του και προσπαθεί μάταια να κάνει πριτς. Ορισμένες φορές κλάιει κιόλας. Το παράξενο είναι ότι όλα αυτά τα κάνει ενώ κοιμάται. Σπάνια ξυπνάει. Η παιδίατρος μου είπε να μην τον ξυπνάω και να μην τον σηκώνω αφού κοιμάται. Όμως δεν μπορώ να τον ακούω να κλαίει στον ύπνο του και να μην τον πάρω αγκαλιά. Εννοείται ότι εμείς δεν μπορούμε να κοιμηθούμε αφού η φασαρία που κάνει είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να διαρκέσει και μια ώρα. Δεν ξέρω τι να κάνω.

καλως ηρθες και να σου ζησει το μωρακι σου

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

kai emena ebgale koritsia sto prwsopo alla kai emena mou eipe me xamomili i me kapoio ladaki ego i alitheia einai pos tin eplena me neraki kai fusiologiko oro kai siga siga beltiwrhikan........tin tetarti tha pame xana gia zygisma gia na doume prepei na exei parei baros allios kati den paei kala!!!!!!!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Τι να πω Δήμητρα. ΤΟ ξέρει ότι θηλάζω. Της το είχα πει από την αρχή. Μάλιστα η ίδια είναι υπέρμαχος του μητρικού θηλασμού. Χτες που πήγαμε επίσκεψη και τον ζύγισε ο μικρός ήταν 4250 και είχαμε βγει από το μαιευτήριο 3015. Ο μικρός είναι 35 ημερών. 'Ηταν πολύ ευχαριστημένη με το βάρος και άρχισε να μου λέει όλα τα θετικά του θηλασμού και να με ενθαρρύνει να τον θηλάσω΄όσο περισσότερο μπορώ. Ποτέ δεν έχει αναφέρει κάτι για συμπλήρωμα και ξένο γάλα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του και στο τέλος σε τρελαίνουν κ δεν ξέρεις τι να κάνεις.

παλι καλα που εχεις τετοια παιδιατρο.μη το πεις ουτε του παπα που λενε χαχα

Δημητρα, δεν μου λες...σε τι κανει καλο το μελισσοχορτο? Δημαδη η δικια μου που ειναι 3.200 και τρωει 90 με 120 γρ. καθε 3 ωρες ειναι υπερβολη!?!?!?:!::?: Ξανθη εμενα πινει μονορουφι και τα 90γρ. και ισως να ζητησει κι αλλο αλλα οχι μετα απο μιση ωρα γιατι τοτε εχει ηδη κοιμηθει και ξανα ξυπναει μετα απο 2.5-3 ωρες για το επομενο γευμα.Παντως οχι στο μισαωρο, δεν εχει συμβει ποτε.

οχι οκ κ δικια μου επεινε παραπανω απο το κανονικο οταν της εδεινα συμπληρωμα μερικες φορες.μιλαμε για το μεγαλυτερο ποσοστο των μωρων.το γαλα που χρειαζονται ειναι το βαρος τους επι 20.τωρα αν χορταινουν με περισσοτερο δεινουμε περισσοτερο.το μελισσοχορτο βοηθαει στο να ηρεμει κ να χαλαρωνει το μωρο κ στο να κανει κακα με ευκολια

Holy Diver

kai emena ebgale koritsia sto prwsopo alla kai emena mou eipe me xamomili i me kapoio ladaki ego i alitheia einai pos tin eplena me neraki kai fusiologiko oro kai siga siga beltiwrhikan........tin tetarti tha pame xana gia zygisma gia na doume prepei na exei parei baros allios kati den paei kala!!!!!!!!!

το μωρο βγαζει γουλιες μηπως?παντως το βαρος του ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.αυτο που ζηταμε ειναι να ανακτησει βαρος γεννησης σε 20 ημερες.κ αυτο εκανε το δικο σου.δε καταλαβαινω γιατι ανησυχεις.σε εβαλε σε πολυ ασχημο τρυπακι ο γιατρος εκει που ησασταν μια χαρα κ μαλιστα χωρις λογο

Holy Diver

Διαφημίσεις

Κοριτσια φευγω παω να παρω μελισσοχορτο. θα την ποτησω το βραδυ!:rolleyes:

ελενακι κι εγω απο την καλλιθεα το πηρα, πισω απο την αγορα απεναντι απο το porky εχει ενα μαγαζι με βοτανα πηρα και γλυκανισο και τα βραζω μαζι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

den xerw re dimitra ti na pw fobamai mipws exei tipota allo oxi den bgazei panta goulies mono otan tin zorisw kamia fora bgazei alla genika den mporw na pw pos bgazei goulies se kathe geuma!!!!!!!!! loipon akou ti ekena twra ebgala gala me to thilastro ebgala 120 ml kai tin edwsa me mpimpero na dw poso tha pei ipie 50 ml mono kai ligo apo to stithos mou meta ap auta ta ml gala i apo ta 60 kai meta arxizei klaiei enw peinaei tin bazw stithos kai klaiei roufaei ligo klaiei kai meta thelei na iremisei den trwei allo giati klaiei????????nai 20 imerwn itan oso gennithike 3850 entaxei 10 gr katw

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...