Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν ήρθε πρώτη επίσκεψη η παιδίατρος μου ειπε να μην θηλάζω ξαπλωμένη. Αν θυμάμαι καλά είχε πει ότι μπορέι να μαζέψει υγρό η ευσταχιανή σάλπιγγα που συνδέει τη μύτη με το αυτί και το παιδί να κάνει πιο εύκολα ωτίτιδες. Δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι.

αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ οταν το μωρο πινει με μπιμπερο.οχι οταν θηλαζει(ελεος αυτοι οι γιατροι ρε παιδια....δηλαδη δε ξερουν ΤΙΠΟΤΑ απο θηλασμο μα ΤΙΠΟΤΑ)αν ψαξεις για στασεις θηλασμου θα βρεις οτι αυτη ειναι μια απο τις καλυτερες στασεις για να θηλασει ενα μωρο

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα με βόλεψε πάρα πολύ το μαξιλάρι θηλασμού

Ρεα ήταν ακριβό το μαξιλάρι; Εγώ βάζω ένα απλό μαξιλάρι αλλά μάλλον δεν έχει το σωστό ύψος και πάλι κουράζομαι. Βέβαια είναι καλύτερο από το να τον κρατάω στα χέρια. Και ακόμα είναι μικρούλης. Τι θα γίνει όταν πάρει κιάλλο βάρος. Μάλλον θα είναι μια καλή επένδυση. Τόσα και τόσα πράγματα αγοράσαμε.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

to exw paratirisei dimitra alla auto stin arxi.... to xerw pws to ekana anapoda to ekana epitides etsi na dw ti trwei to mwro,ginete ena mwro na xortainei me 60 ml kai 70 gala?????????den nomizw ti na pw arxizw ta xanw.....

το γαλα που χρειαζεται για να χορτασει ενα μωρο ειναι το βαρος του επι 20

δηλαδη εχει βαρος 4 κιλα?4χ20=80 !!τοσα μλ χρειαζεται! εννοειται οτι υπαρχουν εξαιρεσεις 20 γρ πανω 20 κατω παιζουν!

Holy Diver

κι εγώ από τη δήμητρα πιο πολλά έμαθα. ... Η αλήθεια να λέγεται!ο παιδίατρος παίρνει 50 σπίτι και 40 ιατρείο. Είναι καλός.αλλά πρώτα θα ρωτήσω εδώ μετά τή μαία και μετά αυτόν.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Ρεα ήταν ακριβό το μαξιλάρι; Εγώ βάζω ένα απλό μαξιλάρι αλλά μάλλον δεν έχει το σωστό ύψος και πάλι κουράζομαι. Βέβαια είναι καλύτερο από το να τον κρατάω στα χέρια. Και ακόμα είναι μικρούλης. Τι θα γίνει όταν πάρει κιάλλο βάρος. Μάλλον θα είναι μια καλή επένδυση. Τόσα και τόσα πράγματα αγοράσαμε.

δε ξερω ποσο κανει στην ελλαδα.εγω το πηρα 15 ευρω. και οντως βοηθαει πολυ στο θηλασμο αλλα κ αργοτερα οταν θες να το βαλεις να μεινει καθιστο κ να στηριζεται καπου.

Holy Diver

κι εγώ από τη δήμητρα πιο πολλά έμαθα. ... Η αλήθεια να λέγεται!ο παιδίατρος παίρνει 50 σπίτι και 40 ιατρείο. Είναι καλός.αλλά πρώτα θα ρωτήσω εδώ μετά τή μαία και μετά αυτόν.

εσυ κισακι δε παιζεσαι.το μωρο σου εβαλε 2 κιλα σε 45 μερες!το διπλασιο δηλαδη απο οτι πρεπει :lol::lol::lol:μπραβο ρε κισακι:P:tongue:

Holy Diver

emena pes dimitra einai 3860 diladi den prepei na trwne stantar to elexisto 100 ml??????kai pote ligotero gia swsti anaptyxi??????

ποιος τα λεει αυτα καλε...

70 με 80 μλ πρεπει να τρωει για να χορτασει συμφωνα παντα με το βαρος του.

επισης δε σημαινει πως αν αντι να τρωει πχ 80 τρωει 60 δε θα αναπτυχθει σωστα!!! αναλογως το στομαχι!!!τα μωρα δεν ειναι χαζα.ξερουν ποσο πρεπει να φανε για να χορτασουν.επισης κανενα μωρο δεν εχει τασεις αυτοκτονιας:rolleyes::tongue: θα σταματησει ΟΤΑΝ χορτασει.κ αυτα ξερουν καλυτερα απο εμας ποτε χορταινουν

Holy Diver

αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ οταν το μωρο πινει με μπιμπερο.οχι οταν θηλαζει(ελεος αυτοι οι γιατροι ρε παιδια....δηλαδη δε ξερουν ΤΙΠΟΤΑ απο θηλασμο μα ΤΙΠΟΤΑ)αν ψαξεις για στασεις θηλασμου θα βρεις οτι αυτη ειναι μια απο τις καλυτερες στασεις για να θηλασει ενα μωρο

Τι να πω Δήμητρα. ΤΟ ξέρει ότι θηλάζω. Της το είχα πει από την αρχή. Μάλιστα η ίδια είναι υπέρμαχος του μητρικού θηλασμού. Χτες που πήγαμε επίσκεψη και τον ζύγισε ο μικρός ήταν 4250 και είχαμε βγει από το μαιευτήριο 3015. Ο μικρός είναι 35 ημερών. 'Ηταν πολύ ευχαριστημένη με το βάρος και άρχισε να μου λέει όλα τα θετικά του θηλασμού και να με ενθαρρύνει να τον θηλάσω΄όσο περισσότερο μπορώ. Ποτέ δεν έχει αναφέρει κάτι για συμπλήρωμα και ξένο γάλα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του και στο τέλος σε τρελαίνουν κ δεν ξέρεις τι να κάνεις.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

kalimera koritsia egafe apo mena stithos to adeiase sxedon kai efage kai 70 ml gala....dimitra ta kaka tis einai moustardi me kokkous i san diaroia sxedon autos leei etsi prepei na einai gia mwra poy thilazoun ........einai o 2 paidiatros pou paw.....dimitra tha bgalw aurio to prwi pali tha dw ti paizei....frossw esena se kathe geuma pinei kai xeno?????kai posi wra thilazei kai apo sena???????emena mou eipe se kathe geuma......to gala apo ti stigmi pou to ftiaxnw posi wra diarkei ektos psygeiou?????giati emena trwei kourazete kai meta xanathelei ekeino pou afise......

εμεις καθομαστε 45 λεπτα βυζι τρωμε κ 60 μλ ξενο κ μετα ξανα βυζι κ υπνο

σε καθε γευμα υπαρχουν φορες που χορταινει η μικρη κ δεν θελει ξενο οποτε δεν της φτιαχνω μενουμε μονο στο βυζι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Δημητρα, δεν μου λες...σε τι κανει καλο το μελισσοχορτο? Δημαδη η δικια μου που ειναι 3.200 και τρωει 90 με 120 γρ. καθε 3 ωρες ειναι υπερβολη!?!?!?:!::?: Ξανθη εμενα πινει μονορουφι και τα 90γρ. και ισως να ζητησει κι αλλο αλλα οχι μετα απο μιση ωρα γιατι τοτε εχει ηδη κοιμηθει και ξανα ξυπναει μετα απο 2.5-3 ωρες για το επομενο γευμα.Παντως οχι στο μισαωρο, δεν εχει συμβει ποτε.

MbGIp1.png

εμεις καθομαστε 45 λεπτα βυζι τρωμε κ 60 μλ ξενο κ μετα ξανα βυζι κ υπνο

σε καθε γευμα υπαρχουν φορες που χορταινει η μικρη κ δεν θελει ξενο οποτε δεν της φτιαχνω μενουμε μονο στο βυζι

Φροσσω ποιο της δινεις? Στο προτεινε η παιδιατρος απο το Τζανειο?

MbGIp1.png

κορίτσια εγώ θηλαζω όπως να ναι ξαπλωμένη μπρούμυτα ανασκελα πλάγια όρθια . Όπως βολεύει εμένα και tο παιδί. Σήμερα ύπνο δεν έχει ...ακόμη και αγκαλιά που την εχω tο μάτι δεν κλείνει.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

60 ευρώ το πήρα στο Λητώ. Αυτό που είναι σαν πέταλο, όχι αυτό που πάει πίσω από τη μέση. Άλλο πράγμα σου λέω! Με το μαξιλάρι δεν χρειάζεται καν να κρατάς το μωρό. Άσε που του αρέσει κιόλας μια και βολεύεται μια χαρά!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...