Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Μόλις είδα και ροζ στο σκούπισμα, κάθε φορά που σκουπιζομαι δηλαδή. Θέλει ο οργανισμός μου να αδιαθετησει και η προγεστερονη δε τον αφήνει... Αντε να ρθει αυτή η Δευτέρα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. 

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες αχνό ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελενη μη περιμενεις να αλλαξει σε μια μερα.θα τα κανεις ολα αυτα κ σε καμια βδομαδα θα δεις αποτελεσμα.επισης εφοσον δε θηλαζεις πλεον τοτε μπορεις να δωσεις στο μωρο να πιει μελισσοχορτο η ακομα καλητερα να της κανεις το γαλα με μελισσοχορτο αντι με σκετο νερο.ειναι πολυ χαλαρωτικο!

αληθεια τι γαλα δεινεις?

Της δινω το frisolac. Τα κακα της ειναι μουσταρδι με κοκους και καμια φορα προς το πρασινο. Η μανα μου μου λεει οτι μαλλον το γαλα δεν την χορταινει γιατι μερικες φορες θελει να τρωει περισσοτερο, ενω ο παιδιατρος μου ειπε οτι το βαρος που εχει παρει ειναι πολυ καλο. Αρα την πιανει το γαλα, εγω ετσι το συνδιαζω. Το μελισσοχορτο πως το φτιαχνεις, αν ειναι με γαλα και αν ειναι με νερο? Δεν το ξερω καθολου. Το αγοραζεις απο καταστημα με βοτανα?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΓΟΡΑΖΕΙσ το μελισσοχορτο απο μαγαζι με βοτανα τσαγια κλπ.το βραζεις οπως το χαμομηλι κ το σταγγιζεις.αντι λοιπον να κανεις το γαλα με 90 γρ νερο (πχ) θα βαλεις 90 γρ τσαι κ τις 3 μεζουρες σκονη μεσα.τα κακα της εφοσον δε θηλαζει δεν εχουν πλεον σημασια στο χρωμα.μερικα γαλατα κανουν πρασινα κακα.

μπορει να βρεις κ μελισσοχορτο σε φακελακια οπως τα λιπτον.εγω εχω βρει κ τετοια.αν βρεις τετοια θα βαλεις 90 γρ νερο μεσα στο μπιμπερο(η αναλογα το ποσο γαλα πινει τελος παντων) κ το φακελακι μεσα.θα το αφησεις 5 λεπτα.το βγαζεις κ βαζεις τη σκονη γαλα.δεινε 2 φορες την ημερα το γαλα της με τσαι.αρχισε απο το μεσημερι.δηλαδη πχ στις 2 το μεσημερι κ στις 5 το απογευμα.

Holy Diver

Γεια σας απο αλλη μια ξενυχτισμένη!

Καλημερα και απο μενα την ξενυχτησμενη...:-( καλα η μικρη δεν παιζεται μιλαμε!!! παραδωμενη στον Μορφεα την ημερα, ματι γαριδα τη νυχτα! δεν καταλαβαινει Χριστο τωρα που κοιμαται! Ουτε απο τηλεοραση ουτε απο μουσικη δεν χαμπαριαζει! Δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση, αλλα τα απ τα νευρα που με πιανουν την νυχτα που γκρινιαζει καθε ενα τεταρτο, λεω Θεε μου συγχωραμε!:-( Κισακι μια χαρα ειναι μυρισε χειμωνας, να δουμε θα πεσει λιγο χιονακι?

Ελένη και μενα δευτερο βραδυ που κανει τα ιδια! Κοιμαται μια ωρα ενω εχει φαει καλα ξυπναει παλι! Την ημερα κλεινει τα 2.50-3ωρακια του και το βραδυ εχουμε γλεντια! Τρωει απο το στηθος και παιρνει και συμπληρωμα 30 με 60 ml! Γιατι δεν κοιμαται τριωρο????? :confused:

Πλεον σκεφτομαι να του δωσω πιπιλα μηπως απλα του αρεσει να πιπιλαει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ελενιτσα τα μωρα θελουν ΡΟΥΤΙΝΑ για να προσαρμοστουν,

γοαυτο πρεπει να κανεις τις ιδιες κινησεις την ιδια ωρα καθε μερα κ θα καταλαβει ποτε ειναι μερα κ ποτε νυχτα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Kata δίκιο έχεις η Δήμητρα είναι super mum. Με τρία παιδία μιλάει η εμπειρία. Δήμητρα ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα το δοκιμάσω. Αν είχα μπει πιο νωρίς και σε είχα διαβάσει θα έψαχνα να το βρω στο σουπερ μάρκετ που είχα πάει μήπως το άρχιζα αμέσως. Δυστυχώς τον μικρό δεν μπορώ να τον θηλάσω καθιστό. Είναι πολύ επίμονος και αν δεν είναι στη θέση που βολεύεται δεν κάθεται με τίποτα. Ψάχνει απεγνωσμένα το στήθος, κλαίει, τεντώνεται. Πάντως θα το προσπαθήσω αν με αφήσει.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

κι εμένα σήμερα όλο στο στήθος θέλει ένα είναι αλλά τρώει. Λέτε πάλι αλμα ανάπτυξης να περνάει; κακα πλέον 4-10 3-4 φορές κάνει. Όλη την υπόλοιπη μέρα μόνο τσίσα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Γεια σας απο αλλη μια ξενυχτισμένη!

Ελένη και μενα δευτερο βραδυ που κανει τα ιδια! Κοιμαται μια ωρα ενω εχει φαει καλα ξυπναει παλι! Την ημερα κλεινει τα 2.50-3ωρακια του και το βραδυ εχουμε γλεντια! Τρωει απο το στηθος και παιρνει και συμπληρωμα 30 με 60 ml! Γιατι δεν κοιμαται τριωρο????? :confused:

Πλεον σκεφτομαι να του δωσω πιπιλα μηπως απλα του αρεσει να πιπιλαει.

Χριστινακι ετσι ακριβως κανει και η δικια μου. την ημερα κλεινει 2,5-3 ωρες για να ξαναφαει.το βραδυ γαριδα! και οταν ειναι ξυπνια καθε ενα τεταρτο γκρινιαζει :rolleyes: και δεν ξερω γιατι, ενω ειναι φαγωμενη, αλλαγμενη και της δινω ηδη πιπιλα.με την πιπιλα ηρεμει τις περισσοτερες φορες! δεν ξερω και εγω γιατι το κανουν αυτο :confused:

ΑΓΟΡΑΖΕΙσ το μελισσοχορτο απο μαγαζι με βοτανα τσαγια κλπ.το βραζεις οπως το χαμομηλι κ το σταγγιζεις.αντι λοιπον να κανεις το γαλα με 90 γρ νερο (πχ) θα βαλεις 90 γρ τσαι κ τις 3 μεζουρες σκονη μεσα.τα κακα της εφοσον δε θηλαζει δεν εχουν πλεον σημασια στο χρωμα.μερικα γαλατα κανουν πρασινα κακα.

μπορει να βρεις κ μελισσοχορτο σε φακελακια οπως τα λιπτον.εγω εχω βρει κ τετοια.αν βρεις τετοια θα βαλεις 90 γρ νερο μεσα στο μπιμπερο(η αναλογα το ποσο γαλα πινει τελος παντων) κ το φακελακι μεσα.θα το αφησεις 5 λεπτα.το βγαζεις κ βαζεις τη σκονη γαλα.δεινε 2 φορες την ημερα το γαλα της με τσαι.αρχισε απο το μεσημερι.δηλαδη πχ στις 2 το μεσημερι κ στις 5 το απογευμα.

Ωραια Δημητρα θα το δοκιμασω οταν βγω εξω θα παρω μελισσοχορτο. Αντε να δουμε! Ευχριστω πολυ!

MbGIp1.png

Δεν είναι οτι ο καλός μου δεν πάει σουπερ μάρκετ ή δεν κάνει δουλειές (μέχρι και μαγείρεμα κάνει αν χρειαστεί).

Το θέμα μου είναι ότι όταν όλη μέρα με τρώει η μοναξιά, όταν δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει, να μου φέρει ένα ποτήρι νερό πχ όταν θηλαζω ή να την παρηγορεί όταν κλαίει επειδή πήγα 1 λεπτό τουαλέτα (στο τέλος από την αναβολή-αναβολή θα σκάσει το έντερό μου), περιμένω από τη μεριά του να έρθει νωρίς νωρίς σπίτι για να είναι δίπλα μου.

Και εγώ έχω καριέρα, υπεύθυνη θεση και σούπερ μισθό. Αλλά είπαμε να κάνουμε παιδάκι. Γιατί πρέπει η γυναίκα να το τραβά μόνη;;;

ΤΕΣΠΑ, με έχουν πιάσει τα υπαρξιακα μου... Και περιμένω πως και πως να γυρίσει σπίτι της η αδερφούλα μου από το μαιευτήριο για να της πάω σουπίτσα και να δω επιτέλους το λιχούδι (=το ανιψάκι μου)

ΥΓ: Γεια σου βρε Δήμητρα με τις συμβουλές! Έβαλα στο τσιμπλιασμένο ματάκι του μωρού 2 σταγ.γαλατάκι και τώρα είναι τζάμι!

Αν και πολύ με σύγχυσες που δεν πληρώνετε παιδιάτρους... Εδώ σκας 70 ευρώ την επίσκεψη. ΚΑΙ ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ κοριτσι μου από εσένα πιο πολλά έμαθα παρά απο τον γιατρό μας...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

koritsia akouste ti kanei to mwro kai peie mou den mporw na bgalw akri eilikrina..... tin ftiaxnw gala 100 ml tin bazw na faei xwris na thilasei na dw poso tha faei trwei ta 60 me 70 kai stamataei tin prospathw kai xazotrwei den trwei meta enw peinaei....otan tin bazw to mpimpero anagouliazei tin bazw mets stithos na dw an tha faei trwei ligo kai parallila klaiei enw fainete pws peinaei endiamesa ti sikwnw kai reyete arketes fores.... peite mou ginete na min trwei to sygkekrimeno gala????meta apo kapoia wra enw stin arxi to roufaei epeidi peinaei kai meta den tis eresei????????? episis ginete na xortainei me 70 ml gala meta apo ligo xanathelei ligo..... esas to pinei olo to gala kateutheian???????i mporei na stamatisei kai meta apo misi wra na xanathelei??????? ti einai auta pou kanei anxwnomai gala tis dinw to humana

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Kata δίκιο έχεις η Δήμητρα είναι super mum. Με τρία παιδία μιλάει η εμπειρία. Δήμητρα ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα το δοκιμάσω. Αν είχα μπει πιο νωρίς και σε είχα διαβάσει θα έψαχνα να το βρω στο σουπερ μάρκετ που είχα πάει μήπως το άρχιζα αμέσως. Δυστυχώς τον μικρό δεν μπορώ να τον θηλάσω καθιστό. Είναι πολύ επίμονος και αν δεν είναι στη θέση που βολεύεται δεν κάθεται με τίποτα. Ψάχνει απεγνωσμένα το στήθος, κλαίει, τεντώνεται. Πάντως θα το προσπαθήσω αν με αφήσει.

Εμένα με βόλεψε πάρα πολύ το μαξιλάρι θηλασμού

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

ξανθη κανονικα πρεπει να της δοσεις πρωτα στηθος κ μετα ξενο.εσυ κανεις το αναποδο.

το γαλα απο το μπιμπερο στην αρχη το ρουφαει οπως λες 1ον επειδη πειναει και 2ον επειδη αναγκαστικα πρεπει να ρουφηξει κ να καταπιει γιατι το μπιμπερο τρεχει κ εχει αλλη ροη ενω απο το στηθος πρεπει να προσπαθησει για να φαει.

μην αλλαζεις τζαμπα μαρκα γιατι ολα τα γαλατα την ιδια γευση εχουν.κιεγω μεχρι πριν 10 μερες που εδεινα ξενο μια φορα το βραδυ χουμανα εδεινα.αλλα το ΗΑ.

υπαρχει η περιπτωση που λες.δηλαδη να πιει τωρα λιγο κμετα απο μιση ωρα να θελει κ αλλο.αλλα πρεπει πρωτα να τν βαλεις στο στηθος κ μετα το μπιμπερο.εφοσον λες οτι εβγαλες με το θηλαστρο 70 γρ (αρα εχεις κ αλλο απλα δε το εβγαλε το θηλαστρο.μπορει να εχεις κ αλλα 50 κ αλλα 100) τοτε για πιο λογο να πιει ξενο αφου χορταινει με 70 μλ ξενο?

επισης να σου πω οτι το στηθος δεν ειναι αποθηκη με γαλα.το γαλα παραγεται την ωρα που θηλαζει το μωρο απο τους αδενες.δεν εχει μεσα αποθηκευμενο γαλα το βυζι.αυτο να πεις στο γιατρο γιατι πολυ εξυπνος το παιζει:rolleyes:

γιαυτο λεμε οτι οσο θηλαζεις θα βγαζεις.γιατι την ωρα που θηλαζεις εκεινη την ωρα το παραγει.δε το εχει απο πριν ετοιμο.εχεις παρατηρησει οτι μερικες φορες ενω θηλαζεις απο το ενα στηθος το αλλο τρεχει γαλα?

Holy Diver

αλλιως δοκιμασε να θηλασεις ξαπλωμενη.βοηθαει κ αυτη η σταση

Όταν ήρθε πρώτη επίσκεψη η παιδίατρος μου ειπε να μην θηλάζω ξαπλωμένη. Αν θυμάμαι καλά είχε πει ότι μπορέι να μαζέψει υγρό η ευσταχιανή σάλπιγγα που συνδέει τη μύτη με το αυτί και το παιδί να κάνει πιο εύκολα ωτίτιδες. Δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Δεν είναι οτι ο καλός μου δεν πάει σουπερ μάρκετ ή δεν κάνει δουλειές (μέχρι και μαγείρεμα κάνει αν χρειαστεί).

Το θέμα μου είναι ότι όταν όλη μέρα με τρώει η μοναξιά, όταν δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει, να μου φέρει ένα ποτήρι νερό πχ όταν θηλαζω ή να την παρηγορεί όταν κλαίει επειδή πήγα 1 λεπτό τουαλέτα (στο τέλος από την αναβολή-αναβολή θα σκάσει το έντερό μου), περιμένω από τη μεριά του να έρθει νωρίς νωρίς σπίτι για να είναι δίπλα μου.

Και εγώ έχω καριέρα, υπεύθυνη θεση και σούπερ μισθό. Αλλά είπαμε να κάνουμε παιδάκι. Γιατί πρέπει η γυναίκα να το τραβά μόνη;;;

ΤΕΣΠΑ, με έχουν πιάσει τα υπαρξιακα μου... Και περιμένω πως και πως να γυρίσει σπίτι της η αδερφούλα μου από το μαιευτήριο για να της πάω σουπίτσα και να δω επιτέλους το λιχούδι (=το ανιψάκι μου)

ΥΓ: Γεια σου βρε Δήμητρα με τις συμβουλές! Έβαλα στο τσιμπλιασμένο ματάκι του μωρού 2 σταγ.γαλατάκι και τώρα είναι τζάμι!

Αν και πολύ με σύγχυσες που δεν πληρώνετε παιδιάτρους... Εδώ σκας 70 ευρώ την επίσκεψη. ΚΑΙ ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ κοριτσι μου από εσένα πιο πολλά έμαθα παρά απο τον γιατρό μας...

ρεα σε νιωθω τα εχω περασει 3 φορες:tongue::rolleyes: υπομονη μεχρι να γινει 2 μηνων.μετα θα ειναι πολυ πιο ευκολα ολα.

ειδες τι κανει το γαλατακι της μαμας?ειναι γιατρικο για ολα:tongue:

να μη συγχιζεσαι που δε πληρωνουμε χαχαχα καλο αυτο μαρεσε ετσι οπως το ειπες χαχαχα:tongue: το συστημα το ελληνικο ειναι για τον @#$#@!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...