Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Γνωστή μου στα 39 της πέτυχε με την τελευταία 1ΒΑ βλαστοκύστη της... οι άριστες της έδωσαν κουλούρα.

Εννοειται οτι γινεται και αυτο! Αλλιως θα βαζαμε μονο τις αριστες. Ομως καθαρα στατιστικα.. οι πιθανοτητες ειναι μικροτερες. Αυτο! Εσυ τι κανεις κοριτσι.. πως εισαι;?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε τα εμβολια εχουν τοσο η αμοιβη του παιδιατρου που ερχετε στο σπιτι ειναι εξτρα

:shock::shock::shock::shock:

πλακα κανεις!!! δηλαδη ποσο παει το πακετο?:shock: ποσο σας παιρνει ο παιδιατρος?

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

DIMITRA dokimasa me to thilastro kai bgazw 60 ml se 1 wra kai kati paideyomouna!!!!!!!is ta edwsa ta ipia kai ithele kai allo kai tin ebala stithos alla roufage kai den eixe kati liga mono meta ap misi wra pali ithele kai auto ginotane apo tis 1 to mesimeri mexri tis 6 to apogeuma den koimatai kala katholou xazokoimatai.... pira ton giatro til kai mou eipe na tis dinw 70 ml sumplirwma alla auti twra den mporei na synithisei tin thili apo to mpimpero kai neuriazei enw thelei na faei kai katsoufiazei apo to gala tin geusi!!!!!!!!!! ti na pw den xerw kai esas etsi kanane pou dinete kai sumprirwma?????????mou eipe oti prepei na trwei se kathe geuma 100ml an thelei kai parapanw nai ligotero oxi!!!!exw anxwthei kai olo ayto mou bgainei se klamata den xerw ti na kanw......:-(:-(:-(

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

ο γιατρος σου εκανε ακριβως αυτο που σου ειπα οτι θα κανει!σου πασαρε το συμπληρωμα!εβγαλες 60 μλ αλλα δεν ειχες τοσα.ειχες περισσοτερα!

μη ξαναβαλεις θηλαστρο.1 ωρα ανλτηση?η αντληση δε πρεπει να ξεπερναει τα 15 λεπτα απο το καθε στηθος!!

αν δε πινει ξενο δε προκειται να το δεχτει απο εσενα.μονο αν του το δωσει καποιος αλλος και ενω εσυ ΛΕΙΠΕΙΣ απο το σπιτι.οχι να σε αισθανεται στον χωρο.

και παλι σου λεω το συμπληρωμα ειναι τελειως ανουσιο!

αν παρουμε βαση δεδομενων οτι το μωρο εχασε 350 γρ κατα την εξοδο αρα ηταν 3500 (περιπου)και ο γιατρος σου σου λεει οτι επρεπε να ειναι 4150 μεσα σε 20 μερες δηλαδη να βαλει 800 γρ σχεδον..δηλαδη 40 γρ βαρος την ημερα ενω το κανονικο ειναι 25!αν λοιπον το μωρο εβαζε 25 γρ τη μερα δηλαδη σε 20 μερες 500 γρ επρεπε ΣΗΜΕΡΑ 4 κιλα.η ζυγιση του γιατρου ποτε εγινε?

Holy Diver

εχει ιδεα ο γιατρος απο βαρος εξοδου?σορρυ ξανθη μου αλλα με αυτα που λεει μου κανει εντελως ασχετος.κ μονο οτι κανει κακα 6 φορες την ημερα ΦΤΑΝΕΙ.δηλαδη απο που βρισκει κ χεζει 6 φορες?απο τον αερα που αναπνεει?

μη νομιζεις οτι θα βαλει βαρος με το ξενο.λοιπον ακου τι θα κανεις κ θα δεις που θα βγω σωστη. μη δωσεις ξενο μεχρι την επομενη επισκεψη.πες του οτι εδεινες ομως και θα δεις που θα σου πει οτι ολα ειναι τελεια.στο λεω κ στο υπογραφω με χερια κ με ποδια:rolleyes:

αληθεια τι χρωμα ειναι κακα?

Holy Diver

Εγώ της δίνω 60 γρμ συμπλήρωμα κ δεν μουρμούραει το μπιμπερό έχει θηλη από σιλικόνη κ της αρέσει. Δεν γκρινιάζει αλλά για να κοιμηθεί θέλει να την εχω στο βυζί ρε κορίτσια εσάς κλανουν συχνά η δικιά μου κανει προυτσ κάθε 3 κ λίγο

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ της δίνω 60 γρμ συμπλήρωμα κ δεν μουρμούραει το μπιμπερό έχει θηλη από σιλικόνη κ της αρέσει. Δεν γκρινιάζει αλλά για να κοιμηθεί θέλει να την εχω στο βυζί ρε κορίτσια εσάς κλανουν συχνά η δικιά μου κανει προυτσ κάθε 3 κ λίγο

θυμισου τι τρως καθημερινα κ ισως αυτο φερνει αερια:tongue: εμενα δε κλανει ολη την ωρα αλλα μερικα προυτς τα κανει:tongue:

Holy Diver

το θεμα ειναι οτι οκ να θελει καποια απο μονη της να δωσει συμπληρωμα.εγω τσατιζομαι με γιατρους που λενε ''δεν εχεις καλο γαλα δωσε σκονη'' και πηγαινουν να σου πασαρουν με υπουλο τροπο το ξενο για να κερδισουν φραγκα,εκει τα παιρνω εγω!και ερωτω!πως γινεται καποια να μην εχει καλο γαλα!!!πως θηλαζαν πριν 50 χρονια?πως θηλαζαν στην κατοχη?πως θηλαζουν στις χωρες του τριτου κοσμου χροοονια τα παιδια τους γιατι δεν υπαρχει κ τιποτε αλλο να φανε???εεεε??? :rolleyes:

Holy Diver

ξάνθη όσο θέλει στήθος να τη βάζεις. Όσο πιο πολύ ρουφάει τόσο πιο πολύ γάλα θα κατεβάζεισ. Φροσακι συνήθως η σοκολάτα και τα ξηροκ φέρνουν αέρια-για τι δυσκοιλιότητα είπαν κακάο σκέτο σα ρόφημα. Ο γιατρός είπε tο ότι ζορίζεται δε σημαίνει δυσκοιλιότητα αλλά πονακια. Εμένα πλέον κακα κάνει μόνο 4tο απόγευμα με -10 tο βράδυ 3,4 φορές. Είναι φυσιολογικό.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia egafe apo mena stithos to adeiase sxedon kai efage kai 70 ml gala....dimitra ta kaka tis einai moustardi me kokkous i san diaroia sxedon autos leei etsi prepei na einai gia mwra poy thilazoun ........einai o 2 paidiatros pou paw.....dimitra tha bgalw aurio to prwi pali tha dw ti paizei....frossw esena se kathe geuma pinei kai xeno?????kai posi wra thilazei kai apo sena???????emena mou eipe se kathe geuma......to gala apo ti stigmi pou to ftiaxnw posi wra diarkei ektos psygeiou?????giati emena trwei kourazete kai meta xanathelei ekeino pou afise......

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και με συγχωρείτε που παρεμβαίνω στο cafe σας αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας. Είμαι και εγώ μια μανούλα Νοεμβρίου. Βρήκα τυχαία το cafe και πραγματικά λυπήθηκα που δεν σας είχα βρει όταν ήμουν έγκυος. Όλες μας βλέπω έχουμε τα ίδια προβλήματα, ανησυχίες, απορίες. Το πρόβλημά μου δεν είναι άλλο από τους κολικούς. Ο μικρός μου στις 6 η ώρα κάθε πρωί (και όχι το απόγευμα ή το βράδυ όπως λένε) αρχίζει να σφίγγεται, κάνει κάτι περίεργους ήχους, σφίγγει τα πόδια και τα χέρια του και προσπαθεί μάταια να κάνει πριτς. Ορισμένες φορές κλάιει κιόλας. Το παράξενο είναι ότι όλα αυτά τα κάνει ενώ κοιμάται. Σπάνια ξυπνάει. Η παιδίατρος μου είπε να μην τον ξυπνάω και να μην τον σηκώνω αφού κοιμάται. Όμως δεν μπορώ να τον ακούω να κλαίει στον ύπνο του και να μην τον πάρω αγκαλιά. Εννοείται ότι εμείς δεν μπορούμε να κοιμηθούμε αφού η φασαρία που κάνει είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να διαρκέσει και μια ώρα. Δεν ξέρω τι να κάνω.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

kalimera koritsia egafe apo mena stithos to adeiase sxedon kai efage kai 70 ml gala....dimitra ta kaka tis einai moustardi me kokkous i san diaroia sxedon autos leei etsi prepei na einai gia mwra poy thilazoun ........einai o 2 paidiatros pou paw.....dimitra tha bgalw aurio to prwi pali tha dw ti paizei....frossw esena se kathe geuma pinei kai xeno?????kai posi wra thilazei kai apo sena???????emena mou eipe se kathe geuma......to gala apo ti stigmi pou to ftiaxnw posi wra diarkei ektos psygeiou?????giati emena trwei kourazete kai meta xanathelei ekeino pou afise......

τα κακα πρεπει να ειναι μουσταρδι με κοκους

i zygisi tou giatrou dimitra egine stis simera exoume 10 stis 8 proxthes egine!!!!!!!!!

αρα σημερα ειναι περιπου 50-70 γρ περισσοτερο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

νομιζω οτι το νινι μου ειχε σημερα μουσταρδι κακακια με μια ελαφρια πρασινωπη αποχρωση..

τι ειπαμε οτι σημαινουν τα πρασινα κακακια??:confused:

πρασινα κακα =υπερπαραγωγη,

το μωρο δε το αφηνεις αρκετη ωρα στο στηθος σου κ γιαυτο πινει το ελαφρυ σου γαλα χωρις τα πολλα λιπαρα.δινε το ιδιο στηθος σε καθε γευμα.οταν ειναι να φαει αστην μονο στο ενα στηθος για οση ωρα θελει.στο επομενο γευμα δωσε το ιδιο στηθος.θα το κανεις αυτο μεχρι να κανει μουσταρδι κακα.ισως ειναι κ απο το ξενο που εγιναν πρασινα(ειδικα αν βρωμανε πολυ)

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...