Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! η δική μου ΠΗΤ είναι 19/11 αλλά σύμφωνα με την α' επιπέδου μάλλον 22/11, θα περιμένω και την β' επιπέδου για να πούμε με σιγουριά. εμένα με συμφέρει το 19/11 γιατί είμαι ανυπόμονη... άρα για τα πρακτικά παρακαλώ να καταχωρηθώ ???????? 19/11!!!!!

Αυριο μπαίνω στην 18η εβδομάδα!περιττό να σας πώ οτι ενώ κατέβασα το τικεράκι και τσέκαρα το κουτάκι για να εμφανίζεται στην υπογραφή μου δεν κατάφερα να το βάλω όσες φορές κι αν προσπάθησα. δηλώνω άσχετη με την τεχνολογία! κάθε βοήθεια δεκτή...:roll:

Καλησπέρα! η δική μου ΠΗΤ είναι 19/11 αλλά σύμφωνα με την α' επιπέδου μάλλον 22/11, θα περιμένω και την β' επιπέδου για να πούμε με σιγουριά. εμένα με συμφέρει το 19/11 γιατί είμαι ανυπόμονη... άρα για τα πρακτικά παρακαλώ να καταχωρηθώ ???????? 19/11!!!!!

Αυριο μπαίνω στην 18η εβδομάδα!περιττό να σας πώ οτι ενώ κατέβασα το τικεράκι και τσέκαρα το κουτάκι για να εμφανίζεται στην υπογραφή μου δεν κατάφερα να το βάλω όσες φορές κι αν προσπάθησα. δηλώνω άσχετη με την τεχνολογία! κάθε βοήθεια δεκτή...:roll:

Λοιπόν φτιάχνεις το τίκερ, παίρνεις τον κωδικό ο οποίος οπωσδήποτε είναι PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Για τα περισσότερα forum λέει ισχύει. Τον κάνεις αντιγραφή από το κουτάκι του (δλδ το μαυρίζεις με το ποντίκι και δεξί κλικ και copy) και πας εδώ στον πίνακα ελέγχου σου και στο "επεξεργασία υπογραφής". Αντιγράφεις τον κωδικό κάνεις (δλδ δεξί κλικ και paste) και μετά πατάς αποθήκευση υπογραφής και βουαλά!!! :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Μελίνα αρκούδι έχετε στο σπίτι?Μην το λυπηθείς φέτος...άναβέ το αν δε νιώθεις καλά. Ελπίζω φέτος το καλοκαίρι να μην πάθω ότι πέρυσι... να κάνω τα ποδαράκια του Φοίβου και της Αθηνάς! Βέβαια τότε ήμουν και στον 8ο-9ο μήνα. Αν δείτε πώς πρήζονται τα πόδια με τη ζέστη θα πάθετε!!!

Εμείς θα αργήσουμε να μάθουμε φύλο. Μου έκλεισε ραντεβού για τις 8 Ιουλίου! 3 εβδομάδες από τώρα...

Καλημέρα στα κορίτσια!!!

εγώ amela μου στα ίδια. Μια που σκέφτομαι να ξαναρχίσω τις προσπάθειες και μια που το αφήνω. Φοβάμαι...Δεν θέλω να περάσω τα ίδια!!

Κατα τα άλλα μεγαλώνει το ζουζούνι και ζωηρεύει...Αχ Νεκταρία μου να δεις τι σε περιμένει. δε λέω είναι ΥΠΕΡΟΧΟ να τα βλέπεις να μεγαλώνουν, αλλά κορίτσια πολύ τρέξιμο!!!Καλά, ευχάριστο τρέξιμο!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Μελίνα αρκούδι έχετε στο σπίτι?Μην το λυπηθείς φέτος...άναβέ το αν δε νιώθεις καλά. Ελπίζω φέτος το καλοκαίρι να μην πάθω ότι πέρυσι... να κάνω τα ποδαράκια του Φοίβου και της Αθηνάς! Βέβαια τότε ήμουν και στον 8ο-9ο μήνα. Αν δείτε πώς πρήζονται τα πόδια με τη ζέστη θα πάθετε!!!

Εμείς θα αργήσουμε να μάθουμε φύλο. Μου έκλεισε ραντεβού για τις 8 Ιουλίου! 3 εβδομάδες από τώρα...

Έχουμε μόνο στο ένα το μαγαζί μας αλλά επειδή μυρίζει φάρμακα (απεντομωτικά) δεν πατάω εκεί. Στο άλλο μαγαζί και στο σπίτι με ανεμιστήρες την βγάζω. Άσε που πήρα σαγιονάρες 39 νούμερο για να μου είναι άνετες και μου είναι στενές!!! :confused:Και τα παπούτσια μου μετά από 1 ώρα αρχίζουν και μου κάνουν σημάδια. Μόνο με τα αθλητικά είμαι καλά αλλά ποιος φοράει αθλητικά με τόση ζέστη; :evil:Γιατί τόσο αργά το ραντεβού;

Καλημέρα στα κορίτσια!!!

εγώ amela μου στα ίδια. Μια που σκέφτομαι να ξαναρχίσω τις προσπάθειες και μια που το αφήνω. Φοβάμαι...Δεν θέλω να περάσω τα ίδια!!

Κατα τα άλλα μεγαλώνει το ζουζούνι και ζωηρεύει...Αχ Νεκταρία μου να δεις τι σε περιμένει. δε λέω είναι ΥΠΕΡΟΧΟ να τα βλέπεις να μεγαλώνουν, αλλά κορίτσια πολύ τρέξιμο!!!Καλά, ευχάριστο τρέξιμο!!!

Να τις αρχίσεις βρε χαζούλι. Δεν πρόκειται να σου συμβεί δεύτερη φορά συνεχόμενα! Τέτοια εποχή πέρσι είχα την δική μου ιστορία και μερικές φορές σκέφτομαι πως ίσως εκείνο το μωράκι άνοιξε τον δρόμο για τον Λαζαράκο μου.

Καλημέρα στα κορίτσια!!!

Mη φοβάσαι Κατερινάκι μου!Η μαμά μου μετά από εμένα έχασε ένα μωρό στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της...το γέννησε φυσιολογικά μάλιστα. Και 4μήνες μετά έμεινε έγκυος στον αδερφό μου κι όλα πήγαν μια χαρά. Συμβαίνουν αυτά και ξέρουμε όλες πολύ καλά ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Να είσαι θετική όλα καλά θα πάνε! ;)

Ωχ ωχ ωχ τι με περιμένει ε? Από τη μια λέω να περπατήσει να ξεφύγει από εμένα ο μαμάκιας μου, από την άλλη λέω "γύρευε τη δουλειά σου!" :lol:

Έχουμε μόνο στο ένα το μαγαζί μας αλλά επειδή μυρίζει φάρμακα (απεντομωτικά) δεν πατάω εκεί. Στο άλλο μαγαζί και στο σπίτι με ανεμιστήρες την βγάζω. Άσε που πήρα σαγιονάρες 39 νούμερο για να μου είναι άνετες και μου είναι στενές!!! :confused:Και τα παπούτσια μου μετά από 1 ώρα αρχίζουν και μου κάνουν σημάδια. Μόνο με τα αθλητικά είμαι καλά αλλά ποιος φοράει αθλητικά με τόση ζέστη; :evil:Γιατί τόσο αργά το ραντεβού;

Καλέ παντόφλες και ανοιχτά παπουτσάκια να παίρνει αέρα το ποδαράκι! Με τη ζέστη και την εγκυμοσύνη θα μεγαλώσει λίγο ναι... μη τρομάζεις. Ίσως πρηστεί κιόλας...

Το ραντεβού κι εμένα μου φάνηκε αργά....Πέρυσι είχα κάνει 21 εβδομάδων σε κλινική στο Ηράκλειο, εκεί με είχε στείλει ο γιατρός μου. Φέτος ήρθε ένας στα Χανιά και την κάνει λέει 22η με 23η εβδομάδα... Άβυσσος...:tongue:

Καλέ παντόφλες και ανοιχτά παπουτσάκια να παίρνει αέρα το ποδαράκι! Με τη ζέστη και την εγκυμοσύνη θα μεγαλώσει λίγο ναι... μη τρομάζεις. Ίσως πρηστεί κιόλας...

Το ραντεβού κι εμένα μου φάνηκε αργά....Πέρυσι είχα κάνει 21 εβδομάδων σε κλινική στο Ηράκλειο, εκεί με είχε στείλει ο γιατρός μου. Φέτος ήρθε ένας στα Χανιά και την κάνει λέει 22η με 23η εβδομάδα... Άβυσσος...:tongue:

Άσε Νεκταρία, έχω αρχίσει να αισθάνομαι λίγο bigfoot. :eek:Ελπίζω να επανέλθουν μετά στο φυσιολογικό τους μέγεθος. :roll:Και γιατί δεν πηγαίνεις σε αυτόν που πήγες πέρσι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...